Arkadaşlar sınıfa girdim bir iki kere beni gördü kafasını eğdi tek ben böyle yapıyor? Neden?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılDikkat çekmeye çabalıyor. ya da % 90 azgın dır. Aslanlar ya da yırtıcı hayvanlar önxe avını belirler
Sonrada saldırır. Bırak baksın nereye kadar bakacak
Nihayetinde konuşacaktır. ya da bırakacak başka larına sarkacaktır. Ava gideni Avlama sanatı derler bu taktiğe az kurnaz ol bir bayan sevgiyle karşılık verrir...01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ki ben sınıfa girince kafasınj eğiyor bir keresinde de baktım ona kafasınj hemen çevirdi sonra güldü
En İyi Cevaplar
+1 yılSana aşık
054 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Benle hiç konuşmadı
- +1 yıl
Adam seni gördümü içi. eriyo boynu yere yıkılıyo , sevmek için illa konuşmakmı lazım uzaktan için için sevenlerde var
Soran+1 yılYa biri yukarda senden tiksiniyor ondan kafasını eğiyor demiş çok kırıldım:/ iyide ben güzel biriyim anlamadım ki sence tiksiniyor mu
Soran+1 yılÜstelikte çok sessiz bir kızım
- +1 yıl
O nu diyenin kendi ruh hali o, kesinlikle o kisinin ilgisini cekiyorsun, cunku bende oyle severdim
Soran+1 yılYa kesin seviyor mu diyorsun? Çok sessizim niye seviyor ki yani sesimi bile duymadı. Bir de dikkattimi çekmek için ses çıkardı ben arkamı dönünce neden?
- +1 yıl
Sevilmek için duruş endam bakış önemli, şarkı varya endamın yeterr... senin yüzünü saçını gözünü bakışını sevmiştir beğenmiştir
Soran+1 yılYa biri de yukarda ben beğendiğim kişiyle göz göze gelmeye çalışırım beğenmediğime bakmam umut vermek istemem diyo ya kafayı yicem
- +1 yıl
Herkes oyle dolu dizgin olamiyor, utangac cekingen kisiler goz goze gelince bakamazlar kipkirmizi olurlarr
Soran+1 yılYa utangac değil bilmiyorum sınıfta normal erkeklerle konuşuyo bir arkadaşı var kız onunla da normal konuşıyor
- +1 yıl
Capkin erkekler o kisinin dedigini yapar, sevmek sevdigini acilmak herkes icin o kadar kolay olmuyor kimbilir kac ask bu yuzden yasanamadi
Soran+1 yılBirşey sorabilir miyim daha? Geçen sene yansımadan tahtadan ona baktım hemen yüzünü çevirdi sola sonra çevirdikten sonra dişlerini göstererek güldü amacı ne?
- +1 yıl
Yakalandi yakalaninca da o sekilde belli etmek. istedi yinede saklamak istemiyor sana olan ilgisini , istegi senin ona gelip konusman kendisi cesaret edemiyor
Soran+1 yılBilmeden yaptı dimi? Peki bu hareketinden ne çıkarıyosun kesin hoşlanıyo mu? Bir de geçen sene beni görünce duruşunu değiştiriyo saygılı falan duruyo böyle
Soran+1 yılBende öyle o gülünce dalga geçtiğini sandım.
Soran+1 yılKafa çevirip gülmesi ne anlama geliyor
- +1 yıl
sana bakarken yakalandım, sana ilgim var bil demek, şuda olmuş olabilir arkadaşlarından biri. biliyosa sevdiğini seni , farkettiğini anlayınca ona gülümsemiişlerdir
Soran+1 yılNe alaka? O cocuk işte bana baktı ben bakınca hemen kafasını çevirip güldü işte
- +1 yıl
Sonuç olarak seviyor bence git konuş neden bana bakıp başını eğiyorsun de
Soran+1 yılYa cok tuhaf ama mesela bazen çaktırmadan bakıyor bazen yandan bakıyorum hiç bakmıyor bile bir iki kere de kafasını eğdi. Ama ben baktığımda kafasını çevirmesini kastettim. Yani ben bakınca çevirdikten sonra güldü kesin sevdiği anlamına mı gelir
- +1 yıl
Evett hoşlanıyor senden bir erkek beğenmediği bir bayana asla bakmaz bakış atmaz
Soran+1 yılBakış atmıyor ki çok nadir bakıyor işte neyse. Kafa çevirip gülmesi hoşlandığını gösterir diyosun anladım sevindim nedense
- +1 yıl
Sevilmek beğenilmek güzeldir tabii
Soran+1 yılE madem hoşlanıyor neden ben yandan bakınca hiç bakmıyor? Baktığını hiç yakalamıyorum
- +1 yıl
Sen bilmeden o seni izliyordur merak etme
Soran+1 yılBen en ön sırada oturuyorum oda 2 sıra arkada mutlaka izliyor mu diyorsun kesin
- +1 yıl
Tabii izliyordur istersen yerini değiştir mümkünse kafasını oraya çevircekmi anlarsın
Soran+1 yılEsneme taktiğiyle geçen sene bakıyodu neden esniyormuş gibi yapıyor ki öyle bakıyo
- +1 yıl
İste hem kendince belli etmek istemiyor hemde bil istiyor ondan
Soran+1 yılBişi daha sorucam ama hiç bana bakarken yakalamıyorum 2 gündür arkamı dönüyorum test çözüyo yandan bakıyorum bakmıyo 2 gün önce kafasını eğerdi ilginç. Yani yakalamıyorum onu. Bir de bugün gözümğ kaşıdım sonra oda hemen kaşıdı aynısını yapıyo amaç ne?
- +1 yıl
Dikkatini çekmeye çalışmış bence konuş. onunla
Soran+1 yılGerçekten deliricem yine biri tek senfe yapıyosa demekki baya çirkinsin diyor anlamadım ki herkes güzel olduğumu söyler moralim bozuldu
- +1 yıl
Yahuu ne moralini bozuyorsunn o insanlar seni gordumude boyle diyor, sen kendini biliyorsun yaaa 😀😀😀
Soran+1 yılGerçekten kendimi övmeyi sevmem ama çevremdekiler güzel olduğumu söyler niye bu yüzden bakmamazlık yapsın kiveya beni gerçekten çirkin bulduğu için mi bakmıyor of kafamda deli sorular ama öyle olsaydı bilmiyorum ya 😣
- +1 yıl
Sen bence teklif et ona
Soran+1 yılYok da gerçekten çirkin olduğum için kafasını eğmiyor dimi? Sana herşeyi anlattım sence?
- +1 yıl
Alakasi yokk , boyle birsey mumkun degil, guzel oldugun icin bakiyor sadece
Soran+1 yılSana çok soru sordum ama ben arkamı döndüm sesler çıkarmaya başladı kendi kendine amacı ne? Konuşmamı mı bekliyor
- +1 yıl
Evet donup bakmani biseyler demeni bekliyor
Soran+1 yılHahaha komik ya
Soran+1 yılBen cok sessizim ama konuşamam ki biliyo oda bunu
- +1 yıl
Bu sefer sen ona bak bakinca basini eğ
Soran+1 yılBenim hep başım eğik utangacım baya neyse arkam dönükken kesin izliyo seni demesi beni cok mutlu etti ama onu bakarken yakalayamıyorum bu beni şüphelendiriyo neyse ben bakmıyorken bile bana izlemesi yeterli
- +1 yıl
Lisede kizin biri kitaba yazmisti sana asigim diye apartmanda biri bina duvarlarina yazmisti sende bir sekilde belli et
Soran+1 yıl😄 komik ben onu yapamam neyse kesin izliyo dedin ben onun bana bakmasını yakalamasamda 😊 Bu bana yeterli de umarım izliyordur gerçekten birde ne izlicek ki arkam dönük hareketlerimimi izliyo
- +1 yıl
Varlığın yeter
Soran+1 yılBilemedim
Soran+1 yılYorumlarınız için çok teşekkür ediyorun
- +1 yıl
Rica ederim ne demek onun icin burdayiZ😀
- +1 yıl
Teşekkürler :)
https://i.hizliresim.com/lEWpoB.jpg
Soran+1 yılGüldürdün hiç gülecek halim yoktu
Soran+1 yılÖnemli değil bu arada
- +1 yıl
Güldürdüysem ne mutlu bana😀
Soran+1 yıl:))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Erkekler Ne Diyor
18
+1 yılbir insan bir yere bakiyorsa orada ilgilendigi bir sey vardir. bir insan bir yere hiç bakmiyorsa orada ilgilendigi bir sey kesinlikle vardir.' freud
20 YorumlaBen beğendiğimden gözümü kaçırmam beğenmediğim biriyse göz göze gelmemeye çalışırım. Bide umutlanır falan :D
09 Yorumla
Soran+1 yılİyde ben ona bakmadan kafasını eğiyor ve arada da çaktırmadan bakıyor dikkatimi çekmek için mırıldanıyor bişiler diyor. Bir keresinde de ona baktım kafasınj çevirdi hemen sonra güldü
Soran+1 yılKimi? Cocugu mu? Ben beğeniyorum onu
Soran+1 yılEe sence hoşlanıyor mu
Soran+1 yılDemem ben sormam da. Sen ne düşünüyosun hoşlanıyor mu
- +1 yıl
Sormazsan dışarıdan birini tutucaksın mumkunse erkek olsun dıyceksın bu cocugun bakıslarını takıp et. kızlar bunun ıcın erkek kanka yapar. kızlar çekmeyip senı rezil edeblir. kızlar çogunlukla şerefsizdir. onun için bir spectator erkek bulucaksın. Bunu da yapamazsan geç onune arkasına otur tepkılerıne bak
Soran+1 yılNeyse
Belki de yüzünden tiksiniyor bakmamak için kafasını aşağıya eğiyor :o
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende düşündüm ama çok sessiz bir kızım kimseyle konuşmam yüzüm de güzel kafasını eğince özgüvenim baya bir düştü zaten özgüvenim 0 gerçekten
Soran+1 yılBen demiyorum ki çevremdekiler diyor neyse
bir çok nedeni olabilir? aranızda bir şey yaşandı mı ki?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç konuşmadık
Soran+1 yılTek bende kafasını eğiyor ama biri yukarda senden tiksiniyor ondan bakmıyor demiş çok kırıldım. Ben cok sessiz bir kızım yani çevremdekiler güzel olduğumu söyler hep niye eğiyor ki kafasını bazen de bakıyor çaktırmadan bazen de dikkat çekmek için kendi kendine bişiler diyor anlamadım gitti
Soran+1 yılHoşlanıyor mu sizce
Soran+1 yılAnladım
yere para düşürmüştür başka olasılık var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen girince kafasını eğiyor?
+1 yılUtangac biri ise normaldir
05 Yorumla
Soran+1 yılTek bende kafasını eğiyor
Soran+1 yılBir kere de ona baktım kafasını sağa çevirdi hemen sonra güldü
- +1 yıl
pic bir tipi var mı 😂😂
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
hoslaniyosan konusmaya calis ozaman
- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılBirim den korkuyordur seni seven birinden
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka offffff
- +1 yıl
Belki vardır seni seven biri benim sevdiğim kıza kimse yaklaşma di mesala yaklaşmayın deneyen de kaşınır gözünü acmisdim
Heyecaaan heyecaan ve heyecan. :)
00 Yorumlabir tek sana yapiosa demekki baya cirkinsin
017 Yorumla
Soran+1 yılHerkes güzel olduğumu söyler hem kendisi de arada çaktırmadan bakıyor ben baktığımda kafasını çeviriyo sonra gülüyo veya dikkat çekmek için ses çıkarıyor kendisi hep bakıyo sonuç olarak bazen de kafa eğiyor
Soran+1 yılO bakıyo ben bakmıyorum 😂😂😂
Soran+1 yılİnan bana kendimi beğenmiş değilim sadece tavrına sinir oldum ondan öyle dedim okulun en çekingen utangaç kızıyım yoklamada burda bile diyemiyorum insanlardan göz kaçırıyorum böyle birine mi kendini beğenmiş diyorsun? Neyse ya senin fikrin sonuçta
Soran+1 yılOndan hep göz kaçırdım öğretmenlerin yüzüne bile bakamıyorum bir iki sanite bakıyorum o kadar uzun bakamıyorum sende baya egolusun insanlar sana bişi diyo inanmıyorsun aman banane be inanmassan inanma sen kimsin
- +1 yıl
Herkes güzel olduğumu söyler hem kendisi de arada çaktırmadan bakıyor ben baktığımda kafasını çeviriyo sonra gülüyo veya dikkat çekmek için ses çıkarıyor kendisi hep bakıyo sonuç olarak bazen de kafa eğiyor
Bumu goz kaçırmak resmen her yaptığını yazmissin neyse egolu degilim gereken kisiye gerektigi gibi davraniorm
Soran+1 yılEee baktığımı kabul ediyorum ne var bunda ama uzun bakmadım diyorum hasta mısın?
Bu arada maalesef egolusun
Soran+1 yıl😂😂 insanlar özgüvensizim diye eziyor ben mi beğenmişim güldürme hadi daha fazla yazma klavye üzerinden de insanları tanımaya çalışma zavallı
Soran+1 yılOfff yazma daha dedim bir erkeğin hareketini sormak eğer sana göre zavallı olmaksa asıl zavallı sensin yazma bir daha
Soran+1 yılHadi git sütünü iç sende bak akşam oldu uyuma zamanı
Soran+1 yılÇok konuşan kızlardan bir farkın yok
+1 yılgidicen yanina sorucan bu kadar basit
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılsaygılı velet demekki :D
00 Yorumla utanır çekingendir aynı olay bendede var
08 Yorumla
Soran+1 yılEe niye utanıyor benden? bir kere baktım ona kafasınj çevirdi hemen sonra güldü
Soran+1 yılKafasını çevirip sonra gülmesi hoşlandığı anlamına mı gelir
Soran+1 yılHoşlanıyoe diyorsuj anladım. Bende kafasını çevirdikten sonra gülmesini dalga olarak algıladın
Soran+1 yılAlgıladım
Soran+1 yılNormal yani erkeklerle konuşuyo bir arkadaşı var kız onunla da normal konuşuyo
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir tur selam verme şekli
00 Yorumla Seni seviyor
26 Yorumla
Soran+1 yılİyide hiç konuşmadık?
Soran+1 yılNiye seviyor ki ben sınıfın en sessiziyim kimseyle konuşmam anlamadım gitti
Soran+1 yılHoşlanıyor diyosun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin vercek derdimde neyse anlamazsın 🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılNe? Ne diyorsun ben cok sessiz bir kızım lütfen öyle şeyler deme
+1 yılvay salak
02 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
salak ve utangac oldugundan yani
Ben miyim o? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden eğiyor kafasını? Umut mu vermek istemiyor? Bir keresinde baktım ona hemen kafasını çevirdi sonra güldü?
utanıyordur senden
00 Yorumla
Daha fazla(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı