Nasıl bir duygu o kadar çok merak ediyorum ki. Gerçekten birisiyle duyguların paylaşılması bir erkek tarafından sevilmek onunla özel birşeyler paylaşmak değer görmek nasıl bir duygu. İçimdeki boşluğu doldurur mu?
Cevabın nedir?
Bende bilmiyorum hiç tatmadım. Onu geç altı ay önce kötü şeyler sonucunda bir kızla internette tanıştım konuştuk sohbet ettik sonra bu sevgili buldu beni engelledi falan bense ona sadece arkadaşız dedim yok dedi istemiyorum dedi. Ben ona kötü bir teklifte bulunmamıştım ki o da böyle yaptıysa kimseye güvenmemem gerektiğini anladım daha öncede benzer şeyler yaşadım ama ondan beklemiyordum ama yaptı. Sadece arkadaş listesinde ekli olacaktım onu bile çok gördü hemde sevgilisi olmadığı halde ne biliyim olmayınca olmuyor işte ne yapacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten tanışmışsın 😕
- +1 yıl
Ne fark ederdi ki. Ben ona gerçekleri zaten anlatmıştım. Bu kadar iyi biri neden bunu yapar ki. Zarar vermezdim ki. Zaten çok uzak şehirlerde yaşıyorduk Aman boş ver ne yapıyım. Canını nasıl yakacağımı biliyorum ama kıyamıyorum da o bana niye bunu yaptı ki. Neyse boş verelim Allah büyüktür der devam ederiz sende bende
En İyi Cevaplar
+1 yılKacman guzel yaklasmaman yakisiksiz bir erkegin sevdigini anlamanin en iyi yolu onun icin nelerden vazgecebilecegini gostermendir (not cinsellik haric)
045 Yorumla
Soran+1 yılBir erkeğin sevdiğini anlamanın yolu benim için nelerden vazgeçtiğidir. İnan bana sevdiğim için herşeyden aklına ne gelirse hayallerimden umutlarımdan herşeyden vazgeçtim benim için sakalını bile değiştirmedi. Çok gururum incindi. Kadınlık gururumla oynandı. Beni sakızını gibi çiğneyip fırlattı. Hiç mi sevmez erkekler yoksa çirkin olduğum için mi sevilmiyorum? Bunu bilmiyorum.
- +1 yıl
Senin o bahsettigin Ask degil gorsel hezeyan yok sekli yok tipi yoj karizmasi yok beni biraksa bir suru bulur dusuncesi. sunu kafana sok seven adam birak baskasina gitmeyi baskasina bakamaz bile. sen hayati zevk uzerine yasiyanlarla evlilik dusunmusun. o kutsal kurum ve duygu bunlarin aki olamaz. onun gibiler kara leke kara listenin zifiri insanlaridir
Soran+1 yılBen bununla evliydim zaten. Nişanlıyken bana bunları yapsaydı bir dakka durmazdım. O zamanlar peşimden koşuyordu. Bunu evlendikten sonra yaptı. Arkadaşlarından biri kızdı ve o ne isterse onu yapıyordu. Üstelik kızla dalga geçiriyordu. Ciğerim yandı ciğerim. Rabbim de onların ciğerlerini yaksın inşallah.
- +1 yıl
Cok uzuldum bosandinmi peki
Soran+1 yılBen istemedim ama evet öyle oldu yargıtayda dosya ama ordan da değişceğini çok sanmıyorum
- +1 yıl
Bosver sil gitsin Allaha havale anlatacaklarin daralmalarin varsa mesaj atabilirsin
Soran+1 yılİyi de yaptıkları yanına kar mı kalcak. Ne atılmadık iftiralar kaldı ne başka pislikleri. Düğün takılarımı bile çaldılar. İki haftalık gelindim benden ne istediler ki.
- +1 yıl
Agzimi bozdurucan bazi insanlar neyse. dedim ya Allaha havale et. benide batirdi gonlumun krali hayatimin odagi gozumun dunyasi dedigim biri. geberecek oldum Askindan ama olmadi iste defolup gitti. sen bence en iyisi sessiz kal dunya mali dunyada hesabi Ahirette kalir yaradan oyle bir aci verirki onada ayaklarina kapanir
Soran+1 yılİnan bana kendimi o kadar değersiz görüyorum ki sanki rabbim de beni sevmiyor gibi geliyor. Ama inşallah dediğin gibi olur it gibi sürünerek kapıma gelir. Canım çok yandı yüzünü görmeye bile tahammülüm yok. Rabbimde onun ciğerini yaksın. Adalet varsa tabi 😞
- +1 yıl
Ona suphe yok sagligina sihhatine sukret bosver gelmesede katmeriyle cekecek bir ipsiz icin yeme kendini
Soran+1 yılBana yaptıklarının onda biri bile değil. Ondan önce hayatımda kimse olmamıştı. Hayatımda tek erkek eşim olsun istedim. Bana neler yaptığını aklın hayalin durur. Görücü usulü oldu yine de babam beni suçluyor evlilik için. Aşık olduğum için benim sal ak olduğumu söylüyor. Daha bir sürü şeyler. Ama o beni haksız yere evimden kovdu rabbimde onu cennetinden kovsun inşallah. Kadınlar erkeklere allahın emanetiydi rabbimde ona emnatine ihanet ettiği için iki yakasını bir araya getirmesin...
Soran+1 yılHayatımla oynandı ve unutamıyorum rabbim misliyle çektirsin bana da duyursun inşallah belki içimin acısı hafifler.
- +1 yıl
Emin ol cektirecek kardesim. ben yarimi asla birakmam geberirim gerekirse ama yinede onu parcalamam. biz zamaninda sevdik kor kuyu ama bulduk zulum sonu. seninki benden sadece daha resmi ama emin ol kabusu izdirabi yasadim bende
Soran+1 yılÇektirenlerde çekerler inşallah
- +1 yıl
Kimsenin yaptigi yanina kalmaz
Soran+1 yılÖyle diyorlar ama iki sene oldu hala çok mutlular😞
- +1 yıl
Sabìr sabir et yurekleri gunestenmi guclu. elbet kirilip dagilip yikilip sersemleyecek rezillesecektir
Soran+1 yılSabretmekten hastalık sahibi oldum. Kalbim çok kırık. Kalbimi tamir edecek kimse de yok artık.
- +1 yıl
Ailen sevdiklerin arkadaslarin kimsemi yok
Soran+1 yılKalbimi tamir edecek kimse yok 😞
- +1 yıl
Asksizlik boyle yakar insani ama emin ol sen iyi oldugun muddetce sevenin cikicaktir
Soran+1 yılElimden geldiğince günaha girmemeye çalışıyorum. İnşallah karşıma gönlüme göre biri çıkar.
- +1 yıl
InsaAllah yalnizlik Allaha sevmek insana mahsus
Soran+1 yılÖyle istiyorum da zaten ama yok. Nasip...
- +1 yıl
Nasinini bekle vaatleri dinleme kalbi icraat bekle:)
Soran+1 yılBekle bekle yaşlandım yahu...
- +1 yıl
Kac yasindasin ben yaslandim demiyorum iste bu acele ve cabuk sevdasi batiriyo herseyi:)
Soran+1 yılBen acele etmiyorum ama zamanım geçiyor. 30 umdan önce evlilik düşünmüyordum. Ama 30 benim için çok ideal. şu an 29um.
- +1 yıl
Ille cikar bir kismetin ille mesud olursun takma kimseyi elbet biri cikicaktir Allahin izniyle
Soran+1 yılİnşallah diyelim öyleyse😊 ama çok bekletmesin beni hıyar ağası sonra fena yaparım 😊
- +1 yıl
Senin gulumsemene cok sevindim. emin ol bu 3 gunluk dunya uzulup gam yapicak sagligindan edicek kadar uzun degil:)
Soran+1 yılSağol öyle de hayat bu üzülmeden sıkılmadan olmuyor😊
- +1 yıl
Olmaz olursa zaten anlami kalmaz:)
Soran+1 yılŞu bayramlarda insanın içi daha çok sızlıyor be herkes eşiyle çoluğu çocuğuyla hep birlikte mutlu hani diyor keşke o da karakterli birisi olsaydı benide seven düşünen bir eşim olsaydı çocuğum olsaydı ama bazılarının kaderi kötü oluyo demek 😕 inşallah onunda ciğeri sökülür benden beter olur
- +1 yıl
Bende oyle dusunuyorum ama yok iste:\ama inaniyorumki mutlu olucaz
Soran+1 yılBende inanıyorum allah adildir. Bana garezi yok ki veya bize. Elbet bir gün biz de mutlu olcaz allahım izniyle😊
- +1 yıl
Tabiki bak bende ayrildim cok severken 2 yil psikolojik yasadim her yerim kesildi kasildi saglik problemlerimden ama bak yine mutluyim yinede sevdim :)
Soran+1 yılİnşallah bizler içinde güzel günler gelecek az daha sabır 😊
- +1 yıl
Gelecek tabi az sabir az guc ve bitmeyen bir umut ve ne istedigini bilen bir beyin:))
Soran+1 yılSabır güç ve umut çok kalmadı ama sabretmeyip ne yapcaz ki başka çaremiz mi var? ☺
- +1 yıl
Yok ama beklicez her zaman demisimdir birisi ne olursa olsun her zaman nokta vurusu yapicak dogrulara:)
Soran+1 yılValla bende nokta vuruşu yaptım itoğlu itin tekini buldum inşallah bir daha nokta atışı yapar gönlüme göre birisini nasip eder allah...
- +1 yıl
:))) demekki karavana sallamisin ikinciye atis serbest:)
- +1 yıl
Tesekkurler unutma sakin uzme kendini:)
Soran+1 yılRica ederim güle güle kullan 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnşallah sevilmek isteyen herkes hak ettigi değeri bulup sevdiğine kavuşur
33 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sevilmek istiyor ama bazıları hak etmiyor. Kızları ağlatan ağlatmaktan zevk duyan erkekler hak etmiyor. Onlar hariç hepsine amin inşallah diyorum.
Cevap sahibi+1 yılEvet işte herkes hak ettigi değeri görecek bir gün ben inanıyorum
Soran+1 yılİnşallah inandığımız gibi olur
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
Kendine olan saygını yeniden kazanman lazım. Spor yap vücudunu biçimlendir, güzel giyin. Nasıl bir birliktelik istiyorsan ona uygun yerlerde zaman geçir. Her insan aynı değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklıca bşr yorum teşekkür ederim. Kilo aldım zaten. Spora başlamayı düşünüyorum bayramdan sonra allah nasip kısmet ederse. Kilo aldığımdan giyimimede çok özen göstermiyorum. Gittikçe özgüvenim düşüyor. Bunu önlemem gerekir. Teşekkür ederim.
Merhaba körpecik
İçindeki boşluğu saplarla soğanlarla değil, manevi duygularla doldursana evladım
Ne yapacaksın bu işleri. Koca diye geberiyorsunuz ağzını kırıyım
Boşver, yönel Allah'a...00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılaşırı duygusalım ben ya sevrim sevince kıyamam bile şirler uyduurum şarkılar ayzarım ama olamdı ki sevgiliöiz sanaldakilere bunu yapıyorsam reelde olana dokunamam bile
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSever ben öyle bir kara sevdalı oldum ki 4. sene anca kurtuldum etkisinden.
01 Yorumla
Soran+1 yılDarısı başıma öyleyse
Doldurur sevilmek sevmek dunyadaki en guzel duygu bence eger deger biriyle yasarsan
012 Yorumla
Soran+1 yılSevdim ama hiç ama hiç sevilmedim. Nasıl bir duygu bilmiyorum ve o duyguyu yaşayacağımı hiç sanmıyorum.
Soran+1 yılYok ki cidden yok hiç kimse hemde
Soran+1 yılArtık çok ümitvari değilim gerçekten sevilmeyeceğimin farkındayım
Soran+1 yılHem dış görünüşten dolayı hemde davranışlardan dolayı olabilir. İkiside olabilir.
Soran+1 yılBoşver gerçekten çirkinim. Değişmek bu zamandan sona zor 😕
Soran+1 yılMesaj yollayamıyorum
- +1 yıl
https://hizliresim.com gir resmi yukle linki bana at mesaj olarak
Duygusal erkekleri maalesef sizin hemcinsiniz kıyıp, yok etmekte...
20 Yorumla
+1 yılBen zamanında birine deli gibi aşık oldum bana her acıyı tattırdı sağolsun halen daha unutamadım ama başkasıyla nişanlanıcak hayat işte
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok sevenide kadınlar terkediyor. Kısacası kimse kıymet bilmiyor :/
00 Yorumlaseni seven olmassada ben burdayım çirkin kadın yoktur bakımsız kafın vardır gönlünü fettetmeye geliyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMiranda Kerr gibi bir vücudun varsa
Hemen tanışmaliyiz 😂012 Yorumla
Soran+1 yılZaten çirkin olduğum için sevilmesiğimin farkındayım. Ama bazılarına bakıyorum hem vücudu hem yüzü çirkin ama yine de seven bir erkek oluyor yanında. Bunu anlamıyorum ki.
Cevap sahibi+1 yılNeredesin ki sen?
Soran+1 yılNe önemi var
Cevap sahibi+1 yılÖnemi var ki soruyorum
Belki severim seni
Soran+1 yılEmin ol sevmezsin ben bile kendimi sevmiyorum artık. Sevilcekte bir tarafımda yok zaten.
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle düşünme lütfen
İçeriden yazar misin peki?
Soran+1 yılNerdensin sen?
Cevap sahibi+1 yılGel de içerden diyeyim işte
Soran+1 yılSöyle bir ne olcak ki
Cevap sahibi+1 yılKapattım
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılGelsen...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDemek ki kimseyi yanına yaklaştırmamışsın ya da şuana kadar kimse sana yaklaşmak istememiş...
06 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ikinci şık...
Cevap sahibi+1 yılO zaman bunun sebebi kim onu düşün... Değer görmek için değer vermelisin...
Soran+1 yılEmin ol benim kadar kimse değer veremez
Cevap sahibi+1 yılYanlış kişilere değer vermişsin, ya da yanlış değerler vermişsin insanlara...
Soran+1 yılYanlış kişi ama hayatıma mal oldu neyse😕
Cevap sahibi+1 yılSen çok dolmuşsun bacım...
+1 yılyeterki sevilecek kadın olsun biz severiz koşulsuz şartsız
00 Yorumla
+1 yılBurnun havada olur seden etkilenleri görmezsen böyle olur tabi
00 YorumlaErkekler gerçekten sever.
00 YorumlaSev beni seveyim seni 👏
00 Yorumla
+1 yılBana aşıklar diil abazalar drnk geldi ne yazık ki
12 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana o bile yok 😞
- +1 yıl
Olmasında iprenç bişi bu kalbimin saflığını bir avuç lavuğa veremem
+1 yılsende terkedip gişdersin
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğimi asla terketmem. Ama hiç sevilmedim ki nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum.
- +1 yıl
işte seni seveni sen sevmezsin çünkü sevmek güçlü erkeğin belirtisi değil
Soran+1 yılSeven erkek aciz erkek mi?
- +1 yıl
size göre öyle
+1 yılHerkes sikayetci vesselam ama bunlar hep..
00 Yorumla
+1 yılYani illaki olucak bir gün
00 YorumlaSeveriz ama hakeden yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUmarım olur tez zamanda
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok gururumla oynandı çok canımı yaktılar. Önceden sevilmeyeceğimi düşünüyordum ve yanılmadığımı gördüm.
Cevap sahibi+1 yılÇıkacaktır karşına senin gibi seni seven tasalanma!
Soran+1 yılTasalanmak değil benimkisi. Sadece meraktı. Ne yapalım sevmeselerde olur. Ama umarım can yakanın da canı yanar. En çol bunu istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılMazlumun ahı yerde kalmaz.
Soran+1 yılİnşallah rabbim bana göstersin bana duyursun inşallah.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen az oncede sormadinmi buna benzer bir soru
034 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSevmedimi seni bu zamana kadar bir erkek
Soran+1 yılOna da hayır
Cevap sahibi+1 yılBelkide sevmistir ama soylememistir sen gorememissindir
Soran+1 yılGörmediğim bir erkeği ne yapayım. Beni sevipte karşıma çıkmayan bir erkeği. Öyle şey mi olur.
Cevap sahibi+1 yılOlur olur bal gibi olur olmamissada demekki cekilmez hareketlerin var
Soran+1 yılOlmadı ki. Olabilir. Belki de. Gerçekten sevilmedim. Beni de kimse çekmez zaten. Ondandır belki de. Hem de çok çirkinim.
Cevap sahibi+1 yılCirkinim diye bisey yok kendine bakmiyorsundur bakimsizsindir
Soran+1 yılBaksam da çirkinim. Artık bakmıyorum da. Kilo da aldım. Gittikçede yaşlanıyorum. Özellikle bu sene yaşlandığımı ve daha da çirkinleştiğimi farkettim.
Cevap sahibi+1 yılYas kac kilo boy kac neden oyle dusunuyon
Soran+1 yıl170 e 70. Yaşımda 29
Cevap sahibi+1 yılEe tabiri caizse tas gibisin bence sen kendine bakmiyon sanki depresyon gibi biseydesin olumsuz dusunme
Soran+1 yıl10 kilo aldım. 10 kilo fazlam var bakmıyorum da kendime. Gün geçtikçe özgüvenim de düşüyor😕
Cevap sahibi+1 yılSen kafanda bitirmisin once kendini bir toplaman lazim sana senden baskasinin faydasi olmaz cok gec olmadan bence kendini topla olumsuz dusunceler seni dahada kotuye surukler
Soran+1 yılYapamıyorum ama yapmaya çalışırım yine de
Cevap sahibi+1 yılNerden sormamin sakincasi yoksa
Soran+1 yılBu yaşına gelmiş birinin hayatında hiç değer görmemesi sevilmemesi sevdiği erkek tarafından ve kız arkadaşı tarafından dalga geçilmesi üstelik tüm şartlar bu erkeğin tarafından olması beni her zaman yapayalnız kimsesiz olmam her zaman tek başıma mücadele etmem sence özgüvenimi kaybetmeye yetmez mi?
Cevap sahibi+1 yılYeter olumsuz seyler yasamis olabilirsin ama gecmiste yasadiklarindan dolayi gelecegini de heba etmek zorunda degilsin ben neden degil nerden diye sormustum :))
Soran+1 yılBen saydırmışım desene 😄 İzmir
Cevap sahibi+1 yılValla resmen icini doktun ne dolmussun sen boyle :))) bosver bu kadar takma kafaya cok takinti yapan birisin sanki
Soran+1 yılSanırım takıntılıyım 😄 bende sıkıldım bu durumdan zaten 😕
Cevap sahibi+1 yılUgrasabilecegin hoby olarak yapacagin bisey yok mu kendini ona ver calisiyomusun?
Soran+1 yılAslında ben ilk başta bu psikolojiden hobi edinerek kurtuldum bana o kadar iyi geldi ki. Eskisinden daha iyi olmuştum. Ama ekonomik durumum ek vermediği için bırakmak zorunda kalmıştım. Düzeldiği zaman tekrar başlamayı isterim tabi.
Cevap sahibi+1 yılHobin neydi ozelmi?
Soran+1 yılÇalışmıyorum bu arada
Soran+1 yılÇello çalmayı öğreniyordum
Cevap sahibi+1 yılCok iyiya bende hep bir muzik aleti calmak istedim ama tembellik bir turlu ogrenemedim bence mutlaka devam etmelisin
Soran+1 yılBence de etmeliyim ama eğitim için maddi durumum el vermiyor. Zaten çello aldım tellerini aldım bir dünya para verdim. Daha standını da almam gerek. 3 ayda birinci pozisyonun yarısını bitirmiştim. Şimdi unutmuşumdur büyük ihtimal. Maddi durumum düzeldiği zaman allah nasip kısmet ederse tekrar giderim inşaallah. İnan bana hobi edinmek bütün antidepresanlara bedel. İnsanın uğraştığı şeyle arasında bir bağ oluşuyor. Çalmayınca birisini özler gibi özlüyor insan. Birisini sever gibi seviyor. İnşallah tez vakitte tekrar başlarım öğrenmeye.
Cevap sahibi+1 yılIns kpss falan hazirlaniyonmu neler yapiyon simdi cokmu soru sordum sıkmadim dimi :))
Soran+1 yılKpss düşünmem. Örgün okuyorum iki yıllık. Bu sene biticek inşallah. Allah nasip kısmet edersede yüksek istiyorum. Bakalım nasip kısmet artık.
Cevap sahibi+1 yılNe guzel ins biter bolum ney nerde okuyon?
Soran+1 yılİş sağlığı ve güvenliği okuyorum
Cevap sahibi+1 yılIyimis hakkinda hayirlisi olur ins
Soran+1 yılAmin sağol
birine kurban gitmeszsn hep
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatılmaz yaşanır. :)
00 YorumlaYaşamak lazım.
00 YorumlaBen de kanka
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 816 cevap paylaştı. Sever çok sever
00 Yorumlasever
06 Yorumla
Soran+1 yılSence çirkin olduğum için mi sevilmedim hiç?
Soran+1 yılNeyse alakası var peki? Gerçekten bunu bilmek ve değiştirmek istiyorum.
Soran+1 yılHiç ummadığım bir an da öyle bir adi şerefsiz biriyle tanıştım ki tatmadığım tüm acı duyguları yaşattı. Şimdi çok korkuyorum.
+1 yılhayırlısı be üzülme
00 YorumlaBizde bazen severiz
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hayatım boyunca hiç bir erkek tarafından değer görüp sevilmedim. Erkekler gerçekten sever mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler