+1 yılitici değil çekici olur ve bu onun içten olduğunu samimi olduğunu gösterir...
kendine güveni yok imajı bırakmaz elbette ya aksine dediğim gibi çok çekici birşey bence erkeğin buluşmada heycanlanması.. bu, kızdan hoşlandığı anlamına gelir
benim nişanlımla ilk buluşmamızda da öyle titriyordu ne dediğini bilmiyordu sonra oturdugumuz kafeden çıktık yürüdük biraz işte dedi ki içeride gözlerini yakından ilk gördugumde oyle etkilendim ki konuşamadım... ben orada bittim zatenn deli oldumm ona deli.. ne samimi bir erkek tam evlenilecek adam dedim içimden..maşallah bize04 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben daha 15 dk tanımayla niyetimi bodoslama belli ettim olay çok hızlı gelişti bakalım yani işin özü biliyor hoşlandığımı gayet açık şekilde :)
- +1 yıl
Hadi bakalım maşallah ne güzel cidden seviyorsun kızı yani dalga geçmiyorsun kızla dimi :)
Soran+1 yılöyle tabi dalgasına filan değil :)
- +1 yıl
iyi maşallah :)
+1 yılhoşlandığım çocuksa bu çok hoşuma gider güvensizlikle alakası yok bunun.nekadr çok önemsio ve değer verioki bni kaybetmekten korkuo ve konuşmaktan çekinio derim ve bu onun için olumlu bir izlenim olur
02 Yorumla
Soran+1 yılya aslında durum şöyle ben baya baya bodoslama açıldım kıza daha 1 kere görüştükten sonra bir cesaretle :D o da ilk başta şaşırdığını ama buluşabileceğimizi söyledi numarasını aldım filan durum bu yani :)
- +1 yıl
ne güzel olumsuz bişey söylememiş demekki sana bir şans verecek gibi iyi kullan
okadar strese girecek bişey yok be kardeşim kasma kendini sen erkeksin en en azından güçlü görünmen lazım..
yukarda hoşuma giderdi, severdim, çok şeker, çok tatlı gibi yorumlar yapan bayanlara da pek kulak asma, başkasının başına gelince onlara çok şeker gelir ama kendi başlarına gelince dicekleri laf ; bu ne ya çocuk karşımda titriyo konuşamıyo bile, böyle ezik biriyle ne işim var benim.! %80i bunu dicektir inan bana..12 Yorumla
Soran+1 yılrahat olmakta bitiyo iş o zaman öyle mi
ilk buluşmalar genelde kasar bıraz bırde bırbırınızı tanımıyorsanız genelde gözler konuşur :) ama heycanlanma ve tıtreme karsındakı ınsana değer verdıgın anlamına gelır nacızane fıkrım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
eğer belli bir olgunluğa ermişse erkek; güven eksikliğinden kaynaklanmaz, bu titreme. sevmekten, değer vermekten kaynaklanır. güzeldir... misal ben ilk etapta sırf bu yüzden ona yakın hissedebilirim. gerisi allah kerim... :)
01 YorumlaBence çok sexsi. Hemen öpüşürdüm.
Ciddi olarak baktığımda da: ailevi problemler içinde büyüdüğünü. Bazı sorunlar yaşayacağımızı düşünürdüm.
Yine de hemen öperdim :))03 Yorumla
Soran+1 yılhaha :) ya böyle pısırık bir kişilikten dolayı olan utangaçlık değil ilk başta öyle oluyorum genelde sonraki buluşmada gayet rahat oluyorum yine de iyi bir şey diyosun yani genel olarak ? :)
- +1 yıl
Evet. Saf ve temizlik geldi aklıma. 7. Sınıfta okulun en yakışıklı ama içine kapanık çocuğuyla bale gösterisinde yan yana gelmiştik. Ben de bayan çene. Orda açtım ben biraz bunu. Neyse bu salak 8. Sınıfa kadar açılamadı bana. 8/1. Döneminde doğum günü için evine çağırdı herkezi. Tabi bende kaçırırmıyım:) velhasıl kelam, ben bunu sıkıştırdım bunların mutfakta. O çocuktan ötürü çekici geliyor öyle tipler. Şimdi yönetmen. Ayy. Çok duygulandım birden. Çok tatlıydı. Şimdi şişkoymuş. Face sağolsun. :)
Soran+1 yıl:D
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Şimdi erkek hayatında ilk defa mı bir kızla buluşuyor da ondan mı böyle yoksa gerçekten hoşlandı beni kabul edecek mi diye böyle? :)
00 Yorumla
+1 yılŞahsen hoşuma giderdi sonuçta benim için heyecanlanıyor bu iyi birşey.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah o da öyle düşünür :)
- +1 yıl
Merak etme :)
- Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yıl''amanda benim ürkek ceylanımmmmmm '' diye severler adamı ;)
20 Yorumla
+1 yılhoşuma giderdi ben daha çok hoşlanırdım :)
11 Yorumla
Soran+1 yılkasmama gerek yok o zaman öyle mi ? :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence değil abartıya kacmadigi sürece oyle yaptiysan kız senin sevdiğini anlamistir zaten bu da guzel bisey emin ol ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. bana sevimli geldi düşününce :):)
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir şey be. Sıkma kendini
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine çok sevimli :)
00 Yorumla
+1 yılhayır aynı şeyler bende de olur :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam