Evliliğin ilk aylarında kavga normal mi?

Eşimle 1senemiz dolmadan nişanlandık 6 ay nişanlılık ile evlendik. Öyle böyle büyük bir aşktı ki farklı kültürlerden ayrı dünyalardan olmamıza rağmen evlendik. Birbirimizin nefesini çeker tenlerimizi dokundurduğumuzda kendi tenimizden bir parça hissediyorum der dururuz. Kader öyle bir yerden bağladı ki ölümü dahi göze aldım benden gidişinde o bırakmadı beni ve ne hallerime rağmen beni sevdi sahiplendi. Herşey çok güzel yuvamız güzel ama ilk aydan hafif şiddet içeren fazla şekilde psikolojik şiddet içeren kavgalar ediyoruz ben sinir krizi geçirip ağlıyorum sonrasında bişey olmamış gibi gelip sarılıyor sevişiyoruz ben yine ölüyorum ona o da bana. Ama söylenen kelimeler aklıma geldikçe içimi bıçak kesiyor. Bu kavgaları aileme arkadaşlarıma asla anlatmadım yuvamda yaşanan burda kalsın istedim ama bu şekilde olması normal mi? Evliliğin ilk bir yılı böyle geçermiş tanıma anlamında korkuyorum sadece ya sonra sevişmeler kurtaramazsa kavgaları? Çok seviyorum onu kaybedemem... Ne yapmak gerekir ki?
Evliliğin ilk aylarında kavga normal mi?