Nişanlımla her gün telefonda konusuyoruz ya nöbetten geldim diyor ya da nöbetim var diyor her gün nöbet tutması garip geldi sonucta orda onca insan var her gün buna nasıl sıra gelebilir aklım almıyor :/
Cevabın nedir?
nöbet saatleri birliklere göre farkedebilir biz kritik bir dış karakoldaydık günlük minimum 12 saat nöbetimiz oluyordu ama ilçedekiler 4 saat tutuyordu üs bölgesindekiler 2 nöbet 2 mola şeklinde tutuyorlardı. orası ana kucağı değil asker ocağı dua etsin en azından telefonu düzgün çekiyo
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u+1 yıl
hahahahaha ben gunde alti saat nöbet tuttum ilk gittigimde usta birligine 3 gunduz 3 gce orasi babasinin evi degil asker ocagi tutulur
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Tutsun 😂
sen konustuguna sükret ben 3 gün haber alamadigimi bilirim tribe giriyosun birde
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Tribe girmiyorum merak ettim sadece neden her gün nöbet tutuyor diye
- Soran+1 yıl
Kötü bir niyetle anlamadım zaten dedigim gibi endişelendim sorunu var yalanda söyleyebilir gibi çünkü bir kere tartışma geçmişti arkadaşıyla oyuzden yani 😊
- Soran+1 yıl
Soru sormuyorum genelde moralini yüksek tutmaya çalışıyorum :)
evet günde 2 3 sefer nöbet tutanlarda var askerde hep nöbetle geciyor vakit
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
yok dostum. Mecburi askerlere o görevleri vermiyorlar nöbetleri genelde Uzman Çavuşlar tutar. Erler , tuvalet temizlerler.. Rütbeli komutanların ayak işlerini yaparlar. vede saçma sapan eğitimler.. Sağa dön sola dön saçma sapan şeyler. Erlere G-3 Silahını verdikleri zaman bire ya bozuk silah velirler :) ya da boş şarjörlü verirler :) Öyle televizyonda gördüğün gibi operasyonlar falan yok. :) Onları rütbeliler yapar. Erler hizmetçilik yapar. d
010 Yorumla- +1 yıl
Nerede askerlik yaptığına bağlı bu
- +1 yıl
@MeçhulGölge Hayır dostum. Erlerin hepsi bu statüde. Neresi olduğu hiç farketmez..
- +1 yıl
@MeçhulGölge at yalanı si kiim inananı 10 ayım üzerimde 5 şarjör 100 mermi elimde g3 taşımakla geçti ihbarlara karşı defalarca 16-17 saat istirahatsiz nöbet beklediğim oldu sen batıda yaptığın askerlikle doğudakini bir sanıyorsun galiba..
- +1 yıl
@callysns bende bunu demek istedim arkadaş batıda yapmış belli
- +1 yıl
ayıpsın kanka hazır kıta var 2 saat aralıklı 6 saat nöbet ya da günde sadece 2 saat tutan olur nişanlın o zaman boş oluyordur. Anca öyle vakit buluyordur seninle konuşmak için 😎😎
10 Yorumla Bizim bölükte 16 kişilik nöbet grubu vardı vede bir nöbette 8 kişiye ihtiyaç vardı 2 saatte bir değişiyordu gerisini sen düşün diğer görevlerden adamlarıfa alıp nöbet tutturmasalar günde en az 12 saat nöbet tutabilirlerdi
10 Yorumla- +1 yıl
tutulur askere giden adamız biz oranın raconunu biliyoruz bayanlar
10 Yorumla Nöbet eri ise gündüz 3 defa 2 şer saat 2 saat arayla nöbet tutar 6 saat yapar gece de 2 saati olur toplamda 8 saat
10 Yorumla:D nöber akşam 7 sabah 7 arası hergün dönüşümlü tutulur, gündüz de aynı...
00 Yorumla- +1 yıl
Ben Van’da yapıyorum 30 askeriz 73 günüm kaldı biz geldikten 1 hafta sonra dağa çıkardılar dedektörle mayın arıyoruz 4 asker 2 uzman geliyo sıra dönüyo öyle ben mayına gittiğimde diğer arkadaşLar nöbet tutuyo Mıntıka falan
03 Yorumla- 8 ay
Benim arkadaşım da orada da van tuşba 6. Hudutta çarşı iznimiz yok diyo gerçekten yokmu
- +1 yıl
Tutulur mevcut askerlık suresı kısaldıgı ıcın bazı donemlerde cift bile atıyosun
00 Yorumla - +1 yıl
Günde iki kere uç kere nöbete bile kalkılıyo seninkinin azmış yine😂
00 Yorumla - +1 yıl
Komutanla arası iyi değilse sıçmaya bile gidemez.
10 Yorumla - +1 yıl
Ben hiç nöbet tutmadım
00 Yorumla - +1 yıl
Günde 2 kere bile nöbet tutabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Hergünntutuluyor 2 saat ileri atıyor ama
00 Yorumla Askerdeki Adamı bile sorguluyor musun ya yazık
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Sorgulamak degil bu aslada sorgulamam ben onun yanında olmaya calısıyorum her gün nöbet tutuyorum diyince endişelendim neden hergün diye her lafı yanlıs anlamak zorundamısınız siz ya
- Soran+1 yıl
Evet garip geldi merakta ediyorum ne yapiyor bir sıkıntısı var mı bu yönden garip yani
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Tutulmaz her gün hangi şehirdeki?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ankara
- +1 yıl
komutanlar gicik kaptiysa yapar.
00 Yorumla 32 saat nöbet tuttum.
00 YorumlaGünde 8 10 12 saat nöbet tutanlar var
00 Yorumla- +1 yıl
Olabilir.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Askerin işi nöbet tutmak:)
00 Yorumla tabiki hergun oluyo
00 YorumlaTutulur.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Tutulmaz hayir
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl tutulmaz kızım. Basbaya tutulabilir. Babam Albay ve her gün nöbet tutan askerler biliyorum.
- Cevap sahibi+1 yıl
@KertmeyennKele tamam kizma abiğgğ
- +1 yıl
Hehe keşke herkes senin gibi sempatik olsa bu sitede 😊
Olur
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Günde iki defa hemde
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı