Evet beyler bayanlar, bu akşam düğün var, takı takarken evlenen kişiye ne söylenebilir? Bir kaç güzel şey söyler misiniz :-) Evlenen kişiye ne denir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet beyler bayanlar, bu akşam düğün var, takı takarken evlenen kişiye ne söylenebilir? Bir kaç güzel şey söyler misiniz :-) Evlenen kişiye ne denir?

Evlilik çok kutsal bir müessese. Bunu laf olsun diye söyleyenler var ama bu bir gerçek arkadaşlar. Düğünden düğüne koşturan biri olarak, sana evlenen kişiye ne denir en doğru ağızdan yazayım! :D

Yeni evlenen kişileri tebrik etmek için samimi ve içten bir yaklaşım göstermek önemli. Özellikle cümlelerini pozitif ve karşı tarafı mutlu edecek şekilde seç ki çiftler kendilerini gerçek bir masalın içerisinde hissetsinler. Çünkü o gün, onlar için çok önemli bu durumu göz önünde bulundurursan çok daha iyi şeyler söylersin.
Kendim çok duygusal olduğum için içten bir dilek ile başlıyorum tebriklerime. Örnek olarak; "Bir araya geldiğiniz her anın, bir ömre bedel olmasını dilerim. Mutluluklarınız hiç eksilmesin. Sizi tebrik ederim!" diyebilirsin.
Ben o kadar beceremem diyorsan; "Çok yakışmışsınız, çok güzel olmuşsunuz, düğün çok güzel oldu" gibi iltifatlar sonrasında "Tebrik ederim, hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın, bir ömür boyu mutluluk dilerim, hayatınız boyunca birlikte nice güzel günler geçirmenizi dilerim" gibi klasik sözler söyleyebilirsin. :)
Yeni evlenenlere şunları diyebilirsin:
Bu şekilde güzel dileklerini yeni evlenen çiftlere ifade edebilirsin. Umarım evlenen kişiye ne denir sorun kafanda silinmiştir. 😇
Merhaba,

Yeni evlenen kişilere bir söz söylemek istiyorsanız benim size tavsiyem o an içinizden gelen en samimi duyguları kısa şekilde dile getirmeniz yönünde olacaktır. Bolca pozitif ve karşı tarafı mutlu edecek kısa bir iki cümle işinizi görecektir.

Hayatlarının en güzel günü ve sizin de bunun bir parçası olmanızı mı istiyorlar? Bu bir teşekkürü hak ediyor bence. Evlilik kutlamasına katılma şansı için minnettarlığı ifade etmek, tek başına ya da bir dilek ya da "tebrikler" ile birlikte tatlı bir mesaj olacaktır.

Umarım faydalı olmuştur 🌸

Merhaba
Evlilik toplum içindeki en kutsal müessese. Birbirini çok seven çiftler bir ömür beraber yaşayacağı yıllar için birbirlerine büyük bir söz verip bu sözlerini evlilik ile taşlandırmak ister.
Arkadaşımız, dostumuz, kardeşlerimiz kim olursa olsun kendilerine ait olan bu özel günde bütün sevdiklerini yanlarında görmek ister.
Bizler de tabii ki sevdiklerimizin en mutlu gününde onları yalnız bırakmak istemeyiz. Onların gelecek dünyalarına adım attığı bu büyük günde eğer düğün ve nikah merasimlerine katılma şansımız varsa onlara hem varlığımızla hem de söyleyeceğimiz güzel tebrik cümlelerimizle mutluluklarını daha da katlayabiliriz.

Hayatımızda önemli bir yeri bulunan sevdiklerimizin en özel günlerinde eğer ki birebir yüzlerine söylebilme şansımız varsa şu tebrik cümleleri ile evliliklerini kutlayabiliriz.

Bazen yoğun hayat koşturması yüzünden en sevdiklerimizin dahi özel günlerini kaçırdığımız günler olabilir.
Evliliğe ilk adımı attıkları bu büyük günlerde her ne kadar sevdiklerimizin yanında olmak istesek de bazı yol ve iş nedenlerinden dolayı onlarla beraber olamayabiliriz.
Böyle zamanlarda da sevdiklerimize bir hediye esliğinde göndereceğimiz mesajlarla da onların bu mutlu gününde varlığımızı hissettirebiliriz.
Bir hediye veya bir çiçek eşliğinde onlar için şu mesajları iletebiliriz.
Evlenen çiftlere benden de sonsuz mutluluklar..
#Cassie
Allah analı babalı büyütsün denir.
Ilk once bırbırınıze saygınız olsun, deger verın, önrmseyın, onu mutlu etmek ıcın elınızden gelenı yapın, aldığı kararlada destek olun , zaman ayırın, özel hıssettırın, arkasında ya da yürümeyın evlılık yolunu yan yana el ele yuruyun, gözlerinizi gözlerinden hıc ayırmayın.
Klasiklerden gidiyoruz tabi. Mutluluklar. Hayırlı uğurlu olsun. 🙂 bu kadarcık yeter
Hmmm ben aslında değişik birşeyler olsun diye sormuştum olmadı öyle yaparım :-)
Öyle yap öyle boşver değişiği🙂
Ama şöyle Allah yüzünüzdeki gülümsemeyi hiç eksik etmesin felanda eklesem diyorum :-D
Olur tabi güzel 👍
Bak şöyle, Hayırlı olsun , Allah yüzünüzdeki gülümsemeyi hiç eksik etmesin. Diyip uzatmiyim daha fazla diye düşünüyorum :-)
Ya zaten duymuyorlar sesten gürültüden. Küfür etsen anlamayacak gülüp teşekkür edecek.😄 Çok düşünmene gerek yok
Düşünceye bak ya :-D ana avrat düz gideyim yani :-) taki takarken müzik durur heralde
Durmaz 🙂 yani bizde durmuyor.
Ya aklıma soktun şimdi ağzımdan kaçar duyarlar :-D
Hep kahkaha atarak yaşlanın inşallah diyebilirsin belki. :)
Him biraz değişik birazda abartılı sanki @_@
Hoş dilek aslında. :)
Evet öyle (y) :-)
Allah mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta kocayın de 😄
Şöyle șafșaflı birşey olsun istiyorum :D
Allah kurtarsın diye okudum ya 😂 😂 Uykum gelmiş benim 😁 Güzel yazmışsın olumsuz kelime içermiyor favorimsin 🙂
Merhabalar ^^
Yeni evlenenler yeni heyecanlarla yeni hayatlarına başlamış, yüreği pır pır eden kelebekler gibi atan gençlerdir. Tam da bu noktada elbette onları tebrik etmek de çok mühimdir.

Gençlere mutluluklar diliyorum, umarım fikir verebilmişimdir ^^
hayırlı olsun akşama ver çoşkuyu kolonlar inlesin denilebilir
tebrik et mutluluklar dile
Klasik bir şekilde yani :-)
Cevap
116Cevap
Yeni evlenen bir çifti tebrik ederken, samimi ve içten bir yaklaşım her zaman güzel olur. Takı takarken ya da evlenen kişilere tebrik ederken söyleyebileceğin birkaç güzel şey:
• “Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, her şey gönlünüzce olsun.”
• “Beraber geçireceğiniz her anın kıymetini bilin, sevginiz hiç solmasın.”
• “Evlilik, güzel bir yolculuk. Her adımda birbirinizi daha çok sevin, her zaman destek olun.”
• “Mutluluğunuz daim olsun, birbirinize olan sevginiz her geçen gün artsın.”
• “Birlikte kuracağınız yuva her zaman huzur ve neşeyle dolsun.”
Düğün gibi özel bir günde, onlara en güzel dilekleri iletmek gerçekten önemli. Hem duygusal hem de samimi bir yaklaşım, onların bu özel anını daha da anlamlı kılabilir.
Yeni evlenen bir kişiyi tebrik etmek için samimi ve içten bir şekilde ifadeler kullanabilirsin. Mesela, "Tebrikler! Umarım yeni evlilik hayatınızda mutluluk dolu bir gelecek sizi bekliyordur. İkinizin de birbirinize sonsuz sevgi ve destekle dolu bir yaşam geçirmenizi dilerim." gibi bir tebrik mesajı gönderebilirsin.
Selamzzz yeni evlenenleri tebrik ederim mus mutlu olursunuz inşallah.
Size bir şey önericem: atışırsanız ikinizin siniri alt üst olur ise derhal bir ciklet atınız ağzınıza fark edeceksiniz siniriniz gidecek. Ve bunuda unutmayın cikleti ağzınıza attığınızda beş on saniye için gözlerinizi kapatın ve cikletin tadını çıkarın!
Dostum uzun uzun konuşmana gerek yok. Zaten gelin ve damat o gün çok yorgun olduğu için bitsede gitsek diye bakacaklar. Takılar dışında da böyle şeyleri dikkate alacaklarını düşünmüyorum :) yüksek bir takı taksan daha çok anlamlı olur. :) Sizin adınıza çok mutlu oldum umarım daim olur de geç.
Öncelikle birbirinize saygınız olsun
Daha sonra biriniz sinirli iken biriniz her zaman sakin olsun
Sonra sabretmeyi daima öğrenin
Sadakatli olun birbirinize
Gizliniz olmasın birbirinizden
Gençken güzel iken değil
Her zaman hastalıklarda dahi sevin birbirinizi mutluluklar
Takı takılırken uzun uzadıya sohbet edilmez. Takarken, " Hayırlı olsun, ikinizde birbiriniz için hayırlı bir eş olursunuz umarım.." gibi cümleler daha kısa ve anlatılmak isteneni açıklar. Düğün sonrasında bir sohbet ise, uzunca güzel dileklerinizi iletme şansınız olacaktır. Laubali tavırdan kaçınarak hoş bir dille anlatmanın daha göz alıcı duracağından eminim. Sağlıcakla kalın. 😇
Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz bu yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim...✨
sanal ortamdan uzak durun derdim neden mi? çünkü boşanmaların yarısından çoğu sanal yüzünden oluyo vede evliliğe zarar veriyo çok şahit olduğum durumlar oldu oyüzden böyle yorum yazmak istedim
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun umarım hiç ayrılmazsınız ve ömür boyu bu ilişkiyi yaşarsınız derim ben olsam yani bunlar fazlasıyla yeterli olur diye düşünüyorum yeni evlenen kişilere demek için.
Her erkek için ayrı fakat erkeklerin geneli için özellikle fiziksel olarak güçlü olduğunu ve idari yeteneğinin gelişmiş olduğunu söylemen hoşuna gider.
"Sizin için en güzel anıların birikmesini ve mutlu bir hayat birlikte sürdürmenizi dilerim." "Her zaman birbirinize karşı anlayışlı ve sevecen olmanızı dilerim." "Hayatınız boyunca sevgileriniz hep büyür, hayatınız hep keyifli olsun ve mutlu anılar hep sizinle kalmasın."
Kızlar Bir Adım Öne sakın heiye olarak fincan götürme
ya anlamıyorum 1 seneyi geçmiş bir yorum neden şu an fırsat sorusu oldu ki belki 5 6 senelik sorudur
Evliliğinizi tebrik eder bol çocuklu ve mutlu bir ömür dilerim. Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın. Canım arkadaşım evliliğinin sana hayırlar getirmesini diler, eşine ve sana uzunca sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar dilerim. Evliliğinizin kalpleriniz ve yüzleriniz gibi güzel, mutlu ve huzurlu olmasını dilerim.
Tebrik ederim sizi, bu karışık dünyada birbirinizi önce bulup sonra da sahip çıka çıka nihayet evlenebildiğiniz için, aşk pırıltılarınızı gökyüzünün altında da çokça yaşamayı ihmal etmeyin 😁
Bunu bir yerde paylaşacağım hiç aklıma gelmezdi 😀
Allah ım sizi bir ömür birbirinize hoş göstersin.😊 Allah’ın rahmeti ve bereketi her daim evliliğinizin üstünde olsun. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Diyebilirsin 😇
🥴🥴 ne diyelim
Yaşam tek taraflı bir yoldur,
Geri dönüşü olmayan.
Evlilik, tek taraflı yolun çift yol olmasıdır,
Bu yolda sana eşli edecek.
Mutluluğunuz ve huzurunuz hiç eksik olmasın.
"ALLAH rahmet eylesin. Mekanınız cennet olsun. ALLAH taksiratınızı afeylesin Halbu ki daha çok gençtiniz" bence çok havalı olur. Düğünden birebir kovulma sebebi...
Çocuğu olacaklara geçmiş olsun derim ama yeni evlilere ne denir ki yapmışlar zaten yapacaklarını.. 😂
"Allah huzur, mutluluk ve geçim versin tebrik ediyorum. :) " Genelde evlenen arkadaşlarıma böyle söylerim.
Cok mutlu olursunuz inşallah diyip bi de tam altın takarsaniz başka da hicbirsey yapmanıza gerek kalmaz. Altın onemli😉
Bence korunmadan cinsel ilskye girmesinler... bu dunya cocuk dunyaya getirecek kadar gzel bir yer degil..
Birlikteliğiniz, mutluluğunuz ömür boyu sürsün...
Kıskansın sevgi düşmanları
İmrensin sevgi fakirleri...
Şu nickine bakınca sorunu ciddiye alamıyorum cidden çok iğrenç ya. Hele ki ülkede kediye köpeğe tecavüz bu kadar olurken.
Ev bediyesinolarak ihtiyaci ne carsa o ogrenilip alinabilur. Ihtjyaci bilinemediyse baddak takimi tabak alinabilir
Tebrik ederim, umarim çok mutlu olursunuz, bu mutluluk hiç bitmez. Ha bide yeğen isteriz ona göre 😄😉
Şu teyzenin temennisi geldi aklıma 😁
https://youtube. com/shorts/CyjpwS0j53E? feature=share
anlamıyorum 1 seneyi geçmiş yorum niye fırssat sorusu olur ki
ben olsam
afferin lan aslanım beline kuvvet karını fena becer şaka şaka
tebrik ederim inşallah çocuklarınız sizin gibi olur derdim başka ne dicem sadece tebrikler demek yeterli
Allah her şeyin en güzelini sizlere nasip etsin. Sizler gibi güzel çocuklarınız olsun. Çok mutlu olun, huzurlar diliyorum size…
Siz gerdeğe gircekseniz kutlamasını niye bize yaptırıyorsunuz?
Sende abaza kalmışsın. Bahar
Bırbırınızın eksıkleri için kavga etmek yerine iyi yonlerını konusun bulup cıkarın saygı ve sevgıyı onde tutun
sabırlı hosgorulu durust ve sadık olun.. kanaatkar olun elınızdekının en ıyısı oldugunu unutmayın!
Bir yastıkta kocayın, ömür boyu mutluluklar denir...
Allah bir yastıkta kocatsın mutluluklar tebrik ederim de geç
Hayırlı olsun, Allah mesut etsin, bir yastıkta kocayın, mutluluklar dilerim
"Allah bir yastıkta kocatsın" denir😬
Allah bir yastıkta kocatsın mutluluklar diyebilirsiniz 🙂
Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir yastıkta kocayın inşallah
Mutluluklar dilerim. Bir yastıkta kocayın 😂 oldu bitti
Eskiler: Bir yastıkta kocayın. Ben: Gözleriniz hep birbirinize gülsün
Başını yakmışsın seni tebrik ederim ilerleyen dönemlerde çok pişman olacaksın denir
Tebrik ederim hayırlı olsun ömürr boyu mutluluklar...
Evlenmeden önce nasılsınız, evlendikten sonra da öyle olun
(+1 yıl sonra olay yeri inceleme gelir...) Ne dedin knk düğünde? 😂
Allah bir yastıkta kocatsin, mutluluk diliyorum... Gibi şeyler söyleniyor.
Maaşlarınızı birleştirmeniz mantıklıydı tebrikler
🎈🎉🍾🎊
Hayırlı olsun yuvanız neşeyle dolsun bir biriniz kırmadan nice güzel yıllara
Allah bir yastıkta kocatsın denirdi eskiden şimdi artık yastıklar da ayrı
Hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu bugün ki gibi daim etsin.
Sizler birbirinize Allah'tan emanetsiniz. Değerinizi kıymetinizi bilin.
(Bro komşuda pişer bizede düşer dimi) derim , dhshhshshsbshs
Allah sabır versin denilir de sen deme yine de😂😂😂
Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim... Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın!Misal...
Ee çocuk yaşında çocuk sevelim diyen teyzeler falan var. Allah muhafaza kimseye denk gelmesin. 😂 Ama en güzeli Allah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin denir bence. Çünkü şu an geçim çok zorlaştı.🌸
Bir ömür boyu mutlu olun işallah hep böyle birbirinizin agzına verin
Allah mesut etsin, Allah utandırmasın, tebrik ederim, bir yastıkta kocayın, en kötü gününüz böyle olsun, darısı bekarların başına, gibi..
O resimdeki eşi ölünce öbür karıya döndü gene 😁😁😁
allah hayırlı uğurlu etsin kazasız belasız sona ulaştırsın
Allah bir yastıkta kocatsin.
Yalnız biz Kürtçe olarak "Xude we li hev pir u kal bile😁"deriz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?