Hamileyim ve kimden bilmiyorum?

Merhaba ben yasadigim bir ikilemi paylasip yukumu azaltmak istiyorum ve biraz da akul almak biliyorum cok kotu yorumlar ataniniz olacak ama elbet aranizdan mantikli yorum yazip bana yol gosterecekler de olaca neyse efendim ben 30 yasindayim, 6 senelik bir evliligim var kocam tam bir işkolik tatilde bile yanimda olmayan bir adam tatile bile yalniz cikarim ben o calisirken ilgisiz biri bazen nasil evlendigime sasiriyorum bile ve yeni evli sayiliriz. Erkek kardesimin esiyle arasi bozuktu ve esiyle de iyi anlasiriz biz, ben de onlari baristirmak icin izmire yanlarina gittim biz bir gece barismalarini kutlamak icin eglenmeye cikmistik ben orada birisiyle tanistim basarili kibar ve bekar biri resmen asik oldum ama aramizda birsey olmadi zaten evliyim beni kabul etmez diye dusundum fakat nasil olduysa mesajlasmaya basladik ve bulustuk gercekten hakkinda yanilmamisim cok iyi, olgun biri ah keske daha uzun seyler yazabilseydim buraya ama kisa tutmaliyim ben eve dondukten sonra bile konustuk baya ilerledi aramjz ben bir bahaneyle yine izmire kacip onunla tekrar bulustum baya konustuk hatta beraber bile kaldik kardesimin haberi bile yoktu oraya geldigimden pismanim evet ama ayni zamanda ne yapacagimi da bilmiyorum dun aksam hamile oldugumu ogrendim ve kimden oldugu konusunda hicbir fikrim yok aldiramam da bir de cocugun gunahina mi gireyim ama ortaya cikmasinda deli gibi korkuyorum bosan diyeceksiniz ya cocuk esimdense? Ve ayrica bosanirsam nerede kalirim nasil yasarim hicbir fikrim yok maddi yonden bagliyim esime ogrenir ogrenmez sevgilime mesaj cektim hemen oraya gelmemizi ve bize bakacagini soyledi ama cocugun ondan olamama ihtimali de var ve luksu birakip gidemem ben nasil dna testi yaptirabilirim gizli olarak yani fatura belge falan oluyor mu dna testlerinde? Ne yapabilirim hicbir fikrim yok perisanim lutfen yardim edin ozel hastanede gizli olmasini istesem gizlerler mi? Parasi onemli degil sadece ortaua cikmasin yeter
Güncellemeler
+1 yıl
Aldirip bastan mi baslasam esimle hayatima?
Güncellemeler
+1 yıl
BEBEGI ALDIRIYORUM
Hamileyim ve kimden bilmiyorum?