Normal bir erkek arkadaşım vardı Bayadır konuşuyorduk güveniyordum ona sonra biz sevgili olduk buluştuk evine gittim normal bir şekilde sohbet ediyoruz falan sonra öpüşmeye başladık fakat ben önceden bir kere öpüşüp hiç yatmayan birisiyim SEVGİLİM ise birçok kişiyle yatan biri ve bende değişeceğini söylemişti beni inandırmıştı neyse böyle devam etti ama ileri gitmedik öpüşmenin dışında sonra ben kötü oldum elim falan titremeye başladı Noldu falan diye benimle ilgilendi böyle olacağını bilsem öpmezdim çart curt Dedi sonra bir sırrımı söyledim ona sana onu unutmak için travma yaşatiyim mi dedi hayır dedim o Zaman o eskide kalanı unut Dedi ayrıca hiç bırakma beni dedim sen bırakma asıl Dedi ben bırakırsam evimi biliyosun gel dedi ayrıca annesi evde olduğumuzu biliyodu neyse evden çıktık motorla evin üstünde bıraktı beni ben eve girdikten sonra mesaj attım haber ver bana müsait olduğunda yaz konuşalım diye oda bugünlük tamam yarın bidaha mesaj atma bana tamam Dedi aradım ciddi misin sen dedim güldü şaka yapıyo gibi bir halim mi var Dedi yanında biri vardı sanırım öyle kapattık ve ben hiç iyi değilim kullanıldım ve bir kenara atıldım rüyalarıma giriyo sosyal medya hesaplarımın hepsini kapattım numaramı değiştirdim kendimden utanıyorum geri dönenen ama böyle yaşamak çok zor geliyor bana unutmak için bir yol gösterin yoksa intihar etmekten başka çarem yok lütfen.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyleri ben de yaşadım. Hatta biz cinsel ilişkiye bile girmeye çalıştık ama ben çok dardım ve o acıya dayanamadığım için fazla zorlamadı. Arkadan da girmeyi denedi, girdi de ama kayganlaştırıcı vs yanımızda olmadığı için fazla zorlamadan çıktı. O birçok kişiyle yatmış ama benim ilkimdi. Biz normal arkadaştık. O kötü deneyimden sonra evlerimize gittik. Ben her şey eskisi gibi normal olur sanıyordum ama öyle olmadı. Hatta yiyişmiştik, boynumdaki, dudağımdaki ve köprücüğümdeki morarıkları annem gördü. Ona açıklamaya çalıştım ve yalan söyledim. “Alper yaptı.” Dedim. Ama yapan kişi Alper değildi. Bana mesaj atmadı o günden sonra. Mesajlarıma da bakmadı. Bu bana ağır koydu. Bu anlattıklarım daha geçtiğimiz Pazar günü (19 Mayıs’ta) yaşandı. Yattığım arkadaşım benden 4 yaş büyük ve ben o günkü performansımı ve vücudumu güzel bulmadığı için beni bir kenara attığını düşünüyorum. Bunu atlatmak çok zor olacak, seni anlıyorum.
00 Yorumla
+1 yılİntihar mı? Saçmalama lütfen... Kötü bir olay yaşadın ve bu sana çok iyi bir ders olsun lütfen. Ancak 3 kuruş etmeyecek bir insan için intihar gibi bir şeyi asla düşünme
00 Yorumla
+1 yılkızların intihar takıntısını anlamıyorum 1 kişi hayatınızı şekillendirmemeli o seni nasıl görüyorsa bundan sonra sende onu öyle gör bu yaşadıklarını tecrübe olarak düşün ders al unutma konusuna gelirsek unutamayacaksin gün için de arkadaşlarınla gez dolaş sohbet et kitap oku kendini oyala ama aksam yatağa girdiğinde aklına gecelek o bununla yaşamayı öğren ne zaman unutacak duruma gelirsin seni mutlu eden sana gerçekten değer veren biri karşına çıkınca hayatini yaşa şimdilik umursamamaya çalış arkadaslarinla takıl
30 Yorumla
+1 yılOhooo seni kullanmış maksadı senin ile yatıp g*tüne tekmeyi basmakmış ama olmamış yiyişmek ile yetinmiş yazık olmuş. Unutmaya çalış şehir değiştire bilirsen değiştir bir süreliğine kafanı topla.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Intihar cozum degil kuzum bazilarimizda hayati böyle ogreniyoruz bu yasadiklarindan ders al. Sen akilli bir kizsin ben inaniyorum bir daha böyle bir yalnis yapmayacagina inaniyorum
40 YorumlaBöyle karaktersiz erkekler sırf yakışıklı diye sevgili buluyor. Biz biraz çirkiniz diye asla aldatmayacak olmamıza rağmen reddediliyoruz. Kusura bakma suç sende. Bir insanı severken ilk kalbine bak. Tipine değil
10 Yorumla
+1 yılKardeşim Neden böyle domuzlarin evine gidip bu farelere inaniyosunuz ki Allah bin türlü belalarini versin bunların
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı. Neden böyle yaşamak çok zor geliyor?
ulan sanki 3 çocukla nikahsiz ortada kalmissin git yeni bir sevgili bul yeni bir aktivite nbul kafanı dağıt onla uğraş21 Yorumla- +1 yıl
Bu kafadan bana lazim😁
+1 yılBacım ne intiharı dua et daha ileri gitmemiş o. çocuk.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim evlenene kadar namusunuza sahip cikin. Bu hayatın bu dünya ile sınırlı oldugunu sanmayin. Olumu dusunup rahatlamasını ogrenin
20 Yorumla Arasa bırkac kere daha yatsan nolacaktı adı ılışkımı uzme canımı tovbenı et dogru ınsanlar secmeye calış çok saf olma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Birşey yasamamissin ki. O seni kullanmayacağını anlayınca bırakmış hepsi o.
20 Yorumlaİntihar çözüm değil yazık etme kendine hayat yaşamak için hâlâ güzel bence o şerefsizi unut düşünme intihar edipde ahiretinide mahvetme iyice
10 YorumlaSaçmalama öpüşmeye karşılık verecek kadar güvenmişsin çok basit basit hatalar yapıyorsun mantıklı düşünün biraz yok sonra intihar vb hata yapıyorsan da bundan ders çıkar tecrübe olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa tecavüz etseydi de hamile kalsaydin!!! Dua et haline ve yaşadıklarından ders çıkar tekrar aynı hataya düşme.
00 YorumlaSevisemeyecegini anlayınca atmış kenara
10 YorumlaSonra erkekler abazaaaa
00 Yorumlaİntihar et gitsin :)
00 Yorumlaİyiyaptı mk
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılkeyfine bak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı