Erkek arkadaşım beni kullandı unutmak için ne yapmalıyım?

Normal bir erkek arkadaşım vardı Bayadır konuşuyorduk güveniyordum ona sonra biz sevgili olduk buluştuk evine gittim normal bir şekilde sohbet ediyoruz falan sonra öpüşmeye başladık fakat ben önceden bir kere öpüşüp hiç yatmayan birisiyim SEVGİLİM ise birçok kişiyle yatan biri ve bende değişeceğini söylemişti beni inandırmıştı neyse böyle devam etti ama ileri gitmedik öpüşmenin dışında sonra ben kötü oldum elim falan titremeye başladı Noldu falan diye benimle ilgilendi böyle olacağını bilsem öpmezdim çart curt Dedi sonra bir sırrımı söyledim ona sana onu unutmak için travma yaşatiyim mi dedi hayır dedim o Zaman o eskide kalanı unut Dedi ayrıca hiç bırakma beni dedim sen bırakma asıl Dedi ben bırakırsam evimi biliyosun gel dedi ayrıca annesi evde olduğumuzu biliyodu neyse evden çıktık motorla evin üstünde bıraktı beni ben eve girdikten sonra mesaj attım haber ver bana müsait olduğunda yaz konuşalım diye oda bugünlük tamam yarın bidaha mesaj atma bana tamam Dedi aradım ciddi misin sen dedim güldü şaka yapıyo gibi bir halim mi var Dedi yanında biri vardı sanırım öyle kapattık ve ben hiç iyi değilim kullanıldım ve bir kenara atıldım rüyalarıma giriyo sosyal medya hesaplarımın hepsini kapattım numaramı değiştirdim kendimden utanıyorum geri dönenen ama böyle yaşamak çok zor geliyor bana unutmak için bir yol gösterin yoksa intihar etmekten başka çarem yok lütfen.
Erkek arkadaşım beni kullandı unutmak için ne yapmalıyım?