eşimden şüpeleniyorum 2 gündür eve gelmiyor en küçük olayda eve gelmemezlik yapıyor sizce casus telefon almalımıyım kullananlar varmı?
Cevabın nedir?
Telefonuna ek bir yazılımla bu işi yapabilirsiniz. Ayrıntılı şekilde takip edebilirsiniz. Ancak bunun size bir maliyeti olacaktır. Dolayısıyla size önerebileceğim yöntem; eşinizin bağlı bulunduğu operatörün online işlemlerinden takip etmek olsun. Buraya giriş için bir şifre talep edilecektir sizden, bazı operatörlerde Örneğin Turkcell'de SIFRE yazıp 2222 ye göndermeniz istenir. Ek olarak operatörün ilgili sayfasında bu şifreye nasıl ulaşacağınız yazmaktadır. Tüm operatörlerin online işlemlerinde, görüşme geçmişleri, mesaj kayıtları, gprs data harcama miktarları vs ayrıntılı şekilde yer almaktadır. Buradan takip edebilirsiniz. Eğer ki ilk anlattığım gibi yazılımla takip etmek istiyorum diyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
08 Yorumla
Soran+1 yılsizin dediginiz gibi giriyorum aranan numaralara son 4 rakamını göstermiyor yazılımla takip nasıl oluyor peki
- +1 yıl
AVEA'da numaranın tümü verilmektedir. Diğer operatörleri incelemedim. Yazılım ile takip etmek isterseniz benzer bilgiler (konuşma geçmişi, sms geçmişi, anlık konuşma takibi) tarafınıza ulaşır. Ek olarak bu yazılımın yüklü olduğu telefona tanımlı root yetkili numaradan yapılan aramalar ile anlık olarak ortamını dinleyebilirsiniz. Bu esnada telefon sahibi ekranını normal haliyle görecektir.
Soran+1 yılpeki nasıl olcak telefonun modeli önemlimi
- +1 yıl
Bununla ilgili ben satış ya da pazarlamasını yapmıyorum, sadece bir dönemlik yazılım ürettik, ancak birkaç adres önerebilirim bölgenizde yardım alabileceğiniz daha detaylı bilgilendirmeyi onlardan alabilirsiniz. Telefon modeli önemlidir, modele uygun yazılım yüklenmesi açısından.
Soran+1 yılpeki gerçekten işe yarıyormu
- +1 yıl
merhaba phreaker bu bahsettiğiniz karşı tarafın onlaine operetor servisini takıp etme olayı tam olarak nasıl oluyor acaba eşim iphone kullanıyor ındırılmiş turksell onlıne işlemleri için uygulaması var ancak şifreli bahsetmiş olduğunuz türkcell için 2222 ye gınderılen mesajı ben kendımden mı yolluyorum onun telınden mı yolluyorum bır ıkıncısı o şifre geldiğinde googleden turcel sayfasına mı gırıyorum yoksa ı9ndırılen programına mı gırıyorum mesaj ve armalar hepsini gösterir mi gerçekten yardımcı olursanız çok sevınırım.
- +1 yıl
merhaba phreoker bu bulundugu online şifreyle işlemlerini takıp etme konusunu bıraz daha acar mısınız acaba nasıl yapmam gerekıyor onun telınden mı gondereceğim mesajı ve sonra arama motorundan turkcell sayfasına gırerek mı o şifreyi kullanacağım kendısı türkcel hat kullanıyor daha acıklayıcı bılgılendırır mısınız bu konuda şimdiden teşekkürler.
En İyi Cevaplar
bazı kendini bilmezler alay konusu haline getirmiş mevzuyu ortada gerçekten ciddi bir mevzu var. tabi biraz pollyanna cılığa girebilir ama ya sıkılıp ya da büyük bir tartışma yaşanmamasını istediği için gidip arabada falan yatiyoda olabilir böyle 1-2 insan görmüştüm.
154 Yorumla
Soran+1 yılevet arabada yatıyorum diyor kavga etmemek için ama o böyle yaptıkça ben daha çok sinirleniyorum bunuda biliyor
Soran+1 yıl21 yaşındayım eşim 29
- +1 yıl
daha çok gençmişsiniz bide erken yaşta evlenmişsiniz siz sanırım gerçekten aşıksınız ama siz onun için gençlik hevesi olabilirsiniz genç olduğu için aldatma 2. plana düşer bir dönemlik sıkılma olabilr dedğim gibi çekin karşınıza sorunlarınızı anlatın oda size derdini anlatsın çözebiliceğiniz bişeyse çözmeye çalişin hemen evlilik yıkmak mantıkılı bişey değil ama ortada bir ihanet varsa o da sizin biliceğiniz iş
Soran+1 yılihanet var mıbilmiyorum sadece şüpeleniyorum çünkü bu aralar çok fazla dışarı çıkmaya alkol almaya başladı
- +1 yıl
şüphelenmeniz çok normal gerçekten sıkıntılı bir durum ya bir şekilde takip edip ya da ettirip gerçekleri öğrenmeye çalişmalısınız ya da yüz yüze konuşup gerçekleri onun ağzından öğrenmelisiniz yani şu tarz olabilr "bu aralar çok garip davranıyosun beni aldattğından şüpheleniyorum böyle bişey varsa açıkça söyleyebilrsin birbirmizi daha fazla üzmeyelim" gibi. tabi ben olayın tamamen dışında bir insanım bunları kolayca söyleyebilyorum ama sizin için eminiim çok zor olucaktır yanıtı korktuğumuz...
Soran+1 yılkonuşma taraftarı degil en küçük sözüme bagırıp üste çıkıyor evden gidiyor kaldıgı o soruları sorayım
Soran+1 yılne ayrılıyor nede düzeliyor beni bıktırmaya çalıştırıyor
- +1 yıl
bıktırarak eline ne geçmesini planlıyo olabilir bazı erkekler böyledir sevmiyo olsalar bile boşanmayı kendilerine yediremezler ancak beklemek sizin için daha zararlı olucak bir an önce kendi imkanlarınızla ya da hukuksal olarak bişeyler yapmalsınız. peki ailenizin bu durumdan haberi var mı ?
Soran+1 yılailemin haberi var sadece bekle diyorlar babam yok benim ben küçükken oda kaçmış gittim 1 annem var oda kalp ameliyatı geçirdi dönersem eve çok üzülcek hastalanıcak diye korkuyorum
- +1 yıl
gerçekten çok fedakar birisiniz diğer yorumlarınızıda okudum gerçekten çekilicek çile değil bir bayan için çok zor olmalı ama bence kendinizi üzerek kendinize daha fazla zarar veriyosunuz bu kadar olaydan sonra aldatıyo olmasa bile bence ayrılmak tek çözüm daha çok gençsiniz önünüzde uzun yıllar var en güzel yıllarınızda hayatınızı daha fazla cehenneme çevirmeyin gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm tekrar allah kolaylık versin yerinizde olsam heralde bende ne yapicağimi şaşirirdim
Soran+1 yılbebegim çok küçük oldugu için birşey yapamıyorum beni hiç çalıştrmadı nişanlıyken bile o yüzden ayrılırsam nasıl çalışcam nasıl bakıcam bebege diye düşünüyorum
Soran+1 yılo kadar çok cesaretliyimki bu adamla evlendim nafaka istersen boşanmam diyor dükkan senin olsun nafaka isteme diyor
Soran+1 yıldururp dururken geldi bu gerginlik dükkan benim üzerime 2 3 güne kadar gelemezse en düşük fiyata satmayı düşünüyorum köpeginide almamış dükkana köpegi açık bırakmış içeri giremedim saldırıyor
Soran+1 yılbu akşam dükkana gitiim anahtarların yedekleri bende
- +1 yıl
o zman bence ayrıldıktan sonra yakın geliceğin içinde endişe etmene gerek yok o dükkan bir müddet işini görür ancak şöyle bir problemde var biliyosun ülkemizde ne yazıkki kadın cinayetleri baya bir arttı size zarar verebilicek bir insanmı ve şöyle bir sorunda var bu adam dükkanı falanı filanı sizin üzerine yaptiricak kdar sizi sevip güveniyosa nasıl bu hale gelebildi
Soran+1 yılkendi sorunları oldugu için benim üzerime yaptı
- +1 yıl
anladım. yinede iş bu seviyeye geldikten sonra bu evliliğin dönüşünün olucağını sanmıyorum en azından seni ve çocuğunu bir müddet idare edebilcek bir kaynak var elinde bana kalırsa daha fazla uğraşmanın anlamı yok tabi yinede bu senin biliceğin iş iyi düşünüp karar vermen gerekiyo.
Soran+1 yılben dükkana gittim ordaydı sonrada eve geldi hiç birşey olmamış gibi şimdide her gece içerek geliyor eve sarhoş halde
Soran+1 yılkonuşmak mümkün degil ayık kafayla göremiyorum hep sinirli bir tavrı var bugün geldi 10dk zor oturdu ve uyudu
Soran+1 yılşuan hiçbirşey düşünemiyorum bebeğimde hastalandı benden ona geçti dr götürdüm ilaç falan aldım adam neyiniz var diye sormuyo bile dün beni aradı geliyorum dedi 8de şöle böle derken 12de geldi ben ona çok hastayım kolumu kaldıramıyorum dedim tamam dedi çorba yapıcam sana dedi ama yok eve zor düştü
Soran+1 yılyoo rahatsız etmiyorsunuz kafam o kadar karışıkki küçük çocugumu düşünüyorum ya hiç kafaya takmıcam kafama göre yaşıcam ya da böle çekip kendimi üzücem ama çocugum biraz büyüyene kadar onunla yaşamayı düşünüyorum
Soran+1 yılalıştım artık ilgisizligine
Soran+1 yılbağırıp evden kaçmaktan birşey yapamıyor
Soran+1 yılbirden bire degişti anlam veremiyorum
Soran+1 yıloto tamircisi
Soran+1 yılama gittigi kıyafeti görsen tamirci demezsin 2 günde bir degiştirir neymiş şirketlere gidiyomuş
Soran+1 yılonunla beraber olalı hiç çalıştırmadı meslegimde yok ayrıldıktan sonra ne yapcagımı bilmiyorum
Soran+1 yılen az 50 düşünüyorum oto servis içinde herşeyi var yıkaması dahil benim için 50 eder işte :)eşim daha yüksek eder diyo ben o an satmak için en düşük fiyatı söylerim
Soran+1 yılozmn yerimi bulur ben ayrıldıktan sonra birdaha asla yüzümü göremez beni rahatsız edicek yoksa
Soran+1 yılyok zaten öyle birşey olsa çeker gider
Soran+1 yılzaten çocugum büyüyene kadar dayanmaya çalışcam gerekirse umursamıcam kafasına göre yaşasın banada karışmasın onunla artık bu şekil konuşcam
Soran+1 yılşimdilik hiç birşey söylemiyor sadece bagırıyor gereksiz yer ama bende karşılık vermiyorum dün yemegi acı buldu ben acı yemiyorum diye bagırıyor bende dedim sen çorba içtinmi dedim içtim dedi ozmn doymuşsundur dedim geçti yattı bundan sonra bu şekil davrancam aman aç yatmasın aman şöle olmasın derken adam degerimi bilmiyor şimdide ne kadar degersiz oldugunu anlasın
Soran+1 yılevet iyileşti dr götürdüm oda grip olmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılprogramin ismini bilmiyorum internetten arastir istersen vea okuyan bilen olursa yazsin yoruma
ama bir program var kendi telefonuna indiyorsun ve esinin nrsini veriyorsun sanirim ama esine mesaj gidiyor o mesaji silmelisin tabiiki anlamasin diye.. bundan sonra her o numaraya sordugunda esin tam olarak nerde diye yazi geliyor .. pek aciklayici olmadi gibi istedigin bumuyduda bilmyorum ama almalimiyim soruna süpheleniyorsan defalarca uyardim diyorsan al seni salak yerine koymasina izin verme01 Yorumla
Soran+1 yılevet onu biliyorum ama hazır telefonlar var hazır kendi telefonu yokken iyi fırsat diye düşünüyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu cok buyuk bir guvensizlik problemi bnce boyle brsey yapma eşin sonucta. Acıkca konus gerekrse kavga et ama bu yola basvurma. Gelelim soruna evt karsıdakinin ruhu duymadan 1 dkda programı yukleyeblrsn yda drek casus teller var ondan satın alabilrsın Ama para tuzagı hepsiadil degıl yasalda olmamalı. Kişinin hakkına tecavuzdur ne olrsa olsun .. Bna yapılsa asla affetmezdım. Ne bliyosn bska hattı numarası olmadgnı? Hersey tahmın edilebileck kdar kolay degil
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
24Cevap
boşanma davası aç evde durmayan adammış zaten hakime anlatırsın aldatıyor eve gelmiyor rızkımızı başkalarıyla yiyor maddi manevi tazminat hakkımı isterim de, hem tazminat hem nafaka iste, süründür onu, casus telefonu da hiç duymadım ama eşin telefonu dinlemesi özel hayatın gizliliğini ihlal etmiyor o yüzden sonuna kadar özel hayatını öğrenebilirsin ;)
013 Yorumla- +1 yıl
ama ailesini evini eşini bırakıp bir erkek çekip gidiyorsa ve bu kısmen de olsa sürekli hale geldiyse veyahut sürekli hale geleceğinin sinyallerini veriyorsa o zaman kocalık görevlerini yapmıyor demektir. evliliğin eşlere getirdiği bitakım yükümlülükler vardır ve bu yükümlülükleri ihlal ediyorsa eşlerin oturup ciddi ciddi durumu konuşmaları gerekir.
Soran+1 yılbaya alışkanlık hale getirdi evde oldugu zamanda bizle ilgilenmiyor yemegi yer yemez uyur
Soran+1 yılarkadaşlarını benden daha çok düşünüyor şuan ateş içinde yanıyorum hastalandım grip oldum ve bu saatte hala onu bekliyorum :((
Soran+1 yılmaddi durumu iyi ama herşeyi benim üzerime yaptı ayrılırsa nafaka vermem benim hiç birşeyim yok diyor sigortam bile yok diyo
- +1 yıl
yorumlarınızdan anladığım kadarıyla sizin eşinizle bir de flört döneminiz olmuş ve beraberce karar verip evlenmişsiniz uzun zamandır da birliktesiniz bunları bir arada düşündüğümde siz karı-koca olmanın yanında arkadaş da olmuşsunuzdur. bu yüzden öncelikle eşinizi yanınıza alıp neler hissettiğinizi anlatın ama burada üslup önemli ne hesap sorar tarzda ne de kendinizi acındırarak. sadece anlatın ve evliliğin nereye doğru gittiğini anlayın. gidişata göre bir karar alırsınız casusluğa gerek yok..
Soran+1 yılbeni karşısında karısı olarak görmüyor doğruları söyledigimde iftira diyor dediklerini söyledigimde ben yapmadım diyor her seferinde üste çıkıyor
tabi bütün oklar aldatılmayı gösteriyo olsada bu sizin eşinizin karakteriyle ilgilidir genelde bu tür olaylar görücü usulü evliliklerde oluyo gerçek aşk olmadığı için aldatmak kolay oluyo daha net cevaplar almak için daha net bilgi vermeniz gerekir tabi buda sizin fazlasıyla özelinize girer.
02 Yorumla
Soran+1 yılbirbirimizi çok severek evlendik çok mücadele verdik evlenmek için 2 yıllık evliyiz 6 yılda beraberiz
- +1 yıl
biraz pollyanna cılığa girebilir ama ya sıkılıp ya da büyük bir tartışma yaşanmamasını istediği için gidip arabada falan yatiyoda olabilir böyle 1-2 insan görmüştüm gerçekten can sıkıcı bir mevzu sizin adınıza çok üzüldüm allah sabır versin. imkanınız varsa şöyle bişeyde yapabilrsiniz ya takip edin ya da ettirin aklınızda soru işareti kalmasın belirsizlik en kötüsüdür.
+1 yılgece gece ne güldüm beee
evli adam 2 gündür eve gelmiyor en kücük olayda eve gelmiyor halen casus tlf alayımmı diyor
bazen harbiden aklınızın olmadıgına inanmaya başlicam, herif daha nasıl aldattığınımı söylesin sana, dostuna sevgilisine gidiyo işte bunun için illa gözünle görmenmi gerek...10 Yorumlaevlilikte küslük olabilir ama eve gelmemezlik olmaz bir daha gidecek olursa gidersen bir daha bu eve dönemezsin de
04 Yorumla
Soran+1 yılher seferinde dedim ama anlamıyor
Soran+1 yılben onu her akşam kontorol ediyorum internetten son rakamlar çıkmıyor ama ilk rakamlar çıkıyor oda biraz işe yarıyor gelirkende silmiş oluyor tekrar numarayı çıkartamıyorum
+1 yılcasus telefonlar öyle anlattıkları gibi işe yaramıyor millet satmak için bir sürü yalan söylüyor bunu yapmanın çeşitli yolları var
03 Yorumla
Soran+1 yılne gibi yollar
- +1 yıl
valla buraya sığmaz yazacağım şeyler belki daha sonra anlatırım
Soran+1 yılbana şimdi lazım kısaca anlatsanız
+1 yılsana söylemeden eve gelmemezlik yapıyorsa ne diyeyim. sen sordun mu hiç niye gelmediğini?
07 Yorumla
Soran+1 yılkavga etmemek için gelmiyormuş arabada yatıyorum diyor
- +1 yıl
peki hiç oturup adam gibi konuştunuz mu bunu. yani bir insan arabada nasıl yaşayabilir.
Soran+1 yılkonuştum ama anlamıyor 7 aylık bebegim var yoksa onu hiç çekmezdim
- +1 yıl
kıyamam ya. sen de onun yaptıklarını tekrarlasana sen de evden istediğin de kalk git o eve geldiğinde seni bulamasın olmaz mı
- +1 yıl
malesef kaçan kovalanıyor. aynısını o da yapsın ki görsün nasıl bir şeymiş.
Soran+1 yılben evden çıkar gidersem ozmn suçlu ben olcam hem kendisi tarafından hem ailesi tarafında evinde duramadı 2 gün çekip gitti dicekler ama 1 haftadan fazla durmam
Öyle bir telefon varsa al derim içinde şüphede varsa hiç durma :)
06 Yorumla
Soran+1 yılküçük ortam dinleme cihazı aldım ama koyacak yer bulamadıgım için geri iade ettim yakalanırım diye ama telefonu almayı gerçekten düşünüyorum
Soran+1 yıleninde sonunda çıkacak beni aldatıyorsa eger kendimi o şekilde avutuyorum :(
Soran+1 yılçirkin olsam tamam adam haklı yüzümü görmek istemiyor dicem ama ne zmn dışarı çıksak erkez eşime karının kıymetini bil böylesini zor bulursun diyorlar
tabi FBI ya bildir onlar kesın bulurlar ne yaptıgını..siz kadınlardan korkulur abi..:))
00 Yorumla
+1 yılerkekler çapkındır hayatında başkası olabilir üzgünümki aldatıyordur insan karısının yanında olmak istemezmi bunun başka bir açıklaması olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacaba aradığınız programı buldunuz mu benimde bu konuda aklımda bazı soru işaretlerim var cevaplarsanız çok sevinirin
00 Yorumla
+1 yılguvensızlık dusurme derım ..acık acık sor malısın .
04 Yorumla
Soran+1 yılben seni aldatıyorum demez bence
- +1 yıl
demez ama sızı aldatmıyorsa ya sonrası ..
Soran+1 yılozmn neden bu şekilde davrandıgını söylicek onuda yapmıyor soruyorum her seferinde neden degiştin diye cevap vermiyor
- +1 yıl
ozel olacak ama kocanız ılgınızde azalma olmus olmasın
googleden latıtuteyı kur bır sekılde gelmedıgınde yerını ögrenırsın ılıskın bıtmesın sonra ama
04 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oluyor bir anlatsan
Soran+1 yılhaftanın 3 günü evde 4 gün dışarda sen ne beklersin bu durumda
bir kere adam seninle evlendiğinde zaten Allah belasını vermiş onun:D
kim bilir ne ettinde kaçıyo evinden00 Yorumla
+1 yılYakin olsam james bondluk hic yapmamistim, hayrima ben bu isi yapardim baci.
07 Yorumla
Soran+1 yılanlatsan olmazmı nasıl yapılıyor ne işe yarıyor
- +1 yıl
cok detay baci baslasam sabah olur.
Soran+1 yıltelefonamı yükleniyor merak ettim şimdi
- +1 yıl
casus kamerasida var, ses kaydedicide. Ama bunlari bosver bul bir tanidigini ver eline fotograf makinasini tak pesine iki hafta. Bak neler neler cikar. Seni aldattigi icin mahkemede agzinada sic..sin. kanitin var cunku. Mal mulk varsa hepsini alirsin elinden.
Soran+1 yılzaten hepsi benim üzerime ayrılırsan hepsi senin diyor giderken tanıdıgımın takip etmesi imkansız çünkü çok hızlı araba kullanıyor ona yetişemez tanıdıklarım
- +1 yıl
Bacim naptin adama boyle herseyide birakmis zaten sana.
Arabaya takilan aletler var, ucuz gittigi yeri hemen sana gostermiyo ama arabadan cikarip bilgisayara takinca gittigi yerleri adres adres soyluyo sana. saatini bile. ebay amazon falan bak bulursun.
Soran+1 yılarabası yok kendisi oto tamircisi dükkanı yeni açtık dükkanda durmaz hergün 5 10 tane araba degiştirir
+1 yılsenden sıkılmış olabilir, bece biraz nefes almasına izin verebilrisin
00 Yorumlacasus telefonu ilk kez duyuyorum güvensizlik çok kötü bişeydir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa o herifi serefsiz köpek kim bilir kimlerle fingirdeşiyor
10 YorumlaEve geldi de telefon alması kaldı.:D
014 Yorumla
Soran+1 yıleninde sonunda gelicek
Soran+1 yıltartıştık o yüzden gelmiyor kendi telii kapattırmış bende kredi kartını kapattırdım ama dükkana gidiyor yarın ilk işim dükkana gitmek
Soran+1 yılbeni bu şekilde evde bebekle yaznlız bırakmasını kaldıramıyorum birde seni seviyorummu dicem telefonunu kapattırmış aramıyım diye
Soran+1 yılakşama kadar yanındaki çalışan açtı telefonu yok gelmedi not yazmış birdaha gelmem diye akşam telefonu getirdi kapattırmış bana gönderirken akşamda dükkana gittim yandaki esnaflara sordum burdaydı diyorlar benden kaçıyor ama yarın aniden dükkana gitcem gelemem sanıyor
Soran+1 yıldışarı çıkcaktık hazırlandım bekliyorum aradım meşgüle atıyor 3 4 kere bana yoldayım demişti sonra aradı geliyorum dedi yanında arkadaşı vardı sesi geliyordu o kim dedim arkadaşım yolda gördüm geliyorum dedi sonra sana hesapmı vercem sen kimsin diye bagırmya başladı teli tamamen kapatım gelmedi
- +1 yıl
Onun da gelmeye niyeti yokmuş demekki.Yanındaki arkadaşı biraz şüpheli bir kişi.Umarım kötü biri değildir.Yarın pek üstüne gitme o konuda..Yani ses tonunu yükseltme o yükseltse bile.Çünkü eşin senin yapacağın en küçük olumsuz bir şeyi kendi lehine çevirmeyi başarıyor.Ses tonunu yükseltme.Sakin olduğunu ona göster.Daha sonra da geri dön.Böyle yaparsan hatasını anlar ve gelir.Konuyu kendi ailene ya da onun ailesine anlattın mı biliyorlar mı ?
Soran+1 yılbiliyorlar ama onun ailesi hiçbirşey demiyor bilmiyormuydun bunun böle oldugunu diyip kapatıyorlar gece beni aradıgında nerdesin dedim ve o arkadaşı bana küfür ediyor :(
Soran+1 yılher ay aynı ama ilk defa telefonu kapattırıp bana gönderiyor
Cocuk yapmayaydin iyiydi.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı. ajan tut qnq garanti yöntem
00 YorumlaAl beybi kocanın ırısbısı daha beter :(
10 Yorumla
+1 yılTakip etsen daha iyi.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 405 cevap paylaştı. Al ver ekonomiye can ver.
00 Yorumla
+1 yılKadınlardan korkulur
Ka-dın-lar-dan
KOR--KU--LUR00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğrensen ne olacak şu saatten sonra :)
00 YorumlaBu kadar saçmalama istersen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevamsızlıktan sınıfta kaldığını söyle. :))
00 YorumlaŞehir neresi ?
08 Yorumla
Soran+1 yılistanbul bayarampaşa
Soran+1 yıltelefonu bende hattını kapattırmış en son telefonu kırmıştı arkadaşının telini kullanıyor
Soran+1 yılpeki nasıl olcak hattını açtırdıgında nasıl yapıcam
- +1 yıl
Banada yardim edebilirmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılPhreaker gel gel bak burada ne buldum...
02 Yorumla
Soran+1 yılne buldun ?
cep casusu diye arat güzel programlar var.
00 Yorumlaöyle bişey mi varmış
00 Yorumlahiç duymadım
00 Yorumlahafiye gibisin
00 Yorumla
+1 yılYakışır fdkşlgfdşl
00 Yorumla
+1 yılEvlilik güven ister.
00 Yorumlao ne ?
.04 Yorumla
Soran+1 yılortam dinlemesi yapılıyor konuşmalar dinleniyor
Soran+1 yılo normal telefon sanıyor içinde casus yüklü konuşmaları dinliyorsun bir bak istersen googleden
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle alll
00 Yorumlauğraşma bence boşuna
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri