• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Eşime Casus telefon almayı düşünüyorum

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
eşimden şüpeleniyorum 2 gündür eve gelmiyor en küçük olayda eve gelmemezlik yapıyor sizce casus telefon almalımıyım kullananlar varmı?
Eşime Casus telefon almayı düşünüyorum
Telefon Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Phreaker
    Phreaker Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Telefonuna ek bir yazılımla bu işi yapabilirsiniz. Ayrıntılı şekilde takip edebilirsiniz. Ancak bunun size bir maliyeti olacaktır. Dolayısıyla size önerebileceğim yöntem; eşinizin bağlı bulunduğu operatörün online işlemlerinden takip etmek olsun. Buraya giriş için bir şifre talep edilecektir sizden, bazı operatörlerde Örneğin Turkcell'de SIFRE yazıp 2222 ye göndermeniz istenir. Ek olarak operatörün ilgili sayfasında bu şifreye nasıl ulaşacağınız yazmaktadır. Tüm operatörlerin online işlemlerinde, görüşme geçmişleri, mesaj kayıtları, gprs data harcama miktarları vs ayrıntılı şekilde yer almaktadır. Buradan takip edebilirsiniz. Eğer ki ilk anlattığım gibi yazılımla takip etmek istiyorum diyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sizin dediginiz gibi giriyorum aranan numaralara son 4 rakamını göstermiyor yazılımla takip nasıl oluyor peki

Yorumla
    • Phreaker
      Phreaker
      +1 yıl

AVEA'da numaranın tümü verilmektedir. Diğer operatörleri incelemedim. Yazılım ile takip etmek isterseniz benzer bilgiler (konuşma geçmişi, sms geçmişi, anlık konuşma takibi) tarafınıza ulaşır. Ek olarak bu yazılımın yüklü olduğu telefona tanımlı root yetkili numaradan yapılan aramalar ile anlık olarak ortamını dinleyebilirsiniz. Bu esnada telefon sahibi ekranını normal haliyle görecektir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki nasıl olcak telefonun modeli önemlimi

Yorumla
    • Phreaker
      Phreaker
      +1 yıl

Bununla ilgili ben satış ya da pazarlamasını yapmıyorum, sadece bir dönemlik yazılım ürettik, ancak birkaç adres önerebilirim bölgenizde yardım alabileceğiniz daha detaylı bilgilendirmeyi onlardan alabilirsiniz. Telefon modeli önemlidir, modele uygun yazılım yüklenmesi açısından.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki gerçekten işe yarıyormu

Yorumla
    • Phreaker
      Phreaker
      +1 yıl

kesinlikle.

Yorumla
    • zynpnng
      zynpnng
      +1 yıl

merhaba phreaker bu bahsettiğiniz karşı tarafın onlaine operetor servisini takıp etme olayı tam olarak nasıl oluyor acaba eşim iphone kullanıyor ındırılmiş turksell onlıne işlemleri için uygulaması var ancak şifreli bahsetmiş olduğunuz türkcell için 2222 ye gınderılen mesajı ben kendımden mı yolluyorum onun telınden mı yolluyorum bır ıkıncısı o şifre geldiğinde googleden turcel sayfasına mı gırıyorum yoksa ı9ndırılen programına mı gırıyorum mesaj ve armalar hepsini gösterir mi gerçekten yardımcı olursanız çok sevınırım.

Yorumla
    • zynpnng
      zynpnng
      +1 yıl

merhaba phreoker bu bulundugu online şifreyle işlemlerini takıp etme konusunu bıraz daha acar mısınız acaba nasıl yapmam gerekıyor onun telınden mı gondereceğim mesajı ve sonra arama motorundan turkcell sayfasına gırerek mı o şifreyi kullanacağım kendısı türkcel hat kullanıyor daha acıklayıcı bılgılendırır mısınız bu konuda şimdiden teşekkürler.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• CoMFe
    CoMFe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

bazı kendini bilmezler alay konusu haline getirmiş mevzuyu ortada gerçekten ciddi bir mevzu var. tabi biraz pollyanna cılığa girebilir ama ya sıkılıp ya da büyük bir tartışma yaşanmamasını istediği için gidip arabada falan yatiyoda olabilir böyle 1-2 insan görmüştüm.

1
    54 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet arabada yatıyorum diyor kavga etmemek için ama o böyle yaptıkça ben daha çok sinirleniyorum bunuda biliyor

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

eğer kocanızı hala seviyosanız ve evliliğinizin yıkılmasını istemiyosanız karşınıza çekip konuşmanızı tavsiye ederim yanlış anlamazsanız eşinziin ve sizin yaşınızı sorabilirmyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

21 yaşındayım eşim 29

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

daha çok gençmişsiniz bide erken yaşta evlenmişsiniz siz sanırım gerçekten aşıksınız ama siz onun için gençlik hevesi olabilirsiniz genç olduğu için aldatma 2. plana düşer bir dönemlik sıkılma olabilr dedğim gibi çekin karşınıza sorunlarınızı anlatın oda size derdini anlatsın çözebiliceğiniz bişeyse çözmeye çalişin hemen evlilik yıkmak mantıkılı bişey değil ama ortada bir ihanet varsa o da sizin biliceğiniz iş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ihanet var mıbilmiyorum sadece şüpeleniyorum çünkü bu aralar çok fazla dışarı çıkmaya alkol almaya başladı

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

şüphelenmeniz çok normal gerçekten sıkıntılı bir durum ya bir şekilde takip edip ya da ettirip gerçekleri öğrenmeye çalişmalısınız ya da yüz yüze konuşup gerçekleri onun ağzından öğrenmelisiniz yani şu tarz olabilr "bu aralar çok garip davranıyosun beni aldattğından şüpheleniyorum böyle bişey varsa açıkça söyleyebilrsin birbirmizi daha fazla üzmeyelim" gibi. tabi ben olayın tamamen dışında bir insanım bunları kolayca söyleyebilyorum ama sizin için eminiim çok zor olucaktır yanıtı korktuğumuz...

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

gibiyse hayat ne olursa olsund evam ediyo yollarınızı ayırırsınzı çünkü böyle yaşamak eminim daha zor olucaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konuşma taraftarı degil en küçük sözüme bagırıp üste çıkıyor evden gidiyor kaldıgı o soruları sorayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne ayrılıyor nede düzeliyor beni bıktırmaya çalıştırıyor

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

bıktırarak eline ne geçmesini planlıyo olabilir bazı erkekler böyledir sevmiyo olsalar bile boşanmayı kendilerine yediremezler ancak beklemek sizin için daha zararlı olucak bir an önce kendi imkanlarınızla ya da hukuksal olarak bişeyler yapmalsınız. peki ailenizin bu durumdan haberi var mı ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ailemin haberi var sadece bekle diyorlar babam yok benim ben küçükken oda kaçmış gittim 1 annem var oda kalp ameliyatı geçirdi dönersem eve çok üzülcek hastalanıcak diye korkuyorum

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

gerçekten çok fedakar birisiniz diğer yorumlarınızıda okudum gerçekten çekilicek çile değil bir bayan için çok zor olmalı ama bence kendinizi üzerek kendinize daha fazla zarar veriyosunuz bu kadar olaydan sonra aldatıyo olmasa bile bence ayrılmak tek çözüm daha çok gençsiniz önünüzde uzun yıllar var en güzel yıllarınızda hayatınızı daha fazla cehenneme çevirmeyin gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm tekrar allah kolaylık versin yerinizde olsam heralde bende ne yapicağimi şaşirirdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bebegim çok küçük oldugu için birşey yapamıyorum beni hiç çalıştrmadı nişanlıyken bile o yüzden ayrılırsam nasıl çalışcam nasıl bakıcam bebege diye düşünüyorum

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

eşinizin suçu büyük olduğu için ve ortada küçük bir çocuk olduğu için mahkemeden bir nafaka alabiliceğinizi düşünüyorum bu sizi bir müddet idare eder ondan snra belki bir iş bulursunuz nasıl tekrar cesaret edebiliceksiniz bilmiyorum ama belkide evlenirsiniz tekrar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kadar çok cesaretliyimki bu adamla evlendim nafaka istersen boşanmam diyor dükkan senin olsun nafaka isteme diyor

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

dükkan onun üzerinemi ? ayrıca bu arkdaş durup dururkenmi bu hale geldi yoksa öncedende varmıydı bir gerginlik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dururp dururken geldi bu gerginlik dükkan benim üzerime 2 3 güne kadar gelemezse en düşük fiyata satmayı düşünüyorum köpeginide almamış dükkana köpegi açık bırakmış içeri giremedim saldırıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu akşam dükkana gitiim anahtarların yedekleri bende

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

o zman bence ayrıldıktan sonra yakın geliceğin içinde endişe etmene gerek yok o dükkan bir müddet işini görür ancak şöyle bir problemde var biliyosun ülkemizde ne yazıkki kadın cinayetleri baya bir arttı size zarar verebilicek bir insanmı ve şöyle bir sorunda var bu adam dükkanı falanı filanı sizin üzerine yaptiricak kdar sizi sevip güveniyosa nasıl bu hale gelebildi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendi sorunları oldugu için benim üzerime yaptı

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

anladım. yinede iş bu seviyeye geldikten sonra bu evliliğin dönüşünün olucağını sanmıyorum en azından seni ve çocuğunu bir müddet idare edebilcek bir kaynak var elinde bana kalırsa daha fazla uğraşmanın anlamı yok tabi yinede bu senin biliceğin iş iyi düşünüp karar vermen gerekiyo.

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

benim şimdi gitmem gerekiyo umarım bir nebzede olsa yardımcı olabilmişimdir istersen daha snra devam ederiz iyi geceler size daha öncede söylediğim gibi yaşınız daha genç kendinizi üzmeyin dşcem ama bu nasıl olucak bende bilmiyorum

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

karar verebildinmi ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben dükkana gittim ordaydı sonrada eve geldi hiç birşey olmamış gibi şimdide her gece içerek geliyor eve sarhoş halde

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

peki konuştunuzmu hiç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konuşmak mümkün degil ayık kafayla göremiyorum hep sinirli bir tavrı var bugün geldi 10dk zor oturdu ve uyudu

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

peki ne yapmayı planlıyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şuan hiçbirşey düşünemiyorum bebeğimde hastalandı benden ona geçti dr götürdüm ilaç falan aldım adam neyiniz var diye sormuyo bile dün beni aradı geliyorum dedi 8de şöle böle derken 12de geldi ben ona çok hastayım kolumu kaldıramıyorum dedim tamam dedi çorba yapıcam sana dedi ama yok eve zor düştü

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

bu saatten sonra eskiye dönebiliceğinizi sanmıyorum biran önce bişeyler yapmalısın gün geçtikçe herşey daha zora giricek.

bu arada sürekli konuşup duruyorum rahatsız ediyomuyum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yoo rahatsız etmiyorsunuz kafam o kadar karışıkki küçük çocugumu düşünüyorum ya hiç kafaya takmıcam kafama göre yaşıcam ya da böle çekip kendimi üzücem ama çocugum biraz büyüyene kadar onunla yaşamayı düşünüyorum

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

tabi annelik psikolojisi tebrik ediyorum seni çocugun için büyük fedakarlık yapiyosun ama kendini üzmemeye çalış yoksa hem kendine hemde çocuguna zarar verirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

alıştım artık ilgisizligine

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

bunları haketmediğin fazlasıyla belli oluyo umarım bundan sonra karşına hakettiğin insanlar çıkar.

peki eşin sana veya çocuguna zarar verebilicek bir insanmı alkolde alıyo diyosun bir zarar vermesin size

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bağırıp evden kaçmaktan birşey yapamıyor

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

nasıl olduda bu duruma gelebildiniz hiçbişey yokken bir insan nasıl bu hale gelebilr severek evlendik diyosunuz bide

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

birden bire degişti anlam veremiyorum

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

mesleği neydi eşinizin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oto tamircisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama gittigi kıyafeti görsen tamirci demezsin 2 günde bir degiştirir neymiş şirketlere gidiyomuş

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

neyse bu saatten sonra bu evliliği kurtarma ihtimali pek yok sen çocugunu düşün biraz daha dişini sık ama bu böyle gitmez heralde ayrıldıktan sonra ne yapıcaksın bir mesleğin varmı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onunla beraber olalı hiç çalıştırmadı meslegimde yok ayrıldıktan sonra ne yapcagımı bilmiyorum

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

dükkanı satsan ne kadar gider tahminen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

en az 50 düşünüyorum oto servis içinde herşeyi var yıkaması dahil benim için 50 eder işte :)eşim daha yüksek eder diyo ben o an satmak için en düşük fiyatı söylerim

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

muhtemelen 50den daha fazla eder. bence kiraya ver ordan gelicek kira çocugunla sana şimdilik yeter belki ilerde hakettiğin gibi birini bulur evlenirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ozmn yerimi bulur ben ayrıldıktan sonra birdaha asla yüzümü göremez beni rahatsız edicek yoksa

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

o da doğru peki boşanırken dükkanı vermek istemezse size bir zarar verme ihtimali varmı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok zaten öyle birşey olsa çeker gider

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

sen nafaka istemiyorum desende çocuk çok küçük olduğu için nafaka vermek zorunda kalabilir ama şöyle bir durumda var boşanınca sen dükkanı elinden alıcağın için bir işim yok diyip vermeyedebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zaten çocugum büyüyene kadar dayanmaya çalışcam gerekirse umursamıcam kafasına göre yaşasın banada karışmasın onunla artık bu şekil konuşcam

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

çok fedakarsın ama buna böyle ne kadar tahammül edebilirsin en azından neden böyle yaptığını öğren bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şimdilik hiç birşey söylemiyor sadece bagırıyor gereksiz yer ama bende karşılık vermiyorum dün yemegi acı buldu ben acı yemiyorum diye bagırıyor bende dedim sen çorba içtinmi dedim içtim dedi ozmn doymuşsundur dedim geçti yattı bundan sonra bu şekil davrancam aman aç yatmasın aman şöle olmasın derken adam degerimi bilmiyor şimdide ne kadar degersiz oldugunu anlasın

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

iyi yapıyosun bir süre sonra kendide dayanamayip konuşucaktır. çocugun iyileştimi geçen gün hasta diyodun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet iyileşti dr götürdüm oda grip olmuş

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

hmm sevindim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

programin ismini bilmiyorum internetten arastir istersen vea okuyan bilen olursa yazsin yoruma

ama bir program var kendi telefonuna indiyorsun ve esinin nrsini veriyorsun sanirim ama esine mesaj gidiyor o mesaji silmelisin tabiiki anlamasin diye.. bundan sonra her o numaraya sordugunda esin tam olarak nerde diye yazi geliyor .. pek aciklayici olmadi gibi istedigin bumuyduda bilmyorum ama almalimiyim soruna süpheleniyorsan defalarca uyardim diyorsan al seni salak yerine koymasina izin verme

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet onu biliyorum ama hazır telefonlar var hazır kendi telefonu yokken iyi fırsat diye düşünüyorum

Yorumla
  • eexx0101
    eexx0101 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Bu cok buyuk bir guvensizlik problemi bnce boyle brsey yapma eşin sonucta. Acıkca konus gerekrse kavga et ama bu yola basvurma. Gelelim soruna evt karsıdakinin ruhu duymadan 1 dkda programı yukleyeblrsn yda drek casus teller var ondan satın alabilrsın Ama para tuzagı hepsiadil degıl yasalda olmamalı. Kişinin hakkına tecavuzdur ne olrsa olsun .. Bna yapılsa asla affetmezdım. Ne bliyosn bska hattı numarası olmadgnı? Hersey tahmın edilebileck kdar kolay degil

0
    1 Yorumla
    • canabis
      canabis
      +1 yıl

bunun paranoyası adamı bu hale getirmiştir zaten

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

24

Cevap

• gribifil
    gribifil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

boşanma davası aç evde durmayan adammış zaten hakime anlatırsın aldatıyor eve gelmiyor rızkımızı başkalarıyla yiyor maddi manevi tazminat hakkımı isterim de, hem tazminat hem nafaka iste, süründür onu, casus telefonu da hiç duymadım ama eşin telefonu dinlemesi özel hayatın gizliliğini ihlal etmiyor o yüzden sonuna kadar özel hayatını öğrenebilirsin ;)

0
    13 Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

ne yaptın sen bitirdin kaç senelik evliliği be bir dur olayın aslını öğrensin :)

Yorumla
    • gribifil
      gribifil
      +1 yıl

ha duygusal açıdan bilemem ben haklarını hatırlattım :) öğrensin tabii de aldatılıyorsa napacak mecbur ayrılacak, devam mı edecek..

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

tabiki ortada bir ihanet varsa ayrılmak en doğru seçimdir bir ihanet olduğunu bile bile devam ederse kendine ihanet etmiş olur.

Yorumla
    • gribifil
      gribifil
      +1 yıl

ama ailesini evini eşini bırakıp bir erkek çekip gidiyorsa ve bu kısmen de olsa sürekli hale geldiyse veyahut sürekli hale geleceğinin sinyallerini veriyorsa o zaman kocalık görevlerini yapmıyor demektir. evliliğin eşlere getirdiği bitakım yükümlülükler vardır ve bu yükümlülükleri ihlal ediyorsa eşlerin oturup ciddi ciddi durumu konuşmaları gerekir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

baya alışkanlık hale getirdi evde oldugu zamanda bizle ilgilenmiyor yemegi yer yemez uyur

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

tabiki öyle ihanet sadece başka biriyle aldatma değildir ben sadece bir dönemlik gerginlik sıkıntı olabilr olayın aslını bilmeden evliliğinizi bitirmemelerini tavsiyede ediyorum ayrıca bide çocukları varmış buda daha büyük bir sıkıntı işte.

Yorumla
    • gribifil
      gribifil
      +1 yıl

eşinizin maddi durumu nedir ? çocuklara da nafaka alabilirsiniz. bu moddan çıkamadım bir türlü affedersiniz.. konuştuğunuzda dinleyip anlayacak biriyse eşiniz konuşun, iş mahkemeye sirayet ederse mahkemeden konuşma dökümlerini de alabilirsiniz mahkeme bunları değerlendirir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

arkadaşlarını benden daha çok düşünüyor şuan ateş içinde yanıyorum hastalandım grip oldum ve bu saatte hala onu bekliyorum :((

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

maddi durumu iyi ama herşeyi benim üzerime yaptı ayrılırsa nafaka vermem benim hiç birşeyim yok diyor sigortam bile yok diyo

Yorumla
    • gribifil
      gribifil
      +1 yıl

yorumlarınızdan anladığım kadarıyla sizin eşinizle bir de flört döneminiz olmuş ve beraberce karar verip evlenmişsiniz uzun zamandır da birliktesiniz bunları bir arada düşündüğümde siz karı-koca olmanın yanında arkadaş da olmuşsunuzdur. bu yüzden öncelikle eşinizi yanınıza alıp neler hissettiğinizi anlatın ama burada üslup önemli ne hesap sorar tarzda ne de kendinizi acındırarak. sadece anlatın ve evliliğin nereye doğru gittiğini anlayın. gidişata göre bir karar alırsınız casusluğa gerek yok..

Yorumla
    • gribifil
      gribifil
      +1 yıl

ayrıldığınızda bunların yanında çalışmıyorsanız çocuklarınız için nafaka alırsınız, bu arada siz ayrılma mevzusunu konuştuysanız niye casus telefon?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

beni karşısında karısı olarak görmüyor doğruları söyledigimde iftira diyor dediklerini söyledigimde ben yapmadım diyor her seferinde üste çıkıyor

Yorumla
    • gribifil
      gribifil
      +1 yıl

ona ayrılacağının sinyallerini verme vaktin gelmiş o zaman..

Yorumla
  • CoMFe
    CoMFe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

tabi bütün oklar aldatılmayı gösteriyo olsada bu sizin eşinizin karakteriyle ilgilidir genelde bu tür olaylar görücü usulü evliliklerde oluyo gerçek aşk olmadığı için aldatmak kolay oluyo daha net cevaplar almak için daha net bilgi vermeniz gerekir tabi buda sizin fazlasıyla özelinize girer.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

birbirimizi çok severek evlendik çok mücadele verdik evlenmek için 2 yıllık evliyiz 6 yılda beraberiz

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

biraz pollyanna cılığa girebilir ama ya sıkılıp ya da büyük bir tartışma yaşanmamasını istediği için gidip arabada falan yatiyoda olabilir böyle 1-2 insan görmüştüm gerçekten can sıkıcı bir mevzu sizin adınıza çok üzüldüm allah sabır versin. imkanınız varsa şöyle bişeyde yapabilrsiniz ya takip edin ya da ettirin aklınızda soru işareti kalmasın belirsizlik en kötüsüdür.

Yorumla
  • bölükpörçük
    bölükpörçük Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

gece gece ne güldüm beee

evli adam 2 gündür eve gelmiyor en kücük olayda eve gelmiyor halen casus tlf alayımmı diyor

bazen harbiden aklınızın olmadıgına inanmaya başlicam, herif daha nasıl aldattığınımı söylesin sana, dostuna sevgilisine gidiyo işte bunun için illa gözünle görmenmi gerek...

1
    0 Yorumla
  • dakse
    dakse Takip Et
    Guru Yaş: 58 , eic 49%
    +1 yıl

evlilikte küslük olabilir ama eve gelmemezlik olmaz bir daha gidecek olursa gidersen bir daha bu eve dönemezsin de

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

her seferinde dedim ama anlamıyor

Yorumla
    • dakse
      dakse
      +1 yıl

11880 numaraları oluyor orayı ara eşinin numarasını söyle nereleri aramış söylerler belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben onu her akşam kontorol ediyorum internetten son rakamlar çıkmıyor ama ilk rakamlar çıkıyor oda biraz işe yarıyor gelirkende silmiş oluyor tekrar numarayı çıkartamıyorum

Yorumla
    • dakse
      dakse
      +1 yıl

zor bir durum düzelir inşallah

Yorumla
  • SeNDeYaLaNsn
    SeNDeYaLaNsn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46 , eic 64%
    +1 yıl

casus telefonlar öyle anlattıkları gibi işe yaramıyor millet satmak için bir sürü yalan söylüyor bunu yapmanın çeşitli yolları var

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne gibi yollar

Yorumla
    • SeNDeYaLaNsn
      SeNDeYaLaNsn
      +1 yıl

valla buraya sığmaz yazacağım şeyler belki daha sonra anlatırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bana şimdi lazım kısaca anlatsanız

Yorumla
  • Coffee-Mate
    Coffee-Mate Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

sana söylemeden eve gelmemezlik yapıyorsa ne diyeyim. sen sordun mu hiç niye gelmediğini?

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kavga etmemek için gelmiyormuş arabada yatıyorum diyor

Yorumla
    • Coffee-Mate
      Coffee-Mate
      +1 yıl

peki hiç oturup adam gibi konuştunuz mu bunu. yani bir insan arabada nasıl yaşayabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konuştum ama anlamıyor 7 aylık bebegim var yoksa onu hiç çekmezdim

Yorumla
    • Coffee-Mate
      Coffee-Mate
      +1 yıl

kıyamam ya. sen de onun yaptıklarını tekrarlasana sen de evden istediğin de kalk git o eve geldiğinde seni bulamasın olmaz mı

Yorumla
    • CoMFe
      CoMFe
      +1 yıl

bir bayan için bu zor bişey işte

Yorumla
    • Coffee-Mate
      Coffee-Mate
      +1 yıl

malesef kaçan kovalanıyor. aynısını o da yapsın ki görsün nasıl bir şeymiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben evden çıkar gidersem ozmn suçlu ben olcam hem kendisi tarafından hem ailesi tarafında evinde duramadı 2 gün çekip gitti dicekler ama 1 haftadan fazla durmam

Yorumla
  • xsananex
    xsananex Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Öyle bir telefon varsa al derim içinde şüphede varsa hiç durma :)

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

küçük ortam dinleme cihazı aldım ama koyacak yer bulamadıgım için geri iade ettim yakalanırım diye ama telefonu almayı gerçekten düşünüyorum

Yorumla
    • xsananex
      xsananex
      +1 yıl

İçinde şüphe varsa bu şüphe insanı maf eder ama aldatma gibi bir şey varsa da o durumda da kötü olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eninde sonunda çıkacak beni aldatıyorsa eger kendimi o şekilde avutuyorum :(

Yorumla
    • xsananex
      xsananex
      +1 yıl

:( üzme kendini yapan kendine yapar ancak o kendini kandırır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çirkin olsam tamam adam haklı yüzümü görmek istemiyor dicem ama ne zmn dışarı çıksak erkez eşime karının kıymetini bil böylesini zor bulursun diyorlar

Yorumla
    • xsananex
      xsananex
      +1 yıl

Belki de bir şey yapmıyordur belli olmaz yani

Yorumla
  • lostman34
    lostman34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl

tabi FBI ya bildir onlar kesın bulurlar ne yaptıgını..siz kadınlardan korkulur abi..:))

0
    0 Yorumla
  • Strathmore
    Strathmore Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

erkekler çapkındır hayatında başkası olabilir üzgünümki aldatıyordur insan karısının yanında olmak istemezmi bunun başka bir açıklaması olamaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

acaba aradığınız programı buldunuz mu benimde bu konuda aklımda bazı soru işaretlerim var cevaplarsanız çok sevinirin

0
    0 Yorumla
  • tunadumanli
    tunadumanli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

guvensızlık dusurme derım ..acık acık sor malısın .

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben seni aldatıyorum demez bence

Yorumla
    • tunadumanli
      tunadumanli
      +1 yıl

demez ama sızı aldatmıyorsa ya sonrası ..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ozmn neden bu şekilde davrandıgını söylicek onuda yapmıyor soruyorum her seferinde neden degiştin diye cevap vermiyor

Yorumla
    • tunadumanli
      tunadumanli
      +1 yıl

ozel olacak ama kocanız ılgınızde azalma olmus olmasın

Yorumla
  • fuuuuu
    fuuuuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

googleden latıtuteyı kur bır sekılde gelmedıgınde yerını ögrenırsın ılıskın bıtmesın sonra ama

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o nasıl oluyor bir anlatsan

Yorumla
    • fuuuuu
      fuuuuu
      +1 yıl

sonra birşey bulursun yuvanız falan yıkılır ablacım dusunme böle seler hemen eve gelmedı dıye dur bı bıraz bekle hele

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haftanın 3 günü evde 4 gün dışarda sen ne beklersin bu durumda

Yorumla
    • fuuuuu
      fuuuuu
      +1 yıl

:( ama benı mesul etmesen :( haklısın ne diyim ki

Yorumla
  • canabis
    canabis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 110
    +1 yıl

bir kere adam seninle evlendiğinde zaten Allah belasını vermiş onun:D

kim bilir ne ettinde kaçıyo evinden

0
    0 Yorumla
  • nerverackingashell
    nerverackingashell Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Yakin olsam james bondluk hic yapmamistim, hayrima ben bu isi yapardim baci.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlatsan olmazmı nasıl yapılıyor ne işe yarıyor

Yorumla
    • nerverackingashell
      nerverackingashell
      +1 yıl

cok detay baci baslasam sabah olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

telefonamı yükleniyor merak ettim şimdi

Yorumla
    • nerverackingashell
      nerverackingashell
      +1 yıl

casus kamerasida var, ses kaydedicide. Ama bunlari bosver bul bir tanidigini ver eline fotograf makinasini tak pesine iki hafta. Bak neler neler cikar. Seni aldattigi icin mahkemede agzinada sic..sin. kanitin var cunku. Mal mulk varsa hepsini alirsin elinden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zaten hepsi benim üzerime ayrılırsan hepsi senin diyor giderken tanıdıgımın takip etmesi imkansız çünkü çok hızlı araba kullanıyor ona yetişemez tanıdıklarım

Yorumla
    • nerverackingashell
      nerverackingashell
      +1 yıl

Bacim naptin adama boyle herseyide birakmis zaten sana.

Arabaya takilan aletler var, ucuz gittigi yeri hemen sana gostermiyo ama arabadan cikarip bilgisayara takinca gittigi yerleri adres adres soyluyo sana. saatini bile. ebay amazon falan bak bulursun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

arabası yok kendisi oto tamircisi dükkanı yeni açtık dükkanda durmaz hergün 5 10 tane araba degiştirir

Yorumla
  • jackdanniels
    jackdanniels Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

senden sıkılmış olabilir, bece biraz nefes almasına izin verebilrisin

0
    0 Yorumla
  • ist2014
    ist2014 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

casus telefonu ilk kez duyuyorum güvensizlik çok kötü bişeydir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Boşa o herifi serefsiz köpek kim bilir kimlerle fingirdeşiyor

1
    0 Yorumla
  • uumutt678
    uumutt678 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Eve geldi de telefon alması kaldı.:D

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eninde sonunda gelicek

Yorumla
    • uumutt678
      uumutt678
      +1 yıl

İnşallah gelir ne diyeyim.Kaç yaşındasın kocan kaç yaşında ?Niye gelmiyor eve

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tartıştık o yüzden gelmiyor kendi telii kapattırmış bende kredi kartını kapattırdım ama dükkana gidiyor yarın ilk işim dükkana gitmek

Yorumla
    • uumutt678
      uumutt678
      +1 yıl

Git ve anlaşmaya bak.Biraz alttan al boşver.Seni seviyorum flan de.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

beni bu şekilde evde bebekle yaznlız bırakmasını kaldıramıyorum birde seni seviyorummu dicem telefonunu kapattırmış aramıyım diye

Yorumla
    • uumutt678
      uumutt678
      +1 yıl

Çocuğunu da düşün.Yoksa iş uzadıkça uzar tabi aldatma sorunu falan var ise deme zaten.Ayrıca sen arama diye telefonu kapattırmışsa dükkana geleceğini de akıl etmiştir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

akşama kadar yanındaki çalışan açtı telefonu yok gelmedi not yazmış birdaha gelmem diye akşam telefonu getirdi kapattırmış bana gönderirken akşamda dükkana gittim yandaki esnaflara sordum burdaydı diyorlar benden kaçıyor ama yarın aniden dükkana gitcem gelemem sanıyor

Yorumla
    • uumutt678
      uumutt678
      +1 yıl

O zaman git.Çocuğunu ne yapacaksın peki yanında mı götüreceksin?Annene ya da güvendiğin bir yakınına bırak o zaman.Ne diye tartıştınız da 2 gündür gelmiyor ki?Sana yardımcı olmak isterim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dışarı çıkcaktık hazırlandım bekliyorum aradım meşgüle atıyor 3 4 kere bana yoldayım demişti sonra aradı geliyorum dedi yanında arkadaşı vardı sesi geliyordu o kim dedim arkadaşım yolda gördüm geliyorum dedi sonra sana hesapmı vercem sen kimsin diye bagırmya başladı teli tamamen kapatım gelmedi

Yorumla
    • uumutt678
      uumutt678
      +1 yıl

Onun da gelmeye niyeti yokmuş demekki.Yanındaki arkadaşı biraz şüpheli bir kişi.Umarım kötü biri değildir.Yarın pek üstüne gitme o konuda..Yani ses tonunu yükseltme o yükseltse bile.Çünkü eşin senin yapacağın en küçük olumsuz bir şeyi kendi lehine çevirmeyi başarıyor.Ses tonunu yükseltme.Sakin olduğunu ona göster.Daha sonra da geri dön.Böyle yaparsan hatasını anlar ve gelir.Konuyu kendi ailene ya da onun ailesine anlattın mı biliyorlar mı ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

biliyorlar ama onun ailesi hiçbirşey demiyor bilmiyormuydun bunun böle oldugunu diyip kapatıyorlar gece beni aradıgında nerdesin dedim ve o arkadaşı bana küfür ediyor :(

Yorumla
    • uumutt678
      uumutt678
      +1 yıl

Çözülmesi gereken çok şey var kocanla ilgili.O arkadaşı,ailesi bir tuhaflık var yani.Genç yaşta evlenmeseydin keşke.Ama moralini bozma.Çocuğun var.Daha önce benzer bir durumla karşılaştınız mı ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

her ay aynı ama ilk defa telefonu kapattırıp bana gönderiyor

Yorumla
    • uumutt678
      uumutt678
      +1 yıl

Anladım..Eşinin aklı başına gelir umarım.Mutlu olmayı hakediyorsun.Yarın gittikten sonra akşam yaz yine ..

Yorumla
  • Kahloo
    Kahloo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Cocuk yapmayaydin iyiydi.

0
    0 Yorumla
  • jeodemp2
    jeodemp2 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı.

ajan tut qnq garanti yöntem

0
    0 Yorumla
  • thetis
    thetis Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Al beybi kocanın ırısbısı daha beter :(

1
    0 Yorumla
  • AycanSoruyor
    AycanSoruyor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Takip etsen daha iyi.

0
    0 Yorumla
  • Fizikci2
    Fizikci2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 405 cevap paylaştı.

Al ver ekonomiye can ver.

0
    0 Yorumla
  • DigitalTosbağa
    DigitalTosbağa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Kadınlardan korkulur

Ka-dın-lar-dan

KOR--KU--LUR

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

öğrensen ne olacak şu saatten sonra :)

0
    0 Yorumla
  • Davetsiz
    Davetsiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Bu kadar saçmalama istersen :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Devamsızlıktan sınıfta kaldığını söyle. :))

0
    0 Yorumla
  • Phreaker
    Phreaker Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Şehir neresi ?

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

istanbul bayarampaşa

Yorumla
    • Phreaker
      Phreaker
      +1 yıl

Eşinizin şuanki telefon modeli nedir ya da işletim sistemi symbian, android ? Mevcut telefona da yükleme yapılabilir, yeni telefon alırsanız şüphelenebilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

telefonu bende hattını kapattırmış en son telefonu kırmıştı arkadaşının telini kullanıyor

Yorumla
    • Phreaker
      Phreaker
      +1 yıl

Takip etmek istediğiniz hattı 60 saniye kadar alabilirseniz, istemiş olduğunuz tüm bilgilerin tarafınıza ulaştırılması konusunda yardımcı olabilirim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki nasıl olcak hattını açtırdıgında nasıl yapıcam

Yorumla
    • Phreaker
      Phreaker
      +1 yıl

Yorum yazacağıma cevap yazdım. K.bakmayın.

Yorumla
    • h_hayirli
      h_hayirli
      +1 yıl

Phreaker, teni uyeyim. Mesaj yazamiyorum size. Bana yazar misiniz?

Yorumla
    • Pelobeybi01
      Pelobeybi01
      +1 yıl

Banada yardim edebilirmisin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Phreaker gel gel bak burada ne buldum...

0
    2 Yorumla
    • Phreaker
      Phreaker
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne buldun ?

Yorumla
  • NilayS3
    NilayS3 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

cep casusu diye arat güzel programlar var.

0
    0 Yorumla
  • nnisannn
    nnisannn Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

öyle bişey mi varmış

0
    0 Yorumla
  • ranası87
    ranası87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

hiç duymadım

0
    0 Yorumla
  • KurabiYe
    KurabiYe Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

hafiye gibisin

0
    0 Yorumla
  • FrikikFikri
    FrikikFikri Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Yakışır fdkşlgfdşl

0
    0 Yorumla
  • aylinsanver
    aylinsanver Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Evlilik güven ister.

0
    0 Yorumla
  • ruuts
    ruuts Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

o ne ?

.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ortam dinlemesi yapılıyor konuşmalar dinleniyor

Yorumla
    • ruuts
      ruuts
      +1 yıl

ilginç..peki bunu aldığında eşin ne bu demicek mi ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o normal telefon sanıyor içinde casus yüklü konuşmaları dinliyorsun bir bak istersen googleden

Yorumla
    • ruuts
      ruuts
      +1 yıl

bakıcam merak ettim..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kesinlikle alll

0
    0 Yorumla
  • heracross
    heracross Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

uğraşma bence boşuna

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Eşime Casus telefon almayı düşünüyorum
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

i̇Phone almayı düşünüyorum? 8 cevap verildi
Telefon almayı düşünüyorum da? 6 cevap verildi
Telefon almayı düşünüyorum? 14 cevap verildi
Telefon almayı düşünüyorum? 8 cevap verildi
Telefon almayı düşünüyorum sizce ne alsam? 8 cevap verildi
Telefon almayı düşünüyorum öneri bekliyorum? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bugün de portakal suyumuzdan bir yudum alıp holdingimize gidemedik. Büyük hayaller kurar mısınız sizde 😂 ?
  • Seni bir kere görmek için tüm haftalığımı bağlarım, olsun çoluk çocuk evde aç kalsın, dediğiniz bir üye var mı sitede😀?
  • Birinden hoşlandığında seni ele veren şey ne olur?
  • İlgi manyağı biri ile yapabilir misiniz?
  • Sevgilim yüzünden kapalı elbiseler giymek zorundayım, dudak dolgusunu da izin vermiyor. Haklı mı?
  • Yaz için en iyi kalıcı erkek parfüm hangisi, hangi kokuyu almalıyım?
  • Hayatının aşkını kaçırdığını düşünür müsün?
  • Bol paça pantolon ve stiletto kombosu neden bu kadar çekici?
  • Birini gerçekten tanıdığını nasıl anlarsın?
  • Bakımsız güzel olunmaz mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨