Çok guvendigim sevgilimi baska biriyle konusurken yakaladim sizce ne yapmaliyim?

ben sevgilime cok guveniyordum gercekden benden baska biriyle konusmaz saniyordum bunun haberi olmadan facesine girdim ve bir erkekle kalpli goz vs atarak konusmalarini gordum ve sevgilim cocuga senle konusmayi cok ozledim vs yazmis ben bu yazismalari gorunce beynimden vurulmusa dondum ve mesajlari kiza gondererek ayrildigimi soyledim sevgilim 75 kere beni arada onlarca mesaj atti ilk basta ben yazmadim kuzenimin sevgilisi facesi yok diye benim hesapdan konustular dedi ama tabiki ben inanmadim 1 gun mesaj atmadim sonrasinda itiraf etti kendi yazdigini ama sadece yakindan arkadasim sen kizarsin diye soylemedim dedi bende cok sevdigim icin affetdim ama cok agir seylerde soyledim sesini cikartmadi bir daha asla olmayacak dedi ve facesini kapatti fakat benim guvenim kirildi ve kizdan biraz sogudum sizce ne yapmaliyim ayrilmayi dusundum ama gercekden sevdigimden simdilik ayrilmadim zaten o olaydan sonra kiz facesini komple kapatti ama bana tekrar yalan soyler diye korkuyorum ne yapmam gerekli kiz seni seviyorum dedi ama icime kurt dustu o olaydan sonra bana akil verebilirmisiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada cocuklada konustum sadece arkadasim yanlis anlama aramizda birsey yok dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica kiza eger bu iliskide ciddiysen ve beni gercekden seviyorsan beni ailene soyliyeceksin dedil. bunun ailesi biraz sert ilk basta karsi cikti ama sonra tamam dedi ve ailesine soyledi ailesi karsi cikmis ama kiz onlara biraz zaman verelim ben senden ayrilmam dedi zaten bu hareketi yuzunden ayrilmadim simdilik beni sevdigini anladim
Çok guvendigim sevgilimi baska biriyle konusurken yakaladim sizce ne yapmaliyim?