Bir hediye seti hazırla mesela gir gratise duş jeli roll on deodorant al ne hoşuna gider bilemedim ben koku konusunda tikli olduğum için kendime göre hediye seçtim de. Ama tabi biraz daha kibarlaştır aşkla doldur bunu. Böyle böyle hediyelerle ya da işte ufak örneklerle başkası üzerinden mesaj ver. Yavaş yavaş artık senin yanına gelirken o da bu konuda tikli olup özen gösterir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen öyleyim zaten hergün düzenli spor yaptığım için ördek gibi sudayım ama o bunu biliyor temiz koktuğumu üşengeç biri bakalım kokmasın diye hediye paketi ilginç olucak
Soran+1 yılPeki en sağlam şey diyim sonunda anlayınca temiz olduğun her gün öpücük var 😂 o zaman gül bahçesi gibi kokutur kendini varı yoğu öpücük onun 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılSöyle ona
244 Yorumla
Soran+1 yılDenmez ayııp hem tribe bağlıcak laflar sokucak onun kendini fark etmesini sağlamam lazım kırmadan
- +1 yıl
Bir arkadaşı varsa ona söyle o ona söylesin senden değil bir kızdan duyarsa daha az alınır
Soran+1 yılGüzel fikir evet öyle yapıcam
- +1 yıl
:)) herşey dilediğin gibi olsun
Soran+1 yılİnş zaten bir ganyan kuponu alıp yanında oynucam kemal sunalın atla gel şaban filmindeki gibi belki tutar
- +1 yıl
Belki :))
Soran+1 yılAyrılma sebebim bu olursa zaten tamam yani
- +1 yıl
Düzeltmesi gerekiyor ama :/ itici baya
Soran+1 yılEvet ben bazen susuyorum hissedince niye konuşmuyosun diyor anlayamıyor doğal olarak
- +1 yıl
Her gün duş alması gerekmez mi, yaz ayındayız
Soran+1 yılİşte tembel ben biliyom ondan sor ona deki en son ne zaman yıkandın daha yeni yıkandım 2 gün önce der
- +1 yıl
Duş almak gerekiyor ya kendini düşünmüyorsa etrafını düşünsün
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Buldum, su savaşı yapalım de :DD
Soran+1 yılAç kolunun altını ordan vurucam ehe ehe mi diyim 😂 devam ederse ilerde bende çekiceği var ben yıkıcam komple onu elimde lifle tellak gibi keselicem 😂
- +1 yıl
Olsun yine de banyo yapmış olur
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman yaşasın su savaşı😂
Soran+1 yılBir kova alim ben kafan aşağı tamam
- +1 yıl
Olur😂😂😂
Soran+1 yılYa güldürdün beni gece gece 😊
- +1 yıl
Gül gül gülmek iyidir😊😊
Soran+1 yılGeçen ne oldu biliyomusun anlatimde yerlere yat gülmekten madem bemi güdürdün
- +1 yıl
Anlat dinliyorum😂
Soran+1 yılBir keresinde benim bir tişörtümü beğendi versene bana dedi kurt cobain tişörtü nirvanın solisti bilirsin neyse verdim bir kere giymiş söylemesine göre kokmuyordu bende bir gün giydim basket falan oynadım lan arkadaş bir koku o koku maçı yarıda bıraktı arkadaşlar nereye diyor eve gittim hemen çıkardım yani sinsice kokuyu yedirmiş ısınınca ortaya çıktı hala unutmam yani bilse herhalde neyse öyle işte😊
- +1 yıl
Ya ahahaha😂 Yazık sana ya kıyamam😂
Soran+1 yılYaaa 😢😢😢😢
Soran+1 yılBu böyle değildi çıkmaya başladıktan sonra git gide saldı kendini
- +1 yıl
Ben de basket oynuyorum, başıma öyle birşey gelse çok utanırdım. Yazık kıyamam😂😂
Soran+1 yılMaçı kaybettik düşün şutlarım girmedi ben şut girmicek imkansız nasıl dağılmışsam sarhoş etti beni
- +1 yıl
Ahahhah üzülme birdahaki maçlara bak sende :)
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten koku burnuma sindi ya o yokkende geliyor sanki burnuma 😔 öfff
- +1 yıl
Ahahahahah maç da senin yüzünden kaybedilmiş
Soran+1 yılYani anlamadılar ama bu niye kötü oynuyor 😂
- +1 yıl
Beni uykum varken zorla oynatıyorlar:/
Soran+1 yılOynama sende canım deki horlucam ben by benim yerimede üçlük atın de ama spor yaptıran çevren olmasıgğzel bişey
- +1 yıl
Kolumdan tutup hadi sahaya diyip götürüyorlar :(
Soran+1 yılAh canım kıyamam deli bunlar 😊
- +1 yıl
Deliler ☹ oynayan başka kız da yok kendimi dışlanmış hissediyorum mesela benden topu almaya çekiniyorlar sana ayıp olmasın diye alamıyorum ya diyorlar ahshahha yaşasın kız olmak bana çarptıklarında afedersin diyorlar birbirlerine çarptıklarında ne çarpıyon diyorlar
Soran+1 yılSen erkeklerle oynuyosun yani oynama bence sen bilirsin ama
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim😊😊
Soran+1 yılHak ettin falez alçak gönüllük yapma aaa lütfen 😂😊😊😊
- +1 yıl
Ay 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😎
Güzellik & Bakım konusunda 8b cevap paylaştı. zor durum anlayabiliyom seni bir kere çok eskiden aynı işyerinde bir kız vardı güzel kızdı ama inanılmaz teri kokardı keskin keskin ve 3 kardeşti bunlar 2 si fena kokardı biri ehh onlara göre daha az ama parfum sıkıncada karısınca dediğin gibi berbat oluyor...
10 Yorumla
sağlık problemi olabilir sık terlemek.. hormonal dengesizliği vardır belki. Eğer yok ise duşa girmesini söyle. temizliğine dikkat etmesini söyle. İnsan sevdiği kimseden iğrenmez :) Ha iğreniyorsan da direk yüzüne söyle :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSağol yorumun için denicem
Soran+1 yılEyw 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılLütfen bunu ona söylemeyi sakın deneme. Kırmadan nasıl söylerim diye de bir şey yok kırılır insan. Belki bu arlar daha sık terliyodur ya da bir rahatsızlığı vardır her zaman böyle değildi sanırım?
15 Yorumla
Soran+1 yılYaniii diyelim önceden yakınlaşmıyodukki şimdi sarılıyor falan belime ondan hissettim her zaman değil tabi ama o kokuyu duyunca yüzüm düşüyor yani
- +1 yıl
Yakınlaşmasanız bile her zaman koksa uzaktan anlardın şimdi anladığın gibi zamana bırak oda farkeder sonradan
Soran+1 yılİnş ben ölmeden anlasa iyi olur
- +1 yıl
ölmezsin ölmezsin :)
Soran+1 yılKalbim sıkışıuor bal bunaldım neyse sağol yorumun için inş düzelir bu durum
+1 yılÇözüm şansı yok kardeş kıza bunu söyleyemiceğine göre ter kokusunu bile sevecen :D katlanıcan. Çok sevmiyosan ver yolu çekilmez
13 Yorumla
Soran+1 yılSeven ter kokusunuda sever ama yani ben ter kokusunu sevmedim az kadınsal koksa eyw askerlik arkadaşım vahap modeli yani
- +1 yıl
Ahahha ilahi kardeş güldürdün. Bazı insanlar sık yıkansada tenine o koku işlemiştir kız belki pis değildir ama vücut yapısı böyledir
Soran+1 yılYaa işte onu değişemeyiz sıkıntı o ilerde nasıl uyucaz yanyana
Iyyy iğrenç. Laf arasında duş jeli kokusuna bayılırım kızlarda en çekici bulduğum koku bu de.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bir kız bunu neden yapar çözemedim tipsizde değilizki arkadaş bakımlıyım ben güzel kokuyorum demezmi insan dur bende iyi kokayim
Soran+1 yılAlmıyor bence alışmış
Bir hediye paketi hazırla... Küçük bir sepet gibi içine makyaj malzemesi, krem, şekerler falan birde deodorant koy.
Çaktırmadan çözmüş olursun13 Yorumla
Soran+1 yılDeodarant yemiyoki karışık geliyor onun kokusuyla burun hepten felç
Soran+1 yılYok elbiseleri hep temiz çok çabuk terliyor ilk buluştuğumuzda bişey yok günün ortasında peynir mayalanıyor sonunda küfleniyor sıcaktan o derece
+1 yılOnu kendinden örnekler vererek uyandırabilirsin.. Mesela ben ter kokusundan nefret ederim, dikkat ederim gibi. Dikkat edecektir..
15 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim böyle düzeltti ilerde evlendik saldı kendini nede olsa yüzüğü taktım kaçamaz derse
- +1 yıl
Ya hu sizi seviyorsa ne için öyle bir şey yapsın? Size güzel daha iyi görünmek için elinden geleni yapacaktır eminim ki..
Soran+1 yılYapar orası kesin ama bu boğa burcu tembel yıkansana desem buna evde daha dün yıkandım der koksa bile inş hayırlısımolur dicem bakalım kırmadan
- +1 yıl
O potansiyel var diyorsunuz yani.. 😄 Bu arada bende boğa burcuyum hiçte tembel değilimdir üstüme alınmıyorum..😏
Soran+1 yılO zaman burçla alakası yok 😂 iyi içim rahat etti demekki problem onda bence yıkanmayı iyi bilmiyor hamamamı götürsem haftada bir seans tarzı
deodorant hediye edebilirsin, ya da daha fazla paran varsa güzellik merkezine götürüp botoks yaptırabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılBotoks ter ne alaka botoks cilde enjekte edilen dolgun gergin gözükmesi için sıkılan bir sıvı işlemi değilmi
Soran+1 yılHımm olabilir zaten komple lazer yaptırıcam ona biraz masraf var
+1 yılYa bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen kardeşim 🙈
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙈🙈🙈
+1 yılO da titiz olduğu halde mi kokuyor? Yoksa dikkat etmiyor mu temizliğine?
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmemki kollarının altı falan benden kıllı bu zamanında jiletle almış her yerini ondan galiba
- +1 yıl
Ne pis kızmış be. Sevgilisi var bari şimdi dikkat etsin 😒
Soran+1 yılŞok oldum zaten sağolsun soğuttu kendinden100 iken 30 canım kaldı
Sakin ayrilma ve ona soyleme. cunku irelde duzele biler yani simdi problemi ola biler yapma yazik
sen onu seviyorsansa oyle birshey yazmazdin buraya17 Yorumla
Soran+1 yılSeviyomda çözüm çözüm bu koku normal değil
Soran+1 yılDesene beklicez alıştım galiba zaten ama gülmüyorum sorun orda başka bişey var sanıcak sevmiyorum on sanıcak
Soran+1 yılAyrılmamda inatla devam ederse çok pis kırıcam onu böyle olmaz bir şekilde dicem artık
Soran+1 yılSana ne söylücen ki
+1 yılGerçekten cok zor bir durum. Nefret ederim öyle pis insanlardan
15 Yorumla
Soran+1 yılYa bu biraz böyle sonradan öğrendim pis değilde çabuk terliyor iki yürüyor tamam
- +1 yıl
O zaman aileden gelen bisey herhalde
Soran+1 yılYa ben babasını gördüm bu babaya çekmiş kıllı bira jilet vurmuş hep sert sert çıkmış bir gün demişti bana bende daha az kıl var yeminle babadan geliyor işte
- +1 yıl
Olabilir her insan farklı olur ne diyem
Soran+1 yılÖyle 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadinin kendi kokusunu alan erkek aşik olurmus dikkat et asik olma 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılAşıkmoldukta koku hallolması lazımuraşıcaz bakalım lazer botoks silikon ne halt varsa
Cevap sahibi+1 yıliliskin ne kadarlik
Soran+1 yıl2 yıl
Cevap sahibi+1 yılmasallah 2 yil ter kokusunu mu cektin
Soran+1 yılBaşlarda 1 yıl böyle değildi arada bir vardı seslemedim ama artık iyice saldı
+1 yılBelki bir rahatsızlığı falan vardır. Bende çok terlerim ama terli olduğum zaman insanlarla yan yana gelmemeye dikkat ederim
10 Yorumla
+1 yılBazen hormonal de olabiliyo yazık belki öyledir yani o da çözüm bulamıyo olabilir
20 Yorumla
+1 yılBen olsam direm ayrilirdim kesin
Temizlik cok önemli ya nasil hayat gecer onunla15 Yorumla
Soran+1 yılYaa bende onu düşündüm işte benim yanıma bile öyle geliyosa nasıl olucak ilerde ben başak burcuyum aşırı geliyor bana
- +1 yıl
Iy midem bulandi ya
Soran+1 yılBide bana sor titiz olmasını söylücem bu ter konusuna eğer olmazsa zor bu iş
- +1 yıl
Kolay gele
Soran+1 yılSağol
"Oysa nefes alsın yeter" derlerdi.. :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBen nefes alamadıktan sonra hey gidi
Ahahhaa soyleyemezsın soyleme zaten kalbı kırılır
13 Yorumla
Soran+1 yılNe gülüyon kız 😂 zaten diyemiyom hamam tek çare oda yemezse yine yol göründü gurbete tarzı
Soran+1 yılYazın başladı yıkanır bu normalde iki yürüyor terliyor ben biraz bakımlı yaptım onu pek kendine bakmaz diğer kızlar böyle kokmuyordur herhalde hiç böyle rastlamadım
Çok kötü bir durum Bee.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😢😔😔
Kirmadan nazikçe söyleyebilirsin.
19 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim
Soran+1 yılDolmuşa biniyoruz mesela ayakta sarılıyor ya tamam ben iptalim kaptan orta kapıı
Soran+1 yılOlabilir rexona falanmı alsam sağlamı hangisi
Soran+1 yılHımm denerim bakalım ne tepki vericek
Cidden igrenirim...
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldum baya zaten
+1 yılSöyle bence kirmadan
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dicemki ter kokuyosun desen alınır yeni parfümün çok etkili desem daha fena ne dicem ki
- +1 yıl
Hayatım seninle birşey konuşcam ama bana alınma diye gir soze.
Soran+1 yılSonra bir koku var burnuma geliyor diyip kaş göz kol altınımı gösterim bazen koku değişiyor hamur karışık bişeyler oluyor kusucam üstüne daha iyi anlıca
Soran+1 yılAnlayacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bulamayanlar da var
22 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun 😊 kokuya razısın
Cevap sahibi+1 yılTabii
+1 yıltek çare mandal.
11 Yorumla
Soran+1 yılDemicekmi mandal niye takıyosun
- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAbi naptın merak ettim jsdfhsjd
00 Yorumla Hiç bir fikrim yok işin zor
10 Yorumla
+1 yılŞöyle ben söylüyorum
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 617 cevap paylaştı. Tüh ya
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılParfüm hediye et
10 Yorumla
+1 yılHediye deodorant al
10 Yorumlasadece yagmurlu gunlerde sokakta bulusun
01 Yorumla
Soran+1 yılOda güzelmiş sadece sonbahar kış iyi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem