Sozlumle ilişkiye girdim 3 gün sonra kahverengimsi lekelenme oldu pek aldırış etmedim tutunma kanaması filan diyorlar ama. Ve ayin 15 inde adet olmam gerekiyordu 2 gün öncesinden geciktirici kullandım havuza gitmek için toplam 3 gün kullandım bıraktım ve ve 5 gündür adet olmuyorum normalde bıraktıktan hemen sonra olursun diyorlardı sebebi nedir sizce bunun fazla araştırma yaptım ama bir sonuca varmadim
Cevabın nedir?
Arkadaş sözlüyken niye? Bu kadar ciddi konu her an herşey değişebilirken neden yanı
043 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne olacağımız belli değil o an öyle olmuyor ama akıl edemiyorsun
Soran+1 yıl@jonhwick bırakmaz böyle bir durumda
Soran+1 yıl@jonhwick birakmaz tanıyorum çünkü onu ben inanıyorum sen inanma sanda olur arkadaşım
Soran+1 yıl1 kere olduğunu nerden cikardiniz biraksaydi şimdiye kadar bırakıp giderdi zaten ;)
Soran+1 yılProf olsam kerhanede olurdum sevdiğim adamın yanında değil ilk kez onunla oldum 3 veya 4 kere oldu zaten
Soran+1 yıl@jonhwick bugün halledicem sonucu söylerim bakalım birakcak mi birakmicakmı
Soran+1 yıl@jonhwick Ciddi olduğumuzu bilmesem yapmaz dim
Soran+1 yıl@jonhwick bekle
Soran+1 yıl@jonhwick dediği şey askere gidicem lan daha erken olamaz öyle bişey nabcan tek başına küfürler felan ve test yaptım negatif :)
Soran+1 yıl@jonhwick capslyip atılacak bir durum yok çocuk istemiyor şuanda çünkü askerlik var :)
Soran+1 yıl@jonhwick çocuk istemiyor
Soran+1 yıl@jonhwick Hayır test yaptım negatif hamile değilim :)
+1 yılGeciktiriciler adet düzensizliği yapıyor biraktigin ilk aylarda.
08 Yorumla
Soran+1 yılBir daha kullanırsam böyle birşey insanın dengesini gerçekten bozuyor muş psikolojik açıdanda. Bu ay olmama ihtimalim var mı peki? Kişiden kişiye değişiyor mu yoksa
- +1 yıl
O kadarını bilmiyorum eşim kullandığında biraz düzensizlik yaptığını biliyorum. Normal bir durum ama buna güvenip korunmasiz cinsel ilişkiye girdiyseniz bir test almanizda yarar var.
Soran+1 yılEvet girdik ve bir kacgun sonra hafif lekenleme oldu 2 gün felan sürdü
- +1 yıl
O ilaçlar dengeyi bozuyor epey sorun değildir ama yine de bir test al için rahat etsin
Soran+1 yılNe daha iyi bir sonuç verir
- +1 yıl
Kondom
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Daha uzun vadeli dusunursek iki şekilde de denedik uzun vadede ikisi de koruyucu oluyor. İlk başlarda doğum kontrol hapı kullanıyorduk sadece sıkıntı yoktu. 1-2 yıl düzenli kullandı. Sonra kondom kullanmaya başladık sadece yine bir sıkıntı yok yani. Ama sizin su an yaşadığınız düzenli bir durum olmadığı için kontrol etmenizde fayda var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yıl1-2 gun daha bekle oluyosun sonra
02 Yorumla
Soran+1 yıl@jonhwick bekleme më gerek kalmadı oldum az daha sabretseymisim keşke.
tebrikler hamilesin
037 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geciyorsun
Soran+1 yılCiddi bir konu bu beni endiselendirme
Soran+1 yılAma geciktirici kullandım sonrasında oluyorsun dediler
Soran+1 yılHiç birşey demiyor ki sadece az kalsın oluyodu dedi ama inanasim gelmedi pek
Soran+1 yılBen daha detaylı nasıl öğrenebilirim
Soran+1 yılSevgilin peki aldımi kucağına bebegi
Soran+1 yılCaresini aldırmak lami buldunuz
Soran+1 yılBaşkaları hakkında açık saçık yorum yapmayı biliyorsun da kendine gelincemi yapamiyorsun
Soran+1 yılSenin yardım anlayışın insanlarin yaptığı şeyleri aşalayarakmi yorum yapmak az önce dediğin şeyler ne peki gerçekten Sağol ya çok yardımcı oldun
Soran+1 yılÖyle diyorsan öyle olsun
Soran+1 yılFotoğraf atiliyorsa caps leyip atıcam goruceksin bakalım senin dediğin gibi birimi çıkacak
Soran+1 yılBen şimdi ona öylesinemi diyeceğim hamileyim diye
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılTamam olur
Soran+1 yılKusura bakma cevap veremem ben buraya sadece sorumu sormak için girdim başka bir amacım yoktu sorduğun soruda soru değil neyse bay.
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılBay.
Soran+1 yılLan sen ne şerefsiz ne zihniyetsiz ne öküz ne hayvan bir insansın be azıcık insan ol lan terbiyesiz sizin gibiler yüzünden derdimizi anlatamaz olduk sanane istersem olur sanane seni ilgilendirmiyo benim ne yapacağım akıl verecekmis doğru erkeklerin 9 aklı varmış 1 tanede nefsi 9 aklinizla abuk subuk şeylere kullanıyorsunuz azıcık adam olunda kızlar hakkında ileri geri yorum yapmayı kesin. Seni terbiyeye davet ediyorum gelirken umarım Allah belanı verir.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne