Asla kabullenmem diyordum daha önce kizlarla yatmış biriyle beraberim. Sizce böyle geçmişi olan biriyle olur mu? yardım edin.
Cevabın nedir?
+1 yılböyle bir zihniyet mi olur hiç. insanız hatadan ibaretiz. vücudumuzun %70i nasılki suysa insanın 4/3ü de hatadan ibarettir. ne yani geçmişi kabarık ve kirli diye çöpe mi atalım o insanı? sen pis oldun senden bir cacık olmaz deyip geri dönüşüm kutusuna mı atalım? gelip sana her yediği haltı anlatıp benim geçmişim bu bu bu! ama anladım ki böyle hayat geçmiyormuş yaptıklarımın yanlışlığının farkına vararak sana adım atıyorum , deme dürüstlüğünü kendine yakıştırmışsa zaten neden olmasın ki? kızlarla yatmış olması onun nefsinin zayıflığını gösterir. sen ona aşkınefsi yaşatırsan eğer o faninefsi hatırlamaz bile. büyük lokma ye büyük konuşma demişler. ve insanlara çöp muamelesi yapmasak daha hoş olur :)
26 Yorumla- +1 yıl
Tespit gibi tespit valla muthissin
- +1 yıl
insanları sırf hataları yüzünden barkotsuz ürün gibi bir köşeye atmayalım. ona anlam katıcak tekrar kendi anlamını katıcak değeri vererek yeni bir etiketle geri dönüşümünü sağlamak varken kısaca kazanmak dururken kaybetmeyi göze almak niye? mükemmeli kusursuzu herkes havada kapar hazır ve nazırdır çünkü işlenmiştir birnevi, lakin kendin işleyip bir şeye benzettiğin bir ham bir maddeyi bile diğer eşyalardan farklı tutarsın korur kollarsın emek vardır çünkü onda. demek istediğimi zaten anladığını farkediyorum bu yüzden zamanında konuşulmayan şeyler zamansız bir vakitte sorun olarak karşına çıkmadan ona tüm açık söz ve dobralığınla onunla bu düşünceni paylaşıp konuşabilirsin. konuşmaktan zarar gelmez konuşmamaktan gelir. suskunluğundan her zaman anlaşılmayı beklememeli insan. konuşmadan anlaşabildiğin birini bulana kadar dil kası yapmaya devam kısaca :P
- +1 yıl
Gerçekten cok tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim birde sen saçma yorumlarla aklını karıştırmaya çalışanlara kulak verme onların dünyaları gözleriyle gördüklerinden ibaret sen gönül gözünü her daim açık tutarsan eğer gerçekleri o iki gözünden daha iyi ve net görebilirsin..
- +1 yıl
Senintanimiyorum ama cok sevdim düşüncelerin cok hos ve olgunca
- +1 yıl
insanlar birbirini tanımadanda sever beni düşüncelerimle ve niyetimle sevdiysen eğer tanımış kadar oldun demektir zaten. teşekkür ederim Allah doğru yoldan ayırmasın Allah hayatındakini ömründe yaşamayı nasip eyler inşallah
Ben asla kabul etmem diyordum ama seviyorum kopek gibi 1 senemiz doldu kabullemesemde kabullendım aklıma bile gelmıyor artık neden dersen erkek sonucta ne biliyim amaann
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen yapacak birsey yok
Onu sen bilirsin. Şahsen ben 2. el kullanmaktan hoşlanmam.
22 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Olur yeterki yüreksen sev
03 Yorumla- +1 yıl
Cansin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
10Cevap
+1 yılTövbe ettiyse hatam değilsiniz aam pişmansa gerçekten merak etme senden cinsellik istemediği sürece olur
04 Yorumla- +1 yıl
Benden sonra değişti :)
- +1 yıl
Tamam tövbe ettiyse de haram değilsiniz böyle şeylere çok takma kafayı yoksa size zararı olur
- +1 yıl
Tamam canim cok saol
- +1 yıl
😊😊
+1 yılsen normalmisin erkek olupta o haltı yemeyeni anca cennette bulursun :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm :/
+1 yılBüyük lokma ye büyük konuşma demişler. Bende yaptım gerçi bunu ama bu konuda değil. Tövbe etmişse olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Pekibsaol
+1 yılSeninleyken nasıl ona bak geçmiş diyoruz sonuçta bırak orda kalsın
02 Yorumla- +1 yıl
Benimleyken cok iyi
- +1 yıl
O zaman sıfır sıkıntı
Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. erkeklerin çoğu eskiden yatıp kalkıyor o yüzden bilemem
02 Yorumla- +1 yıl
Hepside değildir be :)
Eğer değiştiyse olur ama aynıysa yapma ve yatma sen eğer gerçekten seni seviyorsa zaten bişey demez yok eğer aklı cinsellikteyse zaten ayrılır
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bubiyi geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılkız milleti iki yüzlü tükürdüğünü yalayan bir cinstir
olmaz desem senin için önemi var mı08 Yorumla- +1 yıl
söz konusu cins eleştirisiyse benim size atacak kadar bile çamurum yok elimde... , kız bu soruda kalk biz kızları ölümüne yersiz hakaretlerine linç et demedi... efendi gibi soru sordu sende efendi gibi cevapla soruyu yaftalama istersen. attığın çamur önce senin elini lekeler bunu unutma. kaldıki biz kimseyi millet olarak yargılamıyoruz senin gibi ve kız milleti derken o milletin içinde senin anan bacında var hangi tükürdüğünü yaladılarda sana da bu sözü söyleme tecrübesini yaşattılar? A bir düşün bakalım sen bunu bırakıyorum ben buraya..
- +1 yıl
@Merdümgiriz05 kız milleti kelimesini sen nereye istersen cek annemin gencliğinde yapıp yapmadıgınıda bilemem
kızın sorusuna normal cevap verdim efendice verdiğim cevaplarda soran erggenler demediğini bırakmadı efendi insan sevilmez efendilik yaramıyor size
kız o adamı sevmeseydi dışardan abaza sapık bilmem ne dicekti ama hoşuna gidince nedense bunları unutoyor adamına göre muamelecisiniz
bir erkek zengin yakısıklı ise capkın fakir cirkin ise abazan olur
ben artık böyle kızlara bişey demiyorum sanki olmaz desem anlatsam beni dinlicekmi? dinlemicek soru olsun diye sormus - +1 yıl
-neden bir insanın ya da bir kaç insanın hatasını tüm insanlığa veyahutta o insan türüne kesiyorsunuz faturayı? genellemelere asla inanmam çünkü istisnalar herzaman vardır. benim sinirlendiğim nokta söylediğin şey değildi. insanoğlu şaşarda beşerde ama bu dünyada öyle bir mahkeme varki sen masa başında hakimde olsan seni ayaküstü suçlayanlar oldukça hükmün geçmez. böyle sığ bağnaz bir toplum oluyoruz gitgide. üstüne üstlük yarası olan gocunur derler birde utanmadan. alakasız. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyecek kadar kayıtsız kalamıyorum ben toplu haksızlıklara karşı... kısaca ben lafında değilim zihniyetindeyim bu meselenin. laf uçar ama zihniyet aktarılır. bundan korkuyorum. kurunun yanında yaşında yandığı bir dünya görüşüne karşıyım. insan ne ara insanı yargılayacak kadar level atladı... anlamış değilim
- +1 yıl
@Merdümgiriz05 3 senedir bu sitedeyim ve bu tür soruları onlarca yüzlerce gördüm geneli değil tabiki şurda sorsan cogu bakir erkek isterim der ama hoşlanınca önemi yok derler bu nedir peki?
evet yaram var kızları kullanıp onlarla yatmadıgım için yaram var öyle olsaydım böyle sevilirdim
kızların cogunlugu adamına göre davranır ben evde yalnuzuım derim fesatlık yapar ama hoşlandıhı kişi yalnızım derse napıcan der güler
istisnalar kaide bozarmı? - +1 yıl
farkedilmeyişin yüzünden hırsını başkalarından çıkarmaya çalışıyorsun işte bu da birnevi kendine yedirememezliktir biliyormusun hani ben bunları hak etmiyorum diye başkalarından günah çıkarmaktır birnevi. sende böyle bir insansın ama kabuledilebilir bir yanın var mı onu bilmiyorum Allah doğru yoldan ayırmasın yinede. hayırlı geceler. ne demişler " ETME EŞEKLE MUHABBET KÜSTÜRÜRSÜN, SİLME CAM KIRIĞIYLA poponu KESTİRİRSİN"
- +1 yıl
@Merdümgiriz05 işte böylesiniz deyince kızıyosun beni tanıyomusun hayır sadece şöylesindir böylesindir demekki seninde yaran varki bana gelip uzunca yazıyosun ben bu zamana kadar sevgi ya da arkadaşlık kız ya da erkek farketmez hep iyi niyetimden kaybettim kimseye fesat düşünmediğimden kaybettim ama sen bunlarımı biliyosun hayır gelip burda şöylesindir böylesindir büyük harfle yazdıgın yazı cok dogruymuş
ne demişler eşek olursan semer vuran cok olur - +1 yıl
Yahu benim sana yazma amacım zaten tamda buydu sen bütün kızları tanımıyorsan hepsini nasıl ki aynı kefeye koyup yargılama hakkın yoksa bende seni tanımadığım için siz erkeklere çamur atmıyorum anlıyormusun beni. yoksa kişilik karakter dediğin her iki cinsiyettede vardır aynı şekilde onların yoksunlukları da o iki cinsiyette mevcuttur. gördün mü bak sen nasıl isyan ettin iki dakkada kişisel yargıya maruz kaldığında beni tanımıyorsun etmiyorsun nerden biliyorsun beni diye? peki sen bütün kızları tanıdın da mı hepsine birden çamur atma yetkisini kendinde buluyorsun? İlahi adalet bu olsa gerek borunun ucu sana gelince ötmesini biliyorsun ama söz konusu başkarının hakkını savunmak olunca kayboluyorsun. kendi lafınla avlandığının farkına vardın mı? şimdi?
- +1 yıl
@Merdümgiriz05 sana önceden demiştim dimi sitede bu soruları yüzlerce gördüm diye sadece bu konuda değil sana örnek verdim hoşlandıgı adam yapınca sıkıntı yok
ve şu gerceğide unutma bir erkek yakısılı zengin ise capkındır değilse abazadır sor istediğin kıza istisna cıkar ama ne akdar
Kötü geçmiş bu mu? Bu neden kötü geçmiş olsun ki
00 Yorumla
+1 yılBir çok kişiyle hemde.. Senin seçimin.
00 Yorumla
+1 yıliyi yanıda var kötü yanı da
00 Yorumla
+1 yıltecrübeli erkek iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBüyük konusmaa :D
00 Yorumla
+1 yılOlur olur
013 Yorumla- +1 yıl
Oldu canim, baska?
- +1 yıl
@Tomrissbanu neden hep beni eksiliyorsun😡 olur tabi alışın... sana böyle en az 100 kisiyle beraber olmus biri denk gelecek bak gör
- +1 yıl
Allahhh korusunnnnnnnnn...
- +1 yıl
Sana istemedigin türde bir kiz denk gelecek, anladin sen.. bak gör
- +1 yıl
@Tomrissbanu asil sana gelecek bana denk gelmez😉
- +1 yıl
Sana denk gelecek.. demedi deme. altina imzami atiyorum
- +1 yıl
@Tomrissbanu mümkün değil imkani yok
- +1 yıl
Var kesinliklee!
- +1 yıl
@Tomrissbanu 😬
- +1 yıl
Gül sen gül..
- +1 yıl
@Tomrissbanu kafaya takmamak lazim takıntılı olmamak lazim ve gülmek lazım cancazim
- +1 yıl
Sensin takintili😒
- +1 yıl
@Tomrissbanu 😊 (:
+1 yılOlmuyor
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüzeltebilirsen olur
00 Yorumla
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne