Sevgilim var Ama Yalnızım?

Üç aylık bir ilişkim var başlarda her şey çok güzeldi ama bağlanmaktan korktuğum için çok ilgi göstermiyodum ona. Sonra ilişkimizin ikinci ayında bana aşık olduğunu ama tek kişilik ilişkiden yorulduğunu söyledi senden sevgi bekliyorum dedi. Ben de hatamı anladım ve ğzerine düşmeye başladım bu sefer de o kendini çekti. Benden sıkıldığını düşündüm cesaretimi topladım ve kimse zorla biriyle birlikte olamaz istiyosan ayrılalım dedim ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını beni sevdiğini elinden geleni yaptığını söyledi ama artık o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. İlgiye sevgiye ihtiyacım var ama o beni görmüyo ayrılmak istediğimde gitmeme izin vermiyo seviyorum seni bilerek bişey yapmıyorum normal davranıyorum diyo. Ben onu çok seviyorum ama benim de ilgi sevgi gösterecek birine ihtyacım var ne yapmalıyım? Ayrıl diyecek olanlara söylüyorum kaç defa düşündüm şuanki halinden jefret ediyorum gram sevmiyorum ama eski hali aklıma geldikçe yapamıyorum bişeyler beni bağlıyo. Yardımcı olun lütfen gece gözüme bir gram uyku girmedi napsam netsem diye düşünğyorum.
Sevgilim var Ama Yalnızım?