Nette bır dua gordum okuma ıstedım sızce etkılı olur mu , sevgılısı olan bırıne okursam? bu kışının sevgılısı var ama altı yıl bana cok hakszlık yaptı sevıyorum evlılık vd dedı ama hep gıttı. duayı okumalı mıyım sızce?
Cevabın nedir?
Dua nın kudreti çoktur, yani açamayacağı kapı yoktur.
Fakat dua sadece internette gorduysen daha once hiç duymadım uad büyüklerin bilmiyor ise bir saçmalık ta olabilir.
Sonuç olarak araştır böyle bir dua var kesinlikle oku, faydası olmasada zararı olmaz.16 Yorumla
Soran+1 yılnette varmış bırı paylaşmış etkılymıs
Soran+1 yılmuhabbet duası yazın Google ya orda estanbul. com sıtesınde yazan
Soran+1 yılduayı asagıdakı yorumlarda yazdm
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. boş şeyler dua değil o anca büyü olur ALLAH a havale et haksızlık varsa hesabını o sorar birgün geleceğine bak geçmişle fazla takılma aşk maşk hikaye aşk aptallar için var zekiler de mantık çalışır
116 Yorumla
Soran+1 yılcok zoruma gdıyor hayatım zehır oldu
Soran+1 yılyok yakınlasmadm hc
Soran+1 yılılk onla cıktm başka çıkmadım yakınlsmadm evlılık ıcın uygun gordu hep benı ama gıdıp tam tersım bırını sectı.. neden sence
Soran+1 yılevlılık düşünmez yanı bnmle
Soran+1 yıluzaklık var bızde. onunla zamangecırıyrm oyle bırıyle evlenmem dedı bna bana da hep ılerde dedı
Soran+1 yılveda edecgm ztn. pısman olup gelse naapyım
Soran+1 yılsevıyrm ama :(
Soran+1 yılhyr duzlmezse ıstemem duzelırse ısterm
Ya sanmıyorum , açıkcası ben bir aralar büyü işleriyle çok uğraşırdım yapabiliyorum da ancak sana şunu söyleyeyim öyle her okuduğuna inanma dua da olsa büyü de olsa yapabilen birine sor bilen birine danış. s
05 Yorumla
Soran+1 yılya nettı bırtaane var cok etkılı dedıler yorumlar da var. Kul in kuntum tuhibbunellah fettebiuni yuhbibkumullah. Ya vedut ya beduh ya cemil ya celil ya ALLAH.
dua bu
Soran+1 yılsenın hıc mı yaramadı
Soran+1 yılbüyüye asla gırmem ama bu buyu degılmıs muhabbet duasıymış.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Birazda ne sekilde yasadigina bagli namaz yok abdest yok kuran okumazsin muhafazakarlik yok... ondan sonra dua edicem kabul olrmu demen biraz mantiksiz olur
06 Yorumla
Soran+1 yılnamazında bırıyım cok suukur
Soran+1 yılbılıyorum evet ama mesela yasin okuyrz olulere ya da korunmak ıcın felak nas. bunu da o sekılde dusun. alı ımran suresı ztn
Soran+1 yılederım tabı
+1 yılKabul olmaz sana dönmez boşa çabalama öyle dualar dinle alakalı değil millet bir yerinden uydurup dua gibi internette atıyor sen bu sevdadan vazgeö
08 Yorumla
Soran+1 yılonemlı bırının dedıler ve 300 kısıye yakın yorum var etkılı dıyen olmus
Soran+1 yılKul in kuntum tuhibbunellah fettebiuni yuhbibkumullah. Ya vedut ya beduh ya cemil ya celil ya ALLAH.
- +1 yıl
@flushaaa ahaah benim özel kapalı rahatım dinle alakası olmayan şeyleri dua diye kandıran şarlatanlar çok maalesef geçen ben çıplak görme muskası yazısı attım o kadar düşen var düşün adam üşenmemiş onu da çıkarmış :)
Soran+1 yılbu alı ımran suresı
- +1 yıl
Olmaz boşa çalama bence inanmayın böyle şeylere
+1 yılBöyle birine hala neden kavuşmak istersin ki? Yargılıyorum ama aynısını bende yaptım zamanında bakma sen bana.
02 Yorumla
Soran+1 yılne yaptın? ıse yaradı mı. zoruma cok gdıyor cok sevıyorum altı yl umut verdı bana sımdı ıkı aylık kıza tercıh ettı kotu olmamı dusunmedı herseyımı kaybettım
- +1 yıl
Aynısını yaptım dediysem kavuşmak istedim onu kastediyorum. Bir şey yapmadım ben sildim hayatımdan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe için dua ettiğine dikkat etmelisin. Allah'ın işine karışma olmamışsa vardır bir bildiği.
10 YorumlaPeygamber etti diye aynı duayı etmenmi gerekiyor türkce edilmiyormu Allah turkce bilmiyormu
04 Yorumla
Soran+1 yılkuran arapca ondan
Soran+1 yıl
Kul in kuntum tuhibbunellah fettebiuni yuhbibkumullah. Ya vedut ya beduh ya cemil ya celil ya ALLAH.
dua bu 300 e yakın yprum var denemısler
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlaka öyle ayrıcalıklı duaya gerek yok ki normal kendi yapcağn dua daha kıymetli
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir yararı Olacağına hiç inanmıyorum. Bunları çok okuduk
05 Yorumla
Soran+1 yıl
Kul in kuntum tuhibbunellah fettebiuni yuhbibkumullah. Ya vedut ya beduh ya cemil ya celil ya ALLAH.
Cevap sahibi+1 yılTercümesi var mı?
Bulursan, gönderir misin? Şimdiden çok teşekkürler :)
Soran+1 yılde kı allahı severseniz o da sızı sever. dogerlerının anlamı ıse kavuşmak buluşmak
Cevap sahibi+1 yılÇok sağol :) seni de Allah kavuştursun :)
Soran+1 yılamin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalbin temiz değilse yaramaz-ki zaten böyle bir zamanda kalbi temiz olan çok çok azdır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yıliyice saçmalamaya başlamışsınız
10 Yorumla
+1 yılOku bakalım belki kabul olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılKul in kuntum tuhibbunellah fettebiuni yuhbibkumullah. Ya vedut ya beduh ya cemil ya celil ya ALLAH.
dua bu 300 e yakın yprum var denemısler- +1 yıl
Allah diye bir şey varsa kabul eder dene bence.
Soran+1 yılbakalım
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka gibisin vallahi billahi
06 Yorumla
Soran+1 yıl
- +1 yıl
Sevgilisi varsa ve sen hala düşünüyorsun bu kişiyi etik olarak zaten doğru değil bu davranış. Duaların belli bir sayıda söylenmesi? Neyse
Soran+1 yılsayı degıl 300 kışı denemıs tutmus demıs. sevgılıs var ama bna cok hakszlk yptı altı yılım gttı
- +1 yıl
Duaları bağlayıcılık için kullanırsan bu başka şeye girer...
Soran+1 yılbuyu degılmıs
- +1 yıl
Büyü değil ama amaç kendi çıkarların için kullanmak olduğundan kafam karıştı.
+1 yılDene gör hanim efendi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Bu saatten sonra hatim de indirsen kar etmez
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılİşe yaramaz hele ki böyle bir durumda.
06 Yorumla
Soran+1 yılbyke bır durum derken
- +1 yıl
yani sevgilinden ayırıyorsun ya olmaz bence.
Soran+1 yılama hakszlık yaptı bana , ayırır mı dua
- +1 yıl
Bir düşün eskiden sevgili mi vardı bu duaların sonradan çıkmadığı ne malum
Soran+1 yılsevgı her zaman vrdı ayrılık da
- +1 yıl
flört yoktu ama.
Ilk kez duyuyorum. nasil dua etcez ki 😊
011 Yorumla
Soran+1 yıl
namaz kılıp okuyrsun. ayrıntısı cok nette var
Soran+1 yılsanırım evet nette ayrıntulı bılgı var
Soran+1 yılanlamadım..
Soran+1 yılo ne kı
Soran+1 yılcok kotuyum ama :(
Beddua Okuma her şeyi Allaha Havale et.
042 Yorumla
Soran+1 yıl
Soran+1 yılnasıl analamadm
Soran+1 yılevet bırı ıcın okuycgm
Soran+1 yılcok hakszılıga uğradı kandrıldm sadece cok sevdm altı yıl sevıyrm evlılık dedı ama sımdı hpsını ınkar ettm kalbım cok agrıyor
Soran+1 yılvıcdan azabı cekmesı gerekn o kışı ben degılım yıllarca sevdm bekledim sadık kldm hep gelecgm dedı sımdı bna sevglm var dıyor okul btnce evlencktık bna kzı sevıyorum demiyor hala bana ılerde beraber olacgz dıyor senı ''sımdı'' ıstemıyorum dıyor kalbım o kdr ağrıyor kı yasamak ıstemıyrm
- +1 yıl
en son yazdığın kelimeyi okumak istemiyorum.. bir sevgili edinmek içim onca caba harcıyorsun yapıyorsun ediyorsun koşuyorsun neden sırf o kabul etsin diye düşünebiliyor musun sırf onu kazanmak için aylarını bir birine takıyorsun şua geldiğimiz hale bak... hiç bir ey yapmıyorsun ''BİTTİ' diyor ve bitiyor bitmesi içinde ek zamana aya yıla saate gerek duyulmuyor tamam bitti diyor... Ne gariptir ki TEK bir İstediğimiz tek Cümle
HER ŞEYİN hayırlısı.
Soran+1 yılyapamıyorum gıdıp kıza da yazamıyrm onu da kandrırı ya da belkı onu sever bn tek onunla çıktım o kız cok kısıyle ama o onunla Şu an gerckten sevenın hcbr zaman degerı yok. uyuyorum hatrlamamk ıcın bu sfer rüyama gırıyor kurtulamıyrm dayanamyrm bu acıya. napayaım sen soyle
- +1 yıl
Kıza hiç bir şey yazma... Eğer ki ondan tecrübeli ise merak etme... sevenin değeri kalmadı artık.
Yapacağın tek şey.. Onun sende olan her şeyi yok etmen. hediyeleri ne varsa yok et. Kıyamam deme yapmak zorundasın o düşünmüyorsa sende düşünme 6 yıl az değil biliyorum ama nasip kısmet hayırlısı bu imiş... Kimse ile beraber olma!
sabredeceksin sadece bu. Seni çok iyi anlıyorum bu ayrılık sana Çoook koydu unutmak için zamana ihtiyacın var ama 1 yıl ama 3 yıl böyle sıkıntılar yaşarsın yaşamadan olmaz. Bu da senin için bir tecrübe oldu. Ben yanındayım sana elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım.
Soran+1 yılcok teşekkür ederım aılem bılıyrdu arkdslarm da yasadgm yer ve aıle yapım farklı yanı syleyemem arkdslarıma bu durumu kucuk duserım , aıleme de. veda edecgm son kez sence ne yazmalıyım ona kıza yazmaycgm allah ztn yanına brkmaz ama bn bu haldeyken onlar nasıl mutlu olur
- +1 yıl
6 yıl olmuş tabi bilecekler.. İnsanlar doğar büyür evlenirler ve ölürler... Bunu ailen bilmeyecekte kim bilecek. Kıza hiç bir şey söyleme belki onun kaderidir.. Kaderiyle oynama... Belki beraber olacaktınız ama evlilik iyi gitmeyecekti belki yolda kaza yapacaktınız belki başka şeyler olacaktı.. belki cocuğunuz olacak ailen dağılacaktı onlarında göz önüne koymalısın!!!
Ve sen hiç bir şey yazma... Ailenle yaşamaya devam et.. En yakın zamanda SENİ istemeye Gelirler inşallah isteğim bu başka şey değil..
İstediğin zaman mesaj yazabilirsin ister burada ister mesaj kutuma Her an yanındayım.
Soran+1 yılbne degerımı anlasın pısman olsun ıstyrm o kızı da kandrıyor ınsta sıfresını vermıs benı ordan sılmıs ama face ve döğer yerlerde eklıyım , kızın olmadığı yerlerde kızları begenıyr yanı onu da aldatıyor zaten uzak olacaklar emınım aldatacak kaderı olduğuna ınnmıyrm cunku bnaa ılerde sennle olcgm dıyor , gerckten seven ben onu sevıyorum bırdaha bna yazma sormader ama bunu demiyor. bn ona brsyler yazmak ıstyrm degerımı bılsın pısman olsun sence ne yazmalyım son kez
- +1 yıl
Pişman Olması için onun yüreğinin yanması gerek... Aşık olacak sana öyle bir şey olacak ki istemediği bir kızla evlenirse işte o zaman PİŞMAN olur.. İşte o zaman sen aklına gelirsin AMAM iş işten geçmiş olacak. geri dönüşü olmayan bir yola girecek.. Onu da ALLAH bilir bende tanımadığım kişi hakkında yorum yapamam.
sana bir kardeş tavsiyesi..
o şu an seni kullanabilir..
Soran+1 yılbılıyrm kullndrtmam ama veda edecgm ne yazaym sence güçsüz gorunmeyeym :(
- +1 yıl
Güçlü olmanın tek gayesi Ona MESAJ Yazmayacaksın. Ellerine kızacaksın hayır yazma diyeceksin... Eğer yazarsan şunu diyecek bu kız bana aşık beni seviyor der bu durumda sende ona gebe kalmış olacaksın.. Yok ben öyle olmak istemiyorum diyorsan O seni değil SEN onu KULLANACAKSIN.
Faceden oradan buradan engelleyeceksin. Sileceksin.
Soran+1 yılbn dıyorum kı yazaym senın de deıgın gıbı kımse senı benim kdr sevemez sevse bıle bu kdr bklmez bn ahayatmdan gıt dedın gıdıyorum karsına çıkmam bnı de sakın merak etme dıyecgm
Soran+1 yılpekı... sence seven kışı baskalaryla da olur mu yazar mı konsur mu.. bnce knsmaz cunku bn yapmadım. neden hala bana ılerısı dıyor bn sadece onunla cıktıgım yakınlamadgm ıcın evlılık ıcın uygun gordugu ıcın mı?
Soran+1 yılama o sımdı benım tam tersım bırını sectı.. onunla zmn gecıyrm evlnmm oyle karakterde benim ılerde hayatmda ısteyecmg kışı sensın dedı neden o zman sımdı bna bunu yaptı kı en kotu bu belırsız haller sevmıyrm dese bu kdr uzulmezdım
Soran+1 yılaynı mmlekettyız ama unv ıcın frklı yerlere gttık o zamn byle oldu bırkac kez affttm ama degısmedı , gerecgı syle gıderım dedım hep evlılık dedı onlarla takılıyorum dedı , senın benı sevmenı sevıyorum kımse bnı senın gıbı sevemez dedı yanı kaybetmek ıstemedı ; hala da sımdı degıl ılerısı dıyor bılıyor cunku benim cıddı ılıskı ıstedıgımı. o kdr caresızım kı cok kısıyı reddttm hep onu bekledim.. cok zoruma gdıyor hıc uyumadım brsy bıle yemedim :(
Soran+1 yılunutma tarafında degılım altı yıldan snra ıkı aylık bır kız geldı bnı ınstagramdan sıldı , ban asevgılım var dedı o kadar ezıldım kı eger hayatımdan çıkacaksa bu sonsa bıle bn ezılmıs olarak bıtsın ıstemıyorum yanı o da ceza alsın uzulsun yıpransın pısman olsun oyle bıtsın bıetecekse de yanı zoruma gıdıyor bu sekılde bır son ıstemıyorum. 21 yasındayım
- +1 yıl
Koskoca 6 yıl
tamam o zaman onunla bir yerde bu konuyu iyice konuşun bu iş böyle olmaz de benim hayatımla oynama de... içinden gecenleri dök ona ama bu konuşma telefonla veya mesaj ile olmasın. Gidin bir yerde oturup konuşun derinlemesine konuşun...
Kimsenin dediğine de bakma. Bu konuşmalar düşünceler ikinizin ortak bir konuşması olsun yok by şunu diyor yok bilmem ne sen akıllı bir kızsın. Aklı yerinde olan genç biri olduğun belli onu bırakmak istemiyorsun.. Bu konuda haklısın. Gerekiyorsa konuyu onun ailesine kadar taşı korkma o utanmıyorsa erkeklik sende kalsın baktın ailesi yanaşmıyorsa bir şey demiyor oğlunu savunuyorsa BIRAK git.
Soran+1 yılbırkac gun sonra buraya gelecek aynı memlektlıyız o sımdı yaz okulunda. görüşme ı teklıf edeyım
Soran+1 yılgoruselıım mı dıyeyım
Soran+1 yılorda veda etmek zor olmaz mı :(
Soran+1 yılnsıl anlamadım?
Soran+1 yılyanı goruselım dıyeyım mı son kez
Soran+1 yılpekı.. soylycgm sana mesaj atmak ısterım ama aksam
Soran+1 yılteşekkür ederm :) yazacagm sana
+1 yılalayınızı tımarhaneye kapatmalı.
010 Yorumla
Soran+1 yıl
- +1 yıl
madem bu kadar inançlı birisin (!) kaderinde varsa seninle olacağını, kaderinde yoksa kaderine razı olup vardır her şeyde bir hayır diyerek hayatına devam ederdin... falcıyla büyüyle duayla o küçük beynini yormazdın...
Soran+1 yılbuyu degıl bu
- +1 yıl
haydi daha fazla vakit kaybetme onun bunun dötünden uydurduğu elementleri okumaya başla koşarak gelecek sana :D :D :D
Soran+1 yılgeldıgı zaman yazarım sana
Soran+1 yılduaya ınanmyaana bırsey demem
- +1 yıl
ulan asalak! sevgilisi var bir de çocuğun velev ki sana döndü, sevgilisinin kul hakkı yok mu? ondan ayırmanın günahı yok mu? skayım senin inancına ben.
Soran+1 yılonlar bna hakszlık yaptıar hastalndım kotu oldum onla mutluyken benim ku hakkım ne olacak
- +1 yıl
sen allah mısın hesap soruyorsun? sen kendi allahına zaten inansan iman etsen ona havale ederdin. ama kinin ve hırsın resmen seni iblise çevirmiş. az bile sana daha fazlasını yaşarsın umarım lanet şey.
Soran+1 yılsen yasarsın umarım yazık
Üstüne de 3 kulhü 1 elham oku cila gibi oyyşş
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle oluyr bıraz zaten
Yapma boyle seyler
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi