Sevgilim artık eskisi gibi değil benimle eskisi kadar buluşmak istemiyor ilgilenmiyor sizce beni sevmiyor mu?

Buluşmak istemiyor çalıştığı için yorgun oluyormuş bana öyle diyor bu gece çıkmıycam diyor bir bakıyorum dışarda arkadaşlarıyla geziyor sonra benimle buluştuğu zamanlar ben erken uyuyorum biliyorsun diyor yanımdan gidiyor 10da uyucam diyor dün gece çıkmıycam diyip arkadaşlarıyla 1e kadar durdu artık eskisi gibi mesajlaşmıyoruzda işteyim yazamıyorum diyor bir günaydın bile yazmıyor bazen iyi geceler diyor uyuyorum diyor erkenden doğru düzgün bir iletişimimiz bile yok arıyorum sesini duymak için işim var benim diyor ya da ben seni sonra ararım diyor normalde bir gün bile sesimi duymadan yapamaz onu geçtim evlerimiz çok yakın arabayla eve girmeden önce illa beni balkonda görmek isterdi artık o bile yok bir şey söylüyorum nabıyım boş konuşma diyor aslında boş bir şey de demiyorum buluştuğumuzda tek yaptığımız şey onu tatmin etmem ve sevişmemiz o bile eskisi gibi değil üniversite tercihi yapıyorum ona soruyorum sıkıldım bu konudan bana sorma diyor ama baştan diyordu ki mutlaka benim yanıma geliceksin başka yer asla olmaz şimdi ise gelme ben ev tutucam karı kız atıcam diyor şakasına demiş öyle dedi ama şakası falan yok bence ciddi gibiydi istediğin yere git dedi bana bende başka yerleri yazdım attım ona son hali bu dedim cevap bile vermedi konuyu değiştirdi sizce neden böyle yapıyor beni seviyordu ben biliyorum ama artık beni istemiyor mu sevmiyor mu ne yapmalıyım onun eskisi gibi olması için nasıl davranmalıyım yardım edin gerçekten çok üzülüyorum böyle olmasını istemezdim benim bu suçum olduğunu düşünmüyorum hadi çok çirkin bir kız olsam gözü dışarı kaysa anlarım ama ben onun gördüğü hayatında olabileceği kızlardan bin kat güzelim bunu kendide defalarca dedi ve ilk etkilendiği şeyin bu olduğunu söyledi ve her buluşmamızda beni gördüğünde kimsenin onu bu kadar heyecanlandırmadığını beni görünce bazı duygularına hakim olamadığını söyledi sizce bu çocuğun amacı ne
Sevgilim artık eskisi gibi değil benimle eskisi kadar buluşmak istemiyor ilgilenmiyor sizce beni sevmiyor mu?