Sevgilim benimle birlikte olup terketti :( ?

Sevgilim 3 gün önce ben istemeyerek benimle ilişkiye girdi ve bekaretimi bozdu çok ağlayıp üzüldüm yapma dedim dinlemedi kanadı öyle rezil bir şekilde eve gittim. İlk başta muhteşem davranıyodu sonra son zamanlarda olmayan bir sebepten kavga çıkarıyodu ve şimdi de telefonunu açmadım diye saydırdı git başka sevgili bul vs dedi beni bu halde bıraktı ve gitti ben ne yapıcağımı bilmiyorum resmen skip ortada bıraktı kendimi çok kötü hissediyorum lütfen teselli verin bişey söyleyin ne yapmam lazım büyü mü yapsam ya ne hallere düştüm ölmek istiyorum :( durduk yere terk etti numaramı sil dedi çok üzdü daha yarım saat önce özledim dedi kusura bakma yaşanılanlar için dedi sonra yarım saat sonra bidaha aramış sessizdeydi duymadı sonra saydırdı terk etti :( ben bunları haketmedimm ne yapmam lazım yardım edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bide bana sürekli yaşımı soruyo 18 19 diyorum doldurdun mu kimliğine bakayım diyo sürekli bende gıcıklığına göstermiyorum acaba ondan da olabilir mi ama 19 yaşındayım ve olgun duruyorum anlamadım gitti
Güncellemeler
+1 yıl
Ya hamile kalırsam çok sıvı vardı vajinamda çok korkuyorummm ondan sürekli bişeyler geliyodu
Sevgilim benimle birlikte olup terketti :( ?