Kesinlikle hayatinin yanlisini yaparsin arkadaşım ! Ailen olmaz birdaha ve erkek arkadaşının annesi abisi babasi falan ne der dusunsene babanin kafasi yerde yuzunu yerden kaldiramiyor senin icin? Hadi oldu da tamam eyvallah dediler gecti kaçtın babanla sorunun yok ama ya mutlu olmazsan? Baba evine siginamazsin ayrica sülalen arkandan konuşur kız arkadaşımın sevgilimin yani ablasi kaçtı ve suanda pişman.
00 Yorumla
Sevgilin senin aileni ve senin yaşayacağın psikolojik travmayı da düşünüyor mu? Sakın böyle bir cahillik yapma. Tamam anladık sevgi aşk ama kimse AİLENİN YERİNİ TUTAMAZ
00 Yorumla
+1 yılKaçma fikrini sakın aklına bile getirme aileni bir düşünsene ne halde olurlar onlar seni büyütmüş etmiş tabikide senin iyiliğini isterler bu sonradan pişman olacağın bir şey git ailenle konuş ne yapman gerekiyorsa yap seninle evlenmeyi çok istiyorsa bekler çocuk
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bekler ama onun korkusu ben onu beklemem ya da ailem beni başkasına verir falan
- +1 yıl
E anlat derdini olmayacak öyle bir şey de güvenmesini sağla
Soran+1 yılbende öyle yapıyorum ama bir türlü anlatamıyorum kendimi üniversite hazırlık yaparken başka şehire gitmiştm o sıra bundan ayrldım bu yüzden oldu sanrm güvensiizlk
+1 yılAilene sırtını dönme onların Rıza'sı olmadan biri için onları terk etme derim eğer kaçıp gidip her koşulda ayakta tek başıma durabilirim dersen yap ama en ufak bir durumda ailene dönmeyi düşünürsen hiç kalkışma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Pişman olacağın hatalarda bulunma sevgili her Zman gelirde bir aile tekrar kurulmaz anne baba giderse hep bir özlem kalır içinde eger 4 senede aramızda Cinsellik olmadıysa ailenş alma karşına olmuşsa eger kaç git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma. Gerçekten aile rızası almadığı için hayati b#k olan sürülece tanıdığım var. Başta annem olmak üzere. Aldatma, kavga vs... Anne rızası yüzünden bunlar.
00 Yorumla
+1 yıl:) sene 2016 derde bak. Varoşlar da bile bunlar dert olmuyor artık
00 YorumlaDuymak istediğin cevap belki bu değil biliyorum ama okul bittikten sonra ya kaçıcaksın ya vazgececeksin
00 Yorumla
+1 yıl4 yıldır hiç bişey yaşatmadın mı iyi dayanmış valla kaç hemen yoksa kuş elden gidecek
00 Yorumla
+1 yılpişman olmıcaksan yap ama sonra gelip benimle yattı bıraktı ölmek istiyorum deme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilene nasıl anlattın bana da söyler misin belki yardımın bana olur lütfen
00 Yorumla
+1 yılKaçıp da geleceğini şeeeeapma derim ben
00 YorumlaAklın varsa kaçmazsın zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlenme acele edersen hata yaparsın
00 Yorumla
+1 yılÜniversiteni bitir yillar sonra cok pişman olursun
00 Yorumlakesinlikle yapma böyle bişey isteyen bekler
00 YorumlaKaçmakla hayatının hatasını yaparsin
00 Yorumlakarar senin ama bence kaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçma manyak değilsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursun :D
00 Yorumla
+1 yılKaçın kanka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne