Sevgilim istemediğim şeyleri yapıyor?

İçki içmesini istemiyorum bazı sebeplerden dolayı (ailevi) bu konuda geçmişte yaşadığım kötü anılarım var. Ve o da bunu biliyor. Bana söz vermişti. Geçenlerde bana yine içki kullandığını söyledi. Resmen şok geçirdim 5-6 ay öncesinde bu söz olayları yüzünden ayrılma raddesine gelmistik. O zamanlar bana verdiği hiçbir sözü tutmuyor hep beni kızdırıp üzecek şeyler yapıyordu sonra özür dileyip affetmemi istiyordu. Bende salak gibi affediyorum ve yine aynı şeyler.. beni çok sevdiğini söylüyor bende bunu hissediyorum ama beni kaybetmekten korkmuyor diye düşünüyorum artık.. bir akılverir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün akşam düğünümuz vardı o da geldi. Ben onu önceden uyarmıştım yakistirildigi bir kız vardı bende sevmiyodum ve dedimki halayda ya da başka bir yerde kesinlikle konuşma kol kola girme. O da bana tamam aşkım demişti. Düğün oldu bir baktım burnunu kızın açık olan sırtına sildi gulustuler. Sonra kol kola baya oynadılar tabi benim canım çok yandı.. sonra bizim bir arabamızolan kızın kolunda gördüm sürekli birbirlerine bakarak oynadılar ellerini nasıl tutuşunu falan bana inadına önümde yapti
Güncellemeler
+1 yıl
Canım çok yanıyor çok kotuyum
Sevgilim istemediğim şeyleri yapıyor?