Babam annemi en yakın arkadaşıyla aldattı, sizce onunla bir yuva kurup mutlu olabilirler mi?

Arkadaşlar benim babam dünyanın en mükemmel babası ve kocasıydı. Ailemizi herkes çok kıskanırdı ve anneme köpekler gibi aşıktı. Annem için ailesini bile karşısına aldı. 22 yıllık bir evlilik 2 çocuk. Ben 20 yaşında üniversite okuyorum kardeşim ise lise 3. Bizim alt komşumuz annemin 15 yıllık en yakın dostuydu. Ve babam annemi onunla aldattı. 2015 in 18 haziranda babama ulaşamadık ( ki babam annemi beni kardeşimi günde 5 kez arar). 3 gün sonra orospuyla bir ilişkisi olduğunu söyledi ve onunla beraber gitti. O kadının kızıyla benim kardeşim de bebeklik arkadaşı ve ailecek birbirimizle çok samimi olan komşulardık. 1 yıl sonra 2016 haziran 18 de babam bizi arayarak bize geri dönmek istediğini çocuklarının sevgisi olmadan hayatın ona zehir olduğunu söyledi. Ben daha duyhusal biriyim ve 1 sene içerisinde babamla konuştum ( çünkü beni her zaman dinler anlayışlıdır, düştüğümde elimden tutar benim için mükemmel bir adam idi. ) annem olmadan babamla görüşmeyeceğimizi bellirttiğimizden babam çok zorlu zamanlar sonunda bu karara vardı. Ve tam bugün eve gelip her şeyi anlattı. Ayrıldıklarından beri her gün görüşüp konuştuklarını onu aklından kalbinden atamadığını, çocuklarım mı o mu seçim noktasına geldiğini kendini öldürmek istediğini söyledi. Biz büyük krizler geçirdik zaten 2 yıl içerisinde ve bu da başka büyük bir darbe oldu. Onunla bir hayat kuracağınj söyledi ve babama o zaman hayatında biz yokuz dedik ve bize bir şey demedi. İçimde fırtınalar kopuyor düşündükçe deliriyorum. Her gün evimize gelip yenge- abi diyen insanlardı birbirlerine. Evimizde yiyip içen biriydi. Sizce beraber olabilirler mi? Yuva kurabilirler mi?
Babam annemi en yakın arkadaşıyla aldattı, sizce onunla bir yuva kurup mutlu olabilirler mi?