Kriter bunlar Uzun boylu olucak Sarışın olucak Gözleri yeşil ya da güzel bmavi olucak Beyaz tenli olucak Dinine bağlı olucak Namaz kılcak Oruç tutucak İçkisi, kumarı vb kötü alışkanlığı olmayacak Gerçekten bakir olucak Dürüst olucak İyi bir ailesi ve iyi bir aile eğitimi olucak Sadık olucak Güvenilir olucak Dürüst olucak Saygılı ve efendi olucak Eşini ve çocuğunu hiç kimseye muhtaç etmeyecek ve hiç kimseye ezdirmeyecek Üniversite mezunu olucak İyi bir kariyeri olucak İyi bir maaşı evi ve arabası olucak Başarılı ve zeki olucak Kadın ruhundan anlayan biri olucak Kimsenin kalbini kırmayan, toplumda değer gören biri olucak Bakir olucak Beni çok sevicek ve bana aileme karşı çok saygılı olucak Beni alaleme ne de ailesine karşı ezdirmeyecek Bide iyi yemek yapsın ben yapamam Ayaklarımıda yıkasın *romantik ve centilmen olsun *çok ama çok yakışıklı etsin *tüm dırdırımı, tribimi çeksin *çocukları çok sevsin *beni dahaaaaa çok sevsin. Ben bunları isterim :)
Kişilik & Karakter konusunda 17,1b cevap paylaştı.
benim çoğunlukla kızların yanında gördüğüm cesurları bırak erkek görünümü olmayan erkeklerle beraber olmaları.. berduş kılıklı pespaye ve pejmurde.. Liseli kızların yanında beşinci sınıf işsiz güçsüz magandalar.
aynisini soyleyecektim abim. eline gonlune saglik. genelleme yapmak istemem ama kizlarmi diyeyim buzamanin kizlarimi diyeyim bilmiyorum kesinlikle kararsizlik icinde ne istediklerini vede neyi sevdiklerini pek bilmediklerini soyleyebilirim.. dolayisiyla suna inanc getirdim "bir kizi 10 kisi ister, kiz gider kendisini istemeyen 11. yle kafayi bozar.. kisa ve öz soran arkadasin dedigi gibi pek deiller..
@KırgınKalem_ Yani çocuğu tanıyorum işsiz güçsüz okumuyor ve tam bir kıro.. Lisede okuyan kızı da tanıyorum ve o kıroda ne buluyor bir türlü anlıyamıyorum.. Sonra ''Beni halletti sonra bıraktı ne yapacağım?''ağlamaları.
aynen abim.. cok rastladim bu soylediklerinede. hele o son yazdigin cumle tam bir trajedi.. bir arkadasim sunu derdi kizin elinden tutmazsan baskasi tutar opkezsen baskasi oper. ki ben bu hareketi pek yaomadim ama gordugim tablo ayni bu yonde idi. zira benim arkadas o kiz senin bu kiz benim gezip istedigini alirdi ben oyle sap sap bana bakan haber gonderene bile yanasamazdim korkudan:) bence bir kiz cesur adam sevmez sevsede yonelmez yonelsede acaba der sonrasinda ise sonuc vahim kendisini istemeyn aldatan umursamayana kacar gider 😂
aynen katilmaktayim.. maksat sevgi denilen bir konuya parmak basicaksak eger Şu an , dusunce olarak soran arkadasa katilsamda uygulama konusunda malesef tam aksi bir durum olacagi kesin kez kesinde diyebilirim.. gonlune saglik abim tekrar, iyi geceler.. :)
Cesur aciksozlu kendini ne yapicagini edicegini bilen biraz deli ve zeki kadinalr hayranlik sebebi haliyle fazlaca seviliyorlar severim ama bazen de bu cesur kadin yani o duygusal anlarda sakin masum olmali
En İyi Cevaplar