Adam içini dökmüş yani bana samimi geldi sanki, tamam biraz süslemiş alıntı yapmışta olabilir ama ufacık bile bişi hissetmiyosan kibarca bişi hissetmediğini yazıp teşekkür ederek bem seni bu gözle görmüyorum de gitsin.. şimdi bu cvp verdikten sonra halden anlayıp çekilirse tamam ama üslub değişir sözleri saçmalarsa bilki numaradan yazmıştır..
Numaradan yazabilecek bir adam değil o ne bileyim hayatımda görüp görebileceğim en sert en umursamaz en laftan anlamaz belkide kalpsiz diyerek etiket ettiğim bir adam haksızlık etmişim ya ona yanarım mesajı ilk okuduğumda bende sizin gibi düşündüm ama sonra birde onu düşününce adama yazık edeceğim ona yanıyorum cevapsız bıraktım hala bekliyordur kesin.
Teşekkürler. Sanırım onu görmem lazım yazarken daha zor oluyor. Konuşursak beni anlayacaktır umarım.
Rica ederim, ama içten yazılmış belliki yoksa bukadar cümle zorla biraraya gelmezdi. laf olsun diye yazılmamış.. fakar tabii kendini düşünüp mantıklı olan kararı almalısın..
ama olumluda bakarsan zamanla bu kapıyı kapatırsan sonrasında belki bu adam aynı duygularla kalmayabilir..
Cevap bekliyormuş buluşmak istediğimi söyledim çocuk kaçmış sanki içine çok sevindi hayırlısı artık ben kendimden daha çok onu düşüneceğim sanırım böyle güzel seviyorsa gerçekten bir şansı hakeder diyorum kendime. :-)
Çok uzun birşekilde boş yazmış -,- etkileyici değil
Öyle..
Seni hiç görmedimi bu?
Gördü neden ki?
İlk ve son kez seninle olabilmeme şans ver diyor da ondan -,- cümle hatası var ayrıl 😂😂😂
Aynen sanki daha once berabermisiz gibi tovbest. Beraber değiliz ki ayrilalim 😕
O zaman ona sana son bir şans daha veriyorum onuda kullandıj hadi bye de engelle
Jgjsj tamamdır vakit ayırıp yorum yaptığın için sağol.
Rica ederim :) beni dinlediğin için ben teşekkür ederim
EİG için teşekkürler sana uzun nir yazı yazmak isterdim ama resimdeki kadar profesyonel değilim :D
Rica ederim 😄
Sırf uzun görülsün diye laf kalabalığı yaptı bence bana samimi gelmedi ya.. senin ona karşı hislerin var mı?
Yok olamazda zaten abi dedim yani bir kere biliyordum bir şeyler hissettiğini böyle bir şey beklemiyordum mesaj atmasi bocalamama sebep oldu kafamı karıştırdı tek bildiğim onu kırmak istemiyorum.
Teşekkür ederim elim ayagim titredi nasıl cevap vericem ben buna diye en doğrusu dedigin gibi olacak sanırım.
Sevmedim valla mesajı hiç.
Ben cevap bile yazmadım
Pekala.
Cevap
16Cevap
bir kız olsam korkardım bu mesajdan. samimiyet derecenizi bilmiyorum ama daha yakın olmadığı için fazla samimi bir mesaj hoşuma gitmedi.
Samimiyet derecemiz diye bir şey bile yok teyzemin arkadaşının kardeşi benimde abi dediğim biri.. mesajı gördüğümde bende korktum zaten.
Bana hiç güven vermedi bu kişi.
özel hayatı bu derece deşifre etmen hoş değil. adam kendince özene bezene yazmış sen aynen burda sergilemişsin. normalde uğraşan biri o numarayıda rahatlıkla görür.
O an o kadar endişe ettim ki yanlış bir şey yazmaktan birazda korktum belki. Kimseyi böyle şeyler hissediyorken kırmak gücendirmek istemem. Yakın bir arkadaşım yok böyle bir durumda yardım alabileceğim ya da bir ablam/abim sonra anneme anne kalk adamım biri sabahın köründe bana böyle bir mesajla hiç beklemediğim bir şekilde ilan-ı aşk etti ne yazayım diyemezdim babama sorsam baba ya işte öldüreceğim onu diyerekten adamı bulup saldırır bile ailesinden biriyle irtibata geçipte efendim oğlunuz bana böyle bir mesaj atmış nasıl cevap vermemi önerirsiniz diye soramazdım. Bu diğer öyle ergence eğlence amaçlı teklif edilen bir teklif değil adam da biraz bile tanıyorsam ergence bir aşık değil duruma uğradım böyle işlerde hep bocalarım bir bakmışım sizlere sormuşum yadırgamayın hergün böyle mesajlar alıp böyle şeyler yazıyorken rededip engellemiyorum insanları yorum için teşekkürler..
Bu kadar uzun cevap beklemiyodum.
Yazılan mesaj ne kadar içten olsada belki kısmen anca ergeni etkiler ama aklı başında yetişkin bir kız etkilenmez. kendisine kısaca teşekkürler hislerin beni onore etti ancak aynı karşılığı bekleme lütfen. umarım ilerde hislerine karşılık verecek birini bulur ve mutlu olursun yazabilirsin
Öneri için teşekkürler.
Bu kadar romantizm yapıyorlar ayrılınca ilk işi kaşar demek olacak 😄
Biz beraber değiliz olamayızda zaten..
romantik bir mesaj. ama aranzda ne var? neden küçük kadınım diyoe? sen kac yasındasın adam kac yasında?
Aramızda bir şey yok. Küçük olduğum için öyle diyor yaş farkını söyleyeceğim sadece 11 yaş fark var aramızda.
Kim ki bu adam neyin nesi belliki senden yaşça büyük
Teyzemin arkadaşının kardeşi bir asker diyelim evet aramızda tam 11 yaş var
Yani bilemedimki şimdi güzel konuşmuş ama yapmacık biraz yinede fazla güvenme derin sen kaç yasindasin
yarın seni düdükleyecek bu kesin, ona göre cevap ver ona.
Öyle birisi değil. Yinede dikkat ederim sağol.
bir çok kız senin gibi düşündüğü için bekareti alınıp kullanılıp bir kenara atılıyor. "öyle biri değil" lafı yüzünden...
Anlıyorum..
Bana bu kadar uzun bir mesaj gelse demek ki doğru yapmışım der cevap vermeden basarım engeli.
Engel diyorsun yani.. teşekkürler.
Bu adamı uzerler... neden dersen bende aynıyım sayfalarca yazı yazıyorum aşık oluyorum delice seviyorum biraz karşılık ilgi bekleyince altinami yatacaz falan filan cinsellik muhabbetine giriyorlar sanki biz her dakika sizin cinselligonizi istiyoruz ama kadınlar kendilerine öyle bir empoze etmişlerdi bunu her erkek potansiyel sapik
Hım... Arada kaç yaş var? Sen kaç yaşındasın o kaç?
Kim bunu yazan tanıyor musun?
Evet az da olsa tanıyorum teyzemin arkadaşının kardeşi. Ve ben hala bir cevap veremedim.
Bence cevap verme hiç
Bilmiyorum bana pek masum gelmedi
Pekala teşekkürler.
ah be o son aşktanem'i demeyecektin
Gözüme uyku girmedi mesajı kaç kere okudum bilmiyorum hala cevap veremedim. Okudukça içimde bir şeyler oldu. Napacağım bilmiyorum hiç.
cevap vermelisin. bu kadar uzun bir mesaj bence bunu hakediyor, hiçbir şey kaybetmezsin. ama senin bir mesajın onun hayatında çok şey değiştirir :)
Bu beni çok korkutuyor işte en iyisi yüz yüze konuşmak sanırım teşekkürler yorum için.
Bence bir daha böyle bir şey yazmamasini söyle
Teşekkürler.
boşver gitsin bu ne lan
Bende anlamadım ki. Saplantılı gibi geldi bir an.
Kim bu
Teyzemin arkadaşının kardeşi..
hıı bilemiyorum ki ne desem ama yazı internetten calınmş gibi arada düzeltneler yapms falan
Kaç yaşında ve tam olarak kim bu
Teyzemin arkadaşının kardeşi. Benden büyük az önce öğrendim 11 yaş fark var aramızda.
"okumaktan yoruldum" de
Elim varmadı yazmaya.. kırılacak.
Uzun yazan insan iticiligi igrencler ya
😔.
Seni seviyorum
Onu sevdiğimi düşünmüyorum. Teşekkürler.
bas engeli gitsin :D
O da evimi bassın dimi canım abicim? :-( sonra babam var babama da baba desin babamda ne dedin sen ne dedin sen diyerekten yumruğu patlatsın neresine denk gelirse.. :-( olmaz.
Samimi gelmedi bana
Herkes aynı şeyi diyor.. puff bu ne biçim iş teşekkürler.
Ok yaz
s9gtir git yaz
ne bu
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar