sevgilim onceden çok kiloluydu kısa zamanda aşırı kilo verdi, yaklaşık 2 senedir çıkıyoruz hatta evliliğe kadar ciddi düşünüyoruz o derece ama geçen gün sevgilimim memelerini gördüm menopoza giren kadın gibi çok sarkık bende ister istemez biraz hayallerim çöpe gitti yani aşırı kötüler, ileride felan düzelir mi? sizce ayrılık sebebi mi yani aşırı sarkıklar :(((
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılKiloluyken büyük göğüsleri vardı zayıflayınca onlarda küçüldü yağlar gitti derileri kaldı diyeğğğ mi. Ya moralini bozmayayım ama en zor toparlanan yer göğüstür. Yani spor yapsa dahi o sarkıklıklar geçermi kesin birşey diyemez kimse. Uzmanlar dahi diyemez. Spora yönlendireceksin bol bol pec deck flying yapcak falan...
00 Yorumla
https://pbs.twimg.com/media/BlMIr-pCcAEeeaJ.jpg Memeleri böyle değilse sarksa nolucak sarkmasa nolucak sen memesi için mi sevdin onu? Resimdeki kadının memesi iyi seveyim mi onu şimdi?
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Silikon ya da lipofilling yaptirmali ancak oyle duzelir. Peki sevgiliyin gogusu falan bu sekilde duzelir ama senin beynin nasil duzelecek merak etim. Kizda senin aleti gorunce buda cok bamya cikti deyip senden ayrilmalimi bide bunu sor kendine istersen ayrilik sebepi diye sormussun onu gogusleri falan
21 Yorumla- +1 yıl
Kız Allah seni ne yapmasın 😂 öldüm gülmekten
+1 yılYa kafana takiyosan ayril gitsin. Kiza boyle biseyi ima dahi edersen çok bozulur. bir yandan onu üzecegine bir yandan da kendi kafana bu kadar takacagina ayrıl gitsin.
05 Yorumla- +1 yıl
@Cherie Bir kadına senin göğüslerin nenem gibi. Görüntüsü hoşuma gitmiyor. Ayrilmayi dahi düşünüyorum. Denilse. Hadi denilemez de ima dahi edilse o kadın ne düşünür acaba? Belki o memnun. Bunun gibi şekilci biriyle sevgili olduğunu bilse zaten kendi ayrılmak ister.
- +1 yıl
@Cherie bilemicem. ben kendimi o kizin yerine koyarak cevapladim. imasi dahi hos değil. ole bsey soylycek adam gitsin başkasını bulsun. dunyada kiz mi kalmamış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
11Cevap
ya siz evliliği ilişkiyi neden hep cinsel olarak kuruyorsunuz!! Cidden yeter ama.. Sen evleneceğin eşinin memelerine popona bakarak beğeniyorsun ya biraz yaşlanınca nolucak!! Lütfen biraz kalpten sevin beyin olarak değil!!
26 Yorumla- +1 yıl
O yüzden aldatmalar bu kadar revaçta.
- +1 yıl
O da sizin saflığınızdan. Her haltı yersiniz ya da sınırdan dönersiniz olmayacak insanların canını yakarsınız.
- +1 yıl
Herkesin hak ettiğini bulması dileğiyle.
Burada üzülecek ne var? Estetikle dikleştirme, düzeltiyorlar. Parasını ver, yarım saate istediğine kavuş. Dik memelere
11 Yorumla
+1 yılMeme dediğin şey bebek emzirmek içindir senin libidonu tatmin etmek için değil
21 YorumlaTürkiyede artik estetik yerleri cok cogaldi...
sadece Sporla olcak bir is degil10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir anda sagliksiz kilo vermesinden kaynakli gogus egzersiziyle belki biraz toparlayabiljr
10 Yorumla
+1 yılYok artık ayrılığı düşündüysem yeterince sevmiyorsundur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZayıflayınca olur böyle şeyler, azcık fitness çalışsın, sutyen taksın
00 Yorumla kilo vermesinden dolayı ama voleybol oynasın çünkü göğsü geliştiriyor deri düzelmesine yardımcı olur
03 Yorumla
+1 yılKızın gotu memesine aşık olmuşssun tebrikler sen evlenme mümkünse
20 Yorumlasacmalama kadinim dediğin kişi icin böyle dusunmussen git simdi ayril
00 YorumlaAni kılo kayıpları sonuçu olur tabi ama seviyosan engel deildir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuzelmez cocukda cikinca dahada sarkar ve yas ilerledikce dizlere kadar yolu var
11 Yorumlaoha yuh deve bunu gerçekten ayrılık sebebi olarak görüyomusun?
04 Yorumla
+1 yılArkadaş seviyorsan göğüsün veya başka bir yerin ne önemi var
00 Yorumlaçok kötüsün ya bende senden tiksindim
30 Yorumla
+1 yılSenin beynin sarkmış memeyi geç
30 Yorumla
+1 yılSporla sıkılaşır ya. Dert etme.
10 YorumlaSaçmalama ya ne ayrılığı
10 Yorumla
+1 yılbunun için ayrılmayı düşünüyorsan neyse...
10 Yorumla
+1 yılestetik operasyon şart.
00 Yorumla
+1 yılameliyat olsun göğüslerini dikleştirsin felan?
00 Yorumla
+1 yılSpor yapsın ayrılma sporla düzelir o
00 YorumlaGogus calissin biceps de fena olmaz yaninda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Seninki yeterince dik mi. Kızı eleştiriyo hadsiz
01 Yorumla
+1 yıltek derdin meme olsun.
00 YorumlaGöğüs sıklaştırma egzersizleri var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu sebepten ayrılmayı düşündüysen ayrıl zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hahah ameliyati var yazk etme. d
00 Yorumla
+1 yılayrıl o kızdan kıza yazık
00 YorumlaSevgilini dış görünüşe göre mi seçtin
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı. ayrılma.
10 YorumlaÇok acizsiniz ya.
20 Yorumla
+1 yılAşk memedeymiş.
00 YorumlaHahah
00 YorumlaSon durum neee?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri