Az önce öyle bir şey gördüm ki elim ayağım titriyor. Bütün hayallerim yıkıldı neşem yok oldu. 2 aylık evliyim ve bundan öncesinde 5 yıllık bir ilişkimiz oldu eşimle. O denizciydi ve az önce o uyutken telefonuyla oynarken arkadaşlarıyla olan eski konuşmaları gördüm gittiği ülkelerde rus vs kadınlarla sarmaş dolaş resimler atmış. Ve çok güzel kadınlar var oğlum her akşam bitane şeklinde iğrenç yazışmalar vardı. Çok kötüyüm olay 2014 yılında olmuş yani biz sözlüyken. Ne yapmalıyım? Allak bullak oldum ona söylemeli miyim? Ve nasıl?
Cevabın nedir?
+1 yılAldatmayı bayanların bu kadar affettiği için erkekler bundan yüz alıyor ayrılmalisin aldatm potansiyeli olan bir erkek illa ki belli bir süre yapmasa bile günün birinde illa ki yapar eğer birakamam diyorsan ayrilacaagini söyle belli bir süre ailenin ya da ailenin duymasini istemiyorsan arkadaşının yanında kal belli bir süre burnu surtsun senin için çaba gostersin elinin altındaki kız olma
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılPsikopat_hatun diyorki kaç sene önceki muhabbeti açacak mosın gerçkten? Adam denizci normal değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal derken? Şu durumumla dalga geçebilmeniz ne kadar acı umarım siz hiç bir zaman böyle bir duruma düşmezsiniz
- +1 yıl
Psikopat_hatun diyorki ya sevgiliykn aldtmış şimdi görüyosun şimdi bu konuyu açman ne kdr doğru dalga geçmiyorum için rahatlıycaksa şimdi o resimleri telefnuna çek 'geçmişten bu yna bna hiç ylan söyledin mi' de hyr derse bnlrı göster en azndn yalan söyledin diye kızabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Cezalandiramacagin bir konuda bu tarz bir söylem sorun çıkarır. Sonuda yüz göz olmaktır. Eğer cezalandirmazsan bu ona yine hata yaptirir çünkü suç cezasız kalınca cesaret doğurur.
Kendini analiz et eğer üstesinden gelemezsen ne gördün ne duydun..02 Yorumla
Soran+1 yılCezalandırmaktan kastınız ne terk etmek mi?
+1 yılOooo şu an yerinde olmak istemezdim
Ne desek olmaz. Söyle ayrıl desek evlisin bunca yıl var ve düzelmiştir belki ve üstünden onca zaman geçmiş.
Ayrılma desek bir daha yapmayacağı ne malum?
Karışık durumlar Allah yardımcın olsun02 Yorumla
Soran+1 yılBir de kız arkadaşım görmesin tarzında yazışıp gülmüşler arkamdan çok incindim
- +1 yıl
Haklısın ama bu konu hakkında yorum yapamam ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
+1 yılSenşn adına gerçekten üzüldüm :( Bence bunu onunla konuş yoksa içinde kalıcak konuş en azından rahatla.. Şahsen ben çok sinirli bir insanım aynı durumda olsam cam çerçeve bırakmazdım ama tabi böyle yapma adam akıllı konuş onunla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce yaptıklarını evlendikten sonra yapmazsın inşallah de imalı olur ne demek istiyorsun filan derse ki diyecek gemici olduğundan dolayı gittiğin yerlerde bişeyler yapmış olabilirsin ama evliyken yaparsan beni kaybedersin.💀
00 Yorumla Ben olsam önce kendimi sorgulardim "suanda ne istiyorum soyledikten sonraki herhangi sonuca katlanmaya hazirmiyim vs." bence cevap kendinde sakli. Ve bu konuda eşinin kendini savunacak hic bir gecerli mazereti olmadigini unutma hakli olan taraf sensin ve en kötü sonuca hazir misin bunu sorgula. Umarim atlatirsin bu sorunu :))
00 Yorumla
+1 yılsöylersen bana güvenmeyip telefonumu karıştırdın diyip kendini haklı çıkaracak
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki?
- +1 yıl
bilmiyorum senin için üzüldüm
Söylemelisin. Hatta en kısa zamanda boşanmalısın da.
00 Yorumla
+1 yılee denizcilerin gittikleri her limanda sevgilileri oldugu tezi hiç duymadınmı... ah be ablacım...
00 Yorumlaşöyle yap nöyle yap demem ama ben olsam tekmeyi vururdum.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş gitmiş bir olayı hortlatmaya ne gerek var? Senin üzülmen bu olayı olmamışa çevirecek mi?
00 YorumlaAdam denizci napacak gecelik ilişkiler olmuştur. O kadınlarla bir tutma kendini
00 YorumlaBu adamı çözümden neden evlenin ayrıca adam zeki olsa silerdi resimleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesum bu zaman da normal karsila bu devir baska bir devir toplumumuz ice bozuldu malesef 😞😞
00 Yorumla
+1 yıldenizciye güvendiğine göre sarışınsın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Esinin telf nunu neden karistiriyorsun?
00 Yorumlaaç gözlü oldumu bir insan, gerisi malum zaten,
00 YorumlaAçıklama bekliyorum de.
00 Yorumla
+1 yılSözlüyken yapmış şimdi yaparsa kesersin boğazını.
00 Yorumla
+1 yılNe önemi var şu an senin yanında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmezlikten gelmek seni mutlu edecek mi?
011 Yorumla
Soran+1 yılBilmezlikten istesem de gelemem tek bilmediğim nasıl hareket etmem gerektiği? Ona nasıl anlatmalıyım çğrendiğimi ve incindiğimi
Cevap sahibi+1 yılSen benim telefonumu mu karıstiriyosun diye başlayacak demi:(
Soran+1 yılEvet kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılBelki şoyle yapabilirsin
Eşin kiskanç mi sana karşı?
Soran+1 yılDeğil hiç öyle bir huyu yok sadece takımtılı ve şüphecidir
Cevap sahibi+1 yılPeki kendinden örnek verebilirsin. Mesela. o çapkınlıgı ben yapsaydım. gibi? Kimse bunu kabul etmez ama.. bence affediyorum ama bir daha olmasın gibisinden.. çunki yakalanana kadar sorun yoktur..
Soran+1 yılNiyetim zaten 3 yıl önce olmuş bir şeyden dolayı ayrılmak değil ama nasıl güvencem nasıl her yanlız biyete gittiğinde aklım kalmicak içimdeki bu boşluk nasıl geçicek :(
Cevap sahibi+1 yılBiraz kirıcı olabilir ama bir erkek olarak yazsam mı bilemedim sana
Soran+1 yıl? Buyrun
Cevap sahibi+1 yılHer erkek aynıdır demek istemem ama benzerdir.. yapmiyosa ya fırsatı yoktur ya yakısıklı degildir ya da parası yoktur. Evine sana baglı kaldıgı sürece hoşgörebilir misin?
Bak sen söylemeden ben soyleyim peki ayni seyi sen yapsan:( nolur onu soracaksin ama adil. olmak. gerekiyo bu konuda da
Soran+1 yılBenim sevdiğim insan böyle bir şey yapmazı ve bunu devamlı yapıyosa eğer demek ki benim sevdiğim adam değil ve ben böyle bir şeyi kaldıramam onu da bırakamam tek çarem kalır geriye
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende verme artık kocana
00 Yorumla
+1 yılSöyle bunlar ne de
00 Yorumla
+1 yılazını yüzünü kır
00 YorumlaCiddimisin sen
00 YorumlaDirek söyle
00 YorumlaUjay şerefsiz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı