Arkadaslar 1 yil olmasina gerek yok mesela cok sevdiginiz biriyle ilk defa ayrildiginizda ve geri donusu olmiycagini bildiginiz bir iliskide toparlanmaniz ne kadar surdu kac ay mesela ve nasil toparlandiniz? (Her seyde birbiriniz icin ilktiniz)
Cevabın nedir?
Benim 1.5 ay falan sürdü. Nasıl toparlandığıma gelirsek sürekli ağladım aklıma geldikçe zaten tutamıyosun kendini. Ondan sonra soğumaya çalıştım zaten ayrılmasaydık tartışma kavga falan can sıkıntısı olcaktı diye anlaşamazdık gibisinden düşündüm. Bildiğin bahaneler ürettim mesela yaş farkımızı düşündüm benden 7 yaş büyük ailem istemezdi zaten falan dedim kendi kendime böyle unutmak için saçmada olsa herşeyi kurdum kafamda. Mesela kampüste gördüğüm zaman göz göze gelmemeye çalıştım o bana baksa bile ben bakmadım (arkadaşlarım baktıgını söylüyodu) instagramdan engelledim numarasını sildim. Yinede hergün aklımda geliyo nerdeyse ama eskisi gibi değil sıradan biriymiş gibi umursamıyorrum artık gelde özür dilese barışmam o derece bitirdimm onu.
06 Yorumla
Soran+1 yılCidden bitirebildin mi ya bana hic gecmiycekmis gibi geliyo
Soran+1 yılNe kadar surede duzelebildin peki agliyo musun hala
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
Payına düşen acıyı çekip bitiriyosun sonuçta hayat devam ediyo yapıcak bişey yok.. 2 buçuk yıllık sevgilimle yollarimiz ayrıldı. bir kere bitince geri dönüş olsada eskisi gibi olamazsiniz zaten hayatını yaşa tadını çıkar
17 Yorumla
Soran+1 yılHala ozluyo musun o sevgilini
Soran+1 yılUmarim oyle olur ya azaldi mi peki uzuntun ilk gunden beri
Soran+1 yılBen de oyle yapmaya calisicam bizimki de eminim geri donusu yok son konusmaydi yani
Soran+1 yılAynen oyle dedi zaten belki ilerde daha iyi bir sansimiz olur Şu an boyle ayipsiz ayrilirsak dedi umarim oyle olur tesekkur ederim cok senin icin de
Gizli Üye(30-35)+1 yıltoparlanmak icin belli bir sure olmaz ancak 2 3 ay onu gormemen lazım gorursen tekrar başa dönüyor sonra zamanla alisıyor artık acıtmamaya baslıyosun icindeki bitiyor yavaş yavas tam o anlarda biride yaninda hayatında olmak icin ugrasıyosa artık kalp tamamen gidiyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılSanki boyle kimseye bidaha bisey hissedemiycekmisim gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılhepimize bu oldu zamaninda sadece sana olan degil öyle birsey oluyor ki yenidn basliyor hersey yasadgn herkesin hissettigi bir duygu
Soran+1 yılGecer umarim
Cevap sahibi+1 yılgecer gecer ben 3 senelik iliskimi topraga verdim artık hersey bitti diyodum bitmiyor geciyormuş
Soran+1 yılSonradan birini tekrar sevebildin mi peki ayni sekilde
Cevap sahibi+1 yılsonradan birini daha cok sevdim bana 3 seneden sonra sorsan buna gülerdim ama sevdim daha fazla ha oda bitti fakat sevebiliyosun
Soran+1 yılPeki cok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim kendine kalıp laflar koyma bidaha olmaz sevemem o yoksa ölürüm felan bunların sacma oldugunu anlicaksın
Soran+1 yılDedigin gibi olur umarim cok sagol
Cevap sahibi+1 yılsende sagol.
Bak ben sana şöyle bısey söyleyeyım senın ilk olduğu için zor olucak ama bu durum senın hayatını zindana çevirecek anlamına gelmez ama bu tamamıyla sana bağlı aynı durum benım basımdanda geçtigı için zaman alır...
26 Yorumla
Soran+1 yılUmarim kolay olur
Soran+1 yılKotu degildik aslinda sadece sinav stresi vardi onun o yuzden 15-20 gundur soguktuk ama istemiyomus demek ki baksana ben hic ayrilalim dememistim
- +1 yıl
Zamanında benım basımdanda bır hikaye geçti aynı senın durumun gibiydi ben bı kaç kez konuşmak istedim ama baktım olmuyo gönulsuzdu bende uzatmadım neden diye sorarsan yarın Birgün bana şunu diyebilirdi sen benım peşimden koştun o yüzden istemiyorum inan kafana takma Sevgıyı hak eden birine sakla senı düşünmeyip terk edene degıl...
Soran+1 yılHaklisin dedigin gibi dusunucem cok tesekkur ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
çok isterdim 1 yıllık ilişkim olmasını ancak olmadı çünkü ilişki en fazla 6 ay sürmeli sonrasında ailelerin devreye girmesi gerek yoksa yaşayacağınız herşeyi yaşamaya başlıyorsunuz ve evlilikte paylaşacağınız hiç birşey kalmıyor o yüzden niyetiniz geri dönüşü olmayacağını bilsende o ilişkide bişeyler yaşamışsan içinde bir yara olarak kalır sen ne yaparsan yap
20 Yorumla
+1 yıl3.5 sene oldu, kötü bitti. Herşeyde ilktik (!) ama yapacak birşey yok. 1-1.5 ay falan oluyor. bir sinir var, biraz da nefret. Kinci biriyim diye gitmiyor bu his heralde. Başlarda çok kötüydüm ama şu an gayet iyiyim. Bir kaç aya çok daha iyi olacağımı düşünüyorum. Sevdiğin şeyleri yap ve başkalarıyla düzgün şekilde vakit geçir. Kurtulacağını düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de cok kinci bir insanim aynen oyle ama bitcegini hic dusunmuyodum Şu an boslukta gibiyim
- +1 yıl
Alt görüşlerde de söylenmiş ben gene söyleyeyim. Görmemen, görüşmemen en iyisi. Hatta sosyal medyadan falan gözetliyorsan da bırak. Baktıkça başka şeyler görme ihtimalin yükselecek ve daha kötü olacaksın. At engeli ve hayatına bak. Pişman olmayacaksın.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
+1 yıl1 ay önce 2,5 senelik ilişkim bitti. Canım yandı, ama duaa'lar ettim cok sükür iyiyim. Ayaktayım, öyle yıkılmamalı bir insan, hayırlısı diyip gecmeli
13 Yorumla
Soran+1 yılIyi misin peki Şu an agliyo musun hic
- +1 yıl
Geceleri baazen
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yıl2 gun falan azcik mal gibi gezdim sonra bitti ama bu tamamen benim kişisel duygusuzlugum okuzlugum bu kadar kolay atlatmak normal degil bence 😂
10 Yorumla
+1 yıl1 yillik iliskim olmadi jsjsn hayatta eglenceye bak ayrildiktan sonra depresyon bunalim cekilmez
10 Yorumlavalla ben puzzle yapmaya sardım evde. epey kafa dağıttım. ama 2-3 ay sürdü ara ara aklıma gelmesi. ondan sonra aklıma bile gelmemeye başladı.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki aklina gelmemeye basladiginda mesela bir anda aklina geldiginde icin kotu oluyo muydu yoksa umursamadan geciyo muydun oyle
Soran+1 yılPeki cok tesekkurler
+1 yıl7 yıllık ilişkim bitti. bikaç ayda toparlanırsın ama gerçekten sevdiysen unutamazsın yıllar da geçse. 1 buçuk yıldır görmedim ama hemen hemen hergün aklıma geliyor çünkü her yerde anılarımız var. buralardan taşınırsam unuturum rahatlıkla
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten sevdim evet seneye universiteye gidicem bu yil sinava calismakla gecicek alisabilir miyim sence
- +1 yıl
evdeysen alışman zor
+1 yılben dayanamadım ayrıldım çünkü sorumsuzdu benim ki. Ama yapabilirsin bence kesin olarak seninki sorumsuz değildir. bırakma sabrın sonu selamettir canım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha bugun oldugu icin cok taze cok zormus gibi geliyo
- +1 yıl
hmm sabır işte tek çare :)
+1 yıl3 senelik ilişkim biteli 5 ay oldu hala toparlayamadım malesef
10 Yorumla
+1 yılne kadar sürede tekrar toparlanacağın sana ve çevrene bağlı..
10 Yorumlabenim hiç sevgılım olmadı ama olanlardan dinlediğim kadarıyla 3 yıl, 3 ay, 2 hafta, 4 gün, 23 saat, 15 dakika, 12 saniye, 55 salise sürüyormuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBir ilişkiyi unutmak için gerekli zaman, o ilişki süresinin yaklaşık 1/7 si kadarmış...
10 Yorumla şimdiye çocuğunuz olmalıydı
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken
+1 yılToparlayamadık.
10 Yorumlatamirciye gittim
10 günde toparladı00 Yorumlaçok sevdiğim birisi olmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2 Gün
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım