Merhaba arkadaslar Kiz arkadasimi 6 ay once ocak ayinda neden yaptim bilmiyorum ama farkli biriyle konustum ve aldattim. ayrildi benden. Cok pisman oldum 6 aydir. Ayaklarina dahi kapandim 2 yillik iliskimiz vardi cok seviyorum. Artik sevmedigini unuttugunu soyluyor imkansiz olmaz diyor. Dayanacak gucum kalmadi. 1 kere intahar bile etmeye yeltendim ama olmadi. bir yol care gosterin ne olur. Beni afettmesse vallahi yasayamam onsuz. Ne yapcagimi bilmiyorum. Iyi yapmis mustehak sana diyenleriniz olucak. biliorum alah belami verseydide yapmasaydim
Cevabın nedir?
+1 yılSimdi once sunu bir anla. Onu gercekten sevseydin eger aldatmazdin. Ben inanmiyorum yok efenim seviyodum ama nasil oldu anlamadim vs vs. Bunlar bahane yani. Burdan ne anliyoruz? Yeterince sevmiyosan aklini kullanip onu unutabilirsin. Onemli olan kendine hukmedebilmen. Yapamiyorum diyosan. En basta sakin kalmayi ve surekli ben onsuz yapamiyorum ay olcem gitcem bayilcam demeyi birak. Cunku beynin ne dersen ona meyleder. Sonrada cevreni gunluk duzenini degistir. Yeni insanlarla tanis. bir kulupe falan uye ol mesela kendine bir mesgale bul. O unutuyosa bende unuturum hicbisey benden daha degerli degil de- her ne kadar okuzluk edip aldatmis olan sen olsanda. Sonrasi zaten gelir. Alisirsin bir guzelde yasarsin. Insanoglu nelere alismiyo yahu. Bu kadar umitsiz olmayin💪
20 Yorumla
telefon numarasını ver. biz kızlar olarak hallederiz. veya yakın arkadaşı ile konuş. tabi gerçekten pişmansan çünkü kızların bunu anlaması uzun sürer...
01 Yorumla- +1 yıl
Ben 3. bir sahsın mudahale etmesini istemiorum yoksa annesi vs de istior konusalım dediler ama ben istemedim kendisi nin istemesi lazım
Nasıl aldattın olm paralı birliktelik mi normal mi :S madem aldattın ayrılaydın bari.
00 Yorumla
İyi yapmışsın :) hak ediyorlar zaten pişmanlık duymana gerek yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
Aynı durumdayım şu an. Aldatma teşebbüsünde bulundum. Ve ardından ayrıldık. şu an perişanım, 2 ay oluyor. Onu okadar çok seviyorum ki. Bian kontrolum dışında böyle bi aptallık ettim. Dayanacak mecalim yok. Ne isterse yaparım. Büyğk konuşacağım belki ama bir parmağımı kendim keserim. Eğer dieti bu olacaksa ve barışacaksak...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi halt yemişsin kızın içindeki açtığın yaralar hiç bir zaman kapanmaz kapansa bile izi kalır o yüzden sen onu unut sen ne yaparsan yap senin yaptıkların o kız hiç bir zaman unutmayacak o yüzden seninle mutlu olmayacak artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılPişmansın anlıyorum ama her hatanın bir bedeli var bedel ödeme zamanı üzgünüm
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Çık karşısına güzelce anlat aptallik ve egoistlik kendimi tatmin etmekti de
00 YorumlaBence Allah belani zaten vermiş
02 Yorumla- +1 yıl
Vallahi vermis. artik dayanacak gucum kalmadi :( baskasiyla olursa diye aklima gelince bile cildiriyorum
+1 yılmecbur unutucaksın kız doğru olanı yapmış
03 Yorumla- +1 yıl
Unutamiyorsam. 1 aydir askerden geldim askerligin son aylari nasil gecti bilmiyorum. Geldim bir umutla yinr olmadi onun icin kactim afeder diye yuzume bakmadi.
- +1 yıl
istemiyor seni ( haklı olarak ) başka çaren yok
- +1 yıl
Istemeli. s
Ölebilirsin
18 Yorumla- +1 yıl
Becerebilsem inan dusunmem de bir okadarda beceriksizim.
- +1 yıl
Dunyanin. En iyi en mukemmel. En iyi kalpli kiziydi.
- +1 yıl
Allah onun belasini versin. Yolluydu zaten biseyde yapmadim bikac mesaj attim mesajlafi yakaladi
- +1 yıl
Askerdeydim bilmiyorum saglikli dusunemiyordumnedendiy r. Cok sordum kendime ama cevabi veremiyorum. tek bildigim onsuz yasayamayacagim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne