Küçükken arkadasınızla kuzeninizle sapık anılarınız oldumu?

Küçükken hiç arkadaşınızla kuzeninizle vs hiç sapık anılarınız oldumu?
Sapık anılar derken oyun oynarken evcilik , karıcılık kocacılık , ayıpçılık vb gibi :D

Neyse ben başlıyorum anlatmaya siz yazarsınız anılarınızı mutlaka herkesin olmuştur zaten
6 7 yaşındayken bizim komşunun kızı vardı benle yaşıt işte onla oyun oynardık bir gün onların evine gitmiştim annesi markete gitmişti onla oyun oynamaya başlamıştık sonra ben dedim hadi sapıkça şeyler yapalım konuşalalım filan [ne sapıkçasıysa artık :D hayla hatırladıkça gülüyorum] neyse işte ben ona gösterdim benim küçük pipiyi :D işte ellettim dokundurdum filan sonra benim içimde garip bir his oluştu buna pipimi yala dedim sonra pipimi yalamaya başladı [gençler pipi diye hitap ediyorum başka ne diyeyim 6 7 yaşlardayken pipidir o anca :D] neyse işte o pipimi yalarken ben bunun [ ne diye hitap etsem bilemedim kuku diyeceğim :D ] kukusunu ellemeye başladım işte bunları niye yaptığım hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu yapıyordum işte neyse sonra kilodumu filan çıkardım sonra onunda çıkarmarsanı istedim ve öpmeye başladım sonra birazda yalamasını istedim o yalarken kukusunu ellemek bana çok güzel geliyordu tabi o zaman niye güzel olduğunu anlıyamıyordum sadece güzel geliyordu :D işte buda böyle bir çocukluk anısıydı sizinde anıları bekliyorum :D
Güncellemeler
+1 yıl
Not : o yaşta yalamayı nerden biliyodun diye soran olursa bende bilmiyodum aslında bunu sonradan öğrendim o an içime doğmuş :D
Küçükken arkadasınızla kuzeninizle sapık anılarınız oldumu?