Kız arkadaşım sürekli hediye istiyor normal mi?

Arkadaşlar bir sorum olacak

Kız arkadaşım şehirdışında bir üniversite de öğrenci. Kendi Facebook sayfasında erkeklerle(normal arkadaş) fotoğrafları var. Bazıları aşırı samimi. Sorduğum zaman ailesinin bilgisi dahilinde olduğunu ve erkeklerle arkadaşlık yapmasına müsaade ettiğini söylüyor. Ancak bana gelince "aman annemler duymasın" tribine giriyor. Bu sebeple görüşmek istemediği ya da ektiği zamanlar da oldu. Üstüne bir de falanca arkadaşımın sevgilisi şu kadar hediye almış sen bir şey almıyorsun diyor. Üstüne bir de alışveriş sitelerinden bir şey beğenip linkini gönderiyor bana bunu al der gibi...

En son yaşadığım şehire geldiğinde ben söylemeden beni sakın arama babamlar işgillenmesin diyordu... 1 hafta da sadece 4 sefer aradı.

İçimden bir ses bu hatunun beni ;

-Sömürmeye çalıştığını

-Aldatma potansiyelinin yüksek olduğunu ve gün içinde aramamı engelleyerek diğer arkadaşı ile vakit geçirebilmesini garantilediğini düşünüdürüyor...

İçimdeki ses ne kadar doğru söylüyor sizce ?
Güncellemeler
+1 yıl
mesela bu gün bulaşacaktık . Kuzenlerinin geldiğini onların uzun zamandır göremediğini vs. söylüyor. Nasıl çıkacakmış da çıkamazmış falan filan...

En son da madem annenlerin duymasından korkuyorsun bırak duysunlar en kötü gelsin istesin derler dedim.. Ona da bozuldu...
Kız arkadaşım sürekli hediye istiyor normal mi?