sevgilimle 6 aydir beraberim. ikimizde 24 yasindayiz. dün konusurken cocuk yapalim, sonrada evlenip ayri bir eve cikariz dedi. neden evlenmeden cocuk yapiyoruz dedim, garantiye almak icin dedi. bende evlenmeden olmaz dedim, saka yaptim diyo , o zaman hemen söz yapalim, nisanlanalim diyo. ben pek saka yaptigini sanmiyorum. beni elinden kacirmamak icin , kendine baglatmak icin yapmiyomu sizce?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 475 cevap paylaştı. ben sana bir şey diyecem... ben bu anlattığının aynısını bir kaç yıl önce kız arkadaşıma teklif ettim nedenine gelince çünkü yakın arkadaşlarımdan bazıları gelip bana bu kız motor demişti. bende inanmayıp seni istiyorum dedim o da kabul etti o an tüm duygularım bitti birden soğudum ondan...
08 Yorumla
Soran+1 yılo zmn belkide tepkimi ölctü. ayrildinmi ondan
Soran+1 yılbaska ne gibi bisey isteyebilir
Soran+1 yılama evlenmeden yapmiyacagimi biliyor Şu an
Soran+1 yılben takip ediim seni
- +1 yıl
kız motor değildi ama sen kızla yattın sonra sogudun adam olsaydın kız motor bile olsa git işine derdin
- +1 yıl
@scorpion026 yok reis beraber olmadık insan nefret ettiği biriylen kolay kolay yapamaz...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaka degil amaci seni becermek
183 Yorumla
Soran+1 yılneden evlenmek istiyo ozmn
Cevap sahibi+1 yılCunku seni becermek icin evlenelim diyo bakalim evlencegi kesinmi hep ayni masal
Soran+1 yılevlenmeden önce yapmiyacagimi biliyo ama
Cevap sahibi+1 yılSansini deniyo
Soran+1 yılevet tepkimi ölctü bence
Cevap sahibi+1 yılEvet deseydin yapicakti
Soran+1 yılölye mi diyosun :(
Cevap sahibi+1 yılMaalesef Nisan soz yapalim der seks derdi
Soran+1 yılhe yani sözlenip yataga aticak
Cevap sahibi+1 yılAynen evlencez nasil olsa sozlendik dicek yataga girelim dicek yuzde yuz degil ama cok yuksek ihtimal cunku sana evlenmeden cocuk yapalim demid
Soran+1 yılevet sonrada saka yaptim diyo
Cevap sahibi+1 yılTabi sen tepki verince saka oldu
Soran+1 yılevet öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılOnun gozu bile kayar arayisa girer pek hayirli biri degil
Soran+1 yıloff ya
Cevap sahibi+1 yılNe off
Soran+1 yılyok bisey
Cevap sahibi+1 yılNerden buldun onu
Soran+1 yılarkadas cevresi
Cevap sahibi+1 yılIyi devam et bigun gorursun
Soran+1 yılneyi görücem ya
Cevap sahibi+1 yılCinselligi baskasiyla cocuk dener
Soran+1 yılbaskasiyla cocukmu yapar :0
Cevap sahibi+1 yılAmaci seks olan istedigini bulamazsa baska kiza yonelir
Soran+1 yılyönelsin kaybeden o olur :D
Cevap sahibi+1 yılBelli simdiden agliyon 😄
Soran+1 yılo zor biraz :D
Cevap sahibi+1 yılUzgun isaret yapan off diyen kimdi :)
Soran+1 yılya benimle niye ugrasiyosunnn :D :D
Cevap sahibi+1 yılGicikligi seviyorum 😈😝
Soran+1 yılfark ettim :D:D
Cevap sahibi+1 yılNasil farkettin zeki kiz :)
Soran+1 yılzor olmadi :D
Cevap sahibi+1 yılYaa o yuzden bu soruyu sormussun:) onu birak ben nikah kiyarim sana :)
Soran+1 yılevlenmek istedigine eminmisin :D
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle dokunmadan :)
Soran+1 yılvay be iyimis :D ama bu yasa kadar neden evlenmedin :)
Cevap sahibi+1 yılKimseyi bulamadim hocardalik yapmadimda
Soran+1 yılneden bulamadin?
Cevap sahibi+1 yılCevrem yok kimse umursamiyo bir ailem bakar
Soran+1 yılo zmn cevre edin. bul bitane
Cevap sahibi+1 yılSen cevreme gel :)
Soran+1 yıl:D benim basim bagli ama :)
Cevap sahibi+1 yılnerde bağlı hani sapıklalarmı bağlı :D
Soran+1 yılsevgilim var iste :D
Cevap sahibi+1 yılbelli seninle yatmak için söylediği laflara bak :D işte bu yüzden biri karşıma çıkmıyor :)
Soran+1 yılhayir yatmak istemez benle ya niye öyle diyosun :)
Cevap sahibi+1 yılsevdiğin için onumu kolluyosun evlenmeden gel cocuk yapalım demek ne demek ya da biranca söz nişan takalım demek :)
Cevap sahibi+1 yıladam zaten yatmak istemişki
Soran+1 yılama garanti olsun diye düsündüm ben. hani baska kimseye gitmeyeyim diye
Cevap sahibi+1 yılhaha bu kadar sacma şey olurmu neyin garantisi sanki bir erkek kızı becersin garanti olsun gitsin tecavüz etsin o zaman evliliğiniz garantsi varmı? bikaç kere becerir seni cocuk yapmaz
copcuk yapsan bile kanuni hakların nolcak adam ceker giderse nolcak
neden kız bulamadım çünkü böyle bir erkek olamadımki sevileyim
Soran+1 yılya ben benimle yatmak istedigini sanmiyorum nedense. kiyamaz diye düsünüyorum. ben bu yüzden onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılevet hala seviyosun sana böyle bir ahlaksız teklif eden adamı hala seviyosunuz eğer evet deseydin şaka olmadıgını görürdün sana kıyyormu görürdün ilerde başka kızlar bunu giderincede görürsün
Soran+1 yılkafami karistiriyosun :( ama hemen evlenelim diyor
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarım yalansa yalan de bunu sana bir erkek söylese terbiyesiz sapık dersin şaka yaptım desede yine sapık dersin ama sevgilin olunca şaka oluyor
6 ayda evlilik mi olur tabi söz nişan yine sevişelim evlencez nasıl olsa der cok safsınız
sen ilk deüğilsiz sonda olmazsın
Soran+1 yılhaklisin yalan demiyorum. söz nisanda yapsa benim yatmayacagimi biliyor ama. af degilim ben , kendimi kullandirtmam
Cevap sahibi+1 yılbiliyosa neden böyle teklif yapıyo seni kullanamicagını biliyo ama olaya evlilikten girdiğinde daha ihtimal veriyo
Soran+1 yılyani senin anlattigina göre bu cocuk beni kullanmak istiyo öylemi?
Cevap sahibi+1 yılyüzde 90 öyle gördüm bir kere düşünceleri iğrenc ve sacmalık garantiye almak nedir ben bir kıza zorla sahip olim garantiye alim sen iyi misin yani ben paketin ambalajını acayım actıgım için mecbur bana kalcak 6 ayda bu tür şeyler iğrenc ayrı ev deerdinde sen olmaz deyince kıvırıp şaka yaptım o zaman söz nişan yapalım diyo yani illaki seni yatağa atıcak ama sağlam bahane arıyo tabi kızlarda evlilik duyunca yelkenler fora
Soran+1 yılevlilk deyince ben erken dedim. neden bu kadar cok acele ediyosun dedim. benle evlenmek istemiyomusun diyo. bunu söylemeden öncede yüzük takalim diyip duruyodu, baska birine gidiceksin die korkum var diyodu
Cevap sahibi+1 yılbu tip cevapları veren adamın aklından şüphe ederim
Soran+1 yılNe yapmaliyim sence
Cevap sahibi+1 yılayrıl desem ya da dene desem sen üzülürsün böyle bir sacma mantık görmedim seni becerinde adam umursamaz ilgisiz olur sende peşinde gezersin garantiye almak budur
Soran+1 yılAma bana asik oldugunuda görebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılsen sevdiğin için adamı kolluyosun bu kadar basit bunları sevmediğin bir ya da ornek ben söylesem bana hakaretler eder sapık şerefsiz vs derdin
Soran+1 yılEvet derdim yani yalan yok
Cevap sahibi+1 yılo halde yaptıgı şey ahlaksızlıktır ama sana güzel şeyler desem hakaret etmez kızmazsın benim iyi şeylerime iyi kötü laflarıma kötü diyosan bu herkes için gecerli sevgilim diye torpil gecmek kendini kandırmaktır
Soran+1 yılBen onunla yine bir konusucam birazdan.
Cevap sahibi+1 yılbişey değişmez 2 güzel laf ağlayıp sızlamalar sen yine cepte
Soran+1 yılSen benim yerimde olsan napardin
Cevap sahibi+1 yılsogurdum ayrılırdım benim amacım evlenmek mantık kalpten önce gelir sevdiğim bir kız dünya güzelide olsa evlenilcek bir kız değilse sevemem yoksa gider her kıza teklif eder bir kıza sahip olur garantiye alırdım
Soran+1 yılCok güzel söyledin. Vallah önce bir kafami toparlamam gerek :/
Cevap sahibi+1 yılinşallah toparlarsın ama kızlar cok aciz davranıyo
Soran+1 yılBiliyorum kizlar biraz daha saf oluyolar. Ben mesela bana kötülük yapabiliceklerini hic düsünemiyorum. Bu kötü iste
Cevap sahibi+1 yılhahah erkeklerin cogu öyledir yatağa atmak için nişan bile yapar valla :D
Soran+1 yılBaska birini bulamamismi ama
Cevap sahibi+1 yılkim denk gelirse :)
Soran+1 yılYanlis yere carpti o zmn:)
Cevap sahibi+1 yıltabi tabi 2 saattir bana onu savunuyon :)
Soran+1 yılEvet ya :D
Cevap sahibi+1 yılsen sapıkları takip et sitede canım :) hiç düzgün erkeği eden yok :)
adam sana burdan anlatmama mesajla anlatim demiştyir yani seni mast yaparken düşülüyo demek istiyo orda cabuk oltaya geliyosunuz
Soran+1 yılAnlamadim :/
Cevap sahibi+1 yılaşağıdaki adam mesaj at burda anlatamam demiş amacı belli onun mesajla sapıklık yapmak yazdıgı görüşte banyoda falan demiş ya seni mast yaparken hayal ediyo demek istiyo
bende diyorumki cabuk oltaya geliyosun beni takip etsene o zaman burda ugrastıyoeroın
Hayır sebebi o değil. Bazen şakayla karışıkmış gibi ciddi şeyler söyleyebiliyorlar. Tepkini ölçmüş bana kalırsa. Verdiğin tepkide doğru bu konudaki ciddiyetini korursan bidaha cocuk yapalım konusunu açmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bencede tepkimi ölctü. beni garantiye almak icin sanirsam
Cinsellik konusunda 11b cevap paylaştı. Amacı ne olursa olsun nikahsız bir çocuk olursa ve bu şahıs topuklar ise o çocuğun alacağı damgayı biliyorsun dimi sence bunu ona yaşatmaya değer mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen bencede katiliyorum canim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
Cinsellik konusunda 328 cevap paylaştı. Hayır. Bu işler o kadar aceleye gelmez evlilik bu , (Tutup ta kurbanda danaya girmiyorsunuz :D ) . Önce hayat biraz daha ilerlesin sonra bakarsınız.
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle diyorum. daha ne kadar sevgili kalcaz diyo. evlenelim diyo
Soran+1 yıltamam cok tskler
+1 yıldaha ne işte bassın nikahı zaten sonra bir birinizin olursunuz. evlendikten sonra 10 tane yaparsınız cocuk.
15 Yorumla
Soran+1 yılevet nikah yapmak istiyo
- +1 yıl
nikahtan önce cocuk sacma ama dikkkat et kaza kursununa gitme. sonra sıkıntı olur, millet dayanamamışlar yapmış, kızı becermiş ondan evlenmiş diye söylenti yaparlar.
Soran+1 yılevet haklisin :/ dikkat edicem
- +1 yıl
keyfini kaçırma ama tedbiri elden bırakma.
Soran+1 yıltamam :/
+1 yılEvet, seni seviyor ve kaybetmemek için yapıyor gibi.
10 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. bulunmaz hint kumaşı sananlardan 2 gün sonra buraya yazar sevğilim neden beni terketti diye :) yazık bu kızlara çok saflar
05 Yorumla
Soran+1 yılevet saflar. ama herkes degil. evlenmeden önce yaticak degilim
Soran+1 yılyatmak saflik bence evet. boara da bosar napiim. ailem herkes arkamda sonucta
Soran+1 yılnefret etmeye devam et o zmn
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nabza gore serbet vericek. Kivirmis. Sen net olmazsan daha cok kiviracak
06 Yorumla
Soran+1 yılkivirdi yani off ya :/ yani yatmak mi istiyo diyosun
Soran+1 yılya evlenmek istemesi
Soran+1 yıltamam tskler canim
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna selamimi söyle anasina haber versin bende ona bir kardes yapim. P*ic ku rusu herkesi kendisi gibi kardeşim saniyor herhalde.
05 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
Cevap sahibi+1 yılBu site bazi küfürleri otomatik olarak degistiroyor Kardesim yazan yerde küfür vardi. :D
Soran+1 yılhaha bende bu ne diyorum :D
Cevap sahibi+1 yılsite magduruyum :D
Soran+1 yıl:D :D
yani yaşınız gelmiş evlenmeniz gerekmiyor mu ki
19 Yorumla
Soran+1 yılevet de bana erken geldi nedense
Soran+1 yılama okulum var
Soran+1 yılevet bu sene bitiyo iste
Soran+1 yıl28 diyodum hep :D
Soran+1 yılhaklisin canim hayirlisi artik :)
yok be fazla türk filmi seyretmiş seni becerecek sonra başından atacak sen nekadar da safsın kızım
07 Yorumla
Soran+1 yılben neden saf oluyorum. hic bisey yapmamisim yapmamda
Soran+1 yılevlenelim diyo
Soran+1 yıloda olabilir ama nerden bilicem :/
Soran+1 yılevet zamana ihtiyacimiz var
Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. dangalak bir sevgilin var senin..
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsan söz yap ama evlenme hemen bira daha buyusun yaşınız erkekler çok değişiyor yaşları buyudukce
01 Yorumla
Soran+1 yılevet degisiyolar harbiden
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir, yumurtayı kuluçkaya bïrakıp işi garantiye alacak uyanık.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet garanti olsun diyo
+1 yılevlen işte adam seviyo demek ki
10 Yorumla
+1 yılİmam nikahı olmadan yapma bence :)
10 Yorumla
+1 yıldostum sakın böyle birşey yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılyapmiyorum
Ne güzel en az 3 çocuk yapın.
10 Yorumla
+1 yılSeninle işi görüp kıçına tekmeyi basıcak
01 Yorumla
Soran+1 yılsimdide evlenmek istiyo ama
+1 yılSeviyoki evlenmek istiyo iste ne güzel
10 YorumlaCinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı. Mal olduğu için boş boş konuşuyor.
00 Yorumla
+1 yılSacmalamis manyak mi ne
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayir cumhurbaskanimiz emretti yapacaksiniz tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılen az 3 tane
+1 yılSenin nabzını ölçüyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılyani acaba yatarmi gibisendenmi? yoksa bu kiz kasar mi degilmi gibisindenmi?
- +1 yıl
Aslında bakarsan dediği şey çok saçma amacı yatmak olabilir.
Soran+1 yılpeki ya evlenmek istemesi
- +1 yıl
Aslına bakarsan bunlar öyle kolay işler değil sözde diyor olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamiledir o. Seni bir ara aldatmış olmalı 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılya :D bak simdi soru isaretler olustu :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye giriyormusun bunla
011 Yorumla
Soran+1 yılhayir girmiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilişkiye girmek için ayak yapıyor
Soran+1 yılama evlenmek istiyo
Cevap sahibi+1 yılOhoo sırf bu site evlenicez diye kandırılıp ilişkiye girince şutlanan kız sorularıyla kaynıyor onlardan biri olma madem evlenmek istiyor bassın nikahı napacaksa öyle yapsın
Soran+1 yılyani nikahi bascam diyo simdide
Cevap sahibi+1 yılİyi bassın bakalım istemeye gelin o zaman de
Soran+1 yılgelir hemen biliyorum
Cevap sahibi+1 yılValla sen sen ol yinede evlenmeden bişi yaşama ertesi gün bulamama ihtimalin var benden demesi belliki bu yaşa kadsr bakire kalmışsın bu yaştan sonra kim vurduya gitme
Soran+1 yılevet haklisin. cok tsk ederim yorumun icin
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi kızı bulsam bu konuları açmadan ne yapar eder evlenirim umarım kıymetini bilir hıyarlık yapmaz
Soran+1 yılböyle düsündügün icin cok tsk ederim. amin insallah
+1 yılYapabilir
10 YorumlaOnce evlenin la
10 Yorumlayapın gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!