Burçlardan anlayanlar yazabilir mi?
Kova erkeği sevgilisini terkettikten ne kadar sonra döner? Aşkta nasıldır bu burç?
Kova erkeği sevgilisini terkettikten ne kadar sonra döner? Aşkta nasıldır bu burç?
kova terazı ve akrep sıttın sene gerı donmez bu adamlara yanlıs yapmayacaksın. net elde tutulamayan kadınlar tarafından en çok beğenilen bunlardır genelde kova o kadar beğenilmese de o da özgurluk tutkunudur gıttıgı yere canını sıkan yere bı daha donmez akrep asırı gururludur donmez terazının pesınde olmayan yoktur zaten o kendını nerde daha rahat hıssederse oraya aıttır severse sadıktır kolaylıkla gıtmez ama gıderse gerı donmez. kısacası boyle hele kovanın gerı dondugu hıc duyulmamıstır nadır olur yanı.
Ben kovayim ve sanrım seviyorsa fazla sürmez sevmiyorsa hiç dönmez ama kova sevmediği birisiyle hiç sevgili olmaz..
bu burcla alakalı bir durum değil kişiyle alakalı ama madem sordun benimde kova burcu sevgilim vardı 2.5 yıl beraberdik ayrıldıktan 6 ay sonra geri dönmek için ulaşmıstı. :)
kova vicdanlıdır ama evcimen değildir döner demiyorum o özgürlüğü sever ama dövsede bir hayır bekleme çünkü anca çok fena aşık olması lazım sende kalması için..
Cevap
14Cevap
Dolunca, boşaltman gerekiyor. Terk ettikten sonra şu zamanda artık hiçbir erkek dönmez çünkü seçenek çok erkekleri sıkıyorsunuz, bunaltıyorsunuz sonra nasıl döner dönmez :D
Erkek adam nefes almak ister.
Genellikle hava durumuna bağlı, ya Boşalınca veya dolunca...
Kovalar 1 ay, yengeçler 5 gün, koçlar 10 gün sonra döner... Azıcık mantıklı sorular sorun be.
Yaa böyle canım insanlar oldukça... Ulann
Ne dalgası be. Yeter. Bişi merak ettim ki sordum. Ciddiye almıyorsan , yazma.
Beş dakikaya döner abla
Kapasitesine bağlı bazıları 15 dakka bazilar 1 gün
Kova erkeği kovasındaki su bitince döner.
Bende kovayım. Geriye dönüp bakmadım gururlu olur
Ben kovayım dönmem giderken silerek giderim.
hiç bir zaman
Seninde sevgilin varmı? Burcu kova mı?
? Cvp atmadın
kova erkeği dönmez
Kovayım, dönmem.
:((
Üzülmeyin lütfen, kovalar duygusaldır. Neden gitti? açıkla fikirmi söyleyim
Madem sizde kovasınız , merak ettim doğum tarihiniz nedir?
Neden? O değilim emin olun. Sevgilim olmadı hiç benim :)
Döner değil adana 😀
Dönmez
Dönmez
kova boşalınca doner
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar