Kökeni Kürt olan biri ülkücü olabilir mi ?

Ya bu kadar saçma bir soru olur mu diye sormayın. Bence olur çünkü ben Kürdüm. Ve Alperen ocaklarının lise reisiyim. bizim reiste Kürt. Ama şimdi sen kürtsen nasıl ülkücü olursun diye soru soruyorlar ve benim cevabım Türk Kürt Kardeştir. Kardeşlikte ayrım mayrım olmaz davamız aynıdır birbirimize sımsıkı sarılıp davamıza odaklanmalıyız desem de Ülküyü Irkçılık olarak algılanır.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir tartışma ortamı oluşturdum ben zaten bu kavramı çok iyi biliyorum sadece bir tartışma ile başka arkadaşları bilgilendirmek
Güncellemeler
+1 yıl
Ben Alperen Ocağındayım.Ülkü ocağı değil ama Kardeşimizdir. Bu vatan topraklarında yaşayana biz Millet Deriz Türk Kürt Laz Çerkez Ayrımı yapmadan. Ülkücülük ile faşistliki karıştırmayın. Kimsenin Milletini seçme gibi bir şansı olmadı.İslamı savunan ülkü Irkçılık yaparsa Sureye Kur'an İslama karşı çıkmış sayılır buda ülkü değildir. ülkü ocakları bozuldu ve yönetim değiştiriliyor. Irkçılık yapanlar Bir kitap sayfası bile açmadan buraya gelip yorum yapıyorsunuz.Ocakta olmanız sizi ülkücü yapmaz !
Kökeni Kürt olan biri ülkücü olabilir mi ?