Çok seviyorsanız o insanı ve bıraktıramıyorsanız naparsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılEğer o da sana değer veriyorsa zaten bunu bırakmak için her şeyi yapar. Yapıyorsa çabalıyorsa yanında olmalısın. Ama bir çaba görmüyorsan sadece göz boyuyorsa sana değer vermiyordur ve bir işin olmamalı o kişiyle. O seni değil kendini düşünen bir bencildir :)
08 Yorumla
Soran+1 yılyıllardır içiyor ben istemiyorum diyorum tamam dio ama gizlice aldıgının farkındayım
- +1 yıl
Önem sırası demek ki 1) uyuşturucu 2) BELKİ sen. Buna göre hareket et. İleride hayatının zindan olmasını istemiyorsan eğer şimdiden önlemini al.
Soran+1 yılönem sırası önce o tabiki beni bile es geçiyor almak icin ya içmicem dio gizlio su an sade alkolüm var dio ama anlıyorum içtigini vede cok öfkeli agrasif konusuo ya bazen niye böyle herseye tepki verio
- +1 yıl
Karışmak istemem ama aileni düşün seni böyle bir kişinin tasasını çek derdini çek üzül diye yetiştirmedi :) Kendi kızın olduğunu düşün ve onun şu anki senin durumunda olduğunu hayal et. Tepkin ne olurdu?
Soran+1 yılbisey sorcam bu pireyi deve yapması herseyi abartması cabuk öfkelenmesi sinirli halleri parlaması uysuuturucudanmı kaynaklanıyor. yani içememiş mi oluyor o zamanlarda
- +1 yıl
İçmemiş ya da az içmiş olabilir. Yoksunluk çekiyordur. Direk olarak sinir sistemine etki etmektedir bu da her şeyi etkiliyor demektir hem davranış hem duygusal olarak.
Soran+1 yılcogunlukla böyle ve sürekli tartışıyoruz paranoya gibi yapmadıgım seyleri yaptım sanıyo erkeklerle konsutugumu falan sanıo yok desemde şüphelenıo
- +1 yıl
Arkadaşım güçlü ol ve ayrıl o zaman. bir sınır çiz nasıl bir sorun yarattığını ona göster yapamıyorsan ayrıl. Dünyanın sonu değil.
En İyi Cevaplar
+1 yılOlursan eger , naneyi yedigin gun baslamis demektir.
321 Yorumla
Soran+1 yılsebep
- +1 yıl
Madde bagimlilari kolay kolay maddeden vaz gecemezler ve daha kotu maddelere dogru yavas yavas ilerlerler. Onlarin hayati felakettir. Onlara para yetmez. Onlar dogru durust bir isde calisamaz hatta calismazlar. Onlarin tek dusuncesi vardir para bulup madde almak. Onlar evde yemek parasini, cocugun okul parasini , annesinin ilac parasini ya da evin odenecek kirasini bulsunlar alirlar giderler maddeye yatirirlar. Onlarin bulundugu yerde hayat ve huzur yoktur. Onlarin bastigi yerde ot bitmez. Onlarin varligi yedi komsuya bile zarardir. Onlar duzgun evde yasiyamazlar onlarin sonu sokaklarda yasamaktir. Kendinizi atese atmak istiyorsaniz buyurun. Benim size tavsiyem Maddeci, ickici, kumarcidan uzak durun.
Soran+1 yıldaha kötü madde hangisi
- +1 yıl
Burasi Amerika ve etrafda madde bagimlilarinin hazin sonunu goruyorum. Beni en cok uzen tanidiklarimin madde bagimlisi cocuklaridir ve onlarla bin kere konussamda hic faydasi olmadi. Tedaviside cok zor. Bunlar once okulda sigara icmeye basliyorlar yani madde 1. daha sonra mariwana (Turkiyede Esrar) daha sonra kimyasal koklama, cesitli uyusturucu haplar, ve Kokain, Eroin gerisini sen soyle.
Soran+1 yılhepsını içmiş benimki halada devam bıraktım dio gizli içio biliyorum
- +1 yıl
Birakamazlar , cok zor. Onlar hep yalan soylerler. Onlar kafadan hastadirlar ve maddenin arkasina saklanmalarinin sebebi o yuzdendir. Allah sifa versin. Maddeci kisi sizide madde bagimlisi yapar. Kendinizi kendi elinizle atese atmayin.
Soran+1 yılya valla bir dünya iyisi bir bakıyorum agresif sinirli agzına geleni sayıyo kabimi kırıyo. ruh hastası gibi davranıo paranoyalı kuruntulu baska erkeklerle aldattıgımı konustugumu sanıo şüphe falan duyuyo
Soran+1 yılçok yalan konusuo yalan makinesi gibi bu durum aldıgı maddelerden mı kaynaklı acaba
Soran+1 yılbana içirmio hatta bırakıyo kendi gidio arkadaslarıyla icio
- +1 yıl
Onlarin hic bir isi dogru olmadigindan dogru konusacak seyleri yoktur.
- +1 yıl
Onlar madde almadiklarinda cok kaba hatta cok tehlikelidirler. Ama madde aldiklarinda seker gibi olduklarini gorursun.
Soran+1 yılbaya bilgilisiniz bu konuda. tehlikelimi bilmiyorumda cok kırıcı abuk subuk konusmalar yapıo sanki kendisi üstün ben eziğim asagılar tarzda konusuyor
- +1 yıl
Onlar kendi eksiklerini baskasinin uzerine koyarak rahatlarlar. Dedigim gibi bunu madde alamadiklarinda yaparlar. Maddeyi aldiklarinda sanki o gitmis yerine cok kibar , konuskan, iyi kalpli , merhametli ve karekterli bir insan oluverirler. Onlarla evlilik hayat olamaz. Lutfen kendinizi yakmayin.
Soran+1 yılbunları nerden biliyosunuz
- +1 yıl
Cunku cok sevdigim iki ailenin cocuklari madde bagimlisi ve ben onlari kurtarmak icin neler neler yaptim hic bir sey degismedi. Ikisininde cocuklari vardi aileleri dagildi cocuklarini devlet ellerinden aldi. Hala duzelmediler ve daha kotu oldular.
Soran+1 yılben bunun akli dengesinden korkuyorum öfkelenio cekio gidio ayrılıo sonra bakıyorum özür dilio pişman oluo
- +1 yıl
Madde bagimlilari kafadan hasta olduklari icin maddenin arkasina saklaniyorlar. Normal insan madde kullanmaz. Alkol kullananlarda ayni.
Soran+1 yılCok istiyorum Düzelmesini cok
- +1 yıl
Su an ayni cati altinda degilsiniz , bu tipler panorayakdirlar evlendiginizde hem sizi dover hemde sizide maddeye alistirir.
Ondan vazgecmeye niyetiniz yok galiba? O zaman onu madde tedavisi falan yok mu oraya gonderin? size en az bir sene maddeden uzak oldugunu kullanmadigini ispat edebilirse bilmem. Genede ileride baslamayacagina garanti yok. size tavsiyem bu kadar Allah yardimciniz olsun.
Soran+1 yılGitmiyor ki bağımlı değilim diyo
- +1 yıl
Gitmezler cunki cok tembeldirler. biyetde calisiyormu bu herif? Bu gibiler calismaz ogleye kadar uyurlar sonra anne babasinin girtlagina coker madde parasini alir giderler.
+1 yılasla olmaz. eğer sevgilim şu an kullanmadığı halde ilerde kullanmaya başlarsa vazgeçirmek için yanında olurum mutlaka. hep destek olurum hiç yalnız bırakmam. ama gerçekten kendi de kurtulmaya çaba göstermez ve bunu bırakamazsa yolumu ayırırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılkarsındakı ınsana baglanınca ayrılması zor oluo
- +1 yıl
öyle ama geleceği düşünmek zorundayım. ben biriyle birlikteysem evlenmek istiyorum demektir. ben ilerde çocuklarıma nasıl derim babanız böyle böyle yaptı diye?
+1 yılOlmustum. Hem de baya baya eroinmandi. Yanimda bile iciyordu. Ama bana elini bile degmezdi istedigi her seyi yapabilecekken cunki ayni zamanda sabikasi bile vardi. Cok iyi bir insandi o. Bayadir konusmuyorum ama umarim iyidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim yanımda içmiyor gizli iciyor kızıcamı biliyor ve buda sabıkalı. aynen iyi normalde eglenceli sevimli ama bir anda öfkelenio
- +1 yıl
Gelecege dair plan yapma ama :) ne olcaklari belli olmaz ama yine de daha duzgun iliskiler kur
Soran+1 yılEvlilik düşünüyorduk ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
34Cevap
17 yaşındayım 19 yaşında madde bağımlısı sevgilim var yaklaşık 5 yıldır içiyor. Biz nerdeyse 10 yıldır falan tanıyoruz birbirimizi ama 1 yıldır beraberiz hayatına girdiğim ilk günden beri bıraktırmak için elimden geleni hatta fazlasını yaptım hala da yapıyorum ama vazgeçmiyo sürekli sözler yeminler veriyo ama yine devam ediyor artık elimden bişey gelmiyor yavaş yavaş elimden kayıp gidiyor eriyo zayıflıyo ve bi gün ölmesinden onu kaybetmekden çok korkuyorum onu çok seviyorum aile gibiyiz artık 7/24 yanındayım ne ben ondan ne o uyuşturucu dan vazgeçiyo böyle nereye kadar gitcek bilmiyorum ama onu bırakmak istemiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılİliskimi keserim, kendisine saygisi olmayanin sagligini dusunmeyenin yanimda ne isi var? Kotu erkek masum kiz hikayeleri gercek hayatta islemiyor ya kusura bakmasin
24 Yorumla
Soran+1 yılyapmıs bir hata bulasmıs cahillik iste
- +1 yıl
Tamam canim hatayi herkes yaparda ee ne diye birakmiyor? Sorunda sen oyle demissin. Bak seviyorsun ediyorsun eyvallah Şu an pek mantikli dusunemiyosun seni vallahi anliyorum ama madde bu sigaraya benzemez bir zaman sonra en kotu halini soyliyim karilarini satiyorlar para gelsinde gidip aliyim diye, bak ben hemsireyim acilde calisiyorum kac bin tane boyle zikkimlanan geliyor karilari feryat figan kollarinda cocuklariyla agliyorlar lutfen mantikli dusun canim lutfen
Soran+1 yılSagol canım benim güzel yorumların icin basladıgımızda iliskiye bıraktım demişti ama bırakmamıs ve hala gizlice iciyor bana söylemiyor tedaviye gidelim diyorum bagımlı degilim diyor
- +1 yıl
Bak iste guzelim boyle devam edeer sonu kotu olur, sevmekte bir yere kadar bazen bencil olmak lazim sen o gordugum kadinlarin yerinde olmayi haketmiyosun
+1 yılDamardan almadığı sürece bence olabilir. Madde bağımlısı diye 2. Sınıf insan profiline sokmak çok yanlış. Rihanna da ot içiyor ama şuraya gelse herkes rihannnenenenenneeeeeee diye koşar hemen.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birisiyle iddialı konuşmayayım lakin duygusal bağlantı kurmam.
32 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Bağımlılık nefsin zayıf olmasıdır, kurtulamaması savaşmak istemediği anlamına gelir ki bu bence zayıflıktır.
Olmuştum bir defa ama bana birktm diyordu yalan tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılbanada öyle dio
+1 yılolmaaaa olma olma zarar verir çok üzer bir zamandan sonra telefonunu paranı alır boşver
11 Yorumla
Soran+1 yılbenden para istemiyoki yanımda bile içmio gizli ictigini farkediyorum. aslında üstüme cok düşüo kıyamıyo beni koruyo sahiplenıo ama birden öfkelenio sinirlenıo ve kavga etmeye balsıyoruz
Vakti gelince o seni bırakıyor, çok takılmamak lazım.
16 Yorumla
Soran+1 yılneden bırakıyor
Soran+1 yılbogmaya bunaltmaya derken maddeyi bıraktırmak anlamındamı
Soran+1 yılya onu neden sordum biz sürekli kavga ediyoruz ama cabuk sınırlenıo ofkelenıo bu yuzden hep gidio aramıcam falan dıo sonra bakıyorum özür diliyo psıkolojım bozuldu mk
En baştan beraber olmam ama benimle beraberken kullanmaya başlarsa ailesine söylerim gereken ne varsa yapılır tedavi olur
00 YorumlaGecmis olsun yakinda nasil kurtulurum diye yazarsin veriyonmu arada 50 tl mal alsin diye
11 Yorumla
Soran+1 yılyok benden para istemiyor banada kullandırmıyo hatta gizli alıyo benden kızdıgım icin
Gizli Üye(25-29)+1 yılne tür bir madde ona göre konusucam eger otsa sıkıntı yok bırakır amadiğer ot ise uzak dur ondan sana hayır gelmez.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılesse bırakır es bağımlılık yapmazz istese coook güzel bırakır bunu kendıde biliyor.
Soran+1 yılhepsi var ya ne varsa icmis kokain esrar hap bircok hap türü dahada bılmedıgım neler
Cevap sahibi+1 yılnerden buluyosunuz bu tipleri cok mu arıyosunuz? o adamsam sana ne arkadaş ne sevgilii nerde bir eş olamazz. bırakabilir mi evet. gerçekten isterse tedavi olup bırakır kupkuru bişeydir şimdi o sinirlidir cok bide aman aman gözünü seveyim kaç kurtar kendini.
Soran+1 yılhahaha kız sen profesör olmussun yeminle cok zayıf ve cok sinirli
Soran+1 yılhayatım bana ilk bıraktıgını soyledi ama iciyor ve ben kızıyorum dıye gızlı kullanıyor. tedavı ol deyıncede bagımlı degılım dıyor
Cevap sahibi+1 yılinsan yaşaya yaşaya öğreniyor işte yapcak bişey yok. beni dinle kaç kurtar kendini evlenınce nolcak calısıyor mu yok? anne baba parası yiyor veya kazandıgını onlara verıyor veya torbacılık yapıyor. evlenınce düşün sana para vermez veremez çünkü elindekileri yatırdı onlara. bu adam sana bunca maddeden dolayı evlatta vermez. Allah bilir orasınıda. sen düşünüyosun şimdi Allah bana bir evlat verse düzelir mi bu adam diye. yok bu adam düzelmez bacım. yanı neler neler yazasım varda bu kadarla kalsın. kaç arkana bakmadan kaç.
Cevap sahibi+1 yılhepsi aynısını dıyo. hepside bağımlılıgın dibini görmüş insanlar asla kabul etmezler bagımlı olduklarrını.
Soran+1 yılözele gelsene cok sey var anlatıcagım
Soran+1 yılwalla muhabbetın ıyı geldı ya
Cevap sahibi+1 yıltamam açıyorum gizliliğimi at mesaj :)
Kicina tekmeyi basarim ama once biraz kullanir zevkini cikartirim
00 Yorumla
+1 yılolmam zaten bana yar olmayacak çoluğuma çocuğumada yazık bırakmıyorsa kadadoda iyi değildir
01 Yorumla- +1 yıl
kafasıda*
geçen gün balici kadın gördüm. hem de hamileydi. insanlar garip garip bakıyodu kadına..
00 YorumlaOlmuştum biliyor musun. Ama bırakmak zorunda kaldım ve bıraktım.
020 Yorumla
Soran+1 yılneden bıraktın noldu
Soran+1 yılbırakmıyor mu ne kullanıyor
Soran+1 yılnaptı peşinden koştumu
Soran+1 yılbazen sinirli agrasif kırıcı konustugu oluyor muydu. bu sanki herseyi abartıo paranoya gibi kuruntu yapıo
Soran+1 yılseviyormuydun
Soran+1 yılbanada kırıcı sözler söylüo slakmı ne
Soran+1 yılnasıl unuttun ne kadar cıktınız
Soran+1 yılohaa baya cıkmıssınız o kadar sene ıctımı
Soran+1 yılkac yıl sonra ögrendın kımbılır bagladı dımı kendıne senı kopek once
Soran+1 yılaynısı işte
Soran+1 yılSana içirmeye kalktı mi
+1 yılnefret ederim... hemen uzaklaşırım.. ben temiz hava seviyorum... nar çiçeği kokmalı hava..
20 YorumlaKendimden o kadar eminim ki madde bağımlısı bir kıza aşık olmam.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden aşık olmazsın
+1 yılKendine hayrı olmayan Ada'mdan başkasına hayır gelmez
10 YorumlaZor bir durum yaşamadan bilmek kolay degil ama eger gercekten ask varsa daima yanında olurum
11 Yorumla
Soran+1 yılAşığım ama bırakmaz o
Kullanılan sigara bile madde bağımlılığıdır ozaman kimseyle birşeyler yaşamayalım mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılsigarayla uyuşturucu maddeleri birmi tutyorsun
Soran+1 yılsigara içeni içeri almıyolar dostm
Soran+1 yılbütün organlarını mahvedıyo ınsanlar bastada beyın hucrelerını. aptal bır ota bagımlı kalmak nedir elimde olsa herkese bıraktırırım alkol bile kullanmayan bırıyım ki sevgilimle aram acılıo bu yuzden
o birazda maddeye bağlı.
08 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Soran+1 yılhepsi var bunda
Soran+1 yılzamanından hepsini içtim dio su an bagımlı degilim dio ama ictigi farkedilio vede benden gizlio uyuz oluyorum. hap ve esrar cok ıcıo
Soran+1 yılbilmiyorum benim yanımda almıyorki beni bırakıp gidiyo içmeye. ama hepsini kullanmış işte kokain extacy esrar bide k harfiyle baslayan bir hap
Büyük konusmayayim ama isim olmazdi.
12 Yorumla
Soran+1 yılbıraktıramazmıydn
- +1 yıl
Bıraktırma ne? Kendi aklı beyni kafası yok mu? Bunun için çaba göstermeyen etiyle tırnağıyla savaşmayan zavallı insana zorla bisey yaptıramazsın. Onlar hayatsizlar ne bir tatile giderler ne bir hayalleri vardır ne bir planları nede gidecek rotası. Yemek yeme kahvaltı gece gündüz kavramları yoktur. Tek dertleri madde madde madde.
- Kişilik & Karakter konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBir kız daha gönlünü bir tirreğe kaptırmış
11 Yorumla
Soran+1 yıltirrek mi :D
+1 yılBırakması tedavi olması için destek olurum
00 Yorumla
+1 yılBu bizim elimizdemi ki?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seviyorsam bırakması için uğraşırım
02 Yorumla
Soran+1 yılbırakmıyo gizli içio veya arkadaslarından vazgecmiyo
+1 yılİşim olmaz öyle tiplerle...
00 YorumlaO eroine bağımlıydı,
Ben ise ona...01 Yorumla
Soran+1 yıltamda bu
+1 yılçok seviyorsam zaten o maddeyi de bıraktırırım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkolay olmuo işte
- +1 yıl
zoru severim zaten :) kolay herkesin işi
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanın cehenneme der bırakırım
00 Yorumla zaten onlara gidin siz ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılharbi ya
+1 yılEn baştan olmam bende
01 Yorumla
Soran+1 yılsonradan ögrenırsen saklıosa
+1 yılMarizler valla sıkıntı buyuk
12 Yorumla
Soran+1 yılmariz ne
- +1 yıl
Bkz: mariz ne demek bkz: tdk
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yarın olacakları düşündün mü
15 Yorumla
Soran+1 yılnolur
Soran+1 yılşiddet uygulamadı bana ama öfkeli bagırıo en ufak birseyde tersliyo kırıcı konusuyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmam onunla mı uğraşıcam.
111 Yorumla
Soran+1 yılseviyorsan
Cevap sahibi+1 yılİstediğim kadar sevemeyim bir kız madde kulanmışsa bitmiştir benim için.
Soran+1 yılneden bıraktırsan
Cevap sahibi+1 yılKardeş bende kullandım bir aralar sonra tövbe ettim. Ama kız olunca acaba kafası güzelken birisi ile birlikte oldu mu nasıl temin etti hangi ortamlara girdi bunları kafa takarım kötü olur onun için benden uzak Allaha yakın olsun.
Soran+1 yılben kız oldugu m icin kendi acımdan düsünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHe sevgilin mi kullanıyor ne kullandığına bağlı ne içiyor?
Soran+1 yılhepsini icmis en cok hap esrar falan icio
Cevap sahibi+1 yılOnlar bağımlılık yapmaz isterse şimdi bırakır.
Cevap sahibi+1 yılAma ortama girdiği an içer gene bırakamaz uzak dur sen eğer evlilik falan düşünüyorsun olmaz o iş kendine yazık edersin.
Soran+1 yılciddi düşünüyorum ya ailesiyle tanıştım uff. s hersey kullanmıs ya bu zamanında su an gizli icio farkındayım
Cevap sahibi+1 yılAcele etme kardeş iyi düşün sonra çok üzülürsün.
Olurum bonzai tayfa kurariz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayir senle sevgili olmam
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılOlunmaz üzgünüm
10 Yorumla Olmam
10 YorumlaHayir tabikide
10 Yorumla
+1 yılBen onu bırakırım
10 YorumlaHayır olmam
10 YorumlaNe işim olur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. hayır
10 YorumlaSeviyorsa bırakır
00 Yorumla
+1 yılokuyup üflemek gerek
00 YorumlaOlmam
07 Yorumla
Soran+1 yılbırakması icin düzeltemezmisin
Soran+1 yıltedavi olmuyoki bagımlı degilim diyo slak
Soran+1 yılbende öyle yapcam bktım ya
Soran+1 yılsevdik işte
Olurum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmam
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Rehab
00 Yorumla
+1 yılUzak due
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ondan Hayır gelmez
10 Yorumlaevet olurum
00 YorumlaOlmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolurum sıkıntı yok,
00 Yorumla
+1 yılsevgılı olmam
00 Yorumlakorkarım