Arkadaşlar lütfen ciddi bir konu kaynanam büyü yaptırmış?

3 aylık evliyim. Eşimin babası vefat ettiği için kaynanamla oturuyoruz bir evimiz yok. Kaynanam oğluna çok düşkün aşırı sevgi ve kıskançlık var. Eşime maddi anlamda çok fazla şey yapmaya çalışıyor kendisine gebe olmamız için. Bir gün onu bırakıp gitmeyelim diye. Neyse asıl konu baya süredir eşimle problem yaşıyorum evlenmeden önce daha huzurluyduk. Evlendikten sonra sürekli tartışma evde bir sıkıntı ikimizde korkunç rüyalar görüyoruz sağlık problemleri çekiyoruz. Geçenlerde bir falcıya gittim. Kadın bana olan biten herşeyden bahsetti sonra eşimin adını ve annesinin adını sordu. Söyledim. Kaynanam oğlu ve bana büyü yaptırmış ve yemek aracılığı ile yedirmiş. Hangi yemek olduğunu dahi söyledi ve biz o Zaman balayından yeni gelmiştik görümcemle ikisi yemek yapmışlardı. Büyü bağlama büyüsü imiş. Oğlunu kendine bağlamak için sözünü dinletmek için. Hükmetmeyi seven lider vasfı taşıyan bir kadın zaten. Baktığımda gerçekten de öyle eşimle hep annesi yüzünden kavga ediyoruz ve annesini körü körüne savunuyor mantıksızca. Ayrıca bu büyü bizim çocuğumuz olmasını engelliyormuş. Kaynanam bana söylemişti zaten. Oğlum çocuğu olduğu Zaman benden kopar ancak diye. Hocaya gidicez eşime olayı farklı boyutta anlattım ama Nasıl olacak bilmiyorum
Arkadaşlar lütfen ciddi bir konu kaynanam büyü yaptırmış?