Bana o kadar yalanlar söyledi ki artık sıkıldim soyledim ayrilmak istiyorsan yalan konusma falan tartistik beni seviyorumusun diye sordum bu kendin bilmen lazım dedi sadece hem suçlu hem güclü bana trip atması yok mu gerizekali cildirtdi beni sonra mesajlarımi okudu cevap yazmadı bende küsüm zaten artık ayrılık gibi böyle güven vermiyor ya hanı hiç yaptigi hatasini bile kabul etmiyor ayrılalim da demiyor hep yalan hep yalan amac ne
Cevabın nedir?
Aynı benzeri bende oldu canım beni faceden engelledi yorum yaptım diye resmine iki kez yaptım sildi gene yaptım engelledi... bir ara telefonu cok arıyorum dıye engelledi canım bak benım ki aslan burcu kedi oldu ama hala mesajlara cvb vermez okur onemliyse arar cevap verır sen hiç yuz verme arama mesaj atma bak arıyacak konusurken ismiyle hitap et
10 Yorumla
Seni aldatıyor diyebilirim.
Sevmediği de aşikar.
mesaj atma. Başkasını bul sende :)
Sizin ilişkiniz bitmiş. Benden sölemesi.
Mümkünse sen ayrıl ondan , ya da ayrılma süründür. İkisini de dene tarafını seç :D
Edit ; bir an kendimi twix çikolata reklamında sandım :D25 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sevse böyle yapmazdi sevmedigi aşikar birini bulsaydim daha iyi birini keske ya 😊
Soran+1 yılAyrildik tabi o ayrilalim demedi ama sonuc itibariyle artık 3 gündür iletisim yok bitti üzgün değilim o kadar ama insan aldatilinca işte gururuma yediremedim canım 😔
- +1 yıl
Bilirim kuzum :(
İnsan ayrılıktan çok gururuna üzülüyor.
Edebiyle bitmeli bir ilişki bitecekse de.
Ama nerde?
Sıkma , üzme canını..
Eden bulur.
Asla intikam alayım deme ama.. Yoksa ondan bir farkın kalmaz.. Umarım çok mutlu olursun yeni bir erkekle tanışıp :)
Sevgiyle , umutla kal :)
+1 yılTakipten cikmanin bir tek nedeni var baska ilgilendigini kizin olmasi veya sana karsi ilgisini kaybetti sana kendini terkettirmeye calisiyo bu ikisi olmadigina eminsen tam bir dengesiz ne yaptigini bilmeyen bir ergen. o zaman terkez her harikarda isin sonu bu
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tabi zaten ben biliyorum başka bir şey deyil sadece böyle ola bilir
- +1 yıl
şu an bu durumu yaşıyorum napıcam bilmiyorum sanki kalbim ağrıyor kaybetme korkusu içindeyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzelim kizlarin dusunme kabiliyeti yoktur fazla. Yablis da anlama beni. Ne kadar boyle kalitesiz erkek varsa hep pesindesiniz. Cevrene bak, heryere bak bu boyledir. Yani sikma canini genel durum boyle.
25 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ya kalitesiz biriyle olduğum için çok pismanim
Cevap sahibi+1 yılUmarim birdahakine cok daha dikkatli olursun
Soran+1 yılUmarim teşekkür ederim su an içim hiç rahat değil bir pismanlik var
Cevap sahibi+1 yılPisman olmani gerektiren bir durum yok su anda. Bu defteri kapatip onune bakman lazim
Soran+1 yılÇok saol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılKardeşim internetten face yok tivettrr yok ingam vs yav bunlar neyya boş sevgi kalp den olmalı seni sevmiyeni sende şutla o senden yüz kapmış nasıl olsa beni seviyor tripinde hic sevgilim olmadı ama böyle düşünüyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ona askimi hiss ettirdigim için boyle oldu
- +1 yıl
Bir erkek değer veriyorsa sadece onu sev ama dikkatli ol bir erkek bir kızın çabuk yarı yolda bırakıyor
Soran+1 yılEe oyle evet
- +1 yıl
Bir kızın duyguları ile oynayan erkeğe erkek mutbrtbesi denir
Soran+1 yılHaklisin tabi
- +1 yıl
Ben bu yaşa kadar hiç bir kıza bakmadım yan gözle bile birgün evleneceğim kızla herşeyi yaşamak için hayatım da tek kız olcak ikincisi asla ve asla
+1 yılerkek adam trip mi atar ya :D o yarın bide başm ağrıyo bugün olmaz da der
10 Yorumla
+1 yılİnstagramı olmayan ben için çok birşey ifade etmedi bu hayvanlık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl ve sen de onu sil
13 Yorumla
Soran+1 yılBitiriyorum usul usul
Cevap sahibi+1 yılusul usul bitirirsen acı verir birden bitir ki o ne olduğunu anlayamasın bile
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılSevgilim beni takipten çıkardı sizce napmalıyım onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama 'bana karşı soğuk napıcam bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAmaç alışılmışlık sevgi bahane
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen sevmiyor beni
- +1 yıl
bırak üzerine pek düşme o peşinden koşssun senin
Soran+1 yılDoğru hic bir şey yapmiycam onunla ilgilenmiycem soguk olucam
- +1 yıl
kaçan kovalanır unutma ;)
+1 yılS*klemiyo sende takma
10 Yorumla
+1 yılSende onu çıkart