Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bu nasıl bir egoistlik,, Allah ıslah etsin. Tamam davul dengi denginedir lakin bu nasıl kibir sende? Gönül bu aka da senin gibi b.. kada konuluyormuş ki ne yazıkki kıza üzüldüm. Böyle kibirli egoist yapıda birine gönlünü açmasına. Her neyse, madem gönlün yok boyunu v. s. bişeyini beğenmedin sende onu her yerden engelle cevap verme,, bir süre sonra sıkılcaktır zaten.
130 Yorumla
boyum 1.62 eşimin boyu 1.96 cm. yıllardır bir kişiden bile bu konuda bir yorum görmedim. aşk bu tür şeylere bakmaz. ayrıca boy bu yani, herkeste olabilir. bununla övünecek ne var allah aşkına hiç anlamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılyazık ilerde oğlun-kızın kısa kalırsa bir babasına bakıcak bir sana, kısalığı için seni hayatı boyunda seni suçlayacak
Benim boyumda 1.95 kardesim ama bugune kadar hic boy ayari cekmedim iliskilerimde.. 1.60 boyunda sevgilimde oldu, kiz arkadaslarimda var. Tam tersi o kizin cesaretini kutlamak gerek bence kibirlenmesi gereken o aslanim..
40 Yorumla
- 20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ya ne kadar gereksiz bir insansın. Hoşuna gitmemiş olabilir, kabul etmeyebilirsin ama bunu burada paylaşıp dalga geçmenin mantığı ne? Hahaha çok komikmiş falan deyip egonu pohpohlamamızı mı bekliyorsun? Şükür henüz o kadar sığ insanlar değiliz. O kızı kabul etmemene de sevindim, farkında olmasa bile hasta zihniyetli bir insanı erkek arkadaş diye yanında dolaştırmaktan kurtulmuş
50 Yorumla
+1 yılGöz var nizam var...
Mesela ben 1.73'üm zayıflık olarak ufak tefek bir kızım, benimle ilgilenen cocuk 1.88 ayrica vücudu yapisi var badigard gibi 😂😂 onla gorusurken bile kendimi karınca gibi hissediyorum. Yani o kızda ki özgüven biraz fazla imiş😂😂11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
1 yılReis senin boyun da çok uzun ama. Sen bilirsin. Kendi tercihin. Ben de 185 im bu arada. O tarz bir kız gelip bana teklif etse ben de sevgili olmazdım sanırım ama öyle bir kızı da kucağımdan indirmezdim. O muhtemelen kucak istiyordur. Zıplatıcaksın öyle kızları bol bol. Hem belki boyu da uzar :D haha
00 Yorumla
+1 yıl2metre boyun var diye ne bu böyle büyükleniyosn aq? Olamaz mı peki sende ki nu özgüven nerden geliyo bir onu anlat
12 Yorumla
Soran+1 yılsizde mi 160siniz hanimefendi
- +1 yıl
Soran başlıyacam şimdi sana da boyuna da bu ne kibir arkadaş
bu kadar cok küçümsememen gerekir kız senden hoslanmıs ve acılmıs bunu yapamayan o kadar cok insanımız var ki küçümsenecek bir olay değil bu
10 Yorumlane sacmaliyorsun ya ask sevgi boy uzunlugunla mi olior
10 Yorumla
+1 yılO ne ya dev gibi biri ile o kadar kısa boylu yakışmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık işte nereden gelecek şişiriyor bizim abazalar bu kızları.
10 Yorumla neden komik ve yersiz olsun boy farki cok diye hissettiklerini yok mu saysaydi yazik nasil bir insana duygular beslemis
00 Yorumla
+1 yılHersey boy muu? Bende 1.85im ya boyu uzun olan bir hatun sectiğinde işlevi olmazsa?
22 Yorumla
Soran+1 yılen azindan 170 olsun ya bizide anlayin
- +1 yıl
Seni anlıyorum👏🏻
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsanları rencide etmeden incitmeden red ederseniz ve sebebini açıklarsanız israrcı olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemediğini söyle iste kızı asaglamana gerek yok gönülün neye konucagina kime konacagini insan bilemiyor.
00 Yorumlabaşka özelliklerine güveniyordur her şey boyla olmaz
10 Yorumla
+1 yılAllah boy vermiş ama gerisini koy vermiş galiba senin bunları dediğin de bir genç kız laflarını bilde konuş once sende de ne bulmuşsa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılLan boyuyla özgüvenin ne alakası var boyu kısa değil bir kere sen uzunsun
10 Yorumla
+1 yılO kızın bu yaklaşımı sadece egonu oksamis hatta tavan yaptirmis. Gereksiz.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın knk 😂 Tekrar tekrar reddet sende anlayana kadar reddet 😂
00 Yorumla
+1 yıl:( çocuğun 160 dan kısa olursa görürüm seni
32 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun
- +1 yıl
Yazıktır, deme öyle o zaman
Gizli Üye(25-29)1 yılDavul bile dengi dengine aranızda 40 santim var fazla özgüvenliymiş ve hala ulaşmaya çalışması gurursuzluktan başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılSana değil seni seven kıza acıyorum.
20 Yorumla
+1 yılSendeki bu anlamsız egoya ne demeli
30 Yorumlabenim boyumda 195 ama sendeki bu ego bende yok.
12 Yorumla
Soran+1 yıl5 cm ile kaçırmışsın
ne öyle edi ile büdü gibi
10 Yorumla
+1 yılcok merak ettıgım bir konu
00 YorumlaKızlar öyle hacı vur kafasına ezilsin
00 Yorumla
+1 yılKız senden daha adam
30 Yorumla
+1 yılDevede de boy var
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen sizin gibi eşeklere yol veriyoruz