1 ay önce sevgilim olan şerefsizin evine gitmiştim otururken birden öpmeye başladım dur dedim elimi sıkıca tuttu boynumu öptü sonra ağlamaya başladım küfür etti ve öpmeye yalamaya devam etti haka aklıma geldikçe tiksiniyorum. Sonra altımda tayt vardı elini götürdü bende birden sinir krizi geçirdim yapma diye bağırdığımı hatırlıyorum sonra küfür edere... tr git dedi.2 haftada ancak kendime geldim o gündür hiç konuşmuyorum ama evden de cıkamıyorum cunku ıntıkam alır dıye korkuyorum polise anlatıcak kadar cesaretli de değilim yardım edin nolur hiçkimse bilmiyo tecavuz sayılır mı bu aklımdan cıkmıyo bı turlu psikolojim bozuldu erkeklerden nefret edicem iyice koluma dün faça attım
Cevabın nedir?
Bu tecavüz değildir taciz dir ve polise gitsen bile zaten birşey yapamazlar diye düşünüyorum çünkü evine kendi isteginle gitmissin ama şöyle bir avantajın var bu zaten sana boyle şeyler yaptıysa eski sevgililerine de yapmıştır egerki sen eski kız arkadaşlarının 1 kaçını bulup onlara da yaptıysa mahkeme acabilirsin ve eğer inkar ederse bu sizin lehinize olur tabiki de tayt giyeceksin ama giydigin gibi kendini korumasını da bileceksin bana da tacizde bulunmak isteyen birisi olmuştu Allah belasını versin hatta bu tecavüze kadar gidebilirdi ama ben kendimi savundum korudum seni öperken ayağınla orasina vursaydin inanılmaz bir aci çekecektir ve zaten seni bırakacaktır ha yapamadiysan seni öperken kafa atsaydin tam burnunun oraya buruna gelen darbelerde çok acitiyor ha bunları yapamadin bari tükürük atsaydin be tatlım en basitinden yüzüne gözünün oraya ama artik olan olmuş geçmiş olsun eğer ozelden konuşmak istersen yazabilirsin çünkü pöh olucam inşallah ve bu konularla ilgilenen tanidiklarim var yardımcı olurum yani😊☺
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılTecavüz değil , taciz bu.
Evine isteyerek gitmissin, zorla ali koyma veya cebir yok vücudunda darp yok ispat edemezsin malesef...
Bana kalırsa bundan sonra dikkatli ol ve herkesin evine gitme.
Bu konuyu unutma ama sürekli de bununla yaşama.. güçlü ol.50 Yorumla
+1 yılArtık herşeyi o kadar birbirine karıştırdınız ki, ne yanlış ne doğru tam bende ayırt edemiyorum.. Bu duruma ne denir bende bilmiyorum.. Ama bilebileceğim bişey var.. Altında taytın ne işi var arkadaş? Tayt giymeyin diye 100 kere söylüyoruz.. Tayt erkekleri tahrik etme ihtimali çok yüksek bişeydir.. Yapmayın etmeyin diye kaç kere diyoruz.. Ama dinleyen mi var.. Kendinizi iyi hissediyomuşunuz, yok bilmem neymiş.. tamam da kendinizi niye iyi hissediyorsunuz peki? Bir yerleriniz görününce iyi hissetmek oluyorsa, evet haklısınız diyebilirmm.. Taytın rahat olması konusuna gelirsek.. İster rahat olsun ister olmasın, erkekleri tahrik edeceğini söylediğimiz, 100 kere anlattığımız şeyi bile bile giymek, bu akılsızlığa giriyor kusura bakmayın.. Bu rahatlık değildir yani..
03 Yorumla
Soran+1 yılAlah belanı versin tek kelime.
- +1 yıl
Diğer cevaplara da bir göz gezdirmek istedim ve daha onlara bir cevap yazmadığını fark ettim.. Beddua okumak iyi bişey değildir.. Bunu asla kimseye tavsiye etmiyorum.. O yüzden bedduanı alırmısın geri lütfen?
- +1 yıl
Yazdıklarım için senden özür diliyorum.. O gece ya da akşam farklı düşünce veya bir sinirle bunları yazdığımı düşünüyorum.. Aklımada bir konu varmış sanırım.. Özür dilerim tekrardan..
Başına gelen durum çok körü bir şey.. Allah kimseye göstermesin :( Sakın kendine zarar verme çünkü insanın kendinden daha yakın kimse yok kendisine.. :( Tecavüz olup olmadığından tam emin değilim ama taciz olabilir sanırım.. Kendini üzme sakın.. Bir psikologtan veya psikiyatristen yardım almaya çalış..
Daha önceki yazılarım için tekrardan özür dilerim.. Hakkını helal et.. :(
Oncelikle cok gecmis olsun. Umarim bir daha başına böyle kotu bir olay gelmez ve gerekli terapi ve ilac destegi ile normal bir insana donusursun tekrardan. Yoksa erkeklerden ve seksten boyle bir muamele yuzunden soguman cok kotu olur.
Merak ettigim bir konu ise su opturmeye izin vermeyecegin bir erkeğe neden sevgili diyorsun? Erkekler sevgili dendiginde opmeye izin verdigini düşünür. Bir sure beraber vakit gecirmek evine gitmek falan istiyorsan sadece arkadasiz dusunmek istiyorum desen daha saglikli olur.
O kisiden sevgilim diye bahsettigin icin opmenin hakki olacagini soylecektir mahkeme. Dikayet edeceksen yalan soyle. Ders calismak icin cagirdi sevgili degiliz de. O zaman ceza alir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
35Cevap
+1 yılHayır maalesef sayılmaz neden evine gittin diye bile sorarlar kendini rezil etme boşuna. Güvendiğin bir yakının felan varsa onunla paylaş ne kadar kötü bir ruh hali içinde olduğunu anlat.. sana destek olsun.. birde o çocuğun yaptığı kötü hareketi varsa çevresindeki kızlara anlatıp sizde dikkatli olun felan diyip onu rezil edebilirsib
10 Yorumla
+1 yılO değilde faça ne alaka ya.
Neyse. Yanlış anlama ama suç sende. Sevgilin dediğin adamı iyice tanımadan nasıl evine gidersin. 1 yıldır çıkıp evine gitmeyen sevgililer var.20 YorumlaAdam seni evine , çay içmeye mi çağırıyor zannettin bu kadar mı s. l. ksın? Bir erkek , yalnız kalmak istiyorsa amacı bellidir. Bu tip şeyler hoşuna gitmiyorsa , sevgilinin evinde ne işin var?
30 YorumlaBilmiyorum böyle bir olay ama bence polise sikayet etmen daha dogru olur ayrıca böyle erkekleri nerden buluyorsunuz su yasıma kadar bırak öpmeyi bir kızın elini bile tutmadım siz gidip böyle erkekleri bulursanız olcagı budur
10 YorumlaHayır tecavüz sayılmaz maalesef. Yasalarımız o kadar kapsamlı değil. Anlıyorum seni unutamazsın aklına getirmemeye calış baska seylere konsantre ol. Maalesef var böyle pislikler bir daha da uzak dur.
10 YorumlaSen neden onun evine gidiyorsun be kızım belli bişey bu K. bakma onun suçu olduğu kadar seninde suçun var keşke gitmeseydin evinede dışarda biyerde buluşsaydınız
10 Yorumla
+1 yılO herifin yaptığı hayvanlık ama, tecavüz sayılmaz.
İletişimini kes, her yerden engelle, olsun bitsin.00 Yorumla
+1 yılGit şikayet et cinsel istismara girer tecavüzle aynı değerdedir ve ispatında varda vay onun haline ispatın yoksa şikayet et tedbir kararı çıkar ikinci bir yaklaşmada polise bildir direk mahkemelik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende kabahat madem öyle şeylerden rahatsız oluosun evine gitmeseydin o zaman iki kişinin olduğu yerde 3. Şahıs şeytandır. Üzgünüm ama suç sende
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz nerden buluyorsunuz böyle insanları hak ettiğini yaşıyosun size üzülülemiyorum çünkü sonucu belli olacak bir şeyi yaşamayı istiyosun ve sonu hüsran.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılTacize giriyor bu. Sikayetci olursan cezasiz kalmaz. Ama sikayetci olman lazim ve lutfen sikayetci ol.
00 Yorumla
+1 yılsevgilim yazmışsın? sevgilinin ne yapmasını bekledin evde? omlet mi?
10 Yorumla
+1 yılTecavüz değil ama cinsel taciz. Güvenebileceğin bir yakınına anlat en iyisi
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsel taciz daha kötü değil mi ya? iki kelimenin açıklamalarını ayrı ayrı yazsanız olur mu acaba? Anlam karışıklığına düştüm şu an..
+1 yılyaw arkadaş ne tecavüzü sizde iyice varya pokunu çıkarttınız. evine kadar gidiyorsun seni öpse nolcak koklasana nolcak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten devam etmek isteseydi ederdi intikam almak gibi bir şey düşüneceğini sanmıyorum. Psikolojik destek alman lazım
00 Yorumla
+1 yılBöyle dingillerle sevgili olmanız hata. Tecavüz sayılır
00 Yorumla
+1 yılİspat edemezsin hicbir sekilde mahkeme masraflarida snaa girer 😅
00 Yorumlaevden kaçmasan tecavüzde edermiş söyleyim tecvüz değil ama cinsel tacize girer polise anlatsan her kez duyar ama anlat bence
10 Yorumla
+1 yılYol cinayet sayılır hatta savaş için geçerli bir sebeptir 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 825 cevap paylaştı. Taciz sayılır ama maalesef bu şartlarda yasal olarak ispatlayıp ceza aldırman çok zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. emin misin sadece öptüğüne bence bir baktır kendine
00 Yorumla
+1 yılSen başta öptüğün için tahrik var ama sana cinsel anlamda bişey yapmamış bence uzak dur kurcalama senin için üzüldüm ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendin gitmissin simdi bisey diycem neyse suc senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevgililerime dokunmam onlardan bir ilk adım ya da işaret görmedikçe...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence cinsel taciz gidip senin sırlarını saklayabilecek birine danış
00 Yorumla
+1 yılAma sen evine gitmişsin. Neyse tecavüz sayılır bu. Korkma bir şey yapamaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki tecavüz amkkk şerefsiz herif git polise soyle yoksa kotu hissedersin
00 Yorumla
+1 yılcinsel taciz dir bu, poilse gidersen sana bunu yapanı içeri atarlar, korkma cesur ol korkakların sonu hep hazindir,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sen onun evine gitmekle haneye tecavüz etmiş sayılıyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılKeşke evine gitmeseydin artık tecrübe oldu sana da yapacak bişey yok maalesef canım polise gitsen onlar da fırça çeker pislikler
00 YorumlaOlsa olsa taciz olur, tecavüz değil.
00 Yorumla
+1 yılSen onun evine gittiğin için sayılmaz
10 Yorumla
+1 yılcinsel istismar tacize girer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. sayılır bence ama yasaları bilmiyorum.
00 YorumlaPİs herif. Anlatmalısın bence..
00 Yorumlataciz, cinsel istismar sayılır.
00 Yorumla
+1 yılMahkemeye versen tazmınat alırsın 🙏🏻🙏🏻😂
00 Yorumlatecavüz değil ancak tacizdir
01 Yorumla
+1 yılAllah akıl versin size ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Tacizdir davacı olsan ceza alır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Tiretin beni tirerttinn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İyi bari ucuz yırtmış sın
00 YorumlaSayılır.
00 YorumlaSayılmaz tecavus etmıs sayılırmıyı bosver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılmalesef sayılmaz :/
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. yok sayilmaz...
00 YorumlaSayılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavuz resmen.
00 Yorumla
+1 yılsayılırrr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTacizdir o
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz