evet yukarda yazdim, dügün var cumartesi kuzenimin. bende hep kalkip oynayan biriyim. yerimde oturmuyorum yani. ve sevgilim bana kesinlikle oynamiicaksin dedi. baskalarin izlemesini istemiyomus? normalmi sizce?
Cevabın nedir?
normal kıskana bilir. sende de çok istiyorsan çık karşıma beraber oynayalım kimseye baktırma erkeksen de. kısıtlaması çok yanlış çünkü bu okul eğlencesi değğil akraba düğünü , yani demek oluyorki akrabalırndan kıskanıyor. ileride kuzenlerinden de kıskanır. normal kıskanması ama düşününce eğer akrabalarından kıskanıyorsa bunu çözmelisin. kıskançlık yuva yıkar her zaman. ve güven meselesidir bence
00 Yorumla
Bence normal. Oynama dediyse oynama. Kıskanmakta haklı. Düğünlerde oynayan kızlara iç geçirerek bakan bir ton erkek olur. O da bunu istemiyor belli ki. Oynama bence. Ya da oyna. Yok oynama oynama. Biz ne diyebiliriz. Seviyor bu çocuk seni. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkiskandigi icinmi seviyor :)
Oynama istemiyorsa 👍birileri evleniyor diye tabiri caizse gobek atmanın manasi yok.
00 Yorumla
+1 yılBenim eski sevgilim de istemiyordu izin vermiyordu 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılniye peki
- +1 yıl
izlemesinler kardeşim Allah Allah diyordu 😂
Soran+1 yılayni iste :D sen napiyodun ya da ne diyodun
- +1 yıl
Niye ya oynarım diyordum ama sonuç oynayamıyordum 😂😂
Soran+1 yılniyee oynayamiyodun :D kendini kötü hissedioydun kesin :D
- +1 yıl
çünkü kızıyordu çok 😂😂
Soran+1 yılfazla kiskancti demek
- +1 yıl
Evet 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Sevgiliniz düğünde oynamanızı istemiyor mu? Sizn oynamanızı görecek olan aile üyelerinin sapık olacağını düşünecek kadar geri kafalı mı? Sizin için amme hizmeti yapıyoruz. Hemen bizi arayın. Gelelim, düğününüzde dans edelim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline söyle düğünün amacı oynamaktır, eğlenmektir, göbek atmaktır. Oynatmayacaksa eğer hiç gidilmesin daha mantıklı.
00 Yorumla Fazla kıskanç gibi ama kişilikle alakalı bu durumda çok insan gördüm bazısına normal bazısına anormal gelebilir tamamen kişilik
00 YorumlaSahibinse senin , satın almışsa seni, oynama bence de.
10 YorumlaHaha anormal bence.. :) Kardeşimin nişan oldu bütün sülale oynadık valla amcalar dayılar kuzenler hep birlikte harikaydı.. Bence sevgilin saçma düşünüyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim evden çıkartmıo otur haline şükret😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılohaa hayatınıza bu kadar başkaları tarafından bu sevgiliniz bile olsa bu tür konularda özgür olamıyorsanız asla yaşıyorum demeyin :D
00 Yorumlanormal kıskanıyor ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılyoamına fdfj ona da mı karışacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyy ne salakca onane yani
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Normal de kuzeninin düğünü sonuçta
00 Yorumlaoynama sende halla halla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğır taşı ne yel almış ne sel ;)
00 YorumlaOynama
10 YorumlaOynama kurulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı yani
113 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılMesela ben düğünde kıvırtan kızları görünce tahrik oluyorum. .😀😂
Soran+1 yılnasil tahrik oluyosun :D
Cevap sahibi+1 yılNasl tahrik olmayayım ya öyle güzel oynayan kızlar var oynayınca çok tatlı oluyorlar falan. Sen ne tarz oynuyorsun?
Soran+1 yılher tarz oynuyorum ben. kolbasti haric:D
Cevap sahibi+1 yılahahaha :D onu kolay kolay beceremiyor kimseler ya :D arada çiftetelli oynayan kızları izliyorum ben offf :D çok sheksiler yav :D
Cevap sahibi+1 yılelin kızı topukluyla kolbastı oynuyor . sen normalini oynuyamıyosun kezban seni :DD
https://www.youtube.com/watch?v=R1JOd9M-rB8
Soran+1 yılkolbastiyi sevmiyorum bu ne :D
Cevap sahibi+1 yıleski sevgilim geldi lan aklıma :D
Soran+1 yılniye be :D
Cevap sahibi+1 yılkızı çırılçıplak soyup oynaymıştım yataga geçip izledim bende . sonrası malum yedim resmen :D oynamayı bilen kızlar candır pampa
Soran+1 yılhaha tamam :D
Cevap sahibi+1 yılKanka gizliliği açayım laflayalm ya 😊
Cinsel Yaşam konusunda 31,3b cevap paylaştı. İstemiyorsa oynama
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem