Bilinen kız tavlama yollarından hangilerini kullanıyorsunuz?

Örnekler vereyim mesela..

Örnek 1 : Rol icabı yaralı erkek..Hayattan darbeler yemiş sevgilileri onu terk etmiş..O çok romantikmiş kıza çok değer vermiş ama hain kızlar hep onu bırakmışlar..Artık hiçbi kıza güvenemiyormuş ve bu duruma çok üzülüyormuş..Bizim saf kız gelip onun acı çekmesine dayanamaz ve onu sevmeye başlar içinde intikam oluşmuştur bizim kızın diğer kızlar gibi olmayacaktır..Ama sonra rol açığa çıkar erkek sıkılır kız ortada kalır..

Örnek 2 : İyi aile çocuğu rolündeki erkek modeli..Hayatta tek amacı dersleri,ailesi ve sevdikleri insanlar gibi görünür.Çok dostu yoktur fazla kızla takılmaz sadece ayarlayacaklarını ayıklar ve onlar üzerine yoğunlaşır..Devrin kötü olduğunu artık kimseye güvenmediğini ama o kızda farklı bişi olduğunu nedense yanında hep o kızı istediğini insanlarla kolay kolay anlaşamadığını ama aşkı o kızda tattığını anlatır bu erkek modelimiz..Kız da garibim kendini önemli hisseder anında tav olur..

Örnek 3 : Mutsuz görünen erkek tiplemesi..Sessiz,soğuk ve içine kapanıktır..Kimseyle kolay kolay muhattap olmuyor gibi görünür herkese tepeden bakar..Kültürlüdür ve insanları bununla rencide edebilecek kapasitededir..Kıza çekici gelir yani kız onun suskunluğunu çekici bulur onu tanımak ister ama bizim çocuk ser verir sır vermez..Kıza duygularını asla belli etmez..Kız onu gerçekten tanımadığı için ona yerleştirdiği karaktere bağlanır ve hatun anında tav..

Örnek 4 :Sempatik,arkadaş canlısı,espirili erkek tiplemesi..Onun bu ruh hali onun açıksözlü olduğunu ve çok doğal olduğunu zannettirir kıza..Bu kadar zeki espiriler yapan bir erkeğin asla kötü niyeti olmadığına ve olduğu gibi göründüğüne inanır bizim kız..Halbuki işin özünde taktik vardır..Kız kendisine bağlatılır ve o sempatiklik başkalarına devam eder kız üzerinden pirim yapar bu erkek tiplemesi..Kız alay konusu olur ama kızın ilk önceliği buna üzülmek değil de hala duygularından kurtulmaya çalışmaktır..

Ayh yoruldum..Daha fazla örnek veremicem..Bir sürü tipleme var yani ve hani kadınlar şeytandır diyorlar ya esas şeytanı hiçbir zaman göremiyorlar :// Kızlar dikkatli olun onlar sizin kadar masum değiller..Elde edene kadar yedi takla açıp sonrasında çekip gidecek kapasite var bu tiplerde..Kolay kolay inanmayın böyle buraya gelip zırlayıp durmayın..Sevecekseniz içinizden sevin karşılıksız sevin kimseden bişi beklemeyin..Zaten karşılığını alacağınız kişiiler karşınıza beklemediğiniz anlarda çıkacaktır..Sevgilerle..
Güncellemeler
+1 yıl
Birçoğu bana sen kime tav oldun demiş..Ben bunların hiçbiriyle karşılaşmadım..Ben öyle biriyle karşılaştım ki o herkesten daha dürüst herkesten daha açık sözlü ve herkesten daha vefalıydı..Çok merak ettiyseniz eğer onu gerçekten çok seviyorum ama bu yıldızlara dokunmaya çalışmak gibi..O bana dedi ki birini hiç kazanamamak kazanıp kaybetmekten daha kolaydır..Yani en başından kaybetmiştim ben..Bazı insanlar sadece gözlem yapmak için var..
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca size yalan söyledim...Zaten karşılığını alacağınız kişiiler karşınıza beklemediğiniz anlarda çıkacaktır dedim ama yalan işte..Belki de hiç çıkmayacak..Ama siz yine de beklemeyin çünkü her zaman iyiler kazanmıyor..İyiler sadece filmlerde kazanıyor..Hayatınızın filmlerinin mutlu sonla bitmesi dileğiyle..
Bilinen kız tavlama yollarından hangilerini kullanıyorsunuz?