Alışveriş & Hediyeler konusunda 800 cevap paylaştı. Şunu anlamanız gerek.Erkekleri klonlamadıklarına göre,her erkek aynı değil,yani daha öğrenecek çok şeyiniz var,çünkü bu saydıklarınızın hiç birini yapmayanlar ve bu saydığınız hiç bir modele dahil olmayanlarda var.Aslında burada size şunu söylemek istiyorum:Sorun burada karşınızdaki insanda değil,sorun erkekler ve ya bayanlar da değil.Sorun şu,sizin ne aradığınız,ne beklediğiniz ve ne istediğinizdir önemli olan.Çünkü,niyeti ne olursa olsun bahsetmiş olduğunuz senaryoları oynayanların hepsi amacına uygun davranıyor,amaçları iyi de olsa,kötüde olsa ona uygun davranıyor.Bayanlar olarak burada sizlerinde kriterleri,ölçüleri olmalı değilmi?Yoksa çoğu bayan "ya karşıma adam gibi adam çıkmadı" diyerek şikayet eder ancak gözden kaçırdığı bir şey vardır,otobüs terminalinde tren beklenmez, öyle değilmi?Aslında böylesi şikayetleri olanların yaşları 35-40 arası olduğunda hep aynı dertten muzdariptirler ve mutlaka kendilerine iyi bir dinleyici kitlesi oluşturabilirler.Fakat onca yıldan sonra göremedikleri bir gerçek vardır ki,o da şu:Acaba sevgi anlayışı,tavır ve davranışları,yaşam tarzı,bakış açısı gerçekten adam gibi adamlarla örtüşüyormu ve ya karşısında 1000 tane adam gibi,insan gibi erkek olsa bunlardan bir tanesini görecek göz var mı kendisinde?Hiç bir zaman bunun hesabını yapmamıştır da hep başkalarını suçlamıştır.Oysa ki çoğu zaman,dürüst kişilikli,karekterli,duygusal-şefkatli insanları ya hep görmezden gelmiş,kendisine ait yaşam kriterleri ve mevcut kapasitesi uygun olmadığından onları görecek göze sahip olmamıştır ya da köprülerden sular geçtikten sonra,sığınmaya çalışmıştır ve tabii ki de kabul görmemiştir.Şu da bir gerçek ki,eğer ki kişi çevresinde "etinden sütünden faydalınacak bir inek" izlenimi bırakmışsa,haliyle onun karşısına çıkanlarda öküzler olacaktır.Burada sorgulaması gereken kendi aptallığıdır.Bana gelince yukarıda saydıklarının hiç birisine dahil değilim,belkide hem bu yüzden,hem de karşıma çıkanları kimi zamanlar düşünemediğim için, şu ana kadar evlenemedik.Ben beni sevecek insanın;Kendisini etkilemek için hiç bir şey yapmama gerek kalmadan,beni en doğal,en sade halimle sevmesini isterim,istersen yukarıdaki seçeneklere bunu da ekle.Evet,bunu kesinlikle övünmek için söylemiyorum,çevremde oldukça bilgili ve kültürlü,birikimli birisi olarak tanınan bir insanım ama bilgiyi sadece fikir alış verişi için kullanırım,hiç kimseyi rencide etmek gibi bir amacım yoktur.Ayrıca bilgi paylaşıldıkça güzeldir ve farklı bir amaç uğruna kullanılmamalıdır.Bir insan bir bayanı etkilemek uğruna kendisini acındıracak hale düşecek kadar gurursuzca davranmamalıdır,çünkü kendisini sevecek kişi onu her haliyle sevmelidir...
219 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız :)) En doğrusunu yapıyorsunuz :)) Herkes bu genellemede değil tabi..
- +1 yıl
Fhakan terk :(
- +1 yıl
Süper! :)
- +1 yıl
kesinlikle haklısın ;) herkez dengini bulur
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
+1
En İyi Cevaplar
Daha 23'e girmedim ilk takıldığım kız 13-14 yaşlarında eski sınıf arkadaşımdı yani farklı görünme şansım yoktu, sonrakilerde çok şükür efendiyi birisiyimdir ama illa ki her insan gibi ufak tefek şeylerimiz oluyor işte bunları sanki hiç yokmuş gibi gösteriyordum zaten 1 kaç kız dışında hep uzak semtlere bulaştım bu konuda :D sonra baktım olmuyor kız hayatıma girdikçe söylediğim şeylerin doğruluğunu görebilecek, uzak tutmaya çalışsan olmayacak tamam desen hiç olmayacak doğal olarak bir süre sonra ipler kopuyor çok uzun bir süre devam ettirilmiyor çünkü yakınındaki insanları tanımaya başlıyor, zaten bugüne kadar kimseye aşık olamadım ve bağlanamadım bir süre sonra dedim ki hem boşa role gir hem trip çek hemde gerçekten sevme, ben neden uğraşıyorum dedim ardından daha rahat ilişkiler bulmaya çalıştım biraz uğraştım ama bulunca arkası geliyor şu an baya bir zamandır kimseye rol yapmıyorum ve serbest ilişki yaşıyorum böylesi benim için daha uzun ömürlü oluyor hem iki tarafta yalandan yere sabaha kadar yok seni seviyorum yok senin için ölürüm palavralarıyla zaman geçirmiyor, ama sevgilimden çok arkadaşlarımın ailesine rol yapmışımdır onların isteği üzerine bazen bende onlara rol yaptırıyordum özellikle tatile gideceğim birisiyle ortak olarak role giriyorduk kaç kere doktorluk okudum, kaç kez fen lisesinde okudum saymaya kalkmaz yorulurum, kısaca sadece eskiden sevgilime daha efendi, asla yalan söylemeyecek, kesinlikle aldatmayacak, sözünde duracak birisi canlandırırdım, bunlardan her zaman doğru olan söz verme kısmı öbürleri hep rol :D
02 Yorumla- +1 yıl
Vay be açık açık yazmışsın helal :))
4'e zaafım var ama aşabilirim. 3 çok itici gelir. asla başarılı olmaz. hele atar felan yaparsa çok sağlam bir köşe vuruşuyla karşılarım. 1 ve 2'yi artık yemem.
Ben ekleyeyim:
Sevgilisinden ayrılmış kıza artık deneyimlerinden iyi ders almış şefkatli, bu işlerden ununu elemiş eleğini asmış, yaptığı konuşmalarda yaslanılacak mükemmel bir omuz olabileceği yönünde mesajlar veren, fakat sahiplenilmekten hoşlanmayacak, kadın dırdırından bıkmış, bu işlerden (!) illallah etmiş, artık aşık olamayacak, zaten de sahiplenmekten hoşlanmayacak bir imaj veren erkek. Her seferinde çok fazla sayıda kadınla beraber olduğunu vurgulamaktadır. Aslında kızdan fazlaca etkilenmektedir ve cool ve umursamaz tavrının altında kıza baya kafayı takmıştır. Tam tersi davranmayı sürdürür. Gösterdiği şefkatle hanım kızı elde ettikten sonra yavaş yavaş şefkati azaltaraktan kızı garantilemekle beraber ondan rant sağlamaya çalışır. Kızlarımız bu şefkate aldanırlarsa önceki deneyimlerine çok benzer duygular yaşayabilirler. Sloganı "senin kıymetini bilememiş o hıyar"dır. Uzak durun. Olgun olmamakla beraber duygusal oldukları, çabuk bağladıkları ve aynı zamanda da ego yönlendirmesiyle hareket ettikleri görülürse şaşılmaması gerekir.12 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha bu da güzel bir gözlem olmuş klavyene sağlık :))))
haklısın beklemediğim bir anda karşıma çıktı ve bu tiplemelerin hiçbirine uymuyor ben onu karşılıksız ve olduğu gibi seviyorum oda beni
02 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel :))
- +1 yıl
Bu yorumu paylaşmamın üzerinden 4 sene geçmiş. KizlarSoruyor. com'da bir üyeliğimin olduğunu ve o zamanlarda değiştirmiş olduğum şifrenin mailimde saklı olduğunu fark etmemle denk geldim. Ne kadar da masumiyetle yazmışım ben onu karşılıksız ve olduğu gibi seviyorum o da beni diye. ne de büyük yanılgı ve zaman kaybı. Burada bahsettiğim erkek 3. yılımızın sonunda tüm aile birbirini tanıyorken beni aldattı ve terk edip gitti.. Gerçekten 3 yıl boyunca güzel oynanmışım, hep cepte görülüyormuşum da haberim yokmuş. Şimdi beni aldattığı kızla nişanlı hfjhf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
+1 yılHerşeyi geçtim de seni bu kadar yazı yazarak soru sormaya iten neden ne ? Valahi bravo emek vermişsin : )
Seçenekerde kendime göre birşey bulamadım fakat güzel fikir olduğu için ;
Örnek 3 : Mutsuz görünen erkek tiplemesi..Sessiz,soğuk ve içine kapanıktır..Kimseyle kolay kolay muhattap olmuyor gibi görünür herkese tepeden bakar..Kültürlüdür ve insanları bununla rencide edebilecek kapasitededir..Kıza çekici gelir yani kız onun suskunluğunu çekici bulur onu tanımak ister ama bizim çocuk ser verir sır vermez..Kıza duygularını asla belli etmez..Kız onu gerçekten tanımadığı için ona yerleştirdiği karaktere bağlanır ve hatun anında tav...12 Yorumla- +1 yıl
Saçmasapan aşk soruları beni bunaltıp buna itti :)) Ama yazarken eğlendim yaa :)) Teşekkürler..Seçenekleri seçmek zorunda değilsin kendi taktiğini de yazabilirdin :))
- +1 yıl
Çoğu dış görünüşe ve paraya bakıyor diye pek fazla zor olmuyor, biraz da zekiysen kız senindir...Tabi gönül ister ki aşk menfaate dayanmasın, gönülden olsun,yalansız olsun...
ben normalde 1 im ama benim kendi taktiklerim var mesela bir tanesini söleyim bu taktiğin adı anket önce bir kızın yanına giderim onunla anket yapmak istediğimi sölerim ve kabul ederse ankete başlarız ankette onun en sevdiği yemekler filan yani öğrenmem gerekenleri öğrenirim sonrasında anket bittiğinde anket kağıdını yırtarım ve bunların hepsini sadece seni tanımak istediğim için yaptım derim ve en sevdiği fast food atıyrm hamburger ona derim ki eğer istersen 2 gün sonra birbirimizi tanımak adına burger king e gidelim mi derim daha doğrusu orda ankete göre sonrasına karar veririm ;) daha fazla bilgi için blog uma bakabilirsiniz ya da bana danışabilirsiniz :)
05 Yorumla- +1 yıl
Uww bak bu yol iyiymiş :)) Gelen oldu mu kızlardan ?
- +1 yıl
Taktik adlarını kes yah ghjk
Adam kurs vericek fghh - +1 yıl
Adam king yaa :))
+1 yıl-Pardon bakarmısınız?
-kız: tepkisiz bir şekilde evet?
-ben buraların yabancısıyım. bir yer arıyorum ama bir türlü bulamadım. kime gittiysem yanlış tarif ettiler. sürekli yanlış yollara girdim.siz nasıl gitceğimi biliyormusunuz?
-kız: nereye gitmek istiyorsun ya da nereyi arıyorsunuz gibi bir cevap verir.
-aşkı arıyorum ama ararken kayboldum. nasıl bulacagımı tarif edermisiniz. ya da nasıl bişey oldugunu biliyormusunuz?
sonra saten olumlu bir tepki gelirse. ya da gülümserse. direk tanışma merasimi...02 Yorumla- +1 yıl
Hiç tanışabildin mi bu şekilde ?
- +1 yıl
2 kere
sonuç olarak ne yapmak lazım peki?
"Sorunlardan mı, yoksa onları çözmek için kullanmamız gereken çözümerden mi daha çok korktuğumuzu bilmiyoruz"
bişey dersin, bişey yaparsın, yılışık olursun, yapmazsın, ot gibi adam derler.. tavlarsın, ay bu erkekler böyle olur, hareketsiz kalırsın, bana neden bakmıyolar denir.. ya da, cool davranıp tavlamay açalışıyo olunur..
karşınıza çıkacaktır demişsin, daldan armut düşse siz bahane ararsınız, söylesenize madem, ne olması gerekkiyo? şeytan erkek olarak benim beynim bu kaarına yetiyo, basıyosa sizin kafanız, söylermisin doğru olan nedir?08 Yorumla- +1 yıl
Ben rol yapanlardan bahsettim gerçekten sevenlerden değil..Soruma o açıdan bakarsan belki kendi cevaplarını bulursun.
- +1 yıl
Kızların da iyisi kötüsü rol yapanı var bunun için niye beni suçlarcasına konusuyorsun ki :// Hep kötü olan siz değilsiniz ama bazı taktiklerin de görülmesi gerek..
- +1 yıl
Ne yapıyormuşum ://
- +1 yıl
Başkalarının mutluluğu ile değill kendi mutsuzluğumla ilgileniyorum ://
+1 yılçok severek okudum bu yazıyı:)
çok doğru şeyler yazmışsın...
zeki kızları seviyorum...
olayı çözmüşsün..
bahsettiğin şeylere tav olan kızlar var hala...
onlar olduğu sürece bu taktikleri kullananan olacak...
''hani kadınlar şeytandır diyorlar ya esas şeytanı hiçbir zaman göremiyorlar :// Kızlar dikkatli olun onlar sizin kadar masum değiller''...
bu sözün altına imzamı atıyorum:)))
burada bu soruya cevap yazan erkeklerin cevaplarında bile taktik var:))15 Yorumla- +1 yıl
hangi taktiğin olacağını erkek önceden bilinçli olarak beğenmez...kızın tavlanmaya niyeti varsa farkında olmadan hemen hangi yolla tav olacağını belli eder ..erkekte ister istemez kendini farkında olmadan o taktiğin içinde bulur...birden kendini acıların çocuğu rolünde görür,bilmem ne...aslında kız yönlendirir..tesadüfen bir gün acıların çocuğu modundayken kızdan tavımsı sinyaller alır oda farkında olmadan o yöne kayar.
- +1 yıl
Bu da benim zeki kız görünme taktiğim falan diyomuşum :)).Aman ya neyi gördüysem yazdım işte bazıları bana laf sokmuş zaten onlar da muhtemelen kız tavlamanın t'sini bilmeyen tipler o yüzden olmayan taktiklerini kendilerine saklasınlar..Sevdiğinize sevindim..Ama kelin merhemi yok işte sırf böylelerine pirim vermemek için beni sevmeyen birini seviyorum o da çok acı bir durum..Belki de saf bir leyla olma zamanı gelmiştir ://
- +1 yıl
:)ona bakarsan buda benim taktiğim olabilir:))))
neyse taktik bir yana bende kız olsam kendimi kötü hissederim..karşımda kendini akıllı zanneden beni basit taktikleri tavlayabileceğini zanneden bir erkek.gerçekten kötü.hoşlanacağın varsa da insan soğur.benimde erkek olarak tespitlerim var. kızların taktikleri var.en basitinden olmayan kadınlığını,cinselliğini kullanarak her erkeği parmağında oynatabileceğini sanan kızlar var..bende onlardan anında soğuyorum.hanımhanımcık kız taklidi meşhurdur:) - +1 yıl
Kızlarda da taktik var ama en azından niyet belli eden cinsten onu da geçtim en azından sevdikleri için yapıyorlar erkeklerse sevmedikleri halde kullanıyorlar :)) Seninki de bir taktik tabi överek kız tavlama yöntemi ahahaha :)) Neyse bunları geçiyorum banane miletten beni sevdiğim ilgilendiriyo benim olmazsa sıkacak topuğuna :))
- +1 yıl
iyi bir taktik bulmazsan çocuk uçar gider söyleyeyim:))kızlarda çok feci artık:)erkeklerden öğreniyorlar:)baksana sen bayağı şeyler kapmışsın:)
+1 yıl+ 4'üncü sevgilime çok benziyosun
- Kaç tane sevgilin oldu?
+ 3
- Öhömm68 Yorumla- +1 yıl
Örnek 4'e alıyorum seni :)))
- +1 yıl
En iyi cevapta olabilirmişim, hani..
- +1 yıl
seçme la en iyi cevap şunu :/
- +1 yıl
Niye eksiledin mal.
Al sana eksi- - +1 yıl
ben eksilemedim salak :/ tam cevap yazarken biri eksilemiştir
- +1 yıl
Çünkü artılamıştım önceden ! ! ! seni pislikk! hemen yanlış anla !
eksileyemedim seni sinirim bozuldu emo kılıklı sfdsfsdfs
Neyse yaa neyi tartışıyoruz töbeest sfsdf - +1 yıl
Ahahaha şaka gibisiniz yaa didişmeyin nan :))
- +1 yıl
Kıvırmadım,cidden artıladım la günahımı alıyorsun : '(
Valla bende bilmiyorum neden böyleyiz son günlerde fsdsfdsfdsd
nkk küfredicek bize sıvışalım burdan sfsdfdsgjf
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=iUFTyzwzY3ohttps://www.youtube.com/watch?v=DuEMpZzGoughttps://www.youtube.com/watch?v=2JWE6zPgdzw:D
02 Yorumla- +1 yıl
Olur diyen kızlar var vay be dünyanın çivisi çıkmış ://
- +1 yıl
:/
erkekleri çözmüşsün çözmesinede uyarıyorsunda iyi hoş ama bu tuzaga sende düşüyorsun konu şuki bu yaklaşımlar 2.plan birincisi erkegin dikkatini cekmesi ve dikkat tiple cekilir digerleri teferattuatır sen tiple hoşlanır bu verdigin örneklerle baglanırsın
yoksa tip hoşuna gitmedıkten sonra bu örnekler seni kesmez08 Yorumla- +1 yıl
Pardon da ben sizi örneklere dahil edip olayları kişiselleştirmiyorum..Bana laf atmaya hakkın yok çünkü verdiğim örneklerin hiçbirini ben yaşamadım :// Beni tanımıyorsun yani eleştirilerini tanımadığın insanlara yöneltme..Beni neyin kesip kesmediğini ben biliyorum gerisi umrumda bile değil..
- +1 yıl
Akıl hocalıgı yapacak kadar olgunluga sahipsen geniş düşünmek gibi kavramada sahip olmalısın yani bunu sadece sana demiyorum bu saydıklarını kızlarını %80 ni biliyor &10 da bildigi halde takmıyo diger yüzde 10 bihaberdir.kadınlar bunları bildigi halde dur lan bu onlara benzemiyor ya da bana böyle bişi yapamaz düşüncesiyle yine kazık yiyor sadece sana dgıl senin düşüncendekilerine hepsine dedım olay kişisel degıl tepkim hem fikirlerineydi
- +1 yıl
Akıl hocalığı yapmak isteyen kim ben düşüncemi söylerim isteyen alır isteyen çeker gider..Ha yeterince olgun olduğumu düşünüyorum orası ayrı..Kızları ben daha iyi tanıyorum sana kıyasla emin ol..Ben onların size yansıyan değil gerçek yüzlerini tanıyorum o yüzden de %10 değil daha fazla kızın bunlardan bihaber olduğuna eminim
- +1 yıl
aman kızlar akıllı olun bunları bilin demek akıl hocalıgına dahildir kandırmayalım birbirimizi
bir kadın olarak elbette hemcinslerini benden iyi tanıyacaksın ama tanıdıgımız gördügümüz kadarıyla bizimde fikirlermiz var hemcinslerin hakkında ki %10 olmasa en fazla %20 olsn ki bunların cogunuda yeni ergen olarak hala tecrübesi olmayanlar oluşturuyor - +1 yıl
Off neyi tartışıyoz ki biz :D Tamam soruyu begenmediysen begenmedin anladım..
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim :))
+1 yılben o kazadan sonra bu isleri biraktim, dunyayi kurtarmak icin baska birini bulun lutfen diyerek sonra istemeye istemeye bir orduyu dize getirme ve arada da 3-5 hatunu kendime asik etme metodunu kullaniyorum. biraz zahmetli ama iyi bisiler de yapmis oluyoruz neticede...
06 Yorumla- +1 yıl
İyi olan ne ? Bunların acısı bir gün sizden çıkacak ama ne zaman çıkacak nan :D Yaşınız kaç oldu hala çıkmadı isyeaağn..
- +1 yıl
dunya kurtuluyor iste iyi olan o. bugun 3. dunya savasi cikmadiysa 50 kere engel oldugumdandir. sizi gidi kiymet bilmez nankorler siziiiiiiii. bir gidin la
- +1 yıl
Kahrol düşman al sana bomba :D
- +1 yıl
soru metnindeki son cumlen cok dogru ama kasmasin kimse kendini. otomatik oluyor
- +1 yıl
Orası öyle ama artık şu saçmasapan sorulardan gına geldi birazcık anlasınlar olayı :D
- +1 yıl
sorma, aynen oyle:)
Arz talep meselesi bence. Hatun kişi nelere eğilimli olduğunu gösterdiği anda -ki tepkisizlik bile bir tepkidir- eril kişiler de nabza göre şerbet şiarıyla ilgili karaktere bürünerek avlanmaya çıkar. Hiç mi belgesel izlemediniz anacım hayatınızda.. Doğanın kanunu bu şekilde yürüyor neticede.. Ha aykırı olan yok mudur? Elbette istisnai tipler çıkacaktır ama ezici çoğunluk ama farkında olarak ama bilmeyerek bu süreçten geçiyor.
00 Yorumla
+1 yılCanım yılın sorusu olmuş sorun süper benden beş yıldız aldın:)
33 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)) Güncelleme de süper olsa iyiydi de neyse ergenlik başa bela :D
- +1 yıl
Yo tatlım güncellemelerde süper olmuş bayıldım, erkeklerin işi zor bundan sonra:)
- +1 yıl
Erkekler yeni taktik belirlemeli bundan sonra kızlar bunları yutmaz tatlım:)
Örnek 3 : Mutsuz görünen erkek tiplemesi..Sessiz,soğuk ve içine kapanıktır..Kimseyle kolay kolay muhattap olmuyor gibi görünür herkese tepeden bakar..Kültürlüdür ve insanları bununla rencide edebilecek kapasitededir..Kıza çekici gelir yani kız onun suskunluğunu çekici bulur onu tanımak ister ama bizim çocuk ser verir sır vermez..Kıza duygularını asla belli etmez..Kız onu gerçekten tanımadığı için ona yerleştirdiği karaktere bağlanır ve hatun anında tav..
31 Yorumla- +1 yıl
o olmuyor işte nedense soğuk buluyorlar, yani birisi gelip naber dese ' sana ne ' diyecekmiş gibi düşünüyorlar bahsettiğin tip hakkında
+1 yılsen bu işleri bilmiyorsun söylim :) 2 ve 3 ün fazla şansı olmaz hatta hiç olmaz , 1 e inan kızda saftır zaten saflar kolay kanar , en tutanı 4 tür bizzat yaşadığım iiçin ama taktik olarak değil doğal hal olarak ve bunun yanınada biraz maçoluk eklenilcek , ama herşeyin başı dürüstlüktür bundan anlıyan bir kız var ise ise gerçi şu nesilde yok öyle bir kız , işte o kız karakterli ve olgun bir kadındır artık
215 Yorumla- +1 yıl
Ben bazı gördüğüm taktikleri söyledim anlayıp anlamadığımı bilemem..Sadece gördüklerim bunlar..
- +1 yıl
o gördüğün kızlar safın önde gideniymiş yazık ;) ,
- +1 yıl
Emin ol erkekler iyi rol yapıyo ben müdahale etmesem kızlar yiyecek ve evet saflar ama bu kötü bişi değil masum ve temiz kalpli oldukları için utanacak değiller..Kandıranlar uttansın..
- +1 yıl
ben birşey demiyorum erkeklerden nefret ediyorum zaten , ama kızın içindede varsa o herşeyi hakeder ama bir masum kızı kandırdıysa bir erkek o.ç dir ölmeyi hakediyor bana göre dünyada yaşamaya hakları yok
- +1 yıl
Diğer kızlar çevremi oluşturmuyor zaten ben her zaman mağdurun yanındayım..Buradaki sorulara ithafen kızlar azcık akıllansın diye yazdım bu örnekleri..
- +1 yıl
sanmam ben bir kızın 30 a olgunluşatığını sanmıyorum öyle erken olgunlaşıyorlar falan saçmalığı yalan yani , aileye büyük iş düşüyor kızını dövmeyen dizini döver diye boşuna denmemiş , ama iyi yapmışın yinede belki birileri akıllanır
- +1 yıl
Ben iyi dayak yedim yaw :D
- +1 yıl
ailendenmi iyi iyi ye boşver ;)
- +1 yıl
Ailemden tabi başkasından yemem :D Ailem de küçükken terbiye etti zati dizlerini dövmemek için asldkas
- +1 yıl
bence iyi yapmışlar hahah :) , yani ortam bu erkekler çok şerefsiz vallahi , ben çıkarım varsa bir erkeklerle takılıyorum yoksa selam bile vermem muhabbet etmem 2 ,3 tanede dostum vardır o kadar , ne güven var ne dürüstlükleri ne saygıları insan bile değiller bence ;)
- +1 yıl
Yaşasın feminizm alskdjask
- +1 yıl
o kadarda değil doğru dürüstünü bulacan arayacan , tav olmayacan , aileden aldığın dersler varsa kolay bulunur yoksa boşana boşana bir hal olurlar ;)
- +1 yıl
Tek atışta on ikiden vurmayı planlıyorum :))
- +1 yıl
iyi bakalım bulursun inş ;) zaten sözünün syölemişsin '' karşılığını alacağınız kişiiler karşınıza beklemediğiniz anlarda çıkacaktır '' ben bile tav oldum bu lafa doğru çünkü ;)
- +1 yıl
Hayırlısı :))
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılpeki ben sana başka türlü bişey sorayım bir bayan olarak bunlar yapılınca kanıyosunuz tav oluyosunuz yeri geldiğinde öpüşüyosunuz yeri geliyo sevişiyosunuz yeri geliyo ilişkiye giriyosunuz bekaretini veren bile var peki neden direk konuya giren bir erkeğe amsalak gözüyle bakıyosunuz en azından yalan söylemiyor niyetini alenen ortaya koyuyor ben seni istiyorum dediği zaman neden düz duvara tırmandırıyosunuz bende buna cevap istiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Bunun cevabını bunları yaşayan kızlardan al beni bağlamaz ;)
- +1 yıl
Ben yasayandan degil senden istiyorum
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkızın kucağına oturuyorum böylelikle direkt konuya girmiş oluyoruz.. sfdsfsfsfsddsf
21 Yorumla- +1 yıl
Pöf ://
Tavlama yolu yöntemi tanımam kullanmam. Neysem oyum.
Ayrıca madem şikayetçisiniz siz de tav olmayın kardeşim. Ayrıca şunu ben de sen de biliyorsun ki kadınlar yalan da olsa duymak istediği şeyleri bekler, erkeklerin de buna göre tavır almasının sebebi kadınlar. Siz dürüst olun erkekler de dürüst olur merak etmeyin.00 Yorumlakızlarda yav olma niyeti yoksa hiç kimse kusura bakmasın . ağzınızla kuş kıçınızla balık tutsanız bu iş olmaz
42 YorumlaBöyle şey mi olur abi. Sonradan mal gibi kalıcak kız ortada. Zaten tavlamak için mi tavlıyosunuz yani?Yazık yazık... AAfdkhadghkfgha Bu da benim taktik kızları savunan :D
16 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha artı 1 :))
- +1 yıl
Can Dündar bu işte çok iyi..Onun şiirlerini okumanı tavsiye ederim :))
- +1 yıl
Al tabi bak bu kıyağı bir sana yaptım :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. kitap gibi .DDD okudum nan tarihe geçtin burda okuduğum en uzun soruydu cevabım 4. şık :D
12 Yorumla- +1 yıl
Vay be çok gururlandım :)) Kitap yazıcam yakında ama kız tavlama üzerine değil..Ben ve ulaşamadığım yıldızım üzerine..Sonra da onları kendime inat kavuşturucam ://
Umursamaz davranan erkek tipi daha çok çeker bence kızları :D
Kendi adıma konuşayım peşimden koşan erkeklere değil umursamaz, beni takmayan erkeklere karşı ilgi duydum hep.25 Yorumla- +1 yıl
Kızım amaç erkeklere tüyo vermek değil nan :D Amaç kızları uyarmak deme böyle şeyler :))
- +1 yıl
:)))bence bu taktiklere yönlendiren erkekleri siz kızlarsınız:)))
siz bunu yap tav olayım sinyali veriyorsunuz onlarda yapıyor:))
erkekler bu konularda senin yazdığın kadar zeki değil oysa:))
ektiğinizi biçiyorsunuz:)) - +1 yıl
kızsın bacım
ondan oluyor bütün bunlar:P
4 model erkek karakterınıde dogru ve hatasız yazdıgına gore baya canını yakmıslar...bunun dısında erkek karakterı olmadıgına ınanıyorsun..ama en cok merak ettıgım her modelden 1er kez mı kazık yedın? yoksa her modelden bır kac kez mı kazık yedın?
05 Yorumla- +1 yıl
Daha tipleme var dedim ama yoruldum yazdım sorumda..Karakterleri beğenmiş olabilirsin bunu övgü olarak algılıyorum..Ama benle bunların hiçbir bağlantısı yok etrafımda aşk acısıyla kapıma gelen çok kız var fikrimi almak için..Bana laf sokman ve bu kadar sinirlenmen niye onu anlayamadım..Tanımadığın insanları yargılamansa zati ilginç..Çok merak ettiysen abim var benim başımda ve sürekli bana anlatır her durumu..Bil de konuş ya da sus.
- +1 yıl
Dediklerin çok yargılayıcı çünkü ordan çıkardım..Erkekleri iyi tanıyorum evet ama bu durumları deneme yanılmayla değil gözlemleme yöntemiyle yazdım..
- +1 yıl
Neyse yanlış düşünmüşsün işte..Beni tavlayacak tipin bunlarla uzaktan yakından alakası yok bırak da biraz çakal olayım ;) Kendimden ödün vermem hani :))
+1 yılHim bunlardan sunu kullaniyorum diyemicem dusununce haklısın en mantıklı olan sence hangisi :)) sana karsi nasil olursam sansim olur bn sana dogal ve siradan davransamda sen on yargilarini birakip bana nasil inanicaksin
01 Yorumla- +1 yıl
Beni karıştırma bu işe alsdkaşs
+1 yılUlan. Yeminle hepsinden gördüm bu tiplerin hepsi de doğru tespit :D
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah :))
merak ettim bizi etkileme amacınız olmadığındaki tiplemeniz ne acaba, geriye pek de bir modeliniz kalmamış gibi?her çeşit her türlüsünün amacı kızı etkilemek öyle mi yani?
22 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBurçlar ve özellikleri gibi geldi sanki bana... güzel güzel okuyordum devam etseydin ya, yazmaya :)) Hatta bak ne yapalım sen erkek tiplerini yaz bende kız tiplerini :)
03 Yorumla- +1 yıl
Burçlara pek ilgim yoktur :// Tamamen kendi gözlemlerim :D Bu kadarına bile çok uzun diyip cevaplamayan oldu yaa sen daha devam et diyosun :D Kız tipleri benim ilgi alanım değil..Rol yapma ihtiyacı duymam ben oldugum gibiyim :D
- +1 yıl
:)) Hemen savunma yapmana ne gerek var anlamadım ama, sen şöylesın sen böylesın demedım. Ya da kızlar da şöyle diye bir genelleme yapmadım.
- +1 yıl
Tamam savunmuyorum :))
1. gerçekten ustaca oynanıyor ya.. Gerçekten aacı çeken erkekle nasıl ayırt edebilicez bilmiyorum hiç. :/
11 Yorumla- +1 yıl
Gözlemleyerek..Direkt atlama elbet foyası ortaya çıkar rolcülerin..
+1 yılBazi kizlar da dürüst olmasindan guc buluyor. Cocuk ne dusunurse dusunsun durustce soyledigi icin bundan zarar gelmez gibi bir düşünce çıkıyor ortaya. Ne kadar sapikca ya da insanlari kullanir gibi olursa olsun...
02 Yorumla- +1 yıl
Bak bu da çok doğru ama bunu yazmaya elim varmadı..
- +1 yıl
Neden elin varmadi?
bi bilim fuarına katılıp projesi hakkında soru solar sordum sonra bu proje bence alkış alır dedim son olarakta ürünü sunmasına yardım ettim sonrada durumlar gelişti
00 YorumlaÇok uzun olduğu için okumaya g.tüm yemedi ben kısaca bir şey sormak istiyorum bunlardan herhangi biri kız tavlamaya yetiyor mu ? (Saçmalık)
02 Yorumla- +1 yıl
Cevaplara bir göz at.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 611 cevap paylaştı. ilginç, mutsuz görünen erkek tiplemesi yoluyla kızmı ayarlanıyormuş :D sevgilim beni terketti diye mutsuzum. ne yani şimdi kız tavlamayamı çalışıyormuşum :)
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 325 cevap paylaştı. ilk görüşte aşka inanır mısın olayıda var :D kullanmadım ama çoğu arkadaşım kullanır direk senden çok hoşlandım sanki yıllardır tanışıyoruz herşeyimiz uyumlu olayı .
00 Yorumla
+1 yılArkadaş arkadaşın neyidir? ... :D :D çöpçatanı değil mi?
Uğraşmadan kolayca ve olumlu olma ihtimali daha büyük.
Baktın olmadı denedik olmadı arkadaş kalalım demeside kolay00 Yorumlabence sen kıza sürekli ilgini belli edecek şekilde bak ve bulunduğu ortamlarda bulun eğer onun da sana ilgisi varsa bu iş olur zaten.. başka bişeye ihtiyaç yok
00 Yorumla
+1 yıl1. örnek şu sıralar baya moda, özellikle face book da bir edebiyatlar yapıyorlar ki sorma dersin ki madalya verilecek adam, bir bakarsın Fffffsssss :D
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 981 cevap paylaştı. leen 4 numara işe yaramıyo :D
benim kullandığım bir yol değil ama normal halim öyle olduğundan biliyorum. tam tersi etkisi oluyo.kızlar direk arkadaş gözüyle bakıyo. çok kötü bir durum. :D11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha :))
En iyisi doğal olmak ve o an içinden geldiği gibi davranmak. Zaten dürtülerimiz, beynimiz o an ne yapmamız gerektiğini açıkça bize gösterecektir. Gidipte Rahmetli Kemal Sunal' ın filminde olduğu gibi kız tavlama teknikleri gibi bir kitap okumaya gerek yok.
00 Yorumlasenin çok tecrüben olmuş ve erkeklerin içini okuyabiliyorsun vede çok film izlemişin yazdıklarının çoğu doğru yalan diyememher tabi ERKEK BİR DEĞİLDİR
Sevgiler saygılar, bu arada ben çekingen olduğum için kızlar bana yaklaşsa bile ben yaklaşamam01 Yorumla- +1 yıl
Neden illa bunları tecrübe edinmek için yaşandığını sanıyorsunuz ki ? Çok saçma.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 517 cevap paylaştı. aynısını kadınlar yapıyor, üstelik yüzsüzce bütün suçu da erkeğin üstüne yıkıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Hatunların da rol yapanları var onlar benim ilgi alanım değil ama ://
+1 yılben hep 1. seçenektekileri beğeniyorum gidip gidip.ama hiçbirine tav olmadım cünkü dertleriyle uğrasmak istemedim:D
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim :D
1. yi falan hep yedim aslında hepsini yedim/yerim o.o
ama hiçbiriyle sevgili falan olmadım :O13 Yorumla- +1 yıl
Çoğoş :D Yeme bundan sonra :D
+1 yılhiç birini kullanmıyorum bmwnin anahtarını masaya koyuyorum yetiyor.
25 Yorumla- +1 yıl
Senin yaptığın da fakir ama zengine kapak atma çabasındaki kız tiplemesini ayartır ;)
- +1 yıl
herkeste işe yarıyor bu .zengin kızlar da zengin erkek ister
- +1 yıl
Hayır herkeste yaramaz..Huzur isteyenler de var paradan ziyade..Mütevazi yaşam isteyenler de var..Ama siz bilemezsiniz çevre meselesi..
- +1 yıl
onlar yalan inanma sen onlara huzurmuş.buda bazı kızların kendini kaliteli gösterme çabası işte.
- +1 yıl
Parası olan bir kızın eksiklerini tamamlama isteği olarak tanımlamaya ne dersin ?
+1 yılTavsive için sağol artık senin sayende bu tür davranan hiç bir erkeğe yaklaşmayacağım etrafımda böyle davranan bir çocuk vardı sayende uyandım çok teşekkürler :D
16 Yorumla- +1 yıl
Ne demek her zaman :)) Aman dikkat ;)
- +1 yıl
Sayende olucaz :D
- +1 yıl
Çocuk hangisini uyguluyordu merak ettim :))
- +1 yıl
1-2-4'ü yiyecek kadar salak değilim ama 3 tıpkı bana benziyordu o kültür olayı falan ona kanıyordum neredeyse
- +1 yıl
Yine de belli olmaz yani belki de rol değildir ama temkinli davranarak tanı..Kaptırma kendini..Tanıdıgını hissettiğinde karar ver..
- +1 yıl
Sağol :D
+1 yılkız tavlamak için fırıldak olmadım hiç bir zaman.. neysem o oldum ... mert delikanlı olıcaksınız... yalanla dolanla kız tavlanmaZ!
31 Yorumla
+1 yılsorunun içeriği okumadım kusura bakma ilginç nickin için geldimm sadece :)
22 Yorumla- +1 yıl
Hoşgeldin :))
+1 yılKendim oluyorum. Gerçek Ahmet'le tanıştırıyorum. Ya oluyor ya olmuyor. Numaralara oyunlara gerek yok. (tatmin edici bir ilişki istiyorsan)
00 Yorumla
+1 yılDOĞAL HALİM 3NC :)
Erken yaşlarda 1nc'yi kullandım.
Şimdi rol yapmıyorum. Olursa olur, olmazsa olamaz.
Ancak 3nc sanırım artık doğal halim.00 Yorumla
+1 yıl2 uygularım her defasında:) madem bu kadar tecrubelisin bir soruda ben sorayim.. Yazdıgın taktiklerden hangisi en etkili?
08 Yorumla- +1 yıl
Yardımım erkeklere yönelik değil :))
- +1 yıl
Bizde bu taktikleri kizlardan öğrendik ama.. Bir zamanlar asik oldugum kiz aynisini bana yapmisti bakti ise yariyor bende baska kizlara yapiyorum aynisini:) yani donup dolasip sizi buluyor icatlariniz:)) simdi en etkilisi hangisi soyler misin:)
- +1 yıl
En etkilisi güncellememdeki işte beni o etkiledi ilk ve tekti..
- +1 yıl
Onu taktik degil.. Taktik ayarlamak isteyince yapilir.. O seni ayarlamak bile istememiş..
- +1 yıl
İşte beni taktikler etkilemiyo demek istedim ben de zati :)) Pof bir halt etkilemiyo da aslında illa da o illa da o :)) Rol yapmadı ama kendini tanıtarak sevmemi istedi belki ne biliyon hıı ? Bilemezsin çünkü kimse o değil :D
- +1 yıl
Eğer rol yaiyosa seni sevmiyor istemiyor işte:) istiyorsa rol yapıyo yani taktik uyguluyor.. Soylediklerin cürüyor işte:) sen kendine gore baska kismetlere bak
- +1 yıl
Iıı cık o benim olacak ya da kara toprağın ://
- +1 yıl
Olsun tatlım sen herşeyi hakediyorsun:)
valla 3. şıkta resmen beni tanımlamışsın ama tırt yani yok öyle bişi. hoş ben kız tavlama adına yapmıyorum tabiatım bu ama tırt yani:))
00 Yorumla
+1 yılAynen katılıyorum sana :))
Bide ilk aşkım sensin,senin kadar kimseyi sevmedim yalanı var :D02 Yorumla- +1 yıl
Sen başkasın olayı da var tabi :))
+1 yılbu 1 numarayı gördüğümde vicdanım beynime ve mantığıma hükmediyo :(
01 Yorumla- +1 yıl
Vicdansızlara kapılma ://
Erkek en güzeli kendisi olmalıdır. Çünkü rol yapılarak başlayan ilişkiler kalıcı olmamaktadır. Sonra da sevgilim ya da eşim terk etti türünden yakınmalar başlıyor ister istemez
00 Yorumla
+1 yıldirek espiri yapıyporum off hatunlar hemen dırek bende bak mesela bı espri yapım senıde tavlarım 2 dakkada
adamın bırı donmus karısı kılot haha aha haha ha
nasıl asık oldun dımı bana04 Yorumla- +1 yıl
Ben başkasına aşıkım ! Ama o bir tipleme değil ! =))))
- +1 yıl
tipleme derken
- +1 yıl
Şaka yaptım nan ://
- +1 yıl
:(
+1 yılseçenek 4 diyorum + şeytan tüyü değiş şeytan saçı var :P
03 Yorumla- +1 yıl
Kestir o saçları askldja
- +1 yıl
uffff sanane be :D
- +1 yıl
Salak demen gerkiyodu bir de :// Ne gazetesi nan o ?
böyle taktiklerle falan uğraşmadım zaten bilmiyordum bilmediiğim de iyi olmuş bak sevgilim yok benim :D
10 Yorumlabenim karakter 3. rol değil yani. bazı farklılıklar var tabi.taktik olarak kullanılabilecek bişeyde değil zaten
00 Yorumla
+1 yılVaay örneklere bak :P
Kendime özel frikik yöntemlerim var kdfkldkl18 Yorumla- +1 yıl
songül karlı tekniği asdfghjjkkdshshjds
- +1 yıl
Seni frikik model tiplemesini anlatmaya davet ediyoruz :D
- +1 yıl
E geçen anlatmadık mı frikik sosunu :P
- +1 yıl
Hatırlıyorum anlattın da o sosla mı kandırıyosun kızları ! :D
- +1 yıl
ahahahhaah sokdjsıdsfds
- +1 yıl
yav ben bu soruya cevap vermişim ya üstelik günün sorusuymuş üstelik güncelli var be ^^
- +1 yıl
Hem de yüreğinden yaralı bir güncelleme :D Hayat enerjisi sönmüşcesine.. Sırf sen cevap verdin diye günün sorusu yaptım ben askdjasd
- +1 yıl
fjlfdjklsfd farkındayım tabi yakışır ^^
+1 yılkendim gibi olmaya çalışırım..çok kasmamak gerek, tavlamak ne demek önce o sorgulanmalı..zaten bir elektrik çekim olursa yumuşar ortam, extra bir uğraşa çokta gerek kalmaz..
01 Yorumla- +1 yıl
3 yıldır düzeni fitness ve cross yapıyorum..birazda yemeğe dikkat edildiğinde çokta zor değil inan
Genellıkle mutlu,sevinç dolu bir tiplemedeyim ancak bir kızı ayarlarke ekstra olarak derdim varmış gbi davranyormkı kız benı çekebılıcekmı çekebılırse o kızla baya çıkarsın :D
00 Yorumlabence hiçbiri benim erkeklere önerim en iyisi yanlışlıkla çarpışmış gibi yapıp kızın bütün eşyaları yere düşsün kızın eşyalarını toplarken kızla göz göze gelin ve kız size aşık olsun :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bu hep hayalimdir <3
2 tiplemeyim normalde.Harbiden 2 tiplemeyim ama rol yaptığımdan falan değil :D
02 Yorumla- +1 yıl
Tiplemenin gerçekleri harcanıyo bu devirde..
- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat