AİLEDEN GİZLİ RESMİ NİKAH KIYMAK DOĞRU MU? AİLEM ANLAR MI?

Merhaba,
Biz buna mecbur kalıyoruz. Sevgilimin ailesi çok muhafazakar, aynı zaman da annesi tamamen bir ruh hastası paronayak. Sevgilime şeytan olduğumu söyledi. Arkamdan atıp tutmakta sürekli kendisi. Sadece 1 kere görüşmemize rağmen. Sevgilim bile bir insanın annesini en az sevebileceği düzeyde seviyor onu. Sürekli onun üstüne gidiyor. Herkes onu kandırıyormuş muamelesi, aklı çalışmayan insan muamelesi yapıyor. Benim ailemde çok muhafazakardır. Sadece içimde babama karşı bir sevgim var. Benim annemde fenadır. Evlenmek istiyoruz. Erkek arkadaşım okuyor ama en azından söz keselim dedik kesinlikle benim ailem istemedi. Olacaksa hemen evlenin diyorlar. Onun ailesi de söz olsa da hemen evlenemezsiniz diyor. Bu iş olmaza getiriyor iki tarafta. Ama kimse kesinlikle hayır demeye cesaret edemiyor. Önümüze hep sıkıntı çıkartıyorlar. Ailesi sadece sevgilimi düşünüyor. Sanki ben ağaç kavuğundan çıkmışım. Ailesi yokken bir kere evine gittik. Gündüz vakti. Onun bir arkadaşıyla sevgilisi de geldi. Fotoğraf falan çektik, otururken sevgilimle ben normal fotoğraflar oturuyoruz balkonda. Ama Allah şahidim biz bir şey yapmadık. Ailesi görmüş fotoğrafları. Biz bu kızı istemeyiz demişler. Annesine tabi gün doğdu. Babası ayrıl sana eli yüzü düzgün temiz aile kızı bulalım demişler. Yoksa seni reddederiz. O varsa biz yokuz demişler. O kadar ağırıma gitti ki. Biz hiç kötü bir şey yapmadık ki. Hayatta ikna olmaz ailesi çok katılar. Ben ona çok aşığım o bana. 1,5 yıldır beraberiz. Şimdi de gizli gizli nikah kıymayı düşünüyoruz. Eğer hep ona ayrıl derlerse, ortaya çıkaracak biz evliyiz zaten diye. Sizce başka çözüm var mı? Benim ailemin herhangi bir şekilde nikahlandığımı öğrenmesinin bir yolu var mı? Soyadımı değiştirmeyeceğim. Eğer bu tür şeylere gerek kalmazsa sahte bir nikah memuru bulmayı düşünüyoruz. Gerçek nikahımız olacağı zaman. Eğer ben bu çocuğu bu kadar sevmeseydim. Anında ayrılırdım işler bu raddeye gelmeden. Ona da çok güveniyorum. Beni yarı yolda bırakmaz Allahın izniyle.
AİLEDEN GİZLİ RESMİ NİKAH KIYMAK DOĞRU MU? AİLEM ANLAR MI?