Biraz uzun olucak ama lütfen zaman ayırın :( Benden 2 yaş büyük sevgilim var. Sevgilimle buluşmak istiyorum fakat çok zor. Ailem İstanbul içinde hiçbiyere gitmeme izin vermiyo. Arkadaşlarımla buluşucam diyorum arkadaşın o zaman ilkönce eve gelicek diyo, arkadaşlarımıda bizim eve kadar getirip tamam işim bitti senle git sevgilimle buluşucam diyemiyorum tabi. birtürlü sevgilimle rahat buluşamıyorum. anca okuldan kaçtığımda buluşabiliyorum. halbuki onla vakit geçirmek bişeyler paylaşmak istiyorum ciddi anlamda artık sevgilimle anılarımız olsun istiyorum. Buluştuğumuz zaman %75 cinsel geçiyo zaten ama ben herşeye zamanımız oldun istiyorum. Sevmeyede sevişmeyede zamanımız olsun istiyorum. Aileme birkere anlatmayı denedim ve o senin için iyi değil o seni kullanıyo gibi şeyler söyleyip aklımı çelmişti ve bikere böyle ailem yüzünden ailemin baskıları yüzünden ayrılmıştım sevgilimden. O kadar üstüme gelmiştiki tek kaçış yolu sevgilimden ayrılmaktı. Yine aynı şey olmasını istemiyorum. Beni korumaya çalışırken bunaltıyo ve ileride birlikte olmak istediğim kişiyle arama mesafe koyuyo. Herşeyi yaşayarak öğrenmek istiyorum tamam sevgilim benim için iyi olmıcaksa bunu kendim anlayıp ayrılabilme kapasitesine sahip bir kızım zaten ama gelde bunu anneme anlat. Neyden koruyo sanki beni. Çok bunaldım çok sıkıldım bu baskı yüzünden rahat ve mutlu olamadığımdan üni sınavına bile çalışamıyorum. bigün beni sevgilimden ayrılmak zorunda bırakırsa diye düşünmekten. Sevgilimle ileri düzeyde bişeyler paylaştık ve eğer annem bizi ayırırsa bu korumaya çalışma baskıları yüzünden ben biterim. nolur ne yapabilirim sizce? Annemin beni sevgilimden bu şekilde ayırması doğrumu? Yoksa Anneme karşı direnip zamanla bunu kabul ettirmeyemi çalışmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 29,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat