• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Balık burcu erkekleri nasıl kızlardan hoşlanır?

su0000
su0000 Takip Et
Xper 4 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
balık burcu erkekleri nasıl kızlardan hoşlanır. karşıt burcu olan başak kızından hoşlanırmı :=):=) balık erkekleri cevaplarsa sevinirim :=):=)
Balık burcu erkekleri nasıl kızlardan hoşlanır?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• demahte
    demahte Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 36%
    Balık
    +1 yıl

doğum tarihime ve de doğum saatime bakabilirsin. hem burcum balık hem yükselenim. Az rastlanır ender bulunan bir tipik var oluşa sahibim anlıyacağın. Nasıl kızlardan hoşlandığımı belirteyim. Öncelikle her insanı severim insan olduğu için. Pozitif enerji alamadığım insanlar olsa da onlarıda farklı biyolojik saatlerimde sevdiğim olur. Kesinlikle esmer zenci beyaz sarışın kumral kızıl toprak beyaz ayırt etmem. Çünkü neyi seveceğimi bulmam gerekiyor. Ben orta vücutlu oldugum için öncelikle kendime denk insanı bulmam gerektiğini düşünüyorum. Güzelliğe bakış kişiden kişiye fark eder. Mecnun'a sormuşlarya Bu Leyla'da neyi buluyorsun diye O'da ceavap vermiş benim gözlerimden baksdaydın sende ona aşık olurdun diye. Bunlar bir kenara ben aşık oldugumu düşündüğüm zaman ya da birinden çok hoşlandığım zaman kendi vücut ve zihnimin biyolojik pozisyonuma bakarım. Birini sevmeywe başladığım zaman bu ondan kaynaklımı yoksa benden kaynaklı bir sevgi ona bakarım. Sevgiyi oluşturan öğe ve edlemanlara abkarım. Aşkı ve sevgiyi oluşturan elementledre bakarım. Ondan sonra sevgimin ne denli gerçek olduguna bakarım. Nasıl kızlardan hoşlanırım derseniz. Öncelikle kalbi ve zihni sevgiyle dolu olmalı. Ben zekadan çok duygulara önem veririm. Ne kadar insancıl bir yapıya sahip olduguna bakarım. Sahip oldugu duyguları ölçmeye çalışırım. Kültürüne pek önem vermem yaşamıma uygun düşürmeye çalışabilirmiyim ona bakarım. Uyum gücüne bakarım. Aklıma gelen herşeyi yazsam buraya sdığdıramıcam o yüzden kısadan geçiyorum. Uyum önemli,. bazen karşıt şeylere sahip olmanın faydalarını görürüm bu yüzden bazen iki eş balığın birbirini tamamlamıyacağını düşündüğüm için. Bazen karşıt şeylerin bir arada olması gerektiğini düşünürüm. Bir birlerinin açıklarını tamamlarlar. Ayrıca Balıktaki üsdtün hayal gücü gerçekten küçümsenemeyecek ve yadsınamayacak bir özelliktir. Bunun değerini diğer tüm burçlar anlamalı veya anlamalaya çalışmalıdır. Hafife alınmayacak bir şeydir. Akrebi severim bazı özelliklerinden ötürü. Seviyom

1
    7 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Nasil. kizlarsan hoslanirsin peki se

Yorumla
    • demahte
      demahte
      Balık
      +1 yıl

Zarif olsun. Makyaj malzemeri kullanmadan onu doğal güzelliğiyle beğenmem şart. doğal lığa önem vereni severim. Tabi natura olmak genel olmak kaydıyla. Bir yere gideceğimiz zaman elbette kendine bakabilir. sevecen , inatçı olmayan uyumlu kişileri severim. Çok kıskanç olmamalı. Eşine bağlı ve erdemli olmalı. Ama aslında bunca yazdığım şey bazen bütün geçerliliklerini kaybedebiliyor. Nasıl olsa bekar olduğum için kendimi özgür hissediyorum. En azından... Genelde kendimden bahsedecek olacaksam sade bir hayatı severim. Ama uygun zaman ve mekanlarda da aşırıya kaçtığım da olur. Ama bunlar bir kenara çok fazla göze çarpmayı ve kişileri etkilemeye çalışmayan bir yapım vardır. Allah kalbime göre birini verecek elbet bir gün. İnanıyorum buna ve umudumu yitirmiyorum. Eğitimli veya eğitimsiz olması benim için önemli değil. Çünkü zamanımız çok ve ona sevebileceği daha güzel eğitim görmesini sağlıyacak ortamı yaratacağımdan kuşkum yok. Bu yüzden ilk önem verdiğim konu. İnsancılığı , titizliği ,

Yorumla
    • demahte
      demahte
      Balık
      +1 yıl

Karakter sayısı yetmedğinden burda devam ediyorum. İlk başta bahsettiğim gibi zihni özelliklerine kalbi özelliklerine bakarım. Dış görünüşü , yüzünün ve vücudunun güzelliği bunlar önemli. Birisi olur diğeri olmazsa olmaz. Tam istediğimi bulacam birgün. Bekliyor gibimiyim yoksa bir arayışa girdim mi bilmiyorum. Bu bir hastalık gibi bir şeydir. İnsan hiç istemesede hasta olmayı fark edemediği bir an da hasta olabiliyor. İster istemez. Benzetimim bu.

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Peki sarisin olan 170boylarinda 60kilolarda titiz bakimli giyimine ozen gosteren. bakimli sakin guler yuZlu saf herkesle konusmasini sevmeen oturmasini kalkmasini nasil davranmasini gerektihini bilen olgun kizlardan hoslanirmisin:

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Balik burcunun zitti basakmis basahinki balik sence bu zit burclar birbirinden etkilenirmi

Yorumla
    • demahte
      demahte
      Balık
      +1 yıl

olabilir tabi. neden olmasın. hem burada sedace benim ondan hoşlanmam bir yana onunda benden hoşlanması önemli. karşılıklı beğeni diğer herşeyi bitirir.

Yorumla
    • demahte
      demahte
      Balık
      +1 yıl

zıt mıt gerçekmidir. o kadar emin değilim. bir tanışmadan birbirini tanımadan bir şeylere karar vermemek gerekir. kim bilir sırf bu düşünce kalıpları yüzünden kaç kişi bir birini sevmiyor. bir birinden uzak duruyor. ben o kadar etkili bulmuyorum burçları.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Shadelphia
    Shadelphia Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    Balık
    +1 yıl

Balık burcunu dibine kadar yaşayan bir erkeğim. Başakla iyi anlaşırım. Tabi bu birazda karakter meselesi. Mesela bana göre biraz oturaklı, ne istediğimi bilen, beni mutlu etmek için elinden gelen bir kız için herşeyi yaparım.

Duygusallık ve romantizm olmazsa olmaz.

Kıskanırsam fena olur.

Söylediğim sözlere yüzeysel değilde, içinde ne mana gizli ona bakılmasını severim. Mesela sana sevmediğin birşeyi yapmanı ister. Yaparsın ve seni çok güzel bir şekilde ödüllendirir :) Daha çoook şey var. Sen şunları unutma. Kıskandırmak yok, Mutlu etmeye çalış, Romantik ol, Çokta sıkma :) Bazen yalnız kalmayı çok severler :) Bizi gidi bizi :)

0
    36 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

peki sen balıksın herhalde ben başakım.. sarışın kızlar dikkatini çekermi. sakin kızlar. fiziği düzgün olan güzel giyinen kızlar..:=) biliyomusun. bende balık erkeğine aşıkım. ama haberi yok :=) :(

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Şimdi şöyle, Güzelliğin illaki hoşuna gider. Ama emin ol aşık etmeye yetmez. Çünkü senle huzur hissetmedikten sonra ne olursan ol beğenmez.

Şöyle anlatayım. Ben sakin, olgun, güler yüzlü, seviyorum saydıklarım dışında.

Kişiden kişiye değişebilir bu fakat şu bir geneldir. Sen sadece görüntünle ilk aşamayı geçersin. ilk aşamayı geçtikten sonra fiziğin, saç rengin, boyun, kilon, yaşın o kadar önemsizdir ki. Sadece sana karşı hissettiklerine bakar. İnsanlar sana bakıp güzel derken, o sana bakıp aşk der. Yüzünü görmez kalbini görür :) Yani sen sakin, yerine göre olgun yerine göre bebek gibi davranırsan hoşuna gider :) Herşeyden önce ona ilgi göster. Balık erkeği sevgilisi olmadığı sürece ayran gönüllüdür ^^ İlgi gösterdiğin an oda karşılık verir :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

bbenim sevdiğim erkek balık burcu ama haberi yok :(

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Belli etmen lazım. Biraz daha anlatır mısın? Nerden bu çocuk? Nasıl tanıştın falan

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

ya bu sene tanıştım ve bizim dershanede aynı. sınıfta. galiba 23 ya da 24 yasında sanki. bende 25 im. haberi yok. ama saki oda bana boş değil. ama cidden çok vururdum. ben kolay aşık olmam. ve karşıt burcum balık. ben başak. belkide bu yüzden oldum ona.:(

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

İlk adımı sen at balık ilk aşamada çok kötüdür eli ayağına dolaşır :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

senin yaş kaçnasıl kızlardan etkilenirsin. başak kızlarına aşıık olurmusun :=) arışın boyu 1.70 olan fiziği düzgün güzel giyinen kızları severmisin :=):=) zaten bu esmerlerin şansı var. güzellein şansı yok. çirkin kızların şansı war ya.. güzelle r ewlenemiyo çok secmekten :=)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Ben 8 yıl boyunca bir başak kadınına aşık kaldım. Platonikti. Halen unutamam ama onsuz yaşamaya alistim ve hayatıma bir şekilde devam etmek gerek :) Emin ol. Ne boyun, ne kilon, ne güzelliğin hiçbirine guvenme balık karşısında. Kendin ol o seni sevecektir. Ben basaklardan hoslanirim :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

benim yanıma geldiğinde yüzüme bakamıyo mesela çekiniyo galiba ama uzaktan bakıyo.. bişey hissediyomu sence. bikere sınıf kapısınından çıkıcaktım o önce çıkıcaktı benden kapının onunde 15 dk sallandı ben im çıkıcamı anladı ozaman dikildi kapıda arkası dönük. yolumu kapadı yani.. ben tam çıkıcakken. bide basamaklarda iniyoduk o aşagıya iniyodu ben yukarı çıkıyom sonra bogazını gıcıklattı. da böyle hareketleri var yani. bana bişey hissediyomudur sence. o balık burcu ben başak kızıyım :=)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Hissediyor. Ama ilk adımı sen atmalisin. Naber nasılsın. Ad, yaş, nelerden hoşlanır. Falan filan. Kantinde masana davet et. O çekingenliği atlatinca sana is dusmicek. O halleder gerisini :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

ben neden atıcam adımı o atsın. o koşcak benim peşimden benmi onun peşinden koşçam. da haberi bile yok ama hoşlanmış olduhumu anlayabirde. çünkü benim yanıma geldiğinde bende onun onun yüzüne bakamıyorum oda benim bakamıyo.. bu belli yani. bide yanıma geldiğinde çok heyeanlanıyorum ya. bana sıcak basıyo ellerim titriyo. zaten direk ellerimi saklıyorum masanın altında. ama hiç bierkek bukadar dıkkatimi çekmedi. balık erkgine aşık oldum ben başakım kahretmesin nerde zıtlar beni buluyo :=) zaten kafamı şişiriyo benim çok şımarık. çok konuşuyo.

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Sana ne diyorum bak. Balık erkeği ilk aşamada çok kötüdür. Sen kontrolü eline almazsan o sacmalamaya devam eder ^^

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

ama faceden arakadaşlık isteği yolladım. ama ilişkisi var yazıyo facesinde kimle olduhu yazmıyo bir kaç deişik kızlarla fotoları var nette. onun facede benim arkadaşlık istegime cevap yok. ne red ettmiş ne kabul etmiş sadece gönderildi dio ıkı aydır cevap yok. reddetmiyoda. kabul da etmiyo. bu ne olur sence. bu yüzden biraz çekindim onu sevdiğimi sölemeye. bide ama ilk erkeğin sölemesi gerekmezmi.. kıza.

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Ben git seni seviyorum de demedim ki.. Bu arada şüpheli bir durum ayran gönüllü vakasi olabilir. Sen bir araştır sevgilisi var mı diye güvenilir kaynaklar lazım. ya da kendi ağzından duy. Sevgilinle aranın bozuk olduğunu söyle teselli etmek isticek. Senin ki nasıl gidiyor diye sıkıştırırsin arada ^^

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

sınıfta zaten diyor bana bakarak manitam yok facesi dolu kızlarla iıkı uc foto war. sence beni silmekmi istemiyo faceden.. ben gönderdim ya arkadaşlık isteği faceden ona kabul etmiyo re etmiyo sadece gönderil duruyo kac aydır. nedemek oluyoki bu. acık kapımı bıraktı bana.. red etmeye kıyamıyomu dur sence..

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Valla şimdi kabul etse ilerde sorun çıkar. Sen kiskanirsin o fotolari facedeki kızları falan. Manita demesine takildim.. Birazcik züppe gibime geldi :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

evet çok şımarık diyorum ya. çok konuşuyo derste kafamı şişiriyo die.. bide yanımdan geçerken bana çıtır çıtır dedi sanki maken dedi :=):=)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Ayip olmazsa mesaj atabilir misin. Sayfa yenilemekten parmagim yorulduda -.-

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

sanki manken dedi ban :=):=)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Bu pek balık değil :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

balık sinir şey. uzun boylu bide ferbahçeli gıcık ben gsliyim :=):=)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Sen bu boya fena taktin bende 1.95 kalıplı iyimidir :D

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

off sence o arkadaşlık isteginden bana cevap vericekmi.. facebuktan. kabul etmiyo red de etmiyo nedemk oluyo bu anlamadım :=):=) dövecem onu zaten bikere beni korkuttu ahh bak kara fatma geliyo die ama karafatma yok :=)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Kız abayi yakmış gözü birşey gormuyor.. Niyeyse sonunda üzüleceksin gibime geliyor. Sonra tüm balıklara saydirmada :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

evet abayı yaktım balıkı da yakacam az kaldı sınıfa sokmıcam onu zaten çok konuşuyo karı gibi çan çan :=)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Delisin biliyon demi :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

ewet başak olduhum için deliyim ama o balık oda deli. deli deliyi bulurmu :=:):=):=)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Başak normalde akıllıdır ama.. Balık deli değildir bu arada :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

ıkısıde delidir bence deli deliyi bulur :=):=)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Keşke önemli olan bulması olsa..

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

ama balık erkeği etkilenirmi başak kıızından :)

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Çocuk sana kur bile yapıyor halen soruyor musun?

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Nasil kur yapiyo kur yapma. nedemek

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Sevdiğini beğendigini açık açık gösteriyor yani

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Sen hangi takimlisin. bide biz zit burcmusuk ama zit. burcumuZdan. etkilenirmissik balik. zitti basak basak. zitti da. balik etkilen. me hoslanma olurmu sence bende. var. ama. sanki ondada var anladim. kadariylan yoksa. nie bole davransin bana dimi.

Yorumla
    • Shadelphia
      Shadelphia
      Balık
      +1 yıl

Ben Galatasarayliyim. Başak ve Balık birbirini tamamlar genelde :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben tam bir balik kadini olarak oglak ve bogalarla cok iyi anlasiyorum onlarin ozelliklerine bak bir istersen. En anlasamadigim da basakla yaydir ona göre bisey yap ortaya 😄

0
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

yapmaya ama başaklar sizi çok seviyo :=) etkilenmezmisiniz yani başaklardan..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Maalesef bir km öteden tanir ve uzaklasirim 😄 tabi seninki baskadir belki kim bilir

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

bizde sizi çok seviyoduk zaten ben başak olaraktan çok kıl oluyorum balıklara :=):=)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Peki balik burcu erkekleri dikkatini cekermi. ya da basak burcu olan erkekler :-)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

19

Cevap

• melankoli123
    melankoli123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    Balık
    +1 yıl

hamsü kafalu insanlardan hoşlanırlar yunus kafali olanlarla eğlenürler köpek baluğu kafali olanlardenuzak kaçarler elektrik balığu olanlarla ise büyük aşk yaşayup evlenürler

0
    1 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

burcun nee:=)

Yorumla
  • joney
    joney Takip Et
    Guru Yaş: 44
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,8b cevap paylaştı.

balık burcu erkegi arkadaşsız duramaz çünkü hep başkalarına özenir, ayrıca samimi güvenilir sevecendir başak burcu ile anlaşamaz çünkü başak burcu cok dengeseiz işler yapar balık buna sinir olabilir, anlaşamayabilirler

0
    5 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

yapma ya başak kızlarını dikkatini çekmezmi yani.. balığın :(

Yorumla
    • joney
      joney
      Koç
      +1 yıl

çeker güzelse ama kahrını çekermi onu bilmem

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

sakin kızlardan hoşlanmazmı biraz güler yüzlü gülen kızlardan :=):=) anlamlı bakan kızlardan :=) karşıt olan başak kızlarından hoşlanırmı :=)

Yorumla
    • joney
      joney
      Koç
      +1 yıl

olur olmaz anlamsızca ruh hali değişen kişilerden hoşlanmaz :)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Ben saki. Yapili kizlardan diyorum. hoslanmazmi. sakin ama. deli dolu:-)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Teraziyle iyi anlaşıyoruz.
    Bize değer verdiğinizi hissetirin emin olun karşılığını fazlasıyla alırsınız
    Nasıl ki kadinlar bir cikilotayla bile mutlu olmayi becerebiliyorsa, balık erkegide kadının gulmesiyle bile mutlu olur

0
    1 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Basak kizlarindan hoslanirmisin peki

Yorumla
  • JackFlash
    JackFlash Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 42%
    Kova
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 539 cevap paylaştı.

yem gibi kızlardan hoşlanır. balık yemi olman lazım.

0
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

sen ne burcusun.

Yorumla
    • JackFlash
      JackFlash
      Kova
      +1 yıl

ergür

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

İnsam gibi yorum. yap be

Yorumla
    • JackFlash
      JackFlash
      Kova
      +1 yıl

insan gibi zaten.. araştır genel kültürün artsın azcık

Yorumla
  • some1
    some1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 48%
    Kova
    +1 yıl

Ben balığım şu tip kızlardan hoşlanırım yapmaz herhalde, nede olsa millet nefes alana yürüyor :D

0
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

başak kızlarından hoşlanırmısın. bide sarışın olanlardan boyu 1.70 kilo 60 :=) olanlardan :) güzel giyinenlerden :=)

Yorumla
    • some1
      some1
      Kova
      +1 yıl

Başak ne yaw, ben anlamam burçdan, diğer yazdıklarından hoşlanmayacak yoktur herhalde.

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

saydıhım özelliklerdenmi diyosun yani.. okarakterdeki kızlardan

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Sen hoslanirmisi. Bu tip kizlardan :-)

Yorumla
  • grandcannon41
    grandcannon41 Takip Et
    Master Yaş: 40
    Balık
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Karakteri düzgün kızlardan. Balık ve akrep burcuyum. Başakların özelliklerini bilmiyorum açıkçası.

0
    11 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

burcun ne ben başakım :)

Yorumla
    • grandcannon41
      grandcannon41
      Balık
      +1 yıl

Yazdığım cümleyi tekrar okur musun?

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

balıkmısın.:=)

Yorumla
    • grandcannon41
      grandcannon41
      Balık
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Basak. kizlarn etkilenirmisin :-)

Yorumla
    • grandcannon41
      grandcannon41
      Balık
      +1 yıl

Karakteri nasıl? Bilmeden etkilenemem.

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Karakteri sakin yapili boyu1.70, olan 60kilo guzel. giyinen sarisin kizlardan bakimli. suslu kizdan bide. saf. kiz karakter olarak basak. kizinin titiiZ. bide. hoslanirmisin

Yorumla
    • grandcannon41
      grandcannon41
      Balık
      +1 yıl

Hoşlanırım. Neden olmasın?

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Ozaman balik burcu erkegi basak kizlarindan hoslanir:-)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Hangi takimlissin:-)

Yorumla
    • grandcannon41
      grandcannon41
      Balık
      +1 yıl

Beşiktaş.

Yorumla
  • Siyahbeyazolumyasam
    Siyahbeyazolumyasam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    Kova
    +1 yıl

Kardeş burç işlerini boşver.. Efendi olan namuslu olan kızları her erkek sever..

1
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Sen ne burcusu

Yorumla
    • Siyahbeyazolumyasam
      Siyahbeyazolumyasam
      Kova
      +1 yıl

İkizler

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Basak ikizlerle anlasir :-)

Yorumla
    • Siyahbeyazolumyasam
      Siyahbeyazolumyasam
      Kova
      +1 yıl

Burç işlerine takılmam pek.

Yorumla
  • Birdilimportakal
    Birdilimportakal Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    Aslan
    +1 yıl

Aslan burcu erkekleri cilgin deli dolu kizlardan hoslanir. Kisa sacli olmasi gerek

0
    2 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Balik la basak soruyorum ya duzgun oku

Yorumla
    • Birdilimportakal
      Birdilimportakal
      Aslan
      +1 yıl

Duzgun okudum ama ben aslani yazmak istedim olamaz mi?

Yorumla
  • Legend-uNBalanCeD
    Legend-uNBalanCeD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    Akrep
    +1 yıl

Balık arkadaşım var. Uyumlu olan kızlardan hoşlanır. 😁

0
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

o arkadaşına sor bakayım başak kızlarından hoşlanırmışmı :=)

Yorumla
    • Legend-uNBalanCeD
      Legend-uNBalanCeD
      Akrep
      +1 yıl

Sevgilisi var nasıl sorayım. 😊 Hem burçlara pek önem vermiyor. 😁

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Peki. nasik. kizlardan hoslanirmis. o. balik arkadasin:-)

Yorumla
    • Legend-uNBalanCeD
      Legend-uNBalanCeD
      Akrep
      +1 yıl

Sevgilisi var soramamki. Ya sen en iyisi burçlara takılma, doğal ol, dürüst ol senden iyisi olmaz.

Yorumla
  • Patronus033
    Patronus033 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 72%
    Yay
    +1 yıl

Bence burç işi fasa fiso :)

0
    2 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Sen ne burcusun:-)

Yorumla
    • Patronus033
      Patronus033
      Yay
      +1 yıl

walla bilmiyom ki 6 aralıkta doğdum ama :)

Yorumla
  • kukusenol
    kukusenol Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 35%
    Aslan
    +1 yıl

baskın karakterli kızlardan

0
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

burcun nedi :=)

Yorumla
    • kukusenol
      kukusenol
      Aslan
      +1 yıl

koç kadını balık erkeği evliliği çok görüyorum. ama oğlak da otoriterdir. sen hangi burçsun

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

başakım :=) karşıtımda balık biribine aşık olurlarmı :=) karşıt burçlar :=)

Yorumla
    • kukusenol
      kukusenol
      Aslan
      +1 yıl

olabilirler. ilerisi için sıkıntı olabilir. balıklara bugün hava yağmurlu desen bana ördek mi demek istedi derler. başaklar da eleştiriden sakınmazlar biliyorsundur. bence tanıdıkça anlaşılır. sevgi uyumun bir yolunu yaratabilir.

Yorumla
  • JohnMacTavish
    JohnMacTavish Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    Balık
    +1 yıl

ben balık burcuyum...

0
    6 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

başak kızlarından etkilenirmisin :=):=)

Yorumla
    • JohnMacTavish
      JohnMacTavish
      Balık
      +1 yıl

başak kızlarını bir görmem lazım ;)

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Ben tarif edeyim boyu 170 civarlarinda hafif balik etli sarisin. suslu tiitiz bakimli sakin yapili 60kiloda topuklu giyen giyimi e ozen gosteten espiri guler yuzlu kizlardan. hoslanirmi balik erkegi
      Balik la basak zit burc ya ask olurmu. ikisinin arasinda. hoslanma. gerci benim. oldu
      . balik. olan bir erkekten. cok. hoslaniyorum ama haberi yok daha:-)

Yorumla
    • JohnMacTavish
      JohnMacTavish
      Balık
      +1 yıl

hayırlısı...

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Neden hayirlisi dedin olurmu sene balik erkegi basak kizindan etkilenirmi:)

Yorumla
    • JohnMacTavish
      JohnMacTavish
      Balık
      +1 yıl

zevk meselesidir. olur tabi. neden olmasın...

Yorumla
  • T-Squatters
    T-Squatters Takip Et
    Guru Yaş: 33
    Başak
    +1 yıl

balik etli kadinlardan adi ip ucu veriyor aslinda

0
    1 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Burcun nedi:-)

Yorumla
  • çirkefveuyumsuz
    çirkefveuyumsuz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    Başak
    +1 yıl

Balik burcu erkeginden uzak dur

1
    9 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

neden sen balıkmısın :=):=)

Yorumla
    • çirkefveuyumsuz
      çirkefveuyumsuz
      Başak
      +1 yıl

Balik erkekleri disardan bakildiginda dunyanin en kibar comert yardimsever sevecen tipleri gibi gozukuyor ama en ufak hatayi bile gozden kacormayip saatlerce konusma. potansiyeline sahipler

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

çok konuuyo zaten çok sımarık.. ben başakım balık başak tan etkilenip aşık olurmu. zıt burçlar ıkısıde :=):=)

Yorumla
    • çirkefveuyumsuz
      çirkefveuyumsuz
      Başak
      +1 yıl

Bende basagim. Zaten o kadar mantiksiz birseyden kavga edeceksin ki noluyo ya diyeceksin adamin icinden adam cikiyo baska biri var yani bak bacim demedi deme

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

ama balık başak etkilenirmi birbirinden:=)

Yorumla
    • çirkefveuyumsuz
      çirkefveuyumsuz
      Başak
      +1 yıl

Balik erkekleri namuslu duzgun tipler oluyor onun istekleri disina cikmazsan etkilenir

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Bence olabilir ama cok konusuyolar bide cok. simariklar

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Balik. erkegi basak kizi ndan etkilenmezmi dion yani. ikiside birbirinin zitti ama ben etkilendim cok:-)

Yorumla
    • demahte
      demahte
      Balık
      +1 yıl

sevdim görüşünüü

Yorumla
  • Bahariyeli
    Bahariyeli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    Oğlak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 334 cevap paylaştı.

kahveye çağıran kzlrdan

0
    5 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

nasıl yaniii:=)

Yorumla
    • Bahariyeli
      Bahariyeli
      Oğlak
      +1 yıl

böyle dekolte falan . yeni fincan takımı aldım gibisinden

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

sizin burcunuz nedii :=)

Yorumla
    • Bahariyeli
      Bahariyeli
      Oğlak
      +1 yıl

koçum ben beybi

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

peki bütünn erkeklerin düşünceleri bölemi kahveye çağıran kızlardanmı hoşlanırlar...

Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    Kova
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Ciddi insanlar iyidir

0
    12 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

siz ne burcunuz:=)

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      Kova
      +1 yıl

Balık

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

peki başak kızlarından hoşlanırmısınız:=)

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      Kova
      +1 yıl

Önceki kız arkadaşım başaktı

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

nol du sonra sewdinmi onu..

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      Kova
      +1 yıl

Evet, ama bazı sebepler yüzünden ayrıldık ama asla nefret etmedik birbirimize

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

yapmaya sen nasıl kızlardan hoşlanırsın. mesela sarışın kızlar dikkatini çekermi..

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      Kova
      +1 yıl

Ben karaktere bakarım, genelde uzun vadeli ilişki düşündüğüm için

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

karaktter derken. nasıl karakteri olucak kızın.

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      Kova
      +1 yıl

Eskiden dikkat ettiğim şunlardı

Küfür etmeyecek
      Sigara içki içmeyecrk
      Anlayışlı olacak
      Dövme piercing yaptıran tip olmayacak

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

peki suslense saçı sarı falan giyimine özen gösterse bu kızlardan hoşlanırmısın :=)

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      Kova
      +1 yıl

Görünüm ikinci planda benim için, tuz biber olur sadece ama kimseyi giyimine kuşamına göre değerlendirmeyi tercih etmiyorum. Karakterin iyiyse yeşil saçlı olsan da beğenirim

Yorumla
  • BayanMim
    BayanMim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 35%
    Koç
    +1 yıl

nefes alan

0
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

siz ne burcusunz

Yorumla
    • BayanMim
      BayanMim
      Koç
      +1 yıl

koç.

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

hangi takımlısınız :=)

Yorumla
    • BayanMim
      BayanMim
      Koç
      +1 yıl

beşiktaş :) sen?

Yorumla
  • pipo5
    pipo5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    Koç
    +1 yıl

istavrit

0
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Duzgun yorum. yap ya

Yorumla
    • pipo5
      pipo5
      Koç
      +1 yıl

Tamam düzgün istavrit

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Burcun ne di:-?

Yorumla
    • pipo5
      pipo5
      Koç
      +1 yıl

koç ama düz değil yamuk boynuzlu koç :D

Yorumla
  • hayaldegil
    hayaldegil Takip Et
    Guru Yaş: 31
    Balık
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 891 cevap paylaştı.

balıklardan

0
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

siz ne burcusunuz:=)

Yorumla
    • hayaldegil
      hayaldegil
      Balık
      +1 yıl

terazi

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

ben başakım benle anlaşırmısın :=)

Yorumla
    • hayaldegil
      hayaldegil
      Balık
      +1 yıl

bilmem anlşaırmıyım

Yorumla
  • Joaquim
    Joaquim Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    Oğlak
    +1 yıl

Yüzmeyi bilen.

0
    0 Yorumla
  • BananeDiyenAdam
    BananeDiyenAdam Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    Kova
    +1 yıl

Sulu kızlardan

0
    4 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

burcun nee..:=)

Yorumla
    • BananeDiyenAdam
      BananeDiyenAdam
      Kova
      +1 yıl

Kova

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

Kovalara uyuzum basakla anlasirmi beki kova :-)

Yorumla
    • BananeDiyenAdam
      BananeDiyenAdam
      Kova
      +1 yıl

Tabi anlaşılırlar ;)

Yorumla
  • Seftalisuyusever
    Seftalisuyusever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    Boğa
    +1 yıl

Balık etlı 🙈

0
    6 Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

senin burc ne :=)

Yorumla
    • Seftalisuyusever
      Seftalisuyusever
      Boğa
      +1 yıl

Boga🙈 Senin

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

başak :=)

Yorumla
    • Seftalisuyusever
      Seftalisuyusever
      Boğa
      +1 yıl

Titiz burc

Yorumla
    • su0000
      su0000
      Başak
      +1 yıl

evet aşırı titiz:=):=) bu özelliğimi hiç sevmiyorum temizlik manyağıyım burcumun ozelliğini taşıyorum. yalan söylemezler kötü alışkanlıkları yok çok saftırlar bide. sinirlidirler çok :=)

Yorumla
    • Seftalisuyusever
      Seftalisuyusever
      Boğa
      +1 yıl

Hım baya ıymıs

Yorumla
Devamını Gör(8)

1 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Balık burcu erkekleri nasıl kızlardan hoşlanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Balık erkekleri nasıl kızlardan hoşlanır? 6 cevap verildi
Balık etli kızlar nasıl erkekleri beğenir? 9 cevap verildi
Erkekler, Balık burcu erkeği neye dikkat eder nasıl kızlardan hoşlanır? 3 cevap verildi
Erkekler neden balık etki kız sever? 65 cevap verildi
Erkekler balık etli kızlardan etkilenir mi? 57 cevap verildi
Erkekler neden balık etli kızlardan hoşlanır? 56 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨