Eniştem sapık mı?

Allah rızası için dinleyin bir troll değil anlattıklarım , ben 18 yaşındayım eniştem 28 ve ablam 25. Annemlerin tayini İzmir dısına cıktıgı ıcın gelemedım son senem farklı okulda geçmesin diye bende eniştemlerde kalmak istedim kabul ettiler yaklaşık 8 ay oldu ama son 2-3 aydır içim hiç rahat değil şöyle anlatıyım ablamların daha bebeği yok o yüzden küçük odayı bana verdiler maddi durumları da iyi. İlk başlardı herşey normal gibiydi ama sonra geçenlerde ben banyodan çıktım çıkarken birden kapının önündeydi aa sen mi vardın ben gircektim dedi? Beni mi gözetliyordu delikten. sonra ben ders çalışırken odama geliyor bazen sevgilin var mı haftasonu biryerlere gidelim mi falan diyor. Alkol alıyor musun diye soruyor.1 aydır telefonuma özel numaradan arama geliyor telefonu açıyorum arkadan erotık fılm sesleri geliyor ama eniştem işte oldugunda geliyor hep bu aramalar. Sonra mini etek veya kısa giyindiğimde beni süzüyor ben ona baktıgımda kafasını çeviriyor. Hayır yokluktada değil bazı erkekler neden böyle kendimi kötü hissediyorum sizce hislerimde haklı mıyım sapık mı ki bu adam?
Eniştem sapık mı?