3 yıllık güzel ve ciddi bir ilikim vardı ama gecen yazdan beri hep kavga ettik saçma sapan şeyler yüzden ayrıl barış oldu. 1 hafta önce tamamen koptuk. Benimde içime bir şüphe düştü ikimizde ya da o farkli davrandik birbirimize eskiden tartismalarimizda iki dakka sonra barisirdik ama artik tahammül edememeye basladik. Bende iyi bir hoca buldum 4 gün önce gittim 74 yasinda bir dede kuranla bakti bişeyler okudu. Bende büyü cikti tatliyla yedirmisler bu zamana kadar yaşadığım butun olumsuzluklari saydı doğru. Ve bizi ayırmak icin sogutma yapilmis telefonla iyiyken yuzyuze geldiğinizde kedi kopek gibi oluyosunuz dedi. Yapan kisiyi soylemedi ama kan bagin yok dedi. Kimin olduğunu tahmin ediyorum zaten. Bana icilecek yakilicak ve okunucak seyler verdi bozmak için. Allah islah etsin yapan kisiyi basardi ve ayrildik 😞
Cevabın nedir?
+1 yılSevgili kardeşim ; iyi hoca dediklerin cinli hocalar. Cinler senin geçmişin hakkında bilgi sahibi olabilir az veya çok. Fakat; burada dikkat etmen gereken nokta , hiçkimse geleceği bilemez ve Kuran ayetleri dışında hiçbir dua işe yaramaz. Adam senin geçmişini tabiki bilecek, cinler latif varlıklardır bu yeteneklere sahipler. Kurana bakarak senin ne olduğunu anlayamaz cinlerle irtibat kurarak anlar. Birilerinin gazına gelip boşuna para dökmeyin oralarda.
02 Yorumla
Soran+1 yılPara dokmedim kii Gönlünden ne koparsa dedi20 tl koptu bende verdim
- +1 yıl
İyi ya senin gibi her gün 10 kişi gittiğini düşün :D
+1 yılBüyünün varlığına inanırsınız ve dersiniz ki kuranda geçiyor. Tamam buna bir itirazım yok. Kurunda yazdığı için büyüye inanıyorsunuz da kuranda , büyü cözmek yapmak gibi şeyler ile uğraşanların onu kimin yaptığını bilmedikleri halde size biliyorlarmış gibi söylerer kısmını neden görmezden gelirsiniz. BUNU HİÇ ANLAYAMIYORUM.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden soylemezler çünkü hoca kimin söylediğin takdirde kimin olduğunu. Ya ben gidip o kişiyi öldürürsem ya da biryerine zarar verirsem o hırsla öfkeyle. Bu hoca söylemedi. Ama bir kac sene önce arkadasimin annesiyle babasina yapılmisti evine bir hoca getirmisti ve buyuyu bulmuştu kadinida tarif etti ama onlar gidip de bisey soylemediler kadina. Gun geldi devran döndü. O kadin itiraf etti yaptigini helalik istedi. Sahit oldum kendim birebir
- +1 yıl
O kadar detaya girmeyecegim. Giribilirim ve uzun uzun anlatabilirimde ama buna gerek yok. Zira benim demek istediğim şu. KURAN AÇIKCA BUNU KİMSENİN BİLEMEYECEĞİNİ SÖYLÜYOR: VE BUNU BİLDİĞİNİ İDDA ECECEK HOCALARIN ÇIKACAĞINIDA SÖYLÜYOR. Şimdi madem ki müslümanız neden kuran bunu söylerken hala aksini arıyoruz. Madem ki aksini arayacağız yani kuran doğru söylemiyor olabilir düşüncesindeyiz o zaman neden bunu büyü varmıdır sorusundada kullanmıyoruz. biraz daha sadeleştireyim. Müslümansın ve kuranın yak dediğine var diyorsun ve örneklemeye çalışıyorsun. bu çelişki değilmi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlay szn imanınızda btiyr oda zayfmış dmk. Büyü bozdurulmaya çalışılmamalı duayla korunulmsya çalışılmalı. Şöle düşün çamura elini mi batırmak istersin ufak bir hortumla su tutup elini bulaştırmadan temzlemek mi istersn? Bendede büyü var ama bzdurmadım. Etkilerde eskisi kdr yok tavsyem uğraşma. Ne kdr uğraşırsan o kdr senle ilgilenrler yapma!
03 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bende okuyorum namaz kılıyorum ama agirlik vardi. Hicbirsy rast gitmiyodu. Hoca dualri verdikten sonra daha iyi oldum büyü insani catlatir Allahim korusun yine
- +1 yıl
Hayır büyü bozulması lazım canım! Yanı sıra namazında niyazında ol tabi allahın koruması altınd olursun
Cevap sahibi+1 yılBen bizzat yaşadım asla ama asla uğraşılmaması gerek ve kim yaptıysa onun bozması gerek. Ayetel kürsü oku bol bol bişeyin kalmaz. Büyü bozulması gerek bilmemne denilene inanma.
- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılAma o büyüyü bozarsan aranız düzelmeye yüz tutar canım, brnim arkadaşımın babasıda bu işlerle uğraşıyor oradan biliyorum... Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet canim hocada öyle söyledi sen kendini kurtar dedi. Zaten araniz zamanla isinicak birlesiceksiniz dedi. Bozmazsan hep boyle gider dedi kiminle olursan ol. Etkisi uzerimde vardi zaten eve girmeyen ben evden bile çıkamıyorum oturdugum yerden kalkamiyordum gec saatlere kadar oturuyordum sabah ezani okundugunda uyuyodum. Daha bir suru sey. Ama hocanın verdiği seyler sayesinde biraz duzelme var artik huzurlu uyku uyuyorum daha iyiyim
- +1 yıl
Peki hoca söyledi mi muska falan yapılmış mı? Veya yapılmışsa muskanın nerede olduğun dedi mi?
Soran+1 yılYok muska değil tatliyla yedirilmis dedi
- +1 yıl
Hmmm, neyse hoca büyünün nasıl çözüleceğini söylediyse sorun yok. Allah hakkınızda hayırlısını eylesin :) peki bunu kim yapmış olabilir ki? :/
- 7 ay
Merhaba bende size bir şey sorabilir miyim mesaj atarsanız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir tane kız arabasını satmış hoca baristirsin dye sevgilisiyle sonra hoca erkeği aramış demi s fifti fifti kirisiriz kızla bir ay çık çocuk tamam demiş sonra kıza söylemiş sen malmisin arabanın satıp hocaya 5 milyar para veriyorusun oyun yapmış sana diye söyleyince durum anlaşılmış işte mallik parayla değil..
00 YorumlaYapan kişi çocuğu mu seviyor kız yoksa :/ merak ettim kim ki
15 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle birsey değil bizim ev sahibi 😢
Soran+1 yılÇünkü nalet yazin bana neler yaptilar. Sevgilimden ayirmak için ben hayatimda böyle insanlar görmedim o kadar uzunki anlatsam destan olur. Yazin bu kadin bana pasta yollmisti annemle kapali bir kutuda tek satilir ya. Ondan yollamisti bende yedim hoca da tatli biseyle yedirilmis dedi 😱
Soran+1 yılAminnn Allah böyle kötü kalpli insanlardan korurusun. Uzaktan gelmez yakinindan gelir böyle şeyler. Allah islah etsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYuh ya bunlara nasıl kanıyorsunuz :D şuna bıktık birbirimizden ayrıldık bende hatalıydım demiyorsun da büyü yapıldı.
Azıcık dünyaya dönün ya00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. Mantıklı bakmamanızın sonucunu dine yüklememek gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kaderde varsa birleşme bunu hiç kimse engelleyemez, bence ortada bir büyü varsa aranızdaki saygıdır bu büyü bozuldumu hiç bir hoca yapamaz!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hoca nerde veya teli var mı bende baktırmak istiyorum kendim için
00 YorumlaMerhaba kime gittiniz benimle bilgisini paylasırmısınız aynı konudan soru paylaştım profilime bakabilirsiniz bu konuda ehli olup bilgi sahibi bir hocaya gitmek istiyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen yine iyisin bana öyle bir büyü yapıldı ki, Lösemi oldum 2 kere ölümden döndüm
01 Yorumla- +1 yıl
@Nükleerteori nasıl büyü buldun bana yazar misin takip ediyorum
+1 yılSana kim niye büyü yapsın tipe bak
06 Yorumla
Soran+1 yılKes aptal senin tipin bile yok ki koymaya cekiniyosun
- +1 yıl
ahaha alındı :D
- +1 yıl
Çekingenlik dedi ya la ahahaa :D
Soran+1 yılbir uzatmazmisin
- +1 yıl
tamam canım.
Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı. Peki herhangi bir ücret ödedin mi hocaya?
05 Yorumla
Soran+1 yılGönlünden ne koparsa 20 tl verdim
Soran+1 yılAntalya da hoca alanyada yol gittim iyi arastirdimda
- 7 ay
Bana yazabilir misiniz
+1 yılAnlat ona sevlyorsa dinler
00 Yorumla21 yaşında ne büyüsü la
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İnanma böyle şeylere.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoca para aldı mı bari
03 Yorumla
Soran+1 yılGönlünden ne koparsa
Cevap sahibi+1 yılBu kadar saf olamazsınız. O hoca dindar olsa parayla yapar mı o işi
Cevap sahibi+1 yılAllah akıl vermiş düşünesiniz diye göz vermiş göresiniz diye..
+1 yılÜcreti mukabilinde büyüyü çözebilirim istersen.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılKim o yakın arkadasin mi vay serefsizz
00 Yorumla Kim gittiğiniz hoca lütfen bilgi verin
10 YorumlaAyyyy kiyamam gelll sarilim sana yaaa
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle
00 Yorumla
+1 yılHarry potter
00 Yorumla
+1 yılsende bunu yedin
14 Yorumla
Soran+1 yılSebep ben büyüye inanirim ama falci falan asla
- +1 yıl
Hoca bakarken kurana sana büyü yapıldığını mı gördü bir de tatlı ile , hayata bir kez geldin ve ikinci bir şans olmayacak kendine değer ver giden Biplersin gitsin kalanlarla güzel vakit geçir :)
Soran+1 yılBüyü kuranda bile gecerken bunu sorgulaman saçma. Allah bile tipda bir sekilde doktorlarin bizi iyilestirmek için ilmini verirken ogretirken. Kötü şeyler icin buyu cin cozmek icin de duasi herseyi vardır tabiki Allahin yardimiyla..
- +1 yıl
Kur'an-ı okumuş biri olmadığını anlıyorum zaten bol şans diliyorum
+1 yılBuldun mu birini
00 YorumlaKime gittiniz?
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne