Arkadaşlar, sevgiliniz veya eşinizle cinsellik dışında yaptığınız aktiviteler nelerdir?
Cevabın nedir?
yemek yapmak, sucuk yapmak, şifalı karışım hazırlamak, yürüyüş yapmak, bisiklete binmek, bebek büyütmek, başbaşa yemek yemek, seyahat etmek, kamp kurmak, denizde yüzme yarışı yapmak, dağa çıkmak, ormanlarda gezmek, şehirde araba kullanmak, AVM leri gezmek, hesap yapmak, sinemaya gitmek, alışveriş yapmak, hayal kurmak, evi temizlemek...
00 Yorumla
+1 yılSevişmediğin zamanlarda ne yapıyorsan onların hepsi en güzel onunla yapılır,yapılmıyorsa zaten, yakında yapanını bulur...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sanatla ilgilenilebilinir örneğin beraber resim yapmak boyaları alıp şakalaşmak pikniğe gitmek çocuklar gibi eğlenmek paten yapmak ya da kayak... sporla ilgilenmek... gezmek dağ yürüyüşleri yapıp birde çılgınlık yapıp çadırda kalmak. hayvanlarla ilgilenmek ata binmek...zekaları yarıştırmak satranç oynamak... vs yapılacak çok şey var.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılbir cok sey yapilabilir..
yemek yemeye gideriz, ben yemek yaparim, disari cikar sahil kenarinda gezeriz bazende voltalari götür balik tutariz(ben izliyorum cogu zaman :D ), film seyrediyoruz, arkadaslarla okey oynuyoruz, alisveris'e gidiyoruz..bir cok sey yapilabiliyor yani öpüsmek vs. disinda.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleğer seviyorsan o tv izlesin sen de onu, bu bile yeter ya, onun saçları, onun burnu, çenesi ya herşeyi daha nasıl anlatırım bilmiyorum, onlara saatlerce baksam doymam ki, of ya siz nasıl insansınız ya, sevgi be bu sevgi, doyumsuz bişe, şöyle düşünsene o yanında ve uyuyo böyle mışıl mışıl, Allahım ya böyle güzel birşey var mı dersin, iyi ki onu yaratmışsın dersin
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolmaz, açacak olsam niye gizleyim
dans etmek beraber dizi izlemek
tavla oynamak kosu yapmak ayni anda yemek yapmak
yani bi yandada arkadas dost olak lazim sevdiginle02 YorumlaDüşünce paylaşırsın, şakalaşırsın, şarkı söylersin,
beraber spor yaparsın, gezersin, satranc oynarsın
film seyredersin , yemek yaparsın, kavga edersin
şimdilik bunlar geldi aklıma17 Yorumla- +1 yıl
Ne sıkıcı bi ilişkin varmış iyi ki ayrılmışsınız
- +1 yıl
Sevgilim olmadı ki hiç:((8*
- +1 yıl
Yani
+1 yılherşey cinsellik değildir birlikte amaçsızca gülmek bile mutlu eder insanı el ele gezmek yada balık tutmak ağlamak bunlar sevdiğin kişiyle çok daha farklı oluyor
00 Yorumlayemek yapmak, gevezelik, bir yere gidip kaybolmak, bilek guresi vs
10 Yorumladüzenli seviştiğin arkadaşın sevgilindir. diğer aktiviteler, herhangi biriyle yapılabilecek herhangi bir aktiviteden çok farklı değildir.
00 Yorumla
+1 yılBeraber nefes alabiliyoruz aynı ortamda cok tuhaf değil mi?Yemek yiyebiliyoruz.. film izleyebiliyoruz hatta inanır mısın beraber el ele yüreyebiliyoruz bile
00 Yorumlaçok fazla şey yapılabilir... ne biliyim bi sahildee el ele yürüyüş... birlikte film izlemek...
00 Yorumla
+1 yılsahil kenaerın el ele yüürü şarkı söyle beraber iken bile sürprizler yap.cocuk gibi eglen falan filan
00 Yorumlaparaşütle atlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
00 Yorumlayemek yapmak
alışveriş yapmak
film izlemek
yürüyüş yapmak ya da ortak sevilen bir spor yapmak00 Yorumla
+1 yılön sevişme yapıyoruz.diğer ihtiyaclarımızı komsular karsılıyor biz sadece cinsellikle mesguluz
00 YorumlaDunya nimetlerinden faydalanin.
21 Yorumla- +1 yıl
Süper
Bazen uzak kalmak,sonrasında daha çok özlemek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Gezmek,tozmak,eğlenmek :)
00 Yorumlaçevrene bak,mutlaka birşeyler vardır...
00 Yorumla
+1 yılbirbirinizin derdini dinleyin destek olun
00 Yorumla
+1 yıl" cenk itme sevüş " taa atalarımız bıle soylemiş
00 YorumlaSinemaya gitmek ama orda da öpüşülüyo
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Şişe çevirmece
00 Yorumlayok
46 Yorumla- +1 yıl
biz yaşlandık artık:(
+1 yıluzun eşek oynayın
11 Yorumlaön sevişme.
05 Yorumla- +1 yıl