• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Başak erkeği tanıyan :) ?

azra70
azra70 Takip Et
Xper 6 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Başak burcu olan erkekler varsa biraz kendinizi anlatsanız. :) ya da bir başak erkeğini çok iyi tanıyan varsa aranızda biraz ipucu verin :)
Başak erkeği tanıyan :) ?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gülfidan34
    Gülfidan34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 78%
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 377 cevap paylaştı.

Part1
    Başak burcu erkeği oldukça inatçı bir kişiliğe sahiptir. Dediği dedik bir tiptir. Kararlarından ve düşüncelerinden döndürmek oldukça zordur. Bir konuda, bir düşünceye inanıyorsa kimseyi dinlemez ve bu konuda tartışma içerisine girebilirler. Fazla detaycı bir yapıya sahiptir. Her konuyu en ince ayrıntısına, detayına kadar incelerler. Aslında bu nedenle görmesi gereken asıl meseleden uzaklaşabilirler. Başak burcu erkeği son derece akıllıdır ve pratik düşünce yapısı ile öne çıkan bir karaktere sahiptir. Her hangi bir durumda kolayca çözümler üretebilirler. Hızlı düşünce yapısından dolayı, insanlar onun hazır cevap olduğunu düşünebilir. Doğrusunu söylemek gerekirse, tüm burçlar arasında Başak burcu erkeği kadar hızlı düşünce yapısına sahip başka bir burç yoktur. Başak burcu erkeğinin daima sevecen ve hoş bir mizacı vardır. Bu nedenle insanlar tarafından en sevilen ve aranılan erkek tipidir. Dostları her ortamda onunla birlikte olmak, onunla zaman geçirmek ister. İnsanları eğlendirmesini ve keyiflendirmesini iyi bilirler. Kim, Başak burcu erkeğinin bu kadar sevilmesine şaşırabilir ki? Başak burcu erkeğinin olumlu özellikleri Başak burcu erkeğinin olumlu özellikleri arasında; en dikkat çeken özelliği titiz olması ve yardımsever olmasıdır. Her zaman kibar davranışlar sergiler, etkili bir karaktere sahiptir ve güvenilirdir. Mantıklı hareket eder ve sevecen bir kişiliğe sahiptir. Her olayı inceler ve son derece dürüsttür. Son derece düzenli ve dakiktir. Başak burcu erkeğinin olumsuz özellikleri Başak burcu erkeğinin olumsuz özellikleri arasında; fazla detaycı olması en göze batan özelliğidir. Her zaman endişelidir ve sivri dillidir. Karamsar görüşe sahiptir. Fazla mantıklı olması olumsuz özellik olarak göze çarpar. Kimi zaman aşırı sinirli olabilir ve gergin olabilir. Önemsiz konular üzerinde yoğun zaman harcaması olumsuz özelliklerinden bir tanesidir.

1
    4 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      Akrep
      +1 yıl

Part2
      Başak burcu erkeği cana yakın, kendisine uyum sağlayan, geleneklerine aşırı derecede bağlı olmayan ve değişime açık olan kadınlardan hoşlanır. Karşısındaki kadın kendisine ayak uydurmasını bilir ve isteklerine karşı kayıtsız kalmazsa, Başak burcu erkeğinin ondan hoşlanmaması söz konusu bile olamaz. Biraz da olsa hakimiyeti altına aldığı kadından hoşlanır. Başak burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız duygusal yaklaşımlarda bulunmaktan kaçının. Çünkü Başak burcu erkeği aşık olmaktan, kendisini paylaşmaktan korkar. Ona öncelikle bir arkadaş gibi yaklaşmalısınız. Temiz olmalı ve uyumlu olmalısınız. Düzene çok önem verir, bu nedenle her zaman düzenli olmaya ve şık görünmeye dikkat edin. Tüm bunları uyguladığınız sürece onu etkileyebilir ve sevgisini kazanabilirsiniz. Sizi yersiz yere eleştiriyorsa, bunu başardınız demektir.

Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      Akrep
      +1 yıl

Part3
      Toprak elementinden olduğu için fiziksel zevklere karşı son derece meraklı ve iştahlıdır. Ancak insanlara güven duymakta zorlandığı için kendisine uygun bir partner bulmakta güçlük çeker. Aradığı kişiyi bulduğunda ise son derece tatmin edici ve doyurucu bir cinsel birliktelik yaşayacaktır. Çünkü o her konuda olduğu gibi bu konuda da araştırma yapacak, cinsel yaşamı keyifli kılabilecek sırları keşfetmiştir. Bu sırları pratiğe de döktüğü takdirde son derece keyifli bir cinsel hayatı olacaktır. Onunla yaşayacağınız cinsel deneyimlerin sıkıcı olmasına imkan yoktur

Yorumla
    • dilci47
      dilci47
      Başak
      +1 yıl

Yaz yaz ayakkavi numarasini da yaz 😂 bunu okuyunca kendimi oratada çırılçıplak kalmış tavuk gibi hissettim resmen kaçacak yrr aradım helal olsun ☺

Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

teşekkür ederim yorumun için, çok sağol canım :)

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• CirkinlerKralicesi
    CirkinlerKralicesi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 37%
    Boğa
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Benim sevgilim başak. Hepsi aynı mıdır bilemem ama benim adam tam bir düzen hastası. Ev temizlenecek dediğim an uçuyor mutluluktan. Artı biraz tutumlu para biriktirmeyi her ne kadar beceremese de seviyor. bir de bunu başka bir arkadaşım daha söyledi, dediğim gibi genellemiyorum kesinlikle, mesela 1 sene içinde ufak ufak saçma sapan yerlere para harcayacağına o parayı tutup tek bir yere hepsini birden harcıyor. En iyisi olsun istiyor yani ufak ufak herşeyden olacağına. Her gün aynı şeyi yemekten sıkılıyor her gün başka bir şey istiyor ve çok yiyor. Çok yemenin burçla ilgisi var mı bilmiyorum ama çok yiyor yani :D onun dışında biraz plancı, hani arkadaşlarla konuşuyoruz diyelim hafta sonu çıkalım diye saat kaç nerde kaçta dağıtıyoruz bunları bilmeden asla rahat edemiyor. bir de son dakika biri planını iptal etsin allah gör yaygarayı. Bıktımlar, salaklar havalarda uçuşuyor. Çalışmayı çok seviyor bu var aklıma gelen. bir de hiç gösteriş meraklısı değil ya iyi bir şey yapıyorsa bile kendime yapıyorum kimse görmese de olur kafasında hep.

3
    3 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

ayy çok sağol ya çok teşekkür ederim. baya iyi oldu yazdıkların, dikkat edicem bunlara :)

Yorumla
    • ilkvetekkonum
      ilkvetekkonum
      Başak
      +1 yıl

Sanki sevgilin benim abi hepsi mi tutar ilginc.

Yorumla
    • CirkinlerKralicesi
      CirkinlerKralicesi
      Boğa
      +1 yıl

@ilkvetekkonum başaklar böyle oluyor demek ki

Yorumla
  • EasTeRLy
    EasTeRLy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 35%
    Oğlak
    +1 yıl

İnsanın burcuna değildi, yıldız haritasına bakarsan daha iyi bir tanım bulabilirsin :)

1
    8 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

o ne ki nasıl bakıcam peki? :)

Yorumla
    • EasTeRLy
      EasTeRLy
      Oğlak
      +1 yıl

Arkadaşının ya da hoşlandığın erkek mi demeliyim bilmiyorum. Doğum tarihi doğduğu yer ve doğduğu saat gerekiyor :)

Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

sevdiğim erkek :) ama malesef doğum saatini bilmiyorum :(

Yorumla
    • EasTeRLy
      EasTeRLy
      Oğlak
      +1 yıl

Hadi ya öğrenebilirsen ben bakabilirim.

Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

saati olmadan olmuyo mu :(

Yorumla
    • EasTeRLy
      EasTeRLy
      Oğlak
      +1 yıl

10 dakika bile fark ediyor. 12 tane ev var sonuçta :)

Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

anladım neyse ya.. ama teşekkür ederim yine de çok sağol ilgilendiğin için :)

Yorumla
    • EasTeRLy
      EasTeRLy
      Oğlak
      +1 yıl

Rica ederim ne demek :)

Yorumla
  • brokenhome
    brokenhome Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    Başak
    +1 yıl

buyrun benim ne öğrenmek istiyodun :D

1
    10 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

biraz bahseder misin nasıl olursunuz siz başak erkekleri? lütfenn :)

Yorumla
    • brokenhome
      brokenhome
      Başak
      +1 yıl

yani olumlu özellikler olarak pratik zekalı, mükkemmellik arayan , çalışkan , ince detayları kaçırmayan , temizliği seven , çok ön planda olmak istemeyen , meraklı , sevdiği insana sadık esprili falan filan kötü özellikleri ise yerin dibine sokacak kadar eleştiren (kendi de dahil) , sevdiği insanı fazla kıskanan , şüpheci , ayrıntalarda boğulabilen , ben bilirim havasında , mükemmelliyetçilik konusunda abartılı vs vss. :D

Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

demek ki burç yorumlarındaki baya tutuyomuş :) peki mükemmelliyetçilik derken karşınızdaki insanın mükemmel olmasını mı istersiniz

Yorumla
    • brokenhome
      brokenhome
      Başak
      +1 yıl

kesinlikle mükemmel olmasını isteriz ve yanlışlarını yüzüne vurup düzeltmesine yardımcı olduğumuzu düşünürüz halbuki kırıcı olmuşuzdur bilmeyiz :D her konuda mükemmellik ister kendisi içinde aynı bir işi yapacaksa dört dörtlük yapmalı aksi halde kendi yaptığı işi bile beğenmez çoğu zaman

Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

siz ne biçim bir şeymişsiniz ya :) ben koç burcuyum biz onunla tamamen zıttız zaten.. bir de senin anlattıklarını okuyunca pes dedim resmen :)

Yorumla
    • brokenhome
      brokenhome
      Başak
      +1 yıl

benim de yükselenim koç :D ama takılma çok fazla burçlara anlaşırsınız en nihayetinde

Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

anlaşamamak değil de insan boş boş avunur ya bazen burçlarla falan sanırım o yüzden bu çabalarım :)

Yorumla
    • brokenhome
      brokenhome
      Başak
      +1 yıl

sık yaptığım şeydir seni çok iyi anlıyorum :D

Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

yapcak bir şey yok sanırım, beklicez artık :) Bu arada gerçekten yardımcı olmaya çalıştınız bana, bunu hissettim yani. Çok sağolun, çok teşekkür ederim :) İyi geceler

Yorumla
    • brokenhome
      brokenhome
      Başak
      +1 yıl

ne demek her türlü başak sorununda bir ks kadar uzaktayım :D iyi geceler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

8

Cevap

• Tırıtırın
    Tırıtırın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    İkizler
    +1 yıl

Başak erkeği olarak burda yazılanları okur düşünür sessiz sedasız ayrılmam gerekirdi. Ama ilk defa bir şeyler yazmak istedim. Maddeler halinde yazıcam anlaşılır olması açısından.
    1) Fazla detaycıyım çoğu kişinin görmediği umrunda olmadığı şeyleri kafaya takıyorum.(en sevmediğim özelliğim)
    2) Sevgimi gösteremem çoğu şeyi içimde
    yaşarım.
    3) Mükemmelliyetciyimdir. Bir şey yaparken en mantıklı olanı yapmaya çalışırım. Bir karar verceksem en basit bir şey olsa bile ayrıntısina kadar düşünürüm.
    4) Çoğu Başağin aksinse düzenli değilimdir. Fakat bir yeri düzenlediysem ora kolay kolay dağılmaz herşeyi aldığım yere koyarım.(Biraz takıntılıyım sanırım.)
    5) Maddiyat hiç önemsemem sevdiğim insanlarla sonuna kadar yerim ama sevmediğim insana 1 kuruş vermem. Sadece gereksiz harcama yapmam örneğin evde hazır yemek vardır dışarda 1 saat aç kalır evde yemek yerim burda bile mantık ararım (ben sıkıntılıyım galiba yazarken farkettim neyse )
    6) Gelelim aşk konusuna. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Konuştugum çok insan oldu ama böyle sevgili boyutuna geçince bende bişiler oluyor ve yavaş yavaş uzaklaşıyorum. Sebebi ise ciddi ilişkide sürekli geleceği düşündüğüm için zor oluyor ve kimsenin zamanıni çalmamak için uzaklaşıyorum.(Salak belki anı yaşasan birşeyler olurdu belki.)
    7) Gerçekten seversem bir insanı kolay kolay bırakmam peşinden koşarım ama o istemezse bir daha yazmam içimde yaşar gider (alışkanlık işte herşeyi içimizde yaşıyoruz)
    8) Duygularımı sadece güvendiğim sevdiğim insana açarım ama bu insana çok çabuk güvenmem hep bir şüphe olur içimde o yüzden ilişkinin başlarında kendimi pek açamam ve karşı taraf bunu soğuk olarak ilgisiz olarak algılar.(Aslında öyle bişi yok yavaş yavaş kızlar acele etmeyin)
    9) İlişkilerde senden ayrılırım vs. laflari beni hiç korkutmaz zaten yanlız insanlarız umrumda olmaz yani öyle bişi derse ondan önce ben terkederim. baskılara gelemem şartlanmayi hiç sevmem ( şöyle yaparsan konuşmam böyle yaparsan konuşmam umrumda olmaz yani konuşmassan konuşma )
    10) Dış güzelliğe önem veririm
    11) Son olarak birinin bir gün gerçekten seversem cenneti yaşar bende.(İnşallah:)
    Daha çok şey yazasim var ama üşeniyorum bu kadar da yeter kendinize iyi bakın :)

6
    1 Yorumla
    • Aslıdost
      Aslıdost
      Akrep
      +1 yıl

Yav beni bi ekle hele sen bir şey sorcam çok acil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çoook zorlarr çookk bir dediğini iki edersen soğurlar ne derlerse evet demen lazım emir vermeye bayılırlar. Çok odundurlar ama çok sevdiği insana çoook fazla romantikleşirlerde. İlişkide ön planda olmak isterler onu sürekli göklere çıkarman lazım. ailesi onun icin çok mu çok önemli daha yazarda yazarım..

5
    2 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

teşekkür ederim yorumun için, sağol :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim sende sağol :)

Yorumla
  • BlackMascara
    BlackMascara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 37%
    Koç
    +1 yıl

Nedir ya bu basak erkekleri hep basak erkekleri soruluyor genelde neyse
    Araştirmaci zeki caliskan disiplinli titiz kararli duzenli kendini begenmis
    Cok konuskan sakaci mantikli merakli hastalik hastasi capkin anlayisli
    Huzur onlar icin hayatlarindaki en degerli seydir.

1
    0 Yorumla
  • hemde-çoook
    hemde-çoook Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    Kova
    +1 yıl

kavgacı sert dırdırcı titiz ayrıntılara takılan kuruntulu huysuzun teki uzak dur

3
    1 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

uzak duramıyorum ama işte :)

Yorumla
  • Deniz_kizi_
    Deniz_kizi_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 32%
    Yengeç
    +1 yıl

Erkek kardesim basak burcu. Biraz inadi var onun disinda pek biseyy yok mukemmel :)

1
    1 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

evet bak inatçı oldukları doğru galiba :) teşekkür ederim bu arada :)

Yorumla
  • 54kubra54
    54kubra54 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    İkizler
    +1 yıl

3 yıl çıktım ben hepsini kastetmiyorum ama benimki çok kıskanç ve abartıcıydı da fazla çekemedim

3
    1 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

teşekkür ederim yorum için :)

Yorumla
  • vuslat_vakti
    vuslat_vakti Takip Et
    Guru Yaş: 29
    Balık
    +1 yıl

Aşiri kiskanç
    Duygusal
    Titiz
    Güzellige önem verir
    Severse tam sever
    Bir hatani gorsun gozunde bitersin
    Guveni kirildiysa senden her zaman icin kuşku duyar yuzune vurur hatani

3
    0 Yorumla
  • __Victoria__
    __Victoria__ Takip Et
    Master Yaş: 30
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Önce arkadaş olmayı dene, duygularını anlayamazsın bir yakın bir uzak olurlar

3
    1 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

ayennnn öyle valla çok haklısın. bir yakın bir soğuk oluyo.

Yorumla
  • Sendeyince
    Sendeyince Takip Et
    Guru Yaş: 32
    Kova
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Asiri titiz ve duzenlidirler. İnsani cileden cikarirlar. Her seye karisirlar. Cani sıkıldıkca sizi rahatsiz ederler. Ama yine de iyidirler.

2
    0 Yorumla
  • Triple_S
    Triple_S Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    Koç
    +1 yıl

İki tane başak erkeği ev arkadaşımdı ikisi de birbirini tutmazdı :D

1
    0 Yorumla
  • drmasor
    drmasor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    Boğa
    +1 yıl

burçlarla hiç ilgim yok keşke olsa keşke yrd etsem

1
    1 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

olsun, teşekkürler yine de.

Yorumla
  • deargaymen_94
    deargaymen_94 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    İkizler
    +1 yıl

Bir burçtan birini yargılamanı tavsiye etmiyorum.

1
    1 Yorumla
    • azra70
      azra70
      Koç
      +1 yıl

haklısın bunun farkındayım aslında ama boş boş avunur ya bazen insan burçlarla falan. O yüzden gaiba bu çabalarım.

Yorumla
  • ishmael
    ishmael Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 46%
    İkizler
    +1 yıl

Erkek kardeşim olur kendileri. Tam dayaklık.

1
    0 Yorumla
  • Gülseren_1997
    Gülseren_1997 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    Boğa
    +1 yıl

Diğer erkekleri tavlamak gibi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Başak kadın adı dır... Erkek başak olmaz

1
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    Terazi
    +1 yıl

Tanımadım

1
    0 Yorumla
  • kaşıklıvoyvada
    kaşıklıvoyvada Takip Et
    Master Yaş: 34
    Başak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 7,7b cevap paylaştı.

benn

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Başak erkeği tanıyan :) ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Başak erkeği olan veya tanıyan var mı? 10 cevap verildi
Tanımadığınız bir erkeği? 3 cevap verildi
Başak erkeğiiii? 6 cevap verildi
Tanımadığınız bir erkeğe? 7 cevap verildi
Başak erkeğiden olur mu? 5 cevap verildi
Başak erkeği ile ilgili? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gece patlamış mısır yemek güzel olur mu?
  • Kaç kalbin kırdığı bir bütünsünüz?
  • Sevgilim mesajlara 5-6 saat geç cevap verince numarasını silmem sizce aşırı tepki mi?
  • Kadınların 25 yaşından sonra kötüleştigini kim çıkarttı?
  • Yalnız kalmaktan korkar mısınız?
  • Gece cips yemek vazgeçilmez bir keyif mi?
  • Kabe’ye giden var mı, Umre veya Hac için oraya gitmek istiyor musunuz?
  • Aşık olduğun biri var mı?
  • Gece karnınız acıkır mı?
  • Şu an şarjınız mı daha az, enerjiniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨