erkek arkadaşımın hangi cezaevinde olduğunu biliyorum fakat kaldığı koğuşu bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim bunu? :((
Ne yapmam lazım acaba?
Ne yapmam lazım acaba?
Allah yardımcın olsun ve hayırlısını dile inş. Sen ceza evine gittiğin zaman orada yetkililer bulunur veya bir danışman. Onlardan sorabilirsin. İsmini sorarlar söylersin ve seni koğuşuna ya da görüş salonuna götürürler.
amin. inş . aramızda kan bağı olmadığı için görüşüne izin verirler mi bimiyorum ki
hanfendı ıyı aksamlar erkek arkadasınıza gecmıs olsun allah kurtarsın oncelıkle sızın onu gorebılmenız ıcın o cezaevınden dılekce ısmınıze ıstek yapacak ıkıncısı artık cezaevlerı evlerı herkesın dusundugu gıbı cok kotu degıl nerden bılıyon dıye sorarsan komsumuz cezaevınde gardıyan memur zaman zaman konustugumuzda kendı soyluyor tekrar allah kurtarsın
Ziyaretçi olarak gittiğinde çağırırlar öğrenirsin.
yakını olmadığım için görüşüne izin verirler mi ki?
Görüşmeler cezaevi yönetimin insiyatifindedir, verebilirler.
Hayir savcilik iznin olmadan gorusemessin ayrica cezaevinde insiyatif olayi yoktur sallamayin.
@Akdenuzli324 Türkiyede herşey resmi zaten, nerede yaşıyorsun.
Cezaevinden yeni çıkmış biri olarak söylüyorum, uğraşmadan da öğrenebilirsin. Mektup yaz cezaevinin adresini yaz sevgilinin adı soyadı ve bilinmeyen koğuş yaz. Mektup cevabında koğuşunu sana yazmak zorunda eğer cevap evine gelsin istemiyorsan gönderici kısmına adını soyadını yazdıktan sonra en yakın PTT şubesinin adresini yazabilirsin
Peki hangi cezaevinde olduğunu nasıl öğrenebilirim? Bu konuda bilginiz var mı
Cevap
7Cevap
öncelıkle allah kavuştursun dıyor en kısa zamanda kavuşmanız dılegıyle dıyerek başlıyorum...eger kan bagınız yoksa o zor ;ailesıyle gorusun kan bagı olan bırıne soylerler...sizde onlardan ogrenıp zıyaret edebılırsını yalnızkı erkek arkdsınızın bundan haberı olmalıdır.ziyaetcıyı o secıyor cunku...
hmmm.. işim zor görünüyor yaniii:((((
Kimsenin doğru düzgün bildiği birşey yok. İlk önce erkek arkadaşına ulaşman lazım senin anne adın baba adın doğum tarihin olucak kan bağınada gerek yok. Seni yazdıcak onaylandıktan sonra görüşebiliyorsun. Yok git danışmaya söyle seni görüştürürler böyle birşey yok. Ben 2 sene gittim erkek arkadaşımın görüşüne. Asla tolerans tok.
Cezaevinden öğrenirsin herhalde dumanla öğrenemeyeceğine göre.. Niye cezaevinde ?
arasam bunun cevabını verirler mi sence?
Bence verirler diye düşünüyorum..
her zaman saçmalar mısın sen
ya defol git başımdan gece gece asabımı bozma benimmm
ewet sana dedimmmmm
Soran arkadaşım her zaman saçmalar mısın sen diye ben demedim sana istanbullu denen arkadaş demiş iyi bak öyle konuş
akrabalık bagın yoksa savcıdan öğrenirsin. ya da orada calısan infaz koruma memurundan.
para göndereceksen koğuş şart.. mektup göndereceksen şar değil.. tc sini yaz onlar bulur..
sor kendisine .. bir de koğuşu ne yapacaksın arkadaş ? :D
mektup yollayacaktım fakat bu şekilde eline ulaşmaz dye korkuyorum, koğuşun öğrenme çabamda bu yüzden...
yani koğuşunu bilmesem de oluyor mu mektup bu şekilde ulaşır mı eline adresi yazdıktan sonra
Benimde erkek arkadaşım. cezaevinde bir haftadır girdi ve mektup hala atmadı kimseye atmıyor neden acaba koşullar nedeniyle mı yoksa atmakmı istemiyor?
hiç görmedim ama dışarda beklıyen gardiyanlara sorarsın ögrenırsın :(
Görevlilere sorduğunda söylerler heralde.
Geçmiş olsun.
20 dk dizisini mi izledin sen :P
ne alaka ya , saçma sapan cevaplar verecekseniz yazmayınnnnnnnnnnnn
umarım damat koğuşundadır
nerde yatıyor? yani memleket belli mi?
belli ümraniye e tipi kapalıcezaevinde
bulamazsan adını soy adını yaz bana, ben bakarım.
sen nasıl bakacaksınn
gider sorarız.
Bana mı dedin ?
soruyu sen mi sordun?
ewet ben sordum noldu çok mu saçma geldiiiiiiiii?
nickimkocayakactı dedim ben. (: hatlar karıştı.
Kaldigi cezaevini ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?