3 ay once eski hayatımdan gunahlarımdan yüz cevirdim Rabbimin yoluna döndüm hakikatı gördüm ve buldum cok mutluyum benim bir kere sevgilim oldu ve flörtün haram oldugunu anladıgımdan itibaren yok artık hayatımdan haramları cıkardım Allah bana ne emrettiyse onları yapıyorum farzları ve sunnetleri helale yakın harama uzak gunaha uzak sevaba yakın olmaya calısıyorum cizgilerimi belirledim aşmıyorum ileride evlenme cagına gelince hafız biri ile evlenmek istiyorum onunla flört etmeden islami acıdan tanıyıp yuvamı kurmak istiyorum hafız bir eş nasıl bulabilirim ki burdan veya sanaldan vs. degil tabi ileride gercek hayatta :) ?
<3 <3 <3
İleride hafız bir eş ile evlenmek istiyorum <3? Siznde buna benzer kararınız var mı? hafız bir eş veya hafız olmak :) ?
öncelikle size yeni yaşantınızda kolaylıklar diliyorum. Gerçekten çok iyi yapmışsınız. Ama şöyle söylim toplumumuzda hafızlar gerçekten çok ayrı bir yerde tutulur ama ben hala kursta aktif olarak kalan biri olarak şunu söyleyebilirim ki kişinin hafız olup olmamasına bakmayın bu sizi aldatmasın.
Hayır bu tür şeylere önem vermem.. iki lafın başı dinden bahseden biri tarafından dolandırıldım, ve ayn şekilde bir hafız tarafından dolandırılşmış insan gördüm.. Hafızmış, hacıymış, hocaymış, bunlar umurumda değil.. İnsan olsun insan!
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
tabiki insan olsun o ayrı iş olarak hafız olsun isterim gecmis olsun
ıyı de tabıkı senın kendı dusuncen saygı duyarım Allah tevbenı kabul, ıbadetlerını kabul etsın, daım etsın canım. senın adına cok sevındım tabıkı kendı ıstegın bu ama hafızlık ılla da aranan bır sart olmamalı bana gore sahsı gorusum. hanı dınını yasasın, haramdan kacsın bunlar bu devırde az yasanılan seyler malesef. tabıkı ıstekler farklıdır, Rabbım gonlune gore versın, sahsı gorusum boyle ıdı :)
Allah razı olsun tesekkur ederim Rabbim hepimizin gonlune gore hayırlsını versin insallah Allah hepimizi yolundan ayırmasın insallah bende gorusunuze saygı duyuyorum hani istiyorum ki benim gibi dikkat etsin bunlara hatta oyle bir muslumanlıgı olsun ki bn ceki duzen vereyim yani hafız olunca onun bana kuran okumasını isterim onunla ezberlemeye calsırım normalde okuyorum kitaptan arapca turkce ama ezbere bilmiyorum :)
dogrudur bende sonlarına dogru zorlanmaya basladım hatim etcem insallah az kaldı kitaptan okudugum halde zorlanıyorum gibi degisiyor cumleler o yuzden galiba :) Allah yardımcın olsun insallah
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O kadar çok istiyorum ki benimle aynı görüşleri paylaşan tesettürüne dikkat eden ve ufak geçimsizliklerde orta yol bulacak , ve gerçekten ailesine sahip çıkacak bir eşim olmasını samimi beni Allah'a yakınlaştıran takvalı bir eş çok istiyorum, Gönlü güzel olsun kalbinde Allah aşkı olsun, mütevazi olsun, kültürlü ve bilgili bir eşim olsun istiyorum hep birbirimize yeni birşeyler öğretelim, ve sadece 50-60 senelik bir ömür için değilde ahirette sonsuza kadar sadece benim olsun istiyorum
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende hafız bir insanı sevdim. Onun kalbine aşık oldugumu dusundum ama aslinda hafız oluşuna aşık olmuşum. Onunla evlebilmek icin okulumdan vazgectim bana bu kadar umut vermisken aldattı baskasiyla nisanlacak simdi. Demem o ki bakacagin ilk sey karakter olsun. Hafız olup karaktersiz olanıda var, benim karşıma çıkan o kız gibi...
Allah gonlune gore versin insaAllah eş önemli dinin tamamlanması için once Allah'tan hayırlısını iste hâfız gonlunde olsun Hafiz olupta iyi olmayanlarda olabilir Once hayirlisi.
senın adına sevındım böyle bı karar aldıgın için insallah hayatta hersey istedıgın gıbı olur madem bu kader sey yaptın bu hesabıda kapatmanı tavsıye ederım benımde aradıgım kıreterler boyle bı es ama hala bulamadım hayırlısı :)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
hesabı kapatmayı dusunuyorum insallah bırakacagım hani kotu birsey yapmıyorum sadece normal sorulara cevap veriyorum ama kapatmam gereken durumlar olacak mesguliyetimden vsö dolayı tesekkur ederim Rabbim herkesin gonlune gore hayırlsını versin insallah :)
Bu devirde hacılara hocalara da pek güven olmuyor dikkatli ol derim ama düşüncen gerçekten mükemmel. Gönlüne göre olur inşallah.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
tanıdığım bir kız vardı, onuda ailesi bir hafızla evlendirmek istiyordu kendisi kuran öğretmeniydi zaten ama hayatının en güzel doruklarına benimle çıktığını söyler hala:)
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İleride hafız bir eş ile evlenmek istiyorum <3? Siznde buna benzer kararınız var mı? hafız bir eş veya hafız olmak :) ?
En İyi Cevaplar