Arkadaşlar hep eczaneden badem yağı alıyordum. Denemek için aktardan aldım. Üzerinde tatlı badem yağı yazıyormuş fark etmedim. Eczanedekiyle-aktardan aldığım arasında fark olur mu? Saçım hızlı uzasın diye uyguluyorum.Badem Yağı Nerede Satılır?
Saçlarımız için doğal ürünler kullandığımızda faydasının daha çok olacağına inanırız ve saçlarımızı yıpratmayacağı için güven duyarız. Badem yağı saçlar için birçok faydası bulunan doğal yağlardan bir tanesi.
Badem yağı nedir?
Badem yağı nedir?
Badem yağı tatlı bademin yağı çıkarılarak elde edilir. Tamamen doğal olan yağdır ve hem saça hem de cilde birçok faydası bulunur. Yüksek protein, vitamin içeriğine sahiptir ve eski çağlardan beri birçok alanda kullanılmaktadır.
Badem yağı nerede satılır?
Badem yağı nerede satılır?
Badem yağı kozmetik mağazalarının neredeyse hepsinde satılıyor, aynı zamanda marketlerden de kolayca temin edebilirsiniz. Ünlü markaların da badem yağı mevcut artık :) Almadan önce mutlaka yorumlara göz gezdirin derim.
Badem yağı eczanede satılır mı?
Badem yağı eczanelerde de satılmaktadır. Daha güvenli bulunduğu için genel olarak eczaneden almayı tercih ediyorlar :) Badem yağını internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz aynı zamanda aktarlarda da bulunuyor.
Tatlı badem yağı fiyatı nedir?
Tatlı badem yağı fiyatı
Badem yağı fiyatı 7 TL ile 30 TL arasında değişmektedir. Elbette gramı arttıkça fiyatı da artıyor ancak oldukça makul bir fiyatı var. Faydalarını düşündükçe hiçbir şey gibi geliyor :)
Badem yağının saça faydaları nelerdir?
Badem yağının saça faydaları
Saçların daha parlak ve canlı görünmesine destek olur.
Kafa derisi enfeksiyonlarını ve iltihaplanmayı kontrol altına alır.
Yeni saç oluşumunu destekler, böylelikle saçların gürleşmesini sağlar.
Saçların nem ihtiyacını karşılar, kurumanın önüne geçer.
Yıpranmış saçların onarılmasına destek olur.
Güçsüzlükten, kuruluktan koparak dökülen saçları tedavi eder.
Badem yağı saç için nasıl kullanılır?
Badem yağını evde yaptığınız doğal maskeler içerisine ya da şampuanınızın içerisine karıştırabilirsiniz. Ayrıca badem yağı sade olarak da uygulanabiliyor. Saç derinize ve saçlarınıza masaj hareketleriyle uygulayıp, 30 dakika bekleme süresi sonunda saçlarınızı yıkayabilirsiniz. Şampuan içerisine karıştıracaksanız 500 ML şampuan için 6 damla yeterli oluyor.
fark olacaını sanmıyorum ama mucizede bekleme. zaten yasın genc. ve bahar ayındayız metabolisman ve gelişimin cok hızlı dönemde. düzenli beslenirsen protein agırlıklı abur cuburdan koladan uzak durup düzenli spor yaparsan ve gunluk dinlenmene dikkat edersen sağlıklı bir bedene ve saclara sahip olabilirsin. stresten uzak durmaya bak..
Şu milletimiz bilmediği konular hakkında öğüt vermeyi ne zaman bırakıcak? Belki mineral hormon eksikliği herşey olabilir doktora gidip görünmesi en iyi çözüm ve bazı sorunların erkenden önüne geçilmesini sağlar Günümüzde herşey dört dörtlük olmadığı için ihmaller yüzünden bazı yolunda gitmeyen sorunlar çıkabiliyor bedenimizde
o zaman aktara gideceksin. badem yağı , çam yağı, buğday ve havuç yağı ( saça parlaklık verir), eğer dökülme varsa sarımsak yağı alırsın bunları bir cam şişede karrıştırp saçlarını yıkamadan yarım saat önce saçına 20 damla falan yedirir boneni takarsın ve yarım saat sonra yıkarsın ok :)
En İyi Cevaplar