arkadaşlar merhaba moralim çok bozuk evleneli daha 1 yıl olmadı kocam ortak kullandığımız face hesabından eski sevgilisini aratmış ve profiline bakmış 3 gün önce gördüm hareket dökümünden baktım 1 kerede değil 3-4 kere bakmış.. kendisine sordum sadece merak ettim özür dilerim hatalıyım falan dedi ama aklıma geldikce sinir oluyorum konuşmuyorum eşimle.. sizce unutamamış olabilir mi sadece merak mıdır fikir verir misiniz
Cevabın nedir?
+1 yılYorumları okudum çok ayıp edenler var
Burada evli çiftler var ve sen bunu takmışsın kötü şeyler demişler. Bir ihtimal dediğin de olabilir ama emin de olamayız sonuçta
Bence trip at haketmiş ama aranızdaki sevginin kaybolmasına falan sakın izin vermeyin Allah rızası için bak yalvarıyorum aşkınıza sahip çıkın kızlar. Ama aklı başında bir şekilde. Tam olarak bir kadın gibi yani..11 Yorumla
bence sadece merak. insan bir donem hayatinda olan insanlarin ne yaptiklarini merak eder cok dogal bir sey bu. biz kadinlar bunu cok farkli yorumlariz ve kizariz. benim basima gelse bende cok kizardim kirilirdim ama aslinda buyutulcek bir olay degil
11 Yorumla
Bu kadar buyutme bence bakmis ne bunda.. bak sende bu siteye bakiyosun belkide bazi konular hakkinda ARKADASCA yorumlastin buda yanlis... boyle seylere takilma demek istedigim.. e bakmis e sende yolda adamin biriyle yakisik v. s illaki goz goze geliosun yani buyutme yani soguk durma adamdan
13 Yorumla
Unutamama değil de bazen alışkanlıktan bazen meraktan "N'aptı bu deli acaba" diye bakabiliyor. Yani en azından ben öyle bakıyorum. Eski sevgilim evlenmişti hatta dedim gülerekten "Yaktı çocuğun başını" diye, iki sene sonra da ayrıldılar :D
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
19Cevap
Ne var canım baksın insan merak ediyor... adamı o kadar boş bırakma face de eski sevgilisini aramaya fırsatı olmasın takatide
25 Yorumla- +1 yıl
@mfaktg bu bayani dinle :)
Merak demek unutamamak demek yani aklina geliyor ki bakiyor kendini onun yerine koy sen bakar misin eski sevgililerinden birine ya da neden bakarsin
13 Yorumlaayrılık nedeni de olamaz ama bilmiyorum ya aranızda halledin buyutmeyin
11 Yorumla
+1 yılUnutmamak ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Meraktan, öylesine olabilir.
11 Yorumla
+1 yılmeraktandır bencedee bidaha tekrarlamaması gerektiğini hissettir yeterli...
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılya bakabilir cidden insan bazen merak ediyo bir nedeni yok
24 Yorumla- +1 yıl
boşver bidaha yaparsa uzat konuyu. bunun için soğutma kendinden.
- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeraktandır ben su an baskasıyla evli degilim ama eski eşiminkine bakıyorum sevmek degıl
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak hayatım aynı yasta sayılırız benim acım daha çok taze bakıyorum ve baktığım adam sevilcek biri degil bunu ne yazık ki butun iğrenclıgıyle evlenince gordum. Aklıma geliyor ama duygusal olarak degil iğrenme ve soguma olarak. Senin durum farklı adam evlenmiş yuva kurmuş seninle ve umarım mutlusundur o yuzden kafana takma sen bunu bakar herkes bakıyor sadece sana bana gore degil bu ama sende bunu uzatma ve kocanla hayatına bak eger onu sevse onu istese alır onu karısı yapardı seni degil demek ki onu sen haketmıssın o da seni haketmıs o yuzden guzel canını hic sıkma mutlu ol
- +1 yıl
size sormamın sebebi bu soru kafamı kurcalıyor kaç gündür... bakınca onunla olan eski günler mi geliyor aklına diye içim içimi yedi.. . sizin içinde sevindim öyle bir insanla hayatlarınızı ayırmakla iyi etmişsiniz umarım herşey güzel olur bundan sonra.. eşim beni seviyor bunu biliyorum ama ayağını denk alması lazım kendisine yapılmasını istemediği bişeyi bana yapmış oldu daha 1 yıl olmadı evleneli girip eski sevgilisinin sayfasına bakmış.. kırgınlığım geçmiyor daha olayda taze umarım düzelir herşey.. teşekkür ederim bu arada yorumunuz için
Cevap sahibi+1 yılDüzelir yeter ki uzatma ve bunu ona belli etme yoksa aranız açılır sonra geri dönüşü olmayabilir.. rica ederim ne demek bir faydam olduysa.
Cevap sahibi+1 yılUzatma hayatım beni dınle
Cinsel Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı. meraktır bilemiyorum zaten özürde dilemiş ama sen cezasını ver hemen barışma
13 YorumlaYaptığı affedilir bir şey değil, biz kızlar yapsak burnumuzdan getirirler.
11 YorumlaBence al karşına konuş açık açık konuşun birbirinzle
12 Yorumlaunutmamıştır. en nefret ettiğim hareket sen artık evli bir adamsın hayırdır ya
13 Yorumla
+1 yılönce kendini bir sorgula eksikliklerin mi var sonra eşini sorgulamalısın tavsiyem bu yende saygılarımla
06 Yorumla- +1 yıl
başka kadın olsa cinsellik derim ama eski sevgilisi ise onda bulduğu sende bulamadığı birşeyler var yanlış anlama bir tahmin sadece
- +1 yıl
bence kızmadan yumuşak bir ses tonuyla eşini al karşına sor hayatım neden baktın bana değer vermiyormusun onda beğendiğin ama bende beğenmediğin bir duygumu buna yol açtı gibi konuşun
- +1 yıl
ozaman çap azının üstüne :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutsaydı neden baksın? hala aklında ki bakıyor.. ben de evliyim. eski sevgilimin profiline bakmayı bırak çoğunun soyadını bile unuttum..
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaranı deşmek istemem ama sadece aklına gelmiyor olabilir. girip baktığına göre...
Cevap sahibi+1 yılbence kesinlikle öyle. bir insan neden eski defterleri kurcalasın ki
Cevap sahibi+1 yılumarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla da büyütme başka bir hesaptan bakıp yazadabilirdi güven. Aklina gelmis demek ki hatitlamamasini sağla yaralarını sar
10 Yorumlaerkeklerin genel problemi sizin gibi düşünemiyoruz eski günler aklına gelmiştir eşinin ne yaptığını merak etmiştir geçer mesajlaşıp konuşmuyorsa sıkıntı etme :)
03 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uzucu malesef. Aklina gelip bakmasi meraktan olmasi bile uzucu
01 Yorumlakendine güveni olmayan kadın profili, ne olur baktıysa , ne farkeder, merak etmiş olabilir, hiç medeni düşünceler değil bunlar..
06 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılyaptığın çok yanlış ve kocanın senden soğumasına sebep olabilirsin haberin olsun
03 Yorumla- +1 yıl
evet senin yaptığın yanlış. Bakmış ise nolmuş? diyelim ki aklına geldi baktı hatta onuda bırak çok özledi baktı nolmuş yani? insanların kalplerine hükmetmeye gizlililerini açığa çıkartmaya çalışmak ne sana nede evliliğine bir fayda verir. Evlilikte ki önemli husus seni reel olarak aldatıp aldatmaması ve sana değer verip vermemesidir. sana değer veriyor seni ihmal etmiyor ve seni aldatmıyor ise yaptığın her haraket evliliğinin altını kazar ve bir gün o yuva çöker..
- +1 yıl
ne kadar gereksiz bir düşünce aldatmak sizin için reel olarak mı sadece? nasıl bir mantık bu bende gidiyim eski sevgilime bakayım ozaman mesajlaşayım ama reel olarak aldatmadım ben bu aldatma sayılmaz diyim.. eşim duygusal anlamda da bana bağlı ve sadık olmalı başkasını düşünürken benim yanımda durmasının hiç gereği olmaz siz de bunu kaldırabilecek bir mide varsa Allah kolaylık versin
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeraktanda olabılır unutamamısta olabılır sonucta ınsan ılgısı olmadıgı bırıne bakmaz
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoyle solım benımde Şu an gorustugum bırı var ama bana acının kralını yasatan eski sevgılıme her gun bakıyorum cunku hep ıcımde kaldı unutamadım Valla ne yalan solım evlı olmus olsaydımda bakardım
Cevap sahibi+1 yılCanım ins sadece meraktan bakmıstır bıde soyle dusun sonucta o kızla evlenemdı senınle evlendı yanı zafer senın
İtiraf et sen de bakarsın ya da bakmissindir. Unutulmaz asla!
08 Yorumla- +1 yıl
Tekrar başlasın diye değil napiyor evlendi mi mutlu diye bakarsın. Aslında bunda da insanı olarak bir sakınca yok. Ama kıskanır işte insan hala unutamadi onu diye. Halbuki seni deli gibi seviyordur ama onunla da bir yasanmislik var. Burada esinin tek hatası sana yakalanmış olmasıdır, yoksa onu ayarlamak için bakmadi.
- +1 yıl
yok öyle baskı kurmam zaten istediği zaman arkadaşlarıyla falan çıkar bu olayıda tesadüfen gördüm eski sevgilisinin adını biliyodum görünce hareket dökümüne baktım yoksa baskı kurmam üstünde bu olayda da kavga etmedim düzgünce sordum ama tavır yapıyorum sadece anlasın diye.. hata yaptı ve oda hatasının farkında
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutmamış ama ona sen sahipsin ipler senın elınde ona bir kaç istedıgınde şekerini verme bak ne oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle merakk
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar basit şeylere takıyorsunuz ya
07 Yorumla- +1 yıl
Bende bakıyorum aklıma gelirse eski sevgilimin profiline. Hiçte unutamadığım için değil merak bu ne var yani.
- +1 yıl
Biraz kendine güven.
Ayrıca hayatımı teslim etmişim lafı Ne kadar ezik bir laf - +1 yıl
Özellikle saygılı konuşmam gereken biri değilsin saygı kazanılır hanfendi istenmez.
Sorduğun sorudan sonra kaç yaşına gelmiş evlenmiş biri olarak saygımı bekliyorsun :)
Kusura bakma bırak evli olmayı insan anası babası için bile hayatımı teslim ettim diyorsa özgüven mahrumu bir eziktir. Ergenlik gibi yakıştırmalara gerek yok :) - +1 yıl
seviye ye bak seviyeye ilkokul seviyesi ergen tiki resminden belli zaten
annen baban sana insanlarla nasıl konuşulur öğretmemiş galiba emin ol hem statü hem maddi hem manevi açıdan senden daha üstün olduğum kesin ezik diye tabir ettiğin konumda değilim çok şükür evlilik ne anlama gelir bilmiyorsan senden bir baba ve bir eş asla olamaz çünkü hayatını onlara adayamazsın ozamanda evlenip bari senin türevlerinden çoğalmasına bari engel ol toplumun değerlerini düşürüyorsunuz..
Unutmamistir ona ulasmaya calisiyodur
00 Yorumla
+1 yılMeraktir ama bnce unutamamis
01 YorumlaDemeki onu doyuramiyorsun
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaygısızlık
10 Yorumla Yapcak bişry ykk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutamamıştır daha
00 Yorumla
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne