Kastamonulular nasildir? Kastamonulu erkekler nasildir?
Gelenek gorenek, dugun adetleri nasildir?
Gelenek gorenek, dugun adetleri nasildir?
Ben Kastamonuluyum her yerin iyisi de vardır kötüsü de. Bizimkiler hem köy düğünü yapıyor , hem düğün salonunda 3 gün 3 gece sürüyor.
Neresindensin?
aman dikkat et inebolu olmasın. istisnalar kaideyi bozmaz ama bende diğerleriyle aynı fikirdeyim
Aaaa inebolulu neden ki :(
çalıştığım sektörde onlarcasıyla karşılaşıp yüzlercesinin de anlatılan hikayesini dinledim. aralarında iyi olanlarının da var olduğunu söylüyorlar. canını sıkmak istemem ama huzur bozan içten pazarlıklı arkadan iş çeviren ciğeri beş para etmez insanlardı tanıdıklarım ve duyduklarım. umarım seninki istisnadır.
Tesekkur ederim :(
Resmen dedigin cikti arkadasim. Cidden tanimissin onlari.
haklı çıktığıma çoktandır üzülmemiştim. her ne yaşadıysan çok geçmiş olsun
Arkamdan neler konusmus neler :( ben cok uzgunum.
gerçekten bende üzüldüm. yaşadım çünkü iyi biliyorum. kafanda yarattığın o iyi profil bir anda yerle bir oluyor gerçek yüzünü görüyosun insanların. Allah yardımcın olsun
Aynen oyle oldu. Sagolasin
Ayı olarak ünlenmişler uzak duralım :D
Aaaa Şanşa Bak Senide Beyinsiz Yaratmış Onu Nabıcaz Kezban
köpek şimdi sen benim yanımda olacaktın seni köpek gibi havlatırdım karakter yoksunu
Cevap
15Cevap
ya genelleme yapmayı hiç sevmem ama onlar bile kendilerine ayı diyorlar. Gerçekten de kızları da, erkekleri de epey küfürlü konuşur. Belli olmaz tabi, kişiden kişiye değişir.
Her yerin iyisi kötüsü vardır benim tanıdıklarım hep iyi çıktı ama geçen birisi ile konuşuyorduk o baya kötüledi bende anlamadım.
Her ilden bir ayı istiyorum kastamonudan kimi bulursanız getirin hkhkgkffmf
çok komiksin şerefsiz kopek
kastamonu sarımsağı gibi :D acı ama gerekli antibiyotik gibi direnç verir :D
baya iyi salladım ama fenada olmadı
Lakapları ayıdır. Genellikle kaba ve görgüsüzdürler.
sanada yazıyımda öbür pi. çler ağlamasın seninde ya
ya
bu kılavyeyide s. ikeyim ben ne yazıyom bune yazıyo ikide bi ya ya yazıp duruyo
neyse şansın varmış
@Asımkaradere ne oldu a-yıcık zoruna mı gitti?
sorma yumuşak bebe çok zoruma gitti oturdum alıyom şimdi insanların hakkında ileri geri koonuşan insanlar kadar şerefsiz insan yoktur hele birde aynı ülkenin insanıysa bu insanı birazdaha sinirlendiriyo kişiliksiz ve bir okadarda karaktersizsin ayının pipisini ye sen
Palavracıydı askerde bir arkadaşım ama o kadar kötü değil
daş düşe bülü ayu cuka bülüüüüüüüüüü kastamonu erkekler :D
siz duva edin telefonun kılavyesi takılıyo yokasa ben size atıp tutmayı sorardım memleketimi kötuleyen picler
inatçıdırlar öyle böyle değil:)
Eniste kastamonlu sanirim:)
Iyidir iyi.
Yumusak yuvarlak kisilerdir genelde..
* çocusun sen lan hadi ordan seni
*
s. iktimin bebesi
seni si. kmedilermi paşam ondanmı alındın bu kadar bidakine * sıkma canını ozaman iyi şeyler yazarsin
Duzelu be :) :)
Daş gibi daş
İyidir sanırım
Kasta- monu gibidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar